» »

Silica gel paketki

Silica gel paketki

Miptrip ::

Ali kdo ve kje bi lahko dobil paketke silica gela takšne, ki so v škatlah s čevlji itd.

bastadu ::

Aliexpress

Miptrip ::

Potreboval bi jih prej kot čez 3 mesece

Scaramouche1 ::

Miptrip je izjavil:

https://www.revivo.si/silika_gel_1kg

kixs ::

Miptrip je izjavil:

Izberes kaksno drugo dostavno sluzbo in dobis tudi v 3-5 dneh. Vprasanje pa je, ce se splaca zaradi dodatne postnine.

val46 ::

Aja? Kako pa lahko izbereš dostavno službo na aliexpres? Še nisem videl tega, da bi aliexpres ob naročilu ponudil različne dostavne službe...

buttcrack ::

Klikni pod šhipping costs

TadejPer ::

Preveri še na amazon.de in amazon.co.uk

val46 ::

buttcrack je izjavil:

Klikni pod šhipping costs

Sm zdej pogledu in ja, maš prav. Sam če izberem recimo DHL namesto navadne china pošte, me pride za konkreten izdelek, ki me je zanimal, namesto 5€, poštnina 45€. Časovna razlika je pa namesto 20 do 33 dni, med 7 in 15 dni.(pišem kot je napisano za konkreten izdelek). Ampak to ni važno, ker če imam plačat 45€ poštnine, se mi bolj splača kupit ta isti izdelek v bilokateri naši trgovini, ker je sama cena izdelka pri nas med 25 in 50€(odvisno od znamke). Tako da, če se mudi, skorej boljš da kupim pri nas kot na kitajskem, ker na koncu je ceneje če kupim pri nas.

matobeli ::

Ebay-daš pod lokacijo europe. Npr 100x1g pride 7eur. UK sicer traja nekje do 14dni, DE pa maš praktično v enem tednu tukaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
466188510 (13225) tikitoki
»

Aliexpress dostava (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6515786 (9526) Luka99
»

EU pripravlja ukrepe za cenejšo čezmejno dostavo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
13330191 (24828) Mr.B
»

Dinokomp dostava! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6310497 (9086) darkolord

Več podobnih tem