» »

delo prek spleta v tujini - davki

delo prek spleta v tujini - davki

punca1998 ::

zdravo, zanima me kako je s plačilom dohodnine pri delu prek spleta v tujini. na strani fursa sem zasledila, da moram dati napoved za dohodnino iz drugega delovnega razmerja. moja težava pa je v tem, da sem študentka in ne vem, če za nas velja enako kot za redno zaposlene. Ne razumem katere prispevke moram plačati in katerih ne saj sem prebrala tudi, da študentom ni treba plačati akontacije dohodnine, če je nakazilo manjše od 400e, zdaj pa nevem če se to šteje samo za delo prek študentskega servisa ali tudi če delam prek spleta. rada bi še dodala da ne gre za nevem kako visoke zneske.. prejšnji mesec sem dobila nakazilo nekaj čez 200e, ta mesec bo po mojem malo več ampak zagotovo ne čez 400e. Ni dosti ampak za mene kot študentko je čisto dovolj. Pri teh davkih je toliko komplikacij ampak bi rada da je vse legalno, ker se mi ne da potem ubadat z neko utajo davkov in takimi stvarmi.
hvala za vaše odgovore.

Nastja

janezvalva ::

v napovedi dohodnine prijaviš prihodke. itak ti ne bodo trgali za tako majhne zneske, se pa s tem zaščitiš pred posiljevanjem s strani fursa.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dohodnina (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31855436 (2541) Sc0ut
»

P2P lending - oddaja napovedi za odmero dohodnine (strani: 1 2 3 )

12718558 (2047) redtech
»

YouTube Zaslužek - Kam in kako prijaviti davke?

4912323 (7869) RS4
»

Normiran s.p.

235045 (3231) Ales
»

Internetni zaslužek in davki (strani: 1 2 )

9225518 (16125) St235

Več podobnih tem