Forum » Problemi človeštva » Kako dvigniti populacijo starjoče Evrope?
Kako dvigniti populacijo starjoče Evrope?
Scaramouche1 ::
You say that like it's a bad thing.
Seveda je če pade kultura in rasa, Evropa ima pravico ohraniti to kar so predniki gradili tisočletje!
It's just your conditioning.
Vidiš pa imamo problem, ti skoraj več nočeš slovensko govoriti, je dobro da tudi jezik zgubimo?
Očitno si bil ti kondicioniran kot par posameznikov tukaj da vidi nič slabega da menja tuj jezik za svoj, to kar Francozi branijo s tem da sinhronizirajo filme!
vostok_1 ::
Čez 30 let bo naša družba izgledala precej drugačna, če se ne bo ukrepalo.You say that like it's a bad thing.
Seriously, it's an actual problem, ne pa naci izmišljotine.It's just your conditioning.
V bistvu se sploh ne zavedaš kaj govoriš.
Bo te realnost pač izučila.
Razen, če si eden od tistih, ki misli, da bo profitiral zaradi tega.
------------
PS. Oprah je prišla z novo serijo na Apple TV, kjer obravnavajo "the white question".
Če vi res mislite, da ta planirana in konstanta indoktrinacija ne bo na vas in vas naraščaj vplivala, se tako hudo motite.
Kaj naj rečem, v taki postli boste tudi spali.
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
MasterTade ::
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterTade ()
Neargumentirane in lažnjive obtožbe in strawmani. Neutemeljeno posmehovanje. Škodoželjnost. Butasto špekuliranje.
Še kaj?
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
MasterTade je izjavil:
Anemični haha a si mu kar postavil diagnozo? Če prebereš prispevke tej temi boš našel vse kar sem naštel. Ni sicer vse napisano pod tvojim imenom, je pa napisano na način, ki ne kaže znakov sarkazma. In kaj drugega počnete vi kot je špekuliranje? Hecno da mi očitaš škodoželjnost, par strani nazaj pa pišeš o ograjah s strojnicami na mejah
Poglej si linke ki sem jih prej dal! Nemci imajo določena mesta kjer so že manjšina, Angleži tudi!
Hrvaška zgublja eno mesto letno, Italija tudi, očitno ne ponujaš veliko več kot zmerjanje, podatki so ti tuji!
Mr.B ::
MasterTade je izjavil:
Skrbi naj vas raje scenarij balkana, kjer populacija že zdaj močno pada. Slovenija ima napovedano rast, sicer majhno ampak vsekakor bolje kot Hrvaška, ki je od leta 91 izgubila skoraj 800k prebivalstva. Do leta 2050 jim napovedujejo cca 3,5 milijone prebivalcev. Bulgarija, Srbija, Romunija so še hujše, glavni vzrok pa je odseljevanje pretežno mlajše populacije, kar je za državo toliko slabše. Posledice ne bodo vidne leta 2050 ampak so že zdaj. Romuni že uvažajo ljudi s tretjega sveta. V bistvu je za ponzi shemo od sistema že pozno za večanje rodnosti, ker traja vsaj 20 let da začnejo ljudje vplačevati v sistem. Nemčija to ve že dolgo časa in čeprav jih kritizirate, oni vsaj nekaj delajo. Slovenija bi potrebovala usmerjeno priseljevanje izobraženega kadra, torej na primer kader negovalk v domovih za starejše, ker stalno jokcajo da nikogar ne dobijo. Ukrajina, Filipini, Malezija kličejo. Meni je vseeno, ponzi sheme tako ne podpiram in raje celo vidim da se kar sesuje
Namesto tega kar delamo raje ukinimo ponzi sheme... Pa ne bo potrebe po ponzi narastkih itd...
Pa do danes nisi bil sposoben pokazati izračun ki bi se ti izšel v privatni shemi. Zanimivo.
Čez 30 let bo naša družba izgledala precej drugačna, če se ne bo ukrepalo.You say that like it's a bad thing.
Seriously, it's an actual problem, ne pa naci izmišljotine.It's just your conditioning.
V bistvu se sploh ne zavedaš kaj govoriš.
Bo te realnost pač izučila.
Razen, če si eden od tistih, ki misli, da bo profitiral zaradi tega.
------------
PS. Oprah je prišla z novo serijo na Apple TV, kjer obravnavajo "the white question".
Če vi res mislite, da ta planirana in konstanta indoktrinacija ne bo na vas in vas naraščaj vplivala, se tako hudo motite.
Kaj naj rečem, v taki postli boste tudi spali.
Tvoj ststus poznamo,
pomanjkanje kisika je jasen.
Nostradamus je neuspešen.
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mr.B ()
Mato989 ::
MasterTade je izjavil:
Skrbi naj vas raje scenarij balkana, kjer populacija že zdaj močno pada. Slovenija ima napovedano rast, sicer majhno ampak vsekakor bolje kot Hrvaška, ki je od leta 91 izgubila skoraj 800k prebivalstva. Do leta 2050 jim napovedujejo cca 3,5 milijone prebivalcev. Bulgarija, Srbija, Romunija so še hujše, glavni vzrok pa je odseljevanje pretežno mlajše populacije, kar je za državo toliko slabše. Posledice ne bodo vidne leta 2050 ampak so že zdaj. Romuni že uvažajo ljudi s tretjega sveta. V bistvu je za ponzi shemo od sistema že pozno za večanje rodnosti, ker traja vsaj 20 let da začnejo ljudje vplačevati v sistem. Nemčija to ve že dolgo časa in čeprav jih kritizirate, oni vsaj nekaj delajo. Slovenija bi potrebovala usmerjeno priseljevanje izobraženega kadra, torej na primer kader negovalk v domovih za starejše, ker stalno jokcajo da nikogar ne dobijo. Ukrajina, Filipini, Malezija kličejo. Meni je vseeno, ponzi sheme tako ne podpiram in raje celo vidim da se kar sesuje
Namesto tega kar delamo raje ukinimo ponzi sheme... Pa ne bo potrebe po ponzi narastkih itd...
Pa do danes nisi bil sposoben pokazati izračun ki bi se ti izšel v privatni shemi. Zanimivo.
Saj konec koncev zakaj pa bi moral se izit? Pač prekinemo to prisilno življenje ljudi na tabletah zadnjih 10 let in naenkrat se vse izide... Folk naj gre v PENZIJO takrat ko si bo prišparal dovolj... naenkrat odpadejo vsi problemi upokojevanja in nekih odmernih pokojnin pa revalorizacije itd...
Zakaj bi moralo vedno nekaj bit na puf.... ko maš dovolj keša idi v penzijo (ali pa nikoli če nočeš) ne bo več nekih težav pa na tisoče folka lahko odpustimo in naj zgine delat iz ZPIZa v privat sektor itd... Enako velja s socialno, davke pa na minimum in izplačila bruto 2 plač... bomo hitro rešli težavo v 1 generaciji, res pa je da ne bo folk več
ivel povprečno 85 let ampak samo še 65, kar je itak bolj naravno in sprejemljivo, ker oni po 80tem samo še životarijo v 75%+
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
MasterTade je izjavil:
Anemični haha a si mu kar postavil diagnozo? Če prebereš prispevke tej temi boš našel vse kar sem naštel. Ni sicer vse napisano pod tvojim imenom, je pa napisano na način, ki ne kaže znakov sarkazma. In kaj drugega počnete vi kot je špekuliranje? Hecno da mi očitaš škodoželjnost, par strani nazaj pa pišeš o ograjah s strojnicami na mejah
Kdo špekulira? Dajem zgolj prognozo. T.j. napoved glede na podatke, ki so na voljo.
Podatke sem jasno že pokazal.
Kaj si ti napisal? Nimam pojma, zgolj tipkaš neka upanja, da naj ne bo šlo tako kot gre.
Granted, 30 let je neko obdobje, ampak kljub temu, izven Billiyjevega depopulacijskega programa, zadeve so inevitable. Tudi vojna ne more pobiti toliko ljudi, da bi se statistika bistveno spremenila.
Če začnemo danes, zahko zgolj omilimo najhujše. Če pustimo izgubljencem kot si ti in podobni, pa bo kladivo padlo dol z vso silo.
It came from the lab.
Scaramouche1 je izjavil:
MasterTade je izjavil:
Poglej si linke ki sem jih prej dal! Nemci imajo določena mesta kjer so že manjšina, Angleži tudi!
Hrvaška si je kriva sama, oziroma njihova vlada, ki je na cedilu pustila mlajše generacije, zdaj pa jim oni to vračajo. Oni mesto izgubijo ne zaradi premajhne rodnosti ampak ker se jih toliko več odseli kot priseli
Hrvaška zgublja eno mesto letno, Italija tudi, očitno ne ponujaš veliko več kot zmerjanje, podatki so ti tuji!
Pravzaprav niso manjšina, le več kot polovica ima prednike neke generacije, ki niso bili rojeni v Nemčiji oziroma so migranti s celega sveta. Torej če jaz grem danes v Nemčijo in ustvarim družino, se bodo v statistiko štele naslednje generacije, ki se bodo sicer identificirali kot "Nemci" ampak bodo imeli "migracijsko ozadje". Vi si seveda predstavljate da je polovica ljudi iz Afrike, Pakistana, Sirije, ne upoštevate pa statistike, ki pravi da je največ migrantov v Nemčijo belih (!) Evropejcev in Turkov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterTade ()
MasterTade je izjavil:
Scaramouche1 je izjavil:
MasterTade je izjavil:
Hrvaška si je kriva sama, oziroma njihova vlada, ki je na cedilu pustila mlajše generacije, zdaj pa jim oni to vračajo. Oni mesto izgubijo ne zaradi premajhne rodnosti ampak ker se jih toliko več odseli kot priseli
Pravzaprav niso manjšina, le več kot polovica ima prednike neke generacije, ki niso bili rojeni v Nemčiji oziroma so migranti s celega sveta. Torej če jaz grem danes v Nemčijo in ustvarim družino, se bodo v statistiko štele naslednje generacije, ki se bodo sicer identificirali kot "Nemci" ampak bodo imeli "migracijsko ozadje". Vi si seveda predstavljate da je polovica ljudi iz Afrike, Pakistana, Sirije, ne upoštevate pa statistike, ki pravi da je največ migrantov v Nemčijo belih (!) Evropejcev in Turkov.
Turki, muslimani so za tebe Evropejci?
bi tebi bilo Ok da bi Ljubljana za 20 let postala večinsko turška?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Scaramouche1 ()
MasterTade je izjavil:
Scaramouche1 je izjavil:
MasterTade je izjavil:
To drži!
Vseeno pa se nikdar v poznani zgodovini niso rase toliko mešale kot danes, in z vidika biodiverzitete ki jo zagovarjamo jpri živalih je to slabo =)
Kaj si ti napisal? Nimam pojma, zgolj tipkaš neka upanja, da naj ne bo šlo tako kot gre.
Granted, 30 let je neko obdobje, ampak kljub temu, izven Billiyjevega depopulacijskega programa, zadeve so inevitable. Tudi vojna ne more pobiti toliko ljudi, da bi se statistika bistveno spremenila.
Če začnemo danes, zahko zgolj omilimo najhujše. Če pustimo izgubljencem kot si ti in podobni, pa bo kladivo padlo dol z vso silo.
Ja saj to, pustimo raje vam, ki bi prvo omejili pravice ženskam. Jaz sem povedal da v trenutnem sistemu rodnosti ne boste povečali ker je človek racionalno bitje, zaradi česar se ne obnaša le po svojih živalskih nagonih. Z drugimi besedami: ljudem se "ne splača" imet potomcev. To sicer ni moje mnenje, se pa odraža v družbi.
MasterTade je izjavil:
Ja saj to, pustimo raje vam, ki bi prvo omejili pravice ženskam. Jaz sem povedal da v trenutnem sistemu rodnosti ne boste povečali ker je človek racionalno bitje, zaradi česar se ne obnaša le po svojih živalskih nagonih. Z drugimi besedami: ljudem se "ne splača" imet potomcev. To sicer ni moje mnenje, se pa odraža v družbi.
Se strinjam... zato pa je potrebno uredit druge zakone ki bodo omogočili sledeče:
1. Da ne bo tuja barva kože in neasimilirana delovna sila preplavila območje države in Unije
2. Da bo sistem postavljen tako da nas nataliteta (izven primera propada človeštva) ne bo več "bolela" oz. zanimala na ravni države
Ko bomo oboje uredili, bo želja po nataliteti naenkrat postopoma spet prisotna... KER
1. Ne bo več sociale,
2. Če boš obnemogel te bo moral oskrbet zdrav potomec
3. Če ne boš več mogel delat ti ne bo nihče prinesel hrane in penzije (ukinemo ponzi natalitetni zpiz ipd...)
No naslednja rešitev je ukinitev zdravil po 65tem, kar bi prečistilo staro populacijo in razbremenilo mlade ki bi zaradi več denarja morda imeli otroke prej ker bi se splačalo =)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Kdo bi omejil?
Mi bi radi dali spodbudo nataliteti, s tem da se gradijo stanovanja in če imaš otroke ga dobiš!
Bolj kot pa da če ni rodnosti, da uvažamo iz Afrike,Arabije in Azije, kjer bo naša zgodovina in jezik če postanemo manjšina uničeno!
Mogoče je tebi vseeno, če pač nekdo dela zaradi piramide ponsi sheme pokojnine, lahko tudi ni Slovan,belec,samo zato da je tebi uredu do smrti, potem Ok, podpišimo da so se naši ljudje borili za pravice vseh drugih kot naših ljudi!
In kakšna je to filozofija, da je tvoja narod po večini odvisen da ne propade, s tem da mora tujce uvažati?
Rekel bi da je roparska in kolonialistična,samo skrita por dežnikom multi kulturalizma!
Ti vzemaš mlade iz teh dežel. ki bi morali tam graditi bodočnost njihovih držav ki se komaj dvigujejo in ti si oseba ki je milostna?
Ne levica in desnica sta krivi za to!
Desničarji hočejo tovarne in poceni delovno silo, levičarji jih podpirajo ker mislijo da so desničarji na njihovi strani in to delajo ker so alturisti...
Oboji ropate mlade, ki so tukaj da starejšim omogočijo penzijo, ne pa ker hočete pomagati!
Scaramouche1 je izjavil:
Rekel sem Evropejcev IN Turkov. In zdaj ti bom povedal še zakaj se motiš. Eden izmed razlogov da je nadomeščanje luknje v rodnosti z migranti neuspešno je ta, da je ta, da z vsako generacijo njihova rodnost pada in se izenači z rodnostjo avtohtonih prebivalcev. Nemčija samo poizkuša podaljšati čas do neizbežnega klavrnega poglavja, ko bo nevzdržni sistem poganjalo toliko premalo ljudi, da bodo potrebne spremembe
MasterTade je izjavil:
Scaramouche1 je izjavil:
Rekel sem Evropejcev IN Turkov. In zdaj ti bom povedal še zakaj se motiš. Eden izmed razlogov da je nadomeščanje luknje v rodnosti z migranti neuspešno je ta, da je ta, da z vsako generacijo njihova rodnost pada in se izenači z rodnostjo avtohtonih prebivalcev. Nemčija samo poizkuša podaljšati čas do neizbežnega klavrnega poglavja, ko bo nevzdržni sistem poganjalo toliko premalo ljudi, da bodo potrebne spremembe
To jaz vem, problem je da se še vedno manjša rodnost avtohtonih, medtem se pa kljub manjšanju rodnosti druge ali tretje generacije še vedno problem rodnosti rešuje še z večjim vnosom ljudi iz tretjega sveta!
Na koncu nima veze če se migranti po drugi gen nehajo ploditi za 50%, bo endgame te politike endgame staroselcev!
Politika pa se ne upa narediti program za staroselce ker ima večina teh držav zgodovino imperializma,nacizma ali kolonializma, ter bi kakršen koli program ki bi pomagal dvigniti nataliteto svojih bi takoj obsojen kot rasističen, medtem se pa lahko njihova populacija,belcev in Kristijanov zmanjša do te mere da bo nekoč samo mali nepomemben del države ki bo vedno obsojan, čeprav nimajo nič več veze s preteklostjo.
Turki pa ki so naše v suženjstvo peljali pridejo tja kot neke vrste črnci ki so zatirani in rabijo vse več državne sociale in migracije v Nemčijo in ne odgovarjajo na isti način za zločine svoje preteklosti!
Oni čuvajo Turčijo in upajo za bolj turško Nemčijo!
MasterTade je izjavil:
Saj konec koncev zakaj pa bi moral se izit? Pač prekinemo to prisilno življenje ljudi na tabletah zadnjih 10 let in naenkrat se vse izide... Folk naj gre v PENZIJO takrat ko si bo prišparal dovolj... naenkrat odpadejo vsi problemi upokojevanja in nekih odmernih pokojnin pa revalorizacije itd...
Zakaj bi moralo vedno nekaj bit na puf.... ko maš dovolj keša idi v penzijo (ali pa nikoli če nočeš) ne bo več nekih težav pa na tisoče folka lahko odpustimo in naj zgine delat iz ZPIZa v privat sektor itd... Enako velja s socialno, davke pa na minimum in izplačila bruto 2 plač... bomo hitro rešli težavo v 1 generaciji, res pa je da ne bo folk več
ivel povprečno 85 let ampak samo še 65, kar je itak bolj naravno in sprejemljivo, ker oni po 80tem samo še životarijo v 75%+
Nasrečo, da teke kot ti, tudi v ZDA ne pustijo umreti brez socialnega zavarovanju pod prvim smetnjakom. Nekega dne, boš to tudi ti doživel, do takrat pa kot kaže si tako sposoben, da si po bluzenju še vedno ne odločiš za odpiranje SP-ja.
MasterTade je izjavil:
Ne želim zakonsko omejiti pravice žensk.
Ženske bi se morale same zavedat kakšno dolžnost in odgovornost imajo. Zato pa je potrebno spremeniti kulturo, katero se je načrtno sesulo po 2 SV. Da. Načrtno. Z namenom. Znano je tudi kdo so bili arhitekti tega.
MasterTade je izjavil:
Scaramouche1 je izjavil:
Saj ravn opravim, da menjava populacije z migranti ni rešitev za avtohtonce. Je zgolj začasni obliž in prestavljanje problema v prihodnost.
Vem, da boš rekel, da spet neka zarota...ampak žal ni. Propagandira se propad evropskih ljudstev. Malo zradi lastne kulturne utrujenosti (kot to pravi Murray), pretežno pa zaradi stricov iz ozadja. Agenda je pregloboka in prekontroverzna za očesa tega foruma.
Ampak tudi, če ne vrjameš v zaroto. Številke je vseeno težko ignorirat.
PS. Ponavljam...pregloboko smo padli, da bi čez noč rešili problem. Trenutno se kvečjemu "borim" za omilitev najhujšega.
@Mato
Saj smo že debatirali to o starostnikih. Ampak ni to bistvena težava. Ljudje pač nočejo imeti otrok. Finance so tu sekundarnega pomena.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
@Mato
Saj smo že debatirali to o starostnikih. Ampak ni to bistvena težava. Ljudje pač nočejo imeti otrok. Finance so tu sekundarnega pomena.
Ne niso... finance os PRIMARNEGA POMENA... če meni daš dovolj keša da ne rabim več delat, v lajfu, ti jutri nardim 2 otroka z mojo... ker vem da bom lahko skrbel za njiju in užival ob vzgoji ter se jima 100% posvetil...
Kako lahko potem rečeš da so finance sekundarnega pomena?
Kdo bi omejil?
vostok na prvi strani v svojem prvem prispevku govori, da je treba odvzet nekaj pravic ženskam zaradi "emancipacije"
Mi bi radi dali spodbudo nataliteti, s tem da se gradijo stanovanja in če imaš otroke ga dobiš!Tega nisem zasledil nikjer do sedaj. Je pa prava pot, vendar za bistveno povečanje rodnosti je treba več kot zadovoljiti ekonomski vidik
Bolj kot pa da če ni rodnosti, da uvažamo iz Afrike,Arabije in Azije, kjer bo naša zgodovina in jezik če postanemo manjšina uničeno!
Nekaj razčistimo. Enkrat sem res omenil da potrebujemo imigracijo ampak zgolj zaradi potreb v prihodnosti, ki jih drugače ne bomo pokrili. Kadra za nego starejših bo namreč premalo in to ne šele čez 30 let.
Mogoče je tebi vseeno, če pač nekdo dela zaradi piramide ponsi sheme pokojnine, lahko tudi ni Slovan,belec,samo zato da je tebi uredu do smrti, potem Ok, podpišimo da so se naši ljudje borili za pravice vseh drugih kot naših ljudi!Jaz tega sistema sploh ne podpiram, ker temelji na nevzdržni predpostavki o neskončni rasti
In kakšna je to filozofija, da je tvoja narod po večini odvisen da ne propade, s tem da mora tujce uvažati?Narod ni odvisen od tega, sistem je
Rekel bi da je roparska in kolonialistična,samo skrita por dežnikom multi kulturalizma! Ti vzemaš mlade iz teh dežel. ki bi morali tam graditi bodočnost njihovih držav ki se komaj dvigujejo in ti si oseba ki je milostna?Te države imajo dovolj velik prirast da mal "pošerajo" svoj kader. Bosna je sicer žalostna zgodba ampak a lahko sodiš človeka ki tam nima perspektive in zato gre? Par sto let nazaj so v takih državah bile revolucije, danes ne več.
Ne levica in desnica sta krivi za to! Desničarji hočejo tovarne in poceni delovno silo, levičarji jih podpirajo ker mislijo da so desničarji na njihovi strani in to delajo ker so alturisti...
Oboji ropate mlade, ki so tukaj da starejšim omogočijo penzijo, ne pa ker hočete pomagati!
Res je, zato pa sem se "posmehoval" raznim teorijam zarote proti belcu, namreč za vsem stoji kvečjemu pohlep. Želja po čim večjih dobičkih, cenejši delovni sili. Res je, standard se je dvignil (preden me neoliberalci napadejo da pišem z računalnika, sadu kapitalizma in me povprašajo še po partijski knjižici) je pa vse skupaj za sabo potegnilo še marsikaj drugega, in to nekaterim ni všeč. Vaša teorija o belem genocidu je pravzaprav preprosto načrt furanja trenutnega sistema v zahodnem svetu kolikor dolgo gre. Ker če ne upoštevamo avtomatizacije, ta ne bo zdržal do leta 2100
@Mato
Ne niso... finance os PRIMARNEGA POMENA... če meni daš dovolj keša da ne rabim več delat, v lajfu, ti jutri nardim 2 otroka z mojo... ker vem da bom lahko skrbel za njiju in užival ob vzgoji ter se jima 100% posvetil...
To se žal ne strinjam.
Folk je od vedno garal cele dneve, tako ženske kot moški, a so še vedno imeli polno otrok.
Primarno zato, ker so bili tako "indoktrinirani".
To, da ni financ ali strehe je bilo stalnica nekoč, a vseeno je nekako šlo, če se je hotelo.
It came from the lab.
Tu imaš GLAVNO težavo zakaj ni več otrok slovencev... ker do 30tega gnojimo doma... in pol ko ti 30 letniki končno pridejo na svoje se jim strga, kot bi se jim moralo pri 21tih... in tako so 30-35 nova 18-23... pol pa pri 36-38 začne folk razmišljat da bi blo fajn met lastn flet oz. gnezdo in pol so ženske naenkrat 40... adijo froci... kaj šele 3je lol
@Mato
To se žal ne strinjam.
Folk je od vedno garal cele dneve, tako ženske kot moški, a so še vedno imeli polno otrok.
To, da ni financ ali strehe je bilo stalnica nekoč, a vseeno je nekako šlo, če se je hotelo.
Točno boldano ja... ampak to je narobe, ne moremo pričakovat da bo folk delal otroke zaradi tega
MasterTade je izjavil:
Kdo bi omejil?
vostok na prvi strani v svojem prvem prispevku govori, da je treba odvzet nekaj pravic ženskam zaradi "emancipacije"
Mislim, da nisi tistega odstavka prebral do konca. Nisem namreč povedal kako bi to izvedeno. Prostovoljno ali prisilno. Bil je le akademski predlog.
IMO, če že, bi to potrebno preko vzgoje. Kot nekoč.
Ali je to nepošteno do njih? Perhaps.
Ali moški nimajo dolžnosti, ki bi jih stale življenja? Imajo.
Ali je najbolje, da se pač izumre kar po vrsti...nihilisti bi rekli, da ja.
Žal je tako. Umetnih maternic še nimamo in nič ne kaže, da bi bile učinkovite v kratkem.
Če želite imeti akademsko debato, zakaj je dobro da evropska ljudstva preživijo, or better yet...zakaj človeštvo, da preživi. Lahko na hitrco malo poklepetamo.
It came from the lab.
- Ima nepremičnino z dovolj prostora v kateri otrok ne bo trpel manjka prostora (lastna soba)
- Ima dovolj financ na strani, da bi v primeru velikih sprememb na trgu dela ki se pojavljajo v zadnjem desetletju, lahko ohranil kvaliteto otroškega življenja na visokem nivoju in mu omogočil prihodnost
- Ima stabilno službo
Večina mladih pod 35 nima nič ali pa le 1 od tega trojega... zato otrok ni...
Zakaj bi odpiral SP če imam odprt D.o.o.?
No potem ti pa ni potrebno biti zaposlen in si plačuješ vse privat. Verjetno se ti kolca po socialni državi, je na dolgi rok cenejša. To je tudi praktično pokazal ameriški sistem. Tam zapravijo za socialo zdravstvo v procentih več kot "socialna" država.
Sreča je pa vedno rednek narod, ki bi od tega najbolj profitiral proti.
@Mato
To se žal ne strinjam.
Točno boldano ja... ampak to je narobe, ne moremo pričakovat da bo folk delal otroke zaradi tega
Ok.
Torej moramo nekaj osnovnih robnih pogojev postavit.
Če želimo ohranjati populacijo, produciranje "otrok brez strehe" bo pač neizogibno.
Če ne želimo...kako, kdo in koliko se jih naj multiplicira?
Multikulti levičarji bodo pač povedali, da ni nič narobe, če evropo "preplavijo" tradicionalni kristjani in muslimani iz tretjega sveta.
To mentalno disonanco sicer ne razumem, ampak od umsko challenged ljudi tudi ne gre preveč pričakovati.
Kot rečeno...se z "kontrolirano" depopulacijo nekako strinjam. Ampak to kar se sedaj dogaja ni kontrolirana. Je zgolj zamenjava ljudstev pod pretvezo. Vdor miljonov tretjesvetovnih migrantov v evropo, ni reševanje starajoče evrope, ampak njen dissolution.
Kaj si mislite multikulti levičarji? Da boste sipali vanilla latte z vašim novim somalijskim sodelavcem v klimatizirani pisarni sredi Minhna?
Yes, you will. Morda prvo generacijo. Pol pa počasi boste postali manjšina in tretirani kot manjšina.
Ali bo pisarna sploh klimatizirana do takrat...to je vprašanje za evolucionarne sociologe/psihologe.
In either case, gledate zelo evropocentrično, kljub temu, da mislite, da ne. Iz vašega moralističnega piedestala.
It came from the lab.
Če želite "pomagati" tretjemu svetu. Je kvečjemu klasična evropa zgled zanje. Torej svetilnik humanističnih in razsvetljenih idej. (četudi ne vedno spotless)
Če boste levičarji začeli sprejemat druge kulture, podobne njihovim, bodo "liberalnega" vzornika izgubili in mislili, da je njihova kultura pač ok in univerzalna.
To direkt parafriziram iranca, ki je rekel, da z disolucijo evropskih (vsaj post 2SV) kultur, zgubljajo vzornika, s katerim se bojujejo proti islamofašizmu v svoji domovini.
To ni "naci" vostokova ideja. Žal, i can't give you that pleasure.
MasterTade je izjavil:
Vaša teorija o belem genocidu je pravzaprav preprosto načrt furanja trenutnega sistema v zahodnem svetu kolikor dolgo gre. Ker če ne upoštevamo avtomatizacije, ta ne bo zdržal do leta 2100
Naj ti bo. Ne bom šel pregloboko s tem, ker itak ne boš mi vrjel neglede kaj ti pokažem.
Ti pa povem, da ni tako nedolžno in naključno kot ti misliš. Enostavno preveč sem videl, da bi.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Sakin ::
Po zadnjih podatkih je priseljevanje albancev v visokem porastu v slo ze zadnjih 5 let. Vprasajte makedonce kako je to.
A lahko deliš te zadnje podatke
Tega nisem zasledil nikjer do sedaj. Je pa prava pot, vendar za bistveno povečanje rodnosti je treba več kot zadovoljiti ekonomski vidik
Nisi zasledil ker ne bereš mojih postov, res je, deloma samo stanovanje ni pogoj, je pa lahko dovolj velik sistemski potencial, kjer ljudje dobijo flat če naredijo 2-3 otroka!
Mi imamo zdaj povečan budget vojske ki enostavno ne bo potreben, 250mil plus!
Naredi mi dva otroka in dobiš flat!
Bo vsak par to naredil? Ne, večina? Da!
Nekaj razčistimo. Enkrat sem res omenil da potrebujemo imigracijo ampak zgolj zaradi potreb v prihodnosti, ki jih drugače ne bomo pokrili. Kadra za nego starejših bo namreč premalo in to ne šele čez 30 let.
Se strinjam, samo sem pan Slovan, zakaj tako daleč do Afrike in Azije, ko je pa Srbija,Hrvaška,Makedonija,Črna Gora blizu!
Narod ni odvisen od tega, sistem je
Narod je del sistema, ki potem trpi!
a lahko sodiš človeka ki tam nima perspektive in zato gre?
Ne sodim, zato vzameš od tam kjer bodo lahko že v prvi generaciji del sistema, zato večino od Slovanov!
Res je, zato pa sem se "posmehoval" raznim teorijam zarote proti belcu,
Niso teorije zarote,bolj realni koncepti edukacije, da belci v razvitih državah zahoda nimajo pravice da se identificirajo kot rasa!
Vedno jim rečejo, bela rasa sploh ne obstaja, medtem se pa ostale rase lahko pravno in rasno identificirajo kot tiste ki jih belci vedno uničujejo da dobijo čim več!
namreč za vsem stoji kvečjemu pohlep. Želja po čim večjih dobičkih, cenejši delovni sili. Res je, standard se je dvignil (preden me neoliberalci napadejo da pišem z računalnika, sadu kapitalizma in me povprašajo še po partijski knjižici) je pa vse skupaj za sabo potegnilo še marsikaj drugega, in to nekaterim ni všeč. Vaša teorija o belem genocidu je pravzaprav preprosto načrt furanja trenutnega sistema v zahodnem svetu kolikor dolgo gre. Ker če ne upoštevamo avtomatizacije, ta ne bo zdržal do leta 2100
Pohlep je večji del tega problema,samo to nas nebi smelo zanimati, vse države so pohlepne, tako kot Savdska Arabija ki hoče čim več zahodnega intelekta, medtem pa financirajo čim več džamij po Evropi!
Mi moramo tudi biti pohlepni in nehati se delati da so drugi dobri mi pa slabi, če bi vzelo točno to kar rabimo, tudi če nas imajo za rasiste!
Res je da ne obstaja plan proti belcem, je pa ta plan ki spodbuja samo dvig natalitete skozi migracijo iz držav tretjega sveta indirektno rasističen, ker bo skozi leta nas postavil v manjšino in se bomo v naših državah sprehajali kot tujci in gledali kako je več džamij kot cerkev, več drugih ras kot naših in v šolah se spreminjajo učni načrti da zadovoljijo druge religije in rase!
To ni delano direktno, imaš prav, ekonomiji je vseeno, narejena je da obstaja, važno je da se denar obrača, tisti, ki pa jih zanima kultura, bodo morali stopiti skupaj, trenutno še ni prepozno!
Slovenija ima mogoče več sreče kot pameti, večina migrantov noče sem ker smo premalo ekonomsko sposobni, če zdržimo do revolucije robotike, bomo lahko to nesrečo uporabili da nadomestimo nizko zahtevna delovna mesta!
Vostok, ti si gotovo iz nadaljevanke Deklina zgodba prilezel
Kaj pa je to efeminizem?
Vostok je GPT-3 slovenski bot. Zato so njegove misli malo nekoherentne, sestavljenje iz random relevantnih besed.
Verjetno slovenska slovnica v GPT-3 se ni dodelana, drugace bi imel vostok s strani opazovalca vecjo razgledanost.
nejcek74 ::
V tem času, ko vas ene par joka tule na forumu, jaz v centralni Evropi uživam sadove multikulturatizma, ki nam prinaša dotok svežih idej in talentov že (vsaj) od Rimskega imperija naprej: dinamično in raznoliko delovno okolje, debate s prijatelji z različnimi pogledi na življenje, partnerke iz vseh delov sveta, raznoliki okusi in podobe,......
Ne bit obsedeni s prenosom lastne DNK, ne pozabite, da ena najbolj uspešnih politično-gospodarskih združb, Rimsko-kataloška cerkev je iz svoje srede izgnala dinastične vezi. Podobno kot rimski cesarji (npr Dioklecian je bil iz revnega sloja), lahko za svoje voditelje izbirajo iz celotne bazena talentov, ne samo ozkega družinskega kroga. Habsburžani, Lotaringi, Medičejci, Tudorji in še kdo so izginili, papež ostaja. Torej, seksajte čimbolj raznoliko, za naslednika pa izberite tistega, ki se izkaže vrednega.
Miki N ::
Zamenjujete jih s folkom iz BV in Podkontinenta ampak gre za čisto drugo sceno. Večinoma zaenkrat še mladi tipi, ki so bili doma nekako ... odveč in si tudi tukaj ne bodo delali dosti družin - njihov plan je bolj YOLO narave, malo vleči socialo in nato nazaj z denarjem in dobro zgodbo. Ampak to je samo optimističen plan.
Bolj realistično se bodo ti fantje tukaj v ne tako daljni prihodnosti pridružili starajoči populacije Evrope - s tem da bodo celo življenje na sociali in zelo slabe volje.
Nekateri ljudje preprosto niso prihodnost nobenega kontinenta.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
Krasne novice, ostanki zaprtih kultur v Evropi so si končno priznali poraz in se odločili za samo-izbris z ne-razplojevanjem. Mirno bodo (boste) zdrsnili v spomine zgodovine, kamor spadate.
V tem času, ko vas ene par joka tule na forumu, jaz v centralni Evropi uživam sadove multikulturatizma, ki nam prinaša dotok svežih idej in talentov že (vsaj) od Rimskega imperija naprej: dinamično in raznoliko delovno okolje, debate s prijatelji z različnimi pogledi na življenje, partnerke iz vseh delov sveta, raznoliki okusi in podobe,......
Ne bit obsedeni s prenosom lastne DNK, ne pozabite, da ena najbolj uspešnih politično-gospodarskih združb, Rimsko-kataloška cerkev je iz svoje srede izgnala dinastične vezi. Podobno kot rimski cesarji (npr Dioklecian je bil iz revnega sloja), lahko za svoje voditelje izbirajo iz celotne bazena talentov, ne samo ozkega družinskega kroga. Habsburžani, Lotaringi, Medičejci, Tudorji in še kdo so izginili, papež ostaja. Torej, seksajte čimbolj raznoliko, za naslednika pa izberite tistega, ki se izkaže vrednega.
Sem upal, da se bo kdo podoben pojavil.
To je točno kar sem govoril.
Ti še generacija, ki jadra na plečih prejšnjih. Torej avtohtona večina zaenrkat še vzdržuje stare vzorce.
Počaki še kako generacij ali dve. V vedno večji manjšini boš. In kmalu ne boš več dobil kranjske klobase v tvojem multikulturnem mestu, ampak samo še kekab ali chop sui.
Niste sposobni vidit 5m pred seboj, in se vam sedaj seveda zdi vse fanj.
Glede seksanja...ne razumeš, tudi če danes začnemo vsi povprek seksat z tujci, there's still too many of them, da bi obrnili sliko.
Zanimivo kako brez problema propagirate "genocid" evropskih ljudstev, a se upaš kaj podobnega rečti za kaka malo manj belska ljudstva, ki jim grozi podobna usoda?
Daj da slišimo.
It came from the lab.
Krasne novice, ostanki zaprtih kultur v Evropi so si končno priznali poraz in se odločili za samo-izbris z ne-razplojevanjem. Mirno bodo (boste) zdrsnili v spomine zgodovine, kamor spadate.
Sem upal, da se bo kdo podoben pojavil.
To je točno kar sem govoril.
Ti še generacija, ki jadra na plečih prejšnjih. Torej avtohtona večina zaenrkat še vzdržuje stare vzorce.
Počaki še kako generacij ali dve. V vedno večji manjšini boš. In kmalu ne boš več dobil kranjske klobase v tvojem multikulturnem mestu, ampak samo še kekab ali chop sui.
Niste sposobni vidit 5m pred seboj, in se vam sedaj seveda zdi vse fanj.
Glede seksanja...ne razumeš, tudi če danes začnemo vsi povprek seksat z tujci, there's still too many of them, da bi obrnili sliko.
Zanimivo kako brez problema propagirate "genocid" evropskih ljudstev, a se upaš kaj podobnega rečti za kaka malo manj belska ljudstva, ki jim grozi podobna usoda?
Daj da slišimo.
In gljub temu, je tvoja resitev :
Korak 1:
Korak 2:
Korak 3:
sgdjkdlsugi4 ::
sgdjkdlsugi4 je izjavil:
Resitev je dolga in mukotrpna, kot je trajalo da se je globohomo propaganda usidrala v mainstream. Zabo se pocasi kuha. Demokraticna pa zal ne bo, ker je ta prepocasna in pod vplivom onih, ki sploh furajo in placajo ta ciklus. Dokler ne pridemo do rasnih vprasanj pa je itak vsaka brezveze, ker nacionalna identiteta brez rase je ravno to pri cemer smo danes.
Najprej kravca, pol pa štalca.
Najprej kravca, pol kariera.
Najprej kravca, pol pa po svetu.
Slopek ::
sgdjkdlsugi4 je izjavil:
Resitev je dolga in mukotrpna, kot je trajalo da se je globohomo propaganda usidrala v mainstream. Zabo se pocasi kuha. Demokraticna pa zal ne bo, ker je ta prepocasna in pod vplivom onih, ki sploh furajo in placajo ta ciklus. Dokler ne pridemo do rasnih vprasanj pa je itak vsaka brezveze, ker nacionalna identiteta brez rase je ravno to pri cemer smo danes.
Najprej kravca, pol pa štalca.
Najprej kravca, pol kariera.
Najprej kravca, pol pa po svetu.
Kravca daje mleko in ji ne bo hudega. Problem je teliček.
To, da vostok nima rešitve, ni pokazatelj, da problem ne obstaja.
Of course.
Tu ne gre za vostokovo propagando. Cifre so vsem na voljo.
Glede na trende, Fully Automated Luxury Gay Space Communism, je zgolj pipe dream ljudi, ki si zatiskajo oči in ušesa.
Prazne pobožne želje brez osnove v realnosti. At least for the foreseeable future.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Of course.
Glede na trende, Fully Automated Luxury Gay Space Communism, je zgolj pipe dream ljudi, ki si zatiskajo oči in ušesa.
Prazne pobožne želje brez osnove v realnosti. At least for the foreseeable future.
Sej vem da se ti kolca po fevdalizmu. Rad bi imel 100+ hekatrjev zemlje, ki bi ti jo obdelovali sužnij, ok za minimalca iz unih dežel tam doli...
Nobenega problema ni, problem imajo predvsem nerazgledani like vostok al pa mato like.
Of course.
Sej vem da se ti kolca po fevdalizmu. Rad bi imel 100+ hekatrjev zemlje, ki bi ti jo obdelovali sužnij, ok za minimalca iz unih dežel tam doli...
Nobenega problema ni, problem imajo predvsem nerazgledani like vostok al pa mato like.
We can pick our own cotton.
Ne rabimo, počakajmo malo raje, da ne bo treba za vsako stvar vzeti Arabijo,Afriko ali Azijo!
Raje počakajmo bratje in sestre Slovani..
sgdjkdlsugi4 je izjavil:
Of course.
No sej lahko Vostok razjasni, kako vidi problem rešitve.
No ne skrbi, smo že ugotovili, da bluzi tako kot drugi desničarji, brez splošne razgledanosti.
Mato je sploh najboljzanimv, on bi vse privat, samo da bi plačevali drugi, ker njemu pripada.
No rešitev problema je :
1.
2.
3.
Do akrat pa je vsak vostok lik odgovov, v vsakem replayju v tonu : naš čistokrvnih bo vedno manj. Kot da bi poslušal white power, pa to.
Tako je prislo do problema, skozi 40 let unicevanja zahoda ter nacionalnih identitet in druzine kot enote.
Ce ti napisem po tockah bos jokal o *izmih, na koncu pa bo prisel mod in mi dal ban, tako kot imam zdaj naziv, ker sem nekomu napisal, da upam da se bo spomnil na svoje besede o globohomo "new worldu", ko bo tolazil hcerko po posilstvu sosolca Mohameda. Kar je v zadnjih nekaj letih pac kruta realnost po EU.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sgdjkdlsugi4 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Problemi človeštva | 161722 (147385) | BigWhale |
⊘ | Kako dvigniti nataliteto? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12569 (11907) | jype |
⊘ | Zakaj imigracija ni prava rešitev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 94032 (87286) | PrihajaNodi |