» »

Študentska soba v LJ?

Študentska soba v LJ?

||_^_|| ::

Moj bratranc z Jesenic išče študentsko sobo v Lj. Mal je pozn ampak se ni planeru v Lj vpisat, pol je pa tko izpadl.
Ve kdo kje se da kakšne info. dobit?

Binji ::

oglasnik, veze.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

DoloresJane ::

Kliče naj študentske domove, morda bodo vedeli še za kakšno privatno prosto sobo. V domovih je najbrž že vse oddano.

undefined ::

Zakaj ne naredijo večjih oz. novih dodatnih domov za študente? Lahko le za svoj lastni zaslužek, saj je treba sobe namreč plačat. Kaj se res tako otepajo denarja? :)

Daedalus ::

Eni pravijo, da se ne splača, ker bo študentov vedno manj (skladno s padanjem natalitete). Glavni razlog je pa v neuresničenem vladnem programu, po katerem bi moglo biti do lanskega leta zagotovljenih 4k nastanitvenih zmogljivosti za študente, pa je vlada rekla ni tolarja - tako kot vedno:\
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

SkIDiver ::

Jz sm prvleku na uha, da se da menda neki dobit v mladinskem hotelu v lj. Sej enga so neki odprl se mi zdi in da tam se da dobit. Menda maš sobo, kuhno, kopalnico, wc in stroški included za reci piši 25 tisočakov na mesec. Če je res pa ne vem. Pozanima naj se.

Študentski domovi pač vse ne morejo. Nekaj jih sedaj prenavljajo nekaj so jih pa že, kako bojo poleg tega še nove gradil?. Sicr pa v študentu dobiš samo na ta način, da oddaš prošnjo in ustrezaš pogoju. Pa še čakalno listo maš.

undefined ::

> Nekaj jih sedaj prenavljajo nekaj so jih pa že, kako bojo poleg tega še nove gradil?.

Če lahko vlada denar zapravlja že za vse druge traparije, bi lahko nekaj vložili tudi v študentske domove. Bolj pomembno kot nove avtoceste, IMHO. :|

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: undefined ()

MI_KO ::

Samo to:

Ite malo študentske domove v tujino pogledat. V nekaterih državah je študent še car, ne pa pri nas ko v 3×4 sobico 2 študenta not stlačijo.

Pol pa 600M sit za en bedn referendum, ki bo kvaliteto življenja še dodatno znižal.

SkIDiver ::

MI_KO to se pa čist strinjam! 10 point to you! IceMan glede avtocest sem pa jz bolj za kot proti! Če bi se vozu iz nm v lj bi že vedu kaj pomen avto cesta in kaj hitra cesta!!!!

undefined ::

> IceMan glede avtocest sem pa jz bolj za kot proti! Če bi se vozu iz nm v lj bi že vedu kaj pomen avto cesta in kaj hitra cesta!!!!

Jest sem pač mnenja, da bi moral imet študenti prioriteto nad avtocestam, to je vse. :)

trot ::

MI_KO: odvisno kam gres gledat studentske domove. Jaz ti povem, da v Gradcu placujem 225 evrotov/mesec, pa je soba bol tako tako, v bistvu sem bil bolj zadovoljen s tisto v Ljubljani. Lepsa, citejsa, novejsa, lepo prebeljena, zdaj ko bojo pa se internet dal noter, bodo pa sobe v slovenskih studentskih domovih dosti kvalitetnejse od teh v Gradcu. (seveda so tudi izjeme kot so enka in stirka v rozni dolini-tist je pa samo za travase dobro). In to za polovicno ceno avstrijske. Pri nas je samo tezko pridet noter-ce ne poznas koga, ki ti proda odlocbo>:D

Thrivial ::

> Ite malo študentske domove v tujino pogledat. V nekaterih državah je študent še car

Seveda je student car, ce placuje solnino 10.000 evrov letno, starsi pa so redno napisani na zlatem oznanilu donatorjev novih oddelkov, laboratorijev, igrisc in podobne sare. :)

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

trot ::

no kje v skandinaviji, kjer standard boljsi, so verjetno tudi nastanitve za studente boljse. Tam je pa verjetno tezje postati student-npr kaksno posojilo, ki ga odplacujes se xxx let ipd


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

študentski dom lj (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
12144907 (22639) Marat
»

Študentski domovi v LJ (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7730858 (18483) St235
»

Študentski domovi (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
6817504 (14982) tattoo
»

Študentski domovi v Ljubljani

Oddelek: Loža
434939 (3780) _marko
»

Študentske sobe, stanovanja

Oddelek: Loža
4410520 (8425) Bob Rock

Več podobnih tem