» »

Žan Nekrep Youtube reklame

Žan Nekrep Youtube reklame

««
8 / 8
»
»»

Trippi ::

A ima kdo tukaj dovolj karme, da deli par mojih povezav na Reddit temah o Nekrepu? Lahko tudi na zasebna sporočila ;)

bambam20 ::

Trippi je izjavil:

A ima kdo tukaj dovolj karme, da deli par mojih povezav na Reddit temah o Nekrepu? Lahko tudi na zasebna sporočila ;)

Poberi se Nekrep.

jest10 je izjavil:

Lolek, tema je o nekrepu.

Če te peče, jo mirno preskoči

Bi še ti rad kaj? kar povej? Bom uredil meet and greet pogumnih anonimnežev! Samo pojavit se boš moral in skočit v gramoznico.

Legon je izjavil:

Kako si drznes, a ne ves da ima 40.000 sledilcev...8-O

41.000 :) SI malo v zaostanku.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: antiTrol ()

OutOfTheBox ::

Pa sem mislil da so nove informacije, ker je tema na vrhu , a spet mamo bevskača ki ne pusti spremljat filma. Fak stari no, kaj je tvoj problem.

Da ni bambam20 slučajno Žan Nekrep, ker se me tako zelo vztrajno poskuša znebiti :))

Legon ::

Glede na pravljice o sledilcih in vsesplosne blodnje, ni nemogoce.

jest10 ::

Trippi je izjavil:

Da ni bambam20 slučajno Žan Nekrep, ker se me tako zelo vztrajno poskuša znebiti :))

Verjetno bo res nekaj na tem.

OutOfTheBox ::

Trippi je izjavil:

Nov članek:
https://mojzasluzek.substack.com/p/indi...

Enmu se je hudo zameril, da si je vzel tolk časa :))

Je to sploh legalno?

Taka ponudba je torej skrajno nepoštena, morda celo nelegalna in če ste slučajno njegova stranka za to storitev, se nam prosimo javite preko spodnjega obrazca in nam anonimno sporočite, kako vam gre do sedaj:

https://forms.gle/1vE3Hz7CKvxAygV26

Če želite, bomo z našim odvetnikom in na naše stroške preverili legalnost dogovora, ki vam ga je ponudil g. Nekrep, da boste lažje vedeli kakšne možnosti so vam na voljo.

Zgodovina sprememb…

Tody ::

Fant dela pol mio prometa na leto... tko da ni tolk slabo... Karkoli že prodaja...

c3p0 ::

Ni slabo za njega, to sigurno ne.

Produkt pa definitivno ne rabi bit dober, oz. njegov promet ne pomeni, da on dela dobro. Naivnežev pač nikoli ne zmanjka. Kot piše v članku, on s provizijami služi v vsakem primeru. Ne daje nobene garancije za svojo strategijo, le pravi da ON s tem služi 5400 EUR/mesec. Je pa spreten, ker tega v bistvu ne obljublja tudi drugim. Ko rezultat ne bo dober, bo vedno kak izgovor: "ta mesec je bil res rekordno slab, ampak na dolgi rok smo še vedno v super plusu, vztrajajte", "premalo ste vložili", "niste se držali moje strategije"...

Vsak mesec je kak nov "catch the cash" in nova runda pohlepnih ovčic s fluffy kožuščkom. Rabiš le prepričljiv tekst in nagovor, in pa seveda veliko publiko. Vse troje ima.

Dobro si to povzel, sistem mu zelo dobro deluje, ampak samo zato, ker nihče nič ne naredi glede tega.

No, zdaj se je nekdo odločil, da bo nekaj naredil glede tega, če je kdo tukaj pripravljen pomagati naj mi pošlje zasebno sporočilo.

Nov račun na vseh socialnih medijih je zelo omejen, zato bo vsaka pomoč, zelo dobrodošla.
««
8 / 8
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MLM(piramidne) sheme (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
12538766 (3531) recmajkemi
»

Dropshipping

Oddelek: Loža
2710194 (3021) Čewap
»

YouTube namenoma počasnejši, če nimate Chroma (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
17628887 (16778) rusilec
»

Googlov dobiček za četrtino nižji

Oddelek: Novice / Rezultati
279124 (7230) HotBurek
»

Amazon

Oddelek: Loža
214016 (2251) opeter

Več podobnih tem