» »

Služba v trgovini Jager

Služba v trgovini Jager

YdoIPonU ::

Pozdravljeni,

zanima me, če ima kdo izkušnje z delom v trgovini Jager? Namreč obeta se mi služba v trgovini, vendar berem po nekaterih forumih, da je trgovec zelo izkoriščevalski.
Torej, da delaš skoraj cel mesec brez pavze, nadur sploh naj ne bi izplačevali, velikokrat moraš podaljšat delovnik za več ur, do dopusta zelo težko prideš. Potem je še tu razporejanje po drugih lokacijah po sloveniji in delo na drugih oddelkih (tudi skladišče) itd. Bral sem tudi da bi naj redkokoga zaposlili za nedoločen čas, če si planiraš ustvarjanja družine bi te naj odpustili itd.
Ima kdo izkušnje oz. je delal, dela tam? Čisto na kratko, ali se splača zaposliti v trgovini Jager, sorazmerno s plača/čas/živci?

Hvala za odgovor že v naprej!

darkolord ::

Glej, mislim, da si si že sam odgovoril.

Če te stvar zanima kljub vsemu naštetemu, potem je to to.

Odpoved lahko sicer daš kadarkoli.

MisterR ::

Če bi to bilo res bi kršili vse možne zakone.

Je pa odvisno od oddelka na katerem bi delal. Če boš delal na gradbenem je seveda možno, da boš kdaj tudi kaj izdal iz skladišča. Ampak manjše stvari si stranke same nalagajo, viličarja pa ti brez izpita ne bodo zaupali.

Če boš delal na tehniki boš prodajal od prenosnikov do keramike.

V Jagru se pač dela normalno,ni to Mercator, pa tudi ne Lidl.

Dopust je problem v vsakem takem podjetju,saj bi vsi šli na dopust isti teden. In to ne gre skozi, nikjer, ne samo pri Jagru. Zato si je potrebno dopust planirat dosti prej. Lažje za vse.
Premestitve v druge poslovalnice so redke, se pa dogajajo predvsem ob pomanjkanju kadra v času dopustov ali bolniških odsotnosti. Torej gre za kratkotrajne izjeme.

Imaš pa poskusno obdobje tako, da je najbolje da se sam prepričaš.

Za katero poslovalnico se gre?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MisterR ()

otago ::

Jager zaposluje mlade, neizkušene. Po 2-3 letih se prodajalke menjajo. Nosečnost in bolniške, tega po pravilu ni. Kakor si sam napisal, potegnejo ven maksimum, čeprav ni na ravni Lidla.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: otago ()

YdoIPonU ::

MisterR je izjavil:

Za katero poslovalnico se gre?

Celje

z3ro ::

Probaj, izgubit nimaš kaj. Pravijo sicer da Jager plačuje nekoliko bolje od drugih trgovin, dobijo lep regres, božičnico, pisanko,... Res pa da boš dobil minimalno plačo, vse ostalo bodo stimulacije/uspešnost tako da v primeru da ne delaš (dopust, bolniška) dobiš dosti manj. Odvisno tudi kje delaš, mislim da skladiščniki/tehnika dobijo več kot recimo prodajalec na živilskem delu.

MisterR ::

otago je izjavil:

Jager zaposluje mlade, neizkušene. Po 2-3 letih se prodajalke menjajo. Nosečnost in bolniške, tega po pravilu ni. Kakor si sam napisal, potegnejo ven maksimum, čeprav ni na ravni Lidla.

Kje? Tukaj pri nam v Jagru se menjujejo samo študenti, ostali so ze ogromno let.

Mato989 ::

Pojdi v Jager in lepo hodi nabolniške in skrbi za svoje zdravje, pazi predvsem to da jim ne daš preveč svoje energije za tako plačo kot nudijo.

Zapomnite si, ne morjo oni vas tako malo plačat kot vi lahko malo delate =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

HotBurek ::

Da vprašam; kako je pa v Lidlu?

Ter, ali so po trgovinah prodajalci bolj ali manj na minimalni plači (dodatki niso plača)?
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

Mato989 ::

HotBurek je izjavil:

Da vprašam; kako je pa v Lidlu?

Ter, ali so po trgovinah prodajalci bolj ali manj na minimalni plači (dodatki niso plača)?

Hofer in Lidl sta edina izmed večjih živilskih verig kjer trgovci nimajo minimalne plače... je pa "problem" ker dejansko delaš 30 urni delovnik, kar pomeni da imaš po letu dni dejansko "le" 9 mesecev delovne dobe.

Slabost je to, da marsikdaj slišim, da "zahtevajo" oz. pričakujejo, da se odštempljaš in še kdja delaš kakšne pol urce da se uredi vse kar treba (nateg in protizakonito)

So pa plače za 30 urni delovnik kot začetnik (po 2 letih še napreduješ 2x v bruto plači sicer ne nekaj dosti ampak je pa za ene 2 gajbi piva zraven neto) cca. 950€(neto + malica) + potni...

Je pa treba vedet da v Lidlu in Hoferju dejansko delaš kot kojn večino časa, tudi omejitev se ne držijo pri tem koliko lahko na dan dvigneš kil max ipd...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Vazelin ::

Ja, kakor vidim tempo dela v Hoferju je tisti denar precej zaslužen.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

spam321 ::

YdoIPonU je izjavil:

Pozdravljeni,

zanima me, če ima kdo izkušnje z delom v trgovini Jager? Namreč obeta se mi služba v trgovini, vendar berem po nekaterih forumih, da je trgovec zelo izkoriščevalski.
Torej, da delaš skoraj cel mesec brez pavze, nadur sploh naj ne bi izplačevali, velikokrat moraš podaljšat delovnik za več ur, do dopusta zelo težko prideš. Potem je še tu razporejanje po drugih lokacijah po sloveniji in delo na drugih oddelkih (tudi skladišče) itd. Bral sem tudi da bi naj redkokoga zaposlili za nedoločen čas, če si planiraš ustvarjanja družine bi te naj odpustili itd.
Ima kdo izkušnje oz. je delal, dela tam? Čisto na kratko, ali se splača zaposliti v trgovini Jager, sorazmerno s plača/čas/živci?

Hvala za odgovor že v naprej!

Zaposlitev za nedoločen čas je bilo težko dobiti že v času debelih krav in to v IT oz. se je večina delodajalčkov zmrdovalo nad takšno obliko zaposlitve. V času recesije in za trgovino kaj druga tako ni za pričakovati. Je pa res, da je trgovski foh neprimerno močnejši kot ITjevčki in tiste njihove štanc-marketinške firmice s po 5, 10 max. 20 zaposlenimi z letnim prometom toliko kot ga dobi kakšen večji trgovec v 1 minuti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prva Zaposlitev - Hočejo Da Odprem S.P. (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8315855 (11584) MadMen
»

v Jagru kupil refurbished prenosnik, je normalno da sveti plastika za lcdjem ?

466594 (4912) #000000
»

Klikner ploščice

52162 (1847) Tičo
»

Rambutan

132009 (1605) Tear_DR0P

Več podobnih tem