Forum » Programska oprema » Spotify
Spotify
mick29 ::
mick29 ::
ma kdo kaj izkušnje, kako je, če račun narediš preko VPN v Indiji (kjer je najcenej), nato pa ga plačaš s slovensko kartico?
hvala
hvala
OK.d ::
Ne še, vidim pa da sedaj dela Apple music, ker pred nekaj časa tudi še ni bilo te opcije.
LPOK.d
Sharkb1te ::
Problem je ker nekateri v Google Home aplikaciji pod Music ne vidijo možnosti za izbiro Spotify.
Treba je mal več klikanja, ampak se da po tem postopku, potem pa dela bp.
https://www.samma3a.com/tech/en/connect...
Treba je mal več klikanja, ampak se da po tem postopku, potem pa dela bp.
https://www.samma3a.com/tech/en/connect...
avtek ::
Vem, da ta tema ni namenjena temu ...
Ampak razmišljam o "nakupu", Spotify ali YouTube Music. Katerega priporočate?
Sem tip uporabnika, ki bi kdaj poslušal tudi (starejšo) slovensko glasbo, za katero me skrbi da na Spotify ne bo dostopna, medtem ko na YouTube je praktično "vse".
Sem sicer Android uporabnik.
Hvala za mnenje/komentar.
Ampak razmišljam o "nakupu", Spotify ali YouTube Music. Katerega priporočate?
Sem tip uporabnika, ki bi kdaj poslušal tudi (starejšo) slovensko glasbo, za katero me skrbi da na Spotify ne bo dostopna, medtem ko na YouTube je praktično "vse".
Sem sicer Android uporabnik.
Hvala za mnenje/komentar.
DamijanD ::
Spotify ti lahko predvaja tudi lokalne fajle (zna tudi delati sync med PCjem in telefonom recimo). Ne vem pa kako je to na youtube music a imaš tam na voljo vse kar je na youtubu ali samo neko uradno podmnožico
mitkos ::
Ali in kako Spotify preverja upravičenost family naročnine? Ali je potrebno le vsake toliko časa potrditi naslov, ali je še kakšno geolociranje odzadaj?
Groot ::
Tudi v našem primeru zaenkrat brez težav, pa smo na štirih različnih naslovih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Groot ()
milci58 ::
Imam eno vprašanj.Imam Spotify naročnino in ko prenesem svojo glazbo iz računalnika gor in ko jo hočem poslušat mi javi-Trenutne zvočne datoteke ni mogoče predvajati.Ta datoteka je v tvojih lokalnih datotekah,vendar jo trenutno ni mogoče predvajati.Hočem pa poslušat prek receiverja DENON.Prosim za pomoč.
DamijanD ::
Denon streama glaSSSSSbo direktno iz strežnikov in žal nima dostopa do tvojih lokalnih datotek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spotify prispel v Slovenijo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 15339 (7747) | AmokRun |
» | Amazon Music UnlimitedOddelek: Loža | 8335 (2304) | Robert |
» | Echo Dot 3rd gen. - nakup (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 28550 (15687) | Reaper |
» | Spotify od 15.7. pri nas (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17917 (10426) | OK.d |
» | itunes, spotfy, google music.....Oddelek: Mobilne tehnologije | 9584 (7476) | Romancek1 |