Forum » Loža » Spletni marketing
Spletni marketing
Bikica195 ::
JOJ, že v samem naslovu sem se zmotila :D
Pozdravljeni,
preden grem v to, bi rada našla koga ki bi podal kakšno izkušnjo. In sicer, preko instagrama me je našla oz. pisala neko dekle, ki me je povabilo, če bi se rada preizkusila z delom od doma in sicer spletni marketing. In danes smo imeli prvi webinar (seminar), kjer je nekdo predaval, razložil nekaj glede aktivnega načina zaslužka denarja, in pasivnega načina. Na koncu je povedal, da če nas to zanima, in se želimo udeležiti treninga (2x po 2,5 ur na dan), kjer nas bodo mentorji in ljudje z izkušnjami priravili in naučili, da s spletnim marketingom pričnemo sami (na področju, ki nas zanima in ga omogočajo). Podjetje. ki ima to čez je BePro Maribor.
Prosim, če ima kdorkoli kakšne izkušnje, naj jih deli, ker ne želim podpirat nekoga, ki nateguje, pa tudi če jim dam le 10EUR. 10, pa 10 pa že kar zaslužijo.
Hvala!
Pozdravljeni,
preden grem v to, bi rada našla koga ki bi podal kakšno izkušnjo. In sicer, preko instagrama me je našla oz. pisala neko dekle, ki me je povabilo, če bi se rada preizkusila z delom od doma in sicer spletni marketing. In danes smo imeli prvi webinar (seminar), kjer je nekdo predaval, razložil nekaj glede aktivnega načina zaslužka denarja, in pasivnega načina. Na koncu je povedal, da če nas to zanima, in se želimo udeležiti treninga (2x po 2,5 ur na dan), kjer nas bodo mentorji in ljudje z izkušnjami priravili in naučili, da s spletnim marketingom pričnemo sami (na področju, ki nas zanima in ga omogočajo). Podjetje. ki ima to čez je BePro Maribor.
Prosim, če ima kdorkoli kakšne izkušnje, naj jih deli, ker ne želim podpirat nekoga, ki nateguje, pa tudi če jim dam le 10EUR. 10, pa 10 pa že kar zaslužijo.
Hvala!
I walk. I look. I see. I stop. I photograph.
- spremenil: bluefish ()
HotBurek ::
Sam let stran. Ne zgubljat časa.
A te sploh zanima spletni marketing, al je to slučajno prišlo mimo?
A te sploh zanima spletni marketing, al je to slučajno prišlo mimo?
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
XIIT ::
Preko instagrama me je našla oz. pisala neko dekle, ki me je povabilo, če bi se rada preizkusila z delom od doma in sicer spletni marketing. In danes smo imeli prvi webinar (seminar), kjer je nekdo predaval, razložil nekaj glede aktivnega načina zaslužka denarja, in pasivnega načina
Ta marketing izgleda verjetno takole, da dodajaš ljudi ki jih ne poznaš ter jim težiš z generičnimi sporočili, kot je naslednje:
"Zdravo! Mislim da se ne poznava, ampak sem te dodal/-a ker imam eno zanimivo informacijo za tebe. Te zanima katero?"
In jim potem skušaš prodati kak izdelek, ki ga sama nikoli ne bi kupila ali pa jih zvabiti na kakšno "brezplačno" predavanje in/ali kakšno multi-level marketing shemo.
Po mojem mnenju škoda časa.
"Only physical beauty is the foundation for a true higher culture of
the mind and spirit as well. Only sun and steel will show you the path."
Beauty is absolutely terrifying to people because it highlights what is ugly.
the mind and spirit as well. Only sun and steel will show you the path."
Beauty is absolutely terrifying to people because it highlights what is ugly.
HotBurek ::
root@debian:/# iptraf-ng
Bikica195 ::
Ja me zelo zanima drugače. Ravnokar sem zasledila tale mnenja tam, tako da že bežim haha.
I walk. I look. I see. I stop. I photograph.
Gagatronix ::
Vse te zadeve niso nic drugega kot piramide. Vsakemu, ki ima vsaj kancek zdrave kmecke pameti, je to jasno v par sekundah.
TheBlueOne ::
Hvala!
Absolutno se izogni. Glede na ta del, ki ga citiram imam obcutek, da si zelo sveza in ne ves niti kaj pomeni zasluzek. Sploh pa kaj bi ti placevala delodajalcu? Imam frendico, ki ima kariero v pravem spletnem marketingu, kar pomeni, da delas strategijo za podjetje in je realiziras. V Sloveniji pravi, da je klaverno, tujina pa stima. B.P. gradi kariero, skace od sluzbe do sluzbe itn.
Skratka, ce zelis tako delu bo tujina. Ce ti podjetje v Sloveniji ne da pogodbe z bruto placo vsaj 1500EUR(VSAJ), povdarjeno VSAJ, se ga izogni. Ko enkrat ves za kaj se gre v tehnicnem smislu, ne da posljes frendom na FB ampak delas analize trackas itn, potem v tujini gravitira placa za punce okoli 30 nekje pri 50.000EUR+-15.000/letno.
Ce te podjetje po moznosti sili, da prodajas svojim frendom in znancem in to vidijo kot spletni marketing, potem absolutni obvoz.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rudarjenje v oblakuOddelek: Loža | 3063 (2659) | smesko15 |
» | Kako naivne ljudi prepričati....Oddelek: Problemi človeštva | 5884 (3505) | m0LN4r |
» | AdpartnerOddelek: Izdelava spletišč | 1090 (881) | algo |
» | kako do denarja :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21932 (18123) | dukenukem |
» | Boljša podjetja, ki izdeluje spletne strani in se ukvarjajo z spletnim marketingomOddelek: Izdelava spletišč | 1862 (1443) | Soprano |