» »

Težave socialnih stikov zaradi zahtevneg študija

Težave socialnih stikov zaradi zahtevneg študija

solatko ::

Temo odpiram zaradi Snežnika, ki smeti zanimivo temo o spoznavanju partnerjev.
Delo krepa človeka

Vazelin ::

Pozabil si omeniti študij. Gre za strojništvo, smer: konstruktor, kjer je čas samo za spanje, hranjenje in pisanje 700 stranskih poročil.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

FireSnake ::

Še, če greš na kavo je škoda časa, ker ti je kasneje žal.

Stvar je jasna: asocialec ga pač ni namočil.
Zdaj išče izgovore kaj lahko okrivi.

Eni smo dali težje fakse skozi, pa smo imeli čas tudi za druženje.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Wrop ::

Kateri faksi so pa še težji?

A110 ::

Ni mi jasno kako so lahko od nekoga zahtevane 10ke? Človek, koliko si star? zato ti pravim da imaš problem ker se pustiš že od staršev "izsiljevati"
Diamantni maturant ne pomeni nič ker je snov tako lahka in je je tako malo da bi to lahko bil skoraj vsak ki bi se za to dovolj pripravljal oz imel dovolj volje. Ampak spet, kaj imaš od tega razen lastnega zadovoljstva? Malo je pa tudi od sreče odvisno. Tistega ki pač že 5 let paca 2 letnika sem omenil samo da nebo mislil da ne poznam nikogar ki mu na strojni ni uspelo. In ta famozna potrebna količina dela ki jo skozi omenjas je tudi malo smešna. Če si dovolj sposoben pač narediš prej. Že to da težavnost programa pogojujes z količino nalog in ne težavnostjo le teh pove da se nisi naletel do težkih problemov. Pri medicini in pravu je predvsem si potrebno snov zapomniti (podobno kot zgodovina) in tu ni nič težkega. Lahko naredi vsak ki se mu da dovolj učiti (in da ni ravno tup). Strojna zahteva malenkost več razmišljanja ampak se vedno nič strašnega. Vidiš da se že zdaj sprašuješ kaj delaš narobe da nimaš nič casa. Kako zelo ti bo šele žal čez 10 let ko let nebos mogel zavrteti nazaj? Zato pa spravi se k sebi, izpusti kakšno predavanje(večino lahko predelava prej sam kot pa tisto poslušanje) in malo zaživi. Sam na fmf pišem diplomo kjer več kot 90% študentov strojnistva, da medicincev in pravnikov niti ne omenjam nebi bilo sposobno dokončati študija predvsem zaradi zahtevnosti nalog in ne samo ker bi jim zmanjkovalo časa pa ne jamram in najdem čas za vse želje. Ti pa povelicujes teh 700 strani poročil kot da si edini ki jih mora napisati. Verjemi da bo marsikateri tvoj sošolec z slabšim povprečjem in kakšno praktično izkušnjo iz tvoje stroke imel ko diplomirate prednost pred tabo na trgu dela. Pa še bolj fajn se bo med študijem imel

nirm ::

glede na svoja opažanja:
na tehniških težjih faksih je praviloma dosti več tipov, kot bab. ker se stroka med sabo pogosto najbolje ujame, ni nič nenavadnega, da se tipi iz faksa začnejo družiti tudi kot prijatelji izven faksa in skupaj hodijo ven.

problem nastane, ker večina teh tipov ne pozna nobenih bab zunaj faksa ali pa od prej (večina jih tudi ni bila najbolj socialnih za časa srednje šole), da bi s tehniškimi prijatelji medsebojno izmenjali ženska poznanstva. pogosto se tudi zgodi, da na faksu ob glavnini tipov celo je par bab, ki znajo biti dosti luštne. ampak je konkurenca tako velika, da pri pecanju ni nobene kolegialnosti in nastane dobesedno tinder situacija v živo, ko prijatelji začnejo "gaziti" en čez druzga, komu bo ratalo tisto eno babo dobiti. velikokrat potem ta baba najde nekoga od zunaj ali pa nekega dečkota iz svoje vasi, ker ima poln kufr vsega in da bo mir na faksu. ob vsem tem veliko kolegov nagonsko začne čuvati še tistih par ženskih kontaktov, ki jih imajo in jih ne srečujejo s svojimi kolegi. večina tehniških domačih žurk zgleda tako, da se dobi 6 tipov in že prej omenjena zasedena baba.
zgoraj opisanim tehniškim tipom ostane par stvari - ali da si najdejo svoje hobije in probajo skozi te razširiti krog poznanstev, ali da poskusijo srečo na nečem ala tinder, medtem pa življenska ura teče.

so pa v dosti boljšem položaju tisti, ki živijo v študentu ali pa so povezani s svojo lokalno študentsko sceno. najslabše jo odnesejo tisti, ki živijo s starši ali pa si stanovanje delijo z moškimi cimri podobnega tehniškega kova.

Vazelin ::

Wrop je izjavil:

Kateri faksi so pa še težji?

Zanimivo. Baje najtežji faks in smer. Plače pa precej zanikrne. Vsaj glede na legendarno jokanje strojnikov na njihovem forumu
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

A110 ::

Če si študent je tako lahko mešati družbe da je res težko ne najti družbe kjer ni žensk. Najlažje je definitivno v študentskem domu ampak tudi drugače se da. Greš v random klub med tednom (se boljše na kake domskem zabave), če je kakšna ekonomska/farmacija/zdravstvena party še toliko boljše, punc kolikor hočeš, spoznaš jih par, naslednji teden že skupaj pijete pri nekom. Pa skoraj vsak jih vsaj nekaj pozna že iz srednje šole in se verjetno s starimi sošolci in sosolkami kdaj dobi ali gre ven. Da rojstnih dnevov in podobnega ne omenjam. Je pa res da iz neba nebo padlo nic

solatko ::

Delo krepa človeka


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Šola
466344203 (6395) nejc_nejc
»

Kje ste spoznali svoje boljše polovice (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25328490 (22687) PrihajaNodi

Partnerski odnos (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Loža
81759432 (44708) bluefish
»

FMF, FS ali FE? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
599404 (7325) A120
»

Mnenje o Vegovi

Oddelek: Šola
304367 (3425) 33blaz33

Več podobnih tem