» »

Avowed (Obsidian Entertainment)

Avowed (Obsidian Entertainment)

1
2
»

oo7 ::

Avowed se dogaja v istem svetu kot igra Pillars of Eternity. Samo gre za drugačen gameplay.

Nekaj slik

Jaz nisem nikoli igral Pillars of Eternity tako, da mi je to vse skupaj popolnoma neznano.

TucoX ::

Nekaj svežega je objavil MrMatty:

Drugače pa je PoE1 in PoE2 svež in podoben pristop do D&D tipa iger kot so recimo: Baldur's Gate, Neverwinter Nights 2, Pathfinder. PoE svet je zastavljen zelo bogato in obe igri sta po mojem mnenju vrhunski. Jaz se še dostikrat spomnim kakšen užitek je bilo igrati moj PoE2 lik Chanter-summoner.

'Avowed' Art Director Matt Hansen Admits To Wanting To Make Elon Musk "Mad" And Hints Game Is Ultra Woke

https://fandompulse.substack.com/p/avow...

Avowed's character creator giving Dragon Age Veilguard a run for their money.

This is from IGN's preview of the game.

:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Izi ::

oo7 je izjavil:

'Avowed' Art Director Matt Hansen Admits To Wanting To Make Elon Musk "Mad" And Hints Game Is Ultra Woke

Ten idiotom se je čisto utrgalo. Elon Musk je med drugim znan kot precej zagreti Gamer in njegov okus je enak kot pri večini Gamerjev.
Cilj izdelovalcev je torej narediti večino Gamerjev jeznih. Ja hudiča, za koga pa potem sploh delajo to igro?
Vemo da že če izdelovalci skrivajo da je igra Woke, je ponavadi zelo Woke. Sedaj pa že napovedujejo da bo Ultra Woke ;(( To bo ena Mega polomija.

Jaz sem igro danes umaknil iz Steamove wishliste in tudi nimam namena igrati enako kot tanovi Dragon Age.

TucoX ::

Tale Hansen ima take izjave, da samega sebe (in igro) v koleno strelja. Čudno, da mu Microsoft še ni prepovedal objavljati v imenu studia in igre, ker vztrajno raste baza jeznih in razočaranih igralcev, ki že dobro vohajo kako obarvan bo Avowed. Isto velja za Patelovo.
Še vedno imajo čas zradirati ven iz igre vse woke komponente, ker drugače raskirajo novega Veilguarda (gledano z vidika prodaje).

Kayzon ::

Obsidian Entertainment Whistleblower Exposes Toxic Corporate Culture and Gaming's AAA Decline Due To..

https://www.smashjt.com/post/ex-obsidia...

Avowed tags na Steamu

1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igre (brez lastne teme) (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Igre
1485208066 (133) oo7
»

The Outer Worlds - (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 3 4 5 )

20427664 (812) oo7
»

Lords of the Fallen 2 (strani: 1 2 )

7910638 (640) oo7
»

Fallout New Vegas 2

232964 (292) oo7
»

Fallout: New Orleans