Forum » Loža » Silica gel paketki
Silica gel paketki
Scaramouche1 ::
kixs ::
val46 ::
Aja? Kako pa lahko izbereš dostavno službo na aliexpres? Še nisem videl tega, da bi aliexpres ob naročilu ponudil različne dostavne službe...
val46 ::
Klikni pod šhipping costs
Sm zdej pogledu in ja, maš prav. Sam če izberem recimo DHL namesto navadne china pošte, me pride za konkreten izdelek, ki me je zanimal, namesto 5€, poštnina 45€. Časovna razlika je pa namesto 20 do 33 dni, med 7 in 15 dni.(pišem kot je napisano za konkreten izdelek). Ampak to ni važno, ker če imam plačat 45€ poštnine, se mi bolj splača kupit ta isti izdelek v bilokateri naši trgovini, ker je sama cena izdelka pri nas med 25 in 50€(odvisno od znamke). Tako da, če se mudi, skorej boljš da kupim pri nas kot na kitajskem, ker na koncu je ceneje če kupim pri nas.
matobeli ::
Ebay-daš pod lokacijo europe. Npr 100x1g pride 7eur. UK sicer traja nekje do 14dni, DE pa maš praktično v enem tednu tukaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 188510 (13225) | tikitoki |
» | Aliexpress dostava (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15786 (9526) | Luka99 |
» | EU pripravlja ukrepe za cenejšo čezmejno dostavo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 30191 (24828) | Mr.B |
» | Dinokomp dostava! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10497 (9086) | darkolord |