» »

Finančne/poslovne novice

Finančne/poslovne novice

CartmanF ::

Zdravo,
To temo odpiram z namenom, da rečemo kakšno o finančnih novicah.

Torej, zanima me, ali imate kak spisek spletnih portalov/časopisov,... ki jih preberete zjutraj ob kavi, da ste na tekočem z financami (delnice, nepremičninski trgi, splošno) in gospodarstvom.

Sam rad pregledam:
- finance.si (SLO)
- svet kapitala (SLO)
- Bloomberg

Hustla ::

Jaz osebno ne berem nobenih slovenskih novic o investiranju saj se mi to zdi potrata časa. Ko berem članke o borzah in tradingu ponavadi berem Angleške članke saj so precej hitrejši od naših časopisov. Saj ali drugače sploh gre preko slovenskih poročil in časopisov? To se meni zdi smešno glede nato da vse skupaj objavljajo z zamikom po več dni. Jaz berem investing.com, Yahoo finance, morningstar (za razna kvartarna in letna poročila), dobra stran ker imaš vse na enem mestu, ter vsak dan pogledal tekoči koledar in če je kakšno pomembno poročilo tistega dne, kot je recimo jobs report, unemployment rate, poročila centralne banke itd. Blomberg tudi ni slab.

Drugače pa uporabljam tudi tole metodo. Če imam recimo denar investiran v neko podjetje, enostavno napišem ime podtjetja v google in potem kliknem "news" kjer lahko vedno prebereš latest news, in si tako na tekočem. Upam da ti bo moj odgovor pomagal. Me pa zanimajo odgovori ostalih uporabnikov, če uporabljajo kakšno spletno stran za katero jaz ne vem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Alternativa Rtvslo.si

Oddelek: Loža
429657 (7457) m4cer
»

Ukinili so zurnal24.si (strani: 1 2 )

9519460 (14823) BALAST
»

Plačljivo spletno časopisje (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
5421836 (20143) Gandalfar
»

Mercator in Mladina (strani: 1 2 )

534933 (3861) DavidJ

Več podobnih tem