Forum » Loža » Internetni marketing
Internetni marketing
Nocloud ::
Živjo,
Zanima me če kdo pozna mogoče kakšno stran z brezplačnim tečajem internetnega marketinga?
Sem študent zadnjega letnika in bi se rad preizkusu na tem področju.
Hvala za odgovore.
Zanima me če kdo pozna mogoče kakšno stran z brezplačnim tečajem internetnega marketinga?
Sem študent zadnjega letnika in bi se rad preizkusu na tem področju.
Hvala za odgovore.
black ice ::
Kaj od tega te pa zanima? Kot "študent zadnjega letnika" bi moral našteti vsaj eno, če ne že več kategorij/področij spletnega marketinga. Tudi na STju je kaj napisano, samo najti je potrebno.
Naj prikažem kako izgleda tvoje vprašanje - mene zanimajo avti. Imaš kakšen nasvet?
Naj prikažem kako izgleda tvoje vprašanje - mene zanimajo avti. Imaš kakšen nasvet?
Se opravičujem. Drugače sem študent telekomunikacij. Zanima me katero področje internetnega marketinga je najboljše za začetnika? Email marketing, social media marketing?
lymph ::
Nocloud, tisti kateri bo tebe osebno not potegnil in ti ne bo problem vlagati veliko časa in energije.
"Belief is immune to counter example."
Našel sem dobro spletno stran za affiliate marketing. Zadeva se mi zdi zanimiva in ni potrebno vložiti veliko denarja že na začetku. Bom poskusil na tem področju :)
Zgodovina sprememb…
- predlagala izbris: iggy ()
Ginnima ::
Best WordPress Hosting - https://www.reddit.com/user/pintudasrea...
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: ALT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | anketa za študente 3. letnika ULOddelek: Šola | 2504 (2117) | mala_zvezda |
» | IT podjetja na štajerskemOddelek: Loža | 5695 (4404) | Smurf |
» | Spletna trgovina z enim izdelkomOddelek: Izdelava spletišč | 15070 (12727) | Vice |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40148 (28111) | Primoz |
» | Malo smehaOddelek: Izdelava spletišč | 2110 (1432) | david |