Forum » Programiranje » SQL in No-SQL v Dockerju
SQL in No-SQL v Dockerju
winterriver ::
Amaterji ... 360k unique userjev sem jaz 1993 handlal na 486DX2 z 8MB RAMA, dejstvo, da danes rabite vec ...
Amaterji, Han Dinastija je ze okoli leta 0 s handlala popis 57.7 mio userjev zgolj z uporabo tablic.
Tocno tako. Vprasanje je problem, ki ga resujes, ta pa seveda ni bil podan. Samo stotine serverjev in 10k userjev. Preprican sem, da moja masina prezivi nekaj miljard icmp.type=8 clientov
Sem pa preprican, da resujejo tezave, ki so si jih nakopali z napacno izbiro tehnologij (za znizevanje zasluzka zaposlenih) - tistih, ki rabijo manj znanja, je pa najvecji idiot sposoben nekaj spacati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: winterriver ()
SeMiNeSanja ::
Berem pa berem... pa še vedno ne vem, kdo ima najdaljšega....
Saj se menda greste kdo ima daljšega?
Ali samo tako zgleda?
Saj se menda greste kdo ima daljšega?
Ali samo tako zgleda?
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 bo dobil podsistem s pravim Linuxovim jedrom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 21616 (17544) | techfreak :) |
» | Apple bučno najavil sveženj svojih storitev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 17290 (14011) | bajsibajsi |
» | Ali je kultura odprte kode mrtva? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8890 (6947) | čuhalev |
» | [docker] Poganjanje celotne virtual machine v dockerjuOddelek: Operacijski sistemi | 4723 (4147) | c3p0 |
» | Windows Server 2016 je tu z Docker EngineOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16278 (12677) | krneki0001 |