» »

Partnerski odnos

Partnerski odnos

««
14 / 17
»»

Mato989 ::

Sneznik je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Sneznik je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Načeloma lahko, samo kje?! V socialnem krogu imaš same fante, nobenih ljudi ki bi prirejali kakršnekoli študentske žure. Če pa misliš da greš v Cirkus, ali pa v Topa žurat je pa tam poden od podna in tako ali tako na takšnih žurih ne spoznaš nič, kar pa verjameš da itak veš :)

Kaj sam ne upaš it na spoznavni žur faksov ob torkih/sre/čet... mi smo svojih dni tam v 2009-2012 hodli pri 20-23 na žure take na ekonomsko, tudi če niso več študirali ali pa niti v tistem kraju

Kje so kakšni spoznavni žuri na ekonomski dandanes? To je mogoče bilo takrat. Tudi časovni ti ne znese, kot pravim lahko si šel na 2 žura na LETO, toliko se je časovno dalo in na toliko žurov sem tudi šel. Dva na LETO cca. Sam sem šel v te ljubljanske diskače ala Cirkus kjer se tudi pogovarjat ne moreš, tako da je spznavanje precej nemogoče. Če so kje obstajali kakšni boljši žuri? Možno, vendar jaz do njih nisem imel dostopa.

Kaj ti časovno ne znese ko končaš faks in greš na šiht, imaš dovolj časa za žuranje... jaz sem bil med 23-26 zaposlen pa sem skoz žural... skoraj vsak teden sem šel na kako zabavo tako in drugačno! Tako da izgovora ni... tiste 3 leta pa trpi

Ko se zaposliš imaš časa več, to drži :) Zato pa vsi s strojne punce dobijo šele ko faks končajo, vmes jo ima tistih par ki jo majo še iz srednje šole (razn par izjem).

Koliko si star? Že neštetokrat sem slišal od razno raznih ljudi da današnji žuri nis niti blaga senca žurov kot so bilo včasih. Ljudje pravijo da se folk niti družit in zabavat več ne zna. Nekaj bo na tem.

Žuri na katerih sem bil so: "Cirkus, Parlament, Top, emonska". V splošnem so to slabi prostori za spoznavanje. Podn tako rekoč. Kako je pa kkšn homemade študentski žur pa nevem, ker do njega nikoli nisem imel dostopa.

Jaz sem star 30 let... na žure sem hodil 2-8 let nazaj zelo redno in spoznal sem ogromno žensk... pomagalo je sicer tudi to da sem delal v trgovskem centru več kot 3 leta in sem imel tam razmerje 70:30 v ženske:moški ampak spet, to je moja personalna odločitev, ne morš krivit drugih če se ti tako odločiš... nihče te ni silil v strojno imaš pluse in minuse...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Meiniken ::

Pomoje je sneznik mal salty :)

Sneznik ::

Mato989 je izjavil:

Študentski dom mi ni pripadal zaradi oddaljenosti. Nismo vsi PRIVILIGIRANCI ki LAHKO gremo v študentski dom. Jaz nisem mogel v študentski dom. Pa bi takoj šel, če bi lahko šel.. Prav tako mi ga nobeden ne bi financiral, študentsko delo zraven strojne fakultete pa je mislija nemogoče, kar je povedal tudi DEKAN fakultete na uvodnem dnevu in je res tako.

Torej zdaj moramo uvest kurbe za 10k, da boš ti in tebi podobni ki ste se v lajfu odločli za strojno (LASTNA ODLOČITEV) imeli easy way out?

Ne razumem... ne krivit življenja če si sam naredil te odločitve... pač bi šel na ekonomsko in bi fukal in bi mel 5% višji BDP na delovnem mestu :O

Sam kurb nebi koristil ker se mi gnusijo. Imajo po več tisoč tičev v sebi na leto. Kurb se sam ABSOLUTNO ne bi posluževal!

Fora javno plačanih kurb bi bilo po pricipu PONUDBA-POVPRAŠEVANJE sprostiti pritisk na sodobni dating sceni, kar bi izenačilo (vsaj do neke mere) razmere na dejting marketu med ženskami in moškimi.

ne krivit življenja če si sam naredil te odločitve

NOBEN ti ne pove na informativnem dnevu kako je na strojni. Fora je v tem da svoje odločitve narediš na podlagi imformacij ki so ZAVAJUJOČE oziroma dajmo kar direktno reči: LAŽNE. Študenti ki sem jih vprašal pa se na ekzaktno prašanje kakšno je življenje na strojni vprašanju izognejo in rečejo nekaj takega: "ja, treba je ornk delat, ampak vse se da". Noben ti ne pove da ne boš imel časa za več kot par žurov na leto.

Pol imaš dekana ki je študentov LAGAL in obljubljal po 3-4000 EUR plače na mesec po faksu. DEKAN fakultete. Dobiš jo pa jurja pa pol pol ko si dober in že nekaj časa v poklicu. Marsikdo po končanem faksu pa dobi 800 ali 900 EUR na mesec.

Ja sej mi je kar žal da nisem šel na kakšen drug faks..pa me to delo veseli, ampak strojni faks je totalno v kurcu, dobesedno maltretirajo študente. Novoletna OBVEZNA predavanja: oddaja CELOLETNE 100 urne projektne TAKOJ po novem letu 3.januarja... in tako dalje..mi je žal da nisem šel na kkšen drug faks..

Filip8 je izjavil:

Poznam okoli 14,15 strojnikov, z večino smo jih žural na polno, danes gremo proslavit 2 magisterija na strojništvu in te kolegi so ga res žural pa hengal, pil, kadil, vse kar hočeš. So pa pridni, ko je blo treba naredit ja, ampak skoraj vsaki drugi teden vsaj vn pa žurat.

Naj uganem: proizvodno strojništvo, pred bolonjcem ane?

Na strojni imaš tudi lahke smeri z zelo malo potrebnega dela. Ta moja ni bila taka, je bila popolno nasprotje tega.. žal mi je da sem jo zbral..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sneznik ()

Cruz je izjavil:

Parlament je super za spoznavsnje, imas celo tu pa tam taksne bolj spoznavne vecere. Res je, da je pogosto glasnejsa glasba, ampak to ne pomeni, da nekoga ne mores spoznati. Sploh v Parlamentu, kjer hitro spoznas koga. Ce hoces, da bo zrnska pristopila k tebi, jr Parlament(ali Metelkova) tvoj najboljsi bet.

Kar se tice studentskih zurov pa so se vedno zakon. Tvoj kolega je nakladac in eden izmed tistih 'nekoc je vse bilo boljse' ljudi. Taksni ljudje ne slovijo kot zabavni na partyjih.

Parlament je super za spoznavsnje

Tiste 5 x al tm nek kolikor sem bil do sedaj v lajfu ni bilo videt, vsaj na te žure v parlamentu ko sem jaz šel. Tudi celotna družba kolegov je takega mnenja. Če pa veš kdaj so dobri žuri za spoznavanje v parlamentu: PA NA DAN Z BESEDO :)

Študentski žuri: kaj a kar prideš tam in se uštuliš al kaj? A to je okej? Ne štekam tega čist točno. Na ta pravem študentskem žuru v okviru študentskih domov nisem nikoli bil, ker do tega nisem imel dostopa.

Kar pa se tiče kolega: to ni povedal samo kolega ampak že ene 30 ljudi. Praktično vsak ki je malo starejši z katerim se pogovarjam pravi da so včasih študentski žuri bili ful boljši in da danes niso niti blaga senca tega kar so bili včasih.

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Sneznik je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Sneznik je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Načeloma lahko, samo kje?! V socialnem krogu imaš same fante, nobenih ljudi ki bi prirejali kakršnekoli študentske žure. Če pa misliš da greš v Cirkus, ali pa v Topa žurat je pa tam poden od podna in tako ali tako na takšnih žurih ne spoznaš nič, kar pa verjameš da itak veš :)

Kaj sam ne upaš it na spoznavni žur faksov ob torkih/sre/čet... mi smo svojih dni tam v 2009-2012 hodli pri 20-23 na žure take na ekonomsko, tudi če niso več študirali ali pa niti v tistem kraju

Kje so kakšni spoznavni žuri na ekonomski dandanes? To je mogoče bilo takrat. Tudi časovni ti ne znese, kot pravim lahko si šel na 2 žura na LETO, toliko se je časovno dalo in na toliko žurov sem tudi šel. Dva na LETO cca. Sam sem šel v te ljubljanske diskače ala Cirkus kjer se tudi pogovarjat ne moreš, tako da je spznavanje precej nemogoče. Če so kje obstajali kakšni boljši žuri? Možno, vendar jaz do njih nisem imel dostopa.

Kaj ti časovno ne znese ko končaš faks in greš na šiht, imaš dovolj časa za žuranje... jaz sem bil med 23-26 zaposlen pa sem skoz žural... skoraj vsak teden sem šel na kako zabavo tako in drugačno! Tako da izgovora ni... tiste 3 leta pa trpi

Ko se zaposliš imaš časa več, to drži :) Zato pa vsi s strojne punce dobijo šele ko faks končajo, vmes jo ima tistih par ki jo majo še iz srednje šole (razn par izjem).

Koliko si star? Že neštetokrat sem slišal od razno raznih ljudi da današnji žuri nis niti blaga senca žurov kot so bilo včasih. Ljudje pravijo da se folk niti družit in zabavat več ne zna. Nekaj bo na tem.

Žuri na katerih sem bil so: "Cirkus, Parlament, Top, emonska". V splošnem so to slabi prostori za spoznavanje. Podn tako rekoč. Kako je pa kkšn homemade študentski žur pa nevem, ker do njega nikoli nisem imel dostopa.

Jaz sem star 30 let... na žure sem hodil 2-8 let nazaj zelo redno in spoznal sem ogromno žensk... pomagalo je sicer tudi to da sem delal v trgovskem centru več kot 3 leta in sem imel tam razmerje 70:30 v ženske:moški ampak spet, to je moja personalna odločitev, ne morš krivit drugih če se ti tako odločiš... nihče te ni silil v strojno imaš pluse in minuse...

Aha pol si bil na žurih še preden so se socialna omrežja tako razširila kot so dandanes.

to je moja personalna odločitev, ne morš krivit drugih če se ti tako odločiš

Ja to je tvoja odločitev ki si jo naredil na podlagi imformacij ki so se ti jih NALAŠČ ZLAGALI. Dekan je študentov obljubljal 4 jurje plače. Na koncu dobiš pa tisto povprečno slovensko plačo..Vsak študent ki sem ga vprašal kako je kaj biti strojnik pa je povedal:

"To je strojna in tukaj se dela, amapak vse se da". Noben ni povedal da bo življenje v času študija dobesedno NA NITKI, na še SPAT in JEST ne boš imel časa..

Bil je eden ki je sarkastično rekel (vsaka mu čast sicer za povedano resnico):

"DOBRO SI OGLEJTE laboratorije na informativnem dnevu ki vam jih bodo kazali, kajti do tretjega letnika JIH VIDELI NE BOSTE. Večina zanimivih zadev ki vam jih bodo pokazali DELALI NIKOLI V ČASU študija ne boste.."

In imel je 100 % prav..sem si rekel "mal pretirava", ampak ne.. to je čista resnica, res je bilo tako..

Bil je en itervju od DIAMANTNEGA maturanta v Delu ali v Dnevniku objavljen (v enem izmed teh dveh se spomnim da je blo objavljen) ki je dobesedno rekel:

"Na strojni ni časa za socialno življenje, žure in druženje s prijatelji. Na strojni fakuleti se od tebe zahteva da živiš za faks, da nimaš punce in prijateljev, vse kar maš je knjigo, mizo, neprespane noči in trdo delo. To ni pretiravanje, ampak ekzaktna resnica in točno tako je."

To sem prebral par dni preden sem se vpisal, ampak ker tega niso povedali drugi sem si rekel: "model mal pretirava pomoje". AMPAK NI PRETIRAVAL. ŽAL NI pretiraval... žal mi je da sem se vpisal na strojni faks, pa toliko drugim zanimanj sem imel..pa me veseli delo kot strojni inženir samo fora je v tem da delo ni vse..veseli me tudi kaj drugega.

Fora je v tem da so bile tvoje odločitve sprejete na PODLAGI LAŽNIVIH oz. PRIKRITIH informacij in so zato odločitve bile sprejete napačno. Ne bi se vpisal več na strojno če bi vedel kako je, pa sem jo končal z 10-kami sem jo končal, žal mi je da sem šel na strojno..

Dobiš povprečno slovensko plačo, morda 1500 EUR pol po nekaj letih v sloveniji. In toliko dobim jaz ker sem dober in perspektiven, ostali prijatelji dobijo po slabega jurja..kar je manj kot je povprečna plača...poznam jih nekaj ki dobijo minimalno plačo, to je toliko kot dobi snežilka... za ves ta trud, za vso to žrtvovanje in neprespane noči..obljubljeno je bilo s strani DEKANA 4000 EUR plače na mesec, kje je sedaj 4 jurje plače?!! ..

Meiniken je izjavil:

Pomoje je sneznik mal salty :)

Pejt na strojno pa zber konstrukterstvo pa boš tud ti saly..honestly.. nimaš nič od študetskega lajfa dobesedno..namesto da bi mel v socialnem krogu mešane spole kot jih ima nekdo na farmaciji ali ekonomski boš imel v socilanem krrogu samo in izključno moške..če si gej je to v redu.. če pa nisi boš pa najebal..

Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

Čudno, da veljajo strojniki za peasante med narav. poklici, glede na to, da niti na žur ne morjo, ker ni časa.:D
Se spomnim ene teme, kjer so strojniki jokali na njihovem forumu glede plače lolz
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Vazelin je izjavil:

Čudno, da veljajo strojniki za peasante med narav. poklici, glede na to, da niti na žur ne morjo, ker ni časa.:D
Se spomnim ene teme, kjer so strojniki jokali na njihovem forumu glede plače lolz

kaj je peasant? Ko so bile majske je kolega v študentu povedal: vsi iz domov so bili na majskih igrah, v domu so bili samo vsi študentje ki so pisali poročil, ter en medicinec in ena pravnica (majske igre so žur, nevem če veš, rajš povem zaradi lažjega razumevanja).

Sej tisti ki gre kakšne druge smeri od konstrukterske smeri, taki ne najebejo toliko kar se social life tiče, taki imajo tudi čas za kakšnen žur. Kot konstrukter sem imel malo več od 700 strani POROČIL na semester za napisati: ja štet sem šel strani nekaj časa nazaj, 700 pa še nekaj strani je bilo. Proizvodniki iz strojne imajo sam tam okol 50 strani poročil za oddat na semester, razlika je kot noč in dan in to tudi sami povejo..

Kolega na elektru faksu dobesedno izjavil:

"Nevem če je bilo 5 strani poročil vsega skupaj v semestru"

Konstrukterji: 700 (!!) strani.. pa kdo se s koga tu norca dela..

Zgodovina sprememb…

el_bahattee je izjavil:

Sneznik je izjavil:

Ne domišljaj si da so vse smeri enako težke, ker niso! Ti lahko verjameš svojim prijteljem, verjetno ti tudi ne lažjejo, SAMO ONI NISO BILI NA KONSTRUKTERSTVU. Na naši smeri smo pa vsi brez izjeme delal poročila celo noč v povprečju enkrat na teden. Popolnoma brez spanja.

Nehaj se že smešiti no. Ne rabim podatkov o semestrih, imam svoje vire iz strojne, ki te postavljajo na čisto laž o težavnosti in času. Tudi veliko drugih v tej temi te postavlja na laž glede študija, kot vidiš. Tako kot o 95% moških iz smeri tehničnih študijev - še ena laž. Če ti socialni stike ne gredo dobro od rok, ne krivit faksa in žensk. Govoriš totalne neumnosti in očitno je, da si nisi znal organizirat študija oz. življenja, sedaj pa kriviš študijski program in ženske, ki so te zavračale, ko si jih težil za cifro na ulici. Kot so ti povedali že drugi v tej temi - problem je v tebi, ti pa kriviš druge.

Sneznik je izjavil:

Seveda znam sklepat ti ne? KOMU SEKS NI POMEMBEN? KOMU NO? Zakaj je pol v zvezi z NASPROTNIM spolom, zakaj ni v zvezi z prijateljem. Zveza brez seksa ne obstaja, ker se pol imenuje prijateljstvo NE PA ZVEZA, če ti to ni jasno, ti ni pomoči. ;):P

Pravim, da je ni vsem enako pomemben, pač odvisno od zveze in ljudi. Zate očitno je še preveč pomemben, ker ga stalno omenjaš povsod, tudi v temi o RTV si ti začel z nekimi joškaricami in podobno, ko sploh ni bilo govora o tem. Očitno je, da imaš zamegljen pogled na svet in potem iščeš neke čudne raziskave in youtube videos, ki to pri tem podprejo. To res ni težko, na youtubu najdeš vse kar hočeš, zato to ni verodostojen vir.

Sneznik je izjavil:

Zveza ni bisnis, gre za za MONEY-SEX exchange na PODZAVESTNEM nivoju, če ti to ni jasno ti ni pomoči. Seveda denar in seks nista vse, sta pa pomemben del zveze. Zakaj ženske zmeraj zbirajo partnerje ki več zaslužijo kot one same v povpečju?

Vsak ima mikro vrednoste zveze malo drugače postavljene, to drži AMPKAK V POVPREČJU PRI VEČINI ljudi gre pa pri zvezi za money-seks exchange kjer ženska da seks v zameno za finančno preskrbljenost. Boš rekla da marsikatera pa sama služi svoj denar: SEVEDA GA, gre se za PODZAVESTNE VZGIBE žensk ki so dobljeni z evolucijo.

Ne, to sploh ne drži. Sorry, Ne moreš ti mene o psihologiji poučevat, ker imam več pojma o tem kot ti. Resno, nehaj kadit kar kadiš oziroma nehaj gledat škodljive youtube neumnosti, ker si totalno zablodil. Tako kot ti razmišljajo samo moški, ki imajo - po lastni krivdi - probleme z ženskami in si zato poenostavijo pogled na svet, da bi izpadli, da niso nič krivi.

Sneznik je izjavil:

PA KDO PIZDA?! NI RES. Samo ti si pa še dve smrklji ki kontrirata. Tudi če bi bilo hipotetično res to ne bi dokazalo ničesar. Če jaz trdim da je trava zelena, zaradi mene ti lahko trdiš da ni, to še ne pomeni da trava ni zelena. JE! Prav imam jaz, in nas je več tisti ki se strinjamo kot tistih ki kontrirate.

A si slep ali pa ne bereš dobro - večina ljudi v tej temi nasprotuje tvojim blodnjam in ti stalno dokazujemo, kako se motiš... ti pa vidiš neke smrklje... seveda, po tvojem so vsi, ki se ne strinjajo s tvojo logiko avtomatično ženske ane? To, da ti praviš, da je nekaj res, še ne pomeni, da je temu tako.

Sneznik je izjavil:

Punco že imam, pravijo zame da sem lep, uspešen in zelo inteligenten, delam pa tudi na tem da bom bogat in mi dobro gre pri tem ;)

O videzu ne morem sodit, o inteligenci pa bi se dalo kakšno reči... glede na neumnosti, ki jih tu pišeš. Tudi dejstvo, da se moraš na forumu sam sebe hvalit, pove dosti o tvoji osebnosti.

Tole je verjetno TROLL post ane? Nevem a ma smisel sploh odgovarjat takemu trollčku kot si ti. Napisal si popolne neumnosti ki ne držijo.

Ne, to sploh ne drži. Sorry, Ne moreš ti mene o psihologiji poučevat, ker imam več pojma o tem kot ti.

Ne honestly nimaš glede na to da za prioritete v razmerju prilepiš eno random ANKETO, ko se pa v psihološki znanosti NATANČNO VE, da teh strari NE MOREŠ testirati z anketo, sploh če opcije videz in denar sploh ne daš na voljo kot odgovor. O psihologiji nimaš pojma, svoje "Cosmopolitan" ankete pa si lahko zatlačiš v rit. Poglej si kakšne verodostojne znanstvene raziskave na osnovi evolucijske psihologije.

A si slep ali pa ne bereš dobro - večina ljudi v tej temi nasprotuje tvojim blodnjam in ti stalno dokazujemo, kako se motiš... ti pa vidiš neke smrklje... seveda, po tvojem so vsi, ki se ne strinjajo s tvojo logiko avtomatično ženske ane? To, da ti praviš, da je nekaj res, še ne pomeni, da je temu tako.

Mnenje ni napačno zato ker sse trije z njim ne strinjajo. Pravilnost mnenja se ne določa na podlagi tega koliko ljudi se z mnenjem strinja tako ali tako. Tudi z tem da 5G povzroča koronavirus da se kar zaredi iz nič v telesu se strinja 50 % ljudi, pa to ne pomeni da to drži.. osnove osnov ti niso jasne.

O videzu ne morem sodit, o inteligenci pa bi se dalo kakšno reči... glede na neumnosti, ki jih tu pišeš. Tudi dejstvo, da se moraš na forumu sam sebe hvalit, pove dosti o tvoji osebnosti.

To kar sem napisal so inteligentne zadeve za razliko od tvojim neumnosti. Jaz sem pameten za razliko od tebe. Na faksu sem bil med 5 % najboljše populacije in to na strojni. Imam mnogo zlatih priznanj iz znanja v srednji in osnovni šoli. Zdej če bom napisal da mi je ogromno ljudi direktno povedalo da sem zelo inteligenten boš reklel da se hvalim, sem prepričan da boš to rekel! Pejt ti v kurac. In nič se ne hvalim, samo povem. Nimaš prav in vsakemu ki ima 5 pik je to kristalno jasno. Adijo.

Tudi meni ni všeč dejstvo da je denar pri ženskah na drugem mestu. Ni mi všeč to dejstvo, VENDAR nisem pa tak debil kot ti da bom DEJSTVA zanikal SAMO ZATO ker mi ne dišijo. SAM SEBI PA JAZ NEBOM LAGAL, TI PA KAR LAŽI SAM SEBI..

Jaz bom priznal da je denar na drugem mestu (ne na prvem = mogu sem napisat to v oklepaju ker če ne bo 50 % ljudi spregledal na katerem mestu, kar se je že zgodilo v tej temi da je folk spregledal in potem trdil debilozme, gle lahko kdorkoli gledat za nazaj da je res tako), Jaz bom priznal da je denar je na drugem mestu in si bom prizadeval da bogastvo tudi dobim in bom delal na tem. Na mojo srečo je videz na prvem mestu glede na raziskave.

Z takim mišljenjem in tiščanjem glave v pesek si boš še dolgo drkal svoj kurac na roke ;)

Zgodovina sprememb…

Meiniken ::

@Sneznik

Men deluješ, kot da obžaluješ izbiro faksa zarad manjšega števila žensk tam.
Si od študentskega lajfa pričakoval, da boš lagano sportski opravljal šolo in hkrati pecal babe na isti šoli?

Tud sam nimam ravno preveč mešanih spolov v socialnem krogu (res pa je, da ima šola najverjetneje tud velik vpliv na to), ker sem 7 let obiskoval isto šolo na različnih ravneh kjer je uglavnem laufal sausage party :D

Gre se uglavnem za to, da ti veš kaj bi od življenja rad. Očitno je tvoja pot šla navzkriž s tistim kar si si (tudi očitno) želel. Je pa velikrat problem, da mladi še pojma nimajo v kaj se spuščajo, dokler niso ravno nekje v sredini tega dreka. Zdej nimaš druge, kot da se sprijazniš. Če ne drugega imaš vsaj šolo končano in lahko ostalim poveš, da ni ravno za vsakega.

Meiniken je izjavil:

@Sneznik

Si od študentskega lajfa pričakoval, da boš lagano sportski opravljal šolo in hkrati pecal babe na isti šoli?

Tud sam nimam ravno preveč mešanih spolov v socialnem krogu (res pa je, da ima šola najverjetneje tud velik vpliv na to), ker sem 7 let obiskoval isto šolo na različnih ravneh kjer je uglavnem laufal sausage party :D

Gre se uglavnem za to, da ti veš kaj bi od življenja rad. Očitno je tvoja pot šla navzkriž s tistim kar si si (tudi očitno) želel. Je pa velikrat problem, da mladi še pojma nimajo v kaj se spuščajo, dokler niso ravno nekje v sredini tega dreka. Zdej nimaš druge, kot da se sprijazniš. Če ne drugega imaš vsaj šolo končano in lahko ostalim poveš, da ni ravno za vsakega.

Obžalujem izbiro strojne fakulete zato ker je strojna fakulteta TOTALNO V KURCU vsaj kar se konstrukterske smeri tiče. Dobesedno tako je. Od samega sistem dalje, do 700 strani poročil na semester kot konstrukter. Noben ti ne pove kako je na strojni direktno. Vsi so sam "delat boš mogu ampak vse se da". Pa ko vsaj nebi zbral konstrukterske smeri, ampak bi proizdno strošništvo zbral bi bilo desetkrat lažje in boljše, tudi za žur in spoznavanje bi se najdel čas. AMPAK ja jaz sem v pičku materno zbral glupo konstruktersko smer kjer je vse v kurcu. Zdaj je kar je... In JA, mislil sem da glede na to da sem bil odličnjak že od nekdaj, da bom lepo delal strojno in ZRAVEN da bo čas tudi za žure in spoznavanje novih ljudi. PA NI BILO ČASA ZA ŽURE (okej loh si šel na ene 2 na LET, vauuu ful velik :D NOT!). To da sem bil odličnjak in da se hitro učim mi na strojni ni nič pomagalo da bi imel kaj dosti več časa, ker je 700 poročil na semester, POBRALO VES prosti čas, tako da dostikrat še časa za spat in pojet v miru nisi imel..in to POROČILA KI SO SAMA SEBI NAMEN. Za KOJI KURAC moraš spisat 700 strani poročil na semester? KVA je namen tega? NI NAMENA! Namen je MALTRETIRANJE študentov!

Zakaj ne bi rajš ukilili poročila od katerih ne dobiš NIČ in bi bilo življenje na strojni NORMALNO in tudi za kakšen žur bi imel čas?! ZAKAJ NEBI? POROČILA so sama sebi namen. Ne prinesejo nič novega znanja. Bi bilo miljonkrat boljše da bi se tist čas učil in bi v eni desetini tistega časa PRIDOBIL VEČ znanja..

ampak ne treba je 700 strani poročil u pičku mater..

Ja mislil sem da bom imel tudi čas za žure in spoznavanje novih ljudi, sploh zato ker sem bil od nekdaj odličnjak in se hitro učim. Ti nič ne pomaga! Poročila je poročila in jih delaš CELE DNEVE in poberejo ves prosti čas. Časa za spoznavanje NI.

Gre se uglavnem za to, da ti veš kaj bi od življenja rad. Očitno je tvoja pot šla navzkriž s tistim kar si si (tudi očitno) želel. Je pa velikrat problem, da mladi še pojma nimajo v kaj se spuščajo, dokler niso ravno nekje v sredini tega dreka. Zdej nimaš druge, kot da se sprijazniš. Če ne drugega imaš vsaj šolo končano in lahko ostalim poveš, da ni ravno za vsakega

Ja sprejel sem NAPAČNO odločitev da sem šel na strojno. AMPAK sprejel sem to napačno odločitev na podlagi NAPAČNIH in ZLAGANIH in PRIKRITIH informacijah.

Žal mi je da nisem verjel DIAMANTNEMU maturantu iz intevjuja v Delu ali v Dnebniku (nekaj od teh dveh), sem mislil da je perfekcionist in da pretirava. Me je pa medno, ker tip je bil diamantni maturant v gimnaziji (za tiste ki ne veste, google it).

Ko ti diamantni maturant ki je končal strojno javno reče tole, se zamišliš. Žalmi je da mu nisem verjel in sem mislil da pretirava. Žal mi je da sem izbral strojni faks. Veselilo bi me tudi kaj drugega in ne bi bil OROPAN študentskega življenja.

Diamantni maturant, ki je končal strojno, je dobeseno javno v intervjuju izjavil:

"Na strojni ni časa za socialno življenje, žure in druženje s prijatelji. Na strojni fakuleti se od tebe zahteva da živiš za faks, da nimaš punce in prijateljev, vse kar maš je knjigo, mizo, neprespane noči in trdo delo. To ni pretiravanje, ampak ekzaktna resnica in točno tako je."

Zgodovina sprememb…

plusek za iskrenost :D

FireSnake ::

Sneznik je izjavil:

Mi smo se družili s študenti drugih fakultet, vsaj med vikendi

Na strojni med vikendi pišeš poročila. Od zore, do mraka in že pozno v noč. Te vmes čez dan ima da greš na en sprehod za 15 minut. Nato se cel dan sekiraš da si šel na 15 minutni sprehod ker boš 15 minut manj spal na že tako premalo količino spanja. (7,5-8 ur pravijo da bi spanja na dan moralo biti).

Čez vikend dostikrat še jesti nimaš časa, dostikrat sem spuščal obroke kot je kosilo da sem prihranil 20 minut...in kaj bi ti naredil, a bi rekel: "pizda pa pejmo z busom v Ljubljano, ki itak pelje samo vsake 2 ure in tam kaj? Gremo na prazen in zaprt faks en selfi narest al kaj? Bus se pelje eno uro v Ljubljano, še ene 20 minnut hoje do in iz postaje vsaj. Skupaj skoraj uro in pol v eno smer. V obe smeri zgubiš 3 ure na vožnji.

Čez vikend je bilo odločilno ali boš naredil poročila ali ne in prišel na zeleno vejo in imel s tem pogoj za izpit ali pa pogoja ne boš imel in boš FAKS PADEL.

Sekiral si se in počutil krivega če si šel na 15 minutni sprehod, spuščal si obroke da si prihranil pol urce... da bi pomislil da boš zagonil pol dneva da greš v ljubljano pred zaprt faks, bi bil višek neumnosti (med vikendi tako ali tako nobenega ni).

Mato989 je izjavil:

Dobro ampak to da na strojnem faksu ni časa za spoznavat bejbe, ni izgovor da pa jih ne spoznavaš od 23 leta naprej ane =) Saj pri 23tih ko končaš še vedno lahko fejkaš in greš na študentski žur in rečeš da še nisi diplomiral tudi če si in že delaš =)

Kdor je v študentskem domu, tam je morda kaj drugače bilo včasih. Danes niti ne več. Pravijo da je dandanes kar bedna situacija ravno tako.

Pol si pa res trd!
Jaz sem poleg študija treniral in ob petkih hodil na plesne vaje (nepozabno!).
Pa sem doštudiral računalništvo. Imam obe diplomi VS in UI (po starem, ne te seminarske zdaj - ki jim pravijo diplome).
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

FireSnake je izjavil:

Sneznik je izjavil:

Mi smo se družili s študenti drugih fakultet, vsaj med vikendi

Na strojni med vikendi pišeš poročila. Od zore, do mraka in že pozno v noč. Te vmes čez dan ima da greš na en sprehod za 15 minut. Nato se cel dan sekiraš da si šel na 15 minutni sprehod ker boš 15 minut manj spal na že tako premalo količino spanja. (7,5-8 ur pravijo da bi spanja na dan moralo biti).

Čez vikend dostikrat še jesti nimaš časa, dostikrat sem spuščal obroke kot je kosilo da sem prihranil 20 minut...in kaj bi ti naredil, a bi rekel: "pizda pa pejmo z busom v Ljubljano, ki itak pelje samo vsake 2 ure in tam kaj? Gremo na prazen in zaprt faks en selfi narest al kaj? Bus se pelje eno uro v Ljubljano, še ene 20 minnut hoje do in iz postaje vsaj. Skupaj skoraj uro in pol v eno smer. V obe smeri zgubiš 3 ure na vožnji.

Čez vikend je bilo odločilno ali boš naredil poročila ali ne in prišel na zeleno vejo in imel s tem pogoj za izpit ali pa pogoja ne boš imel in boš FAKS PADEL.

Sekiral si se in počutil krivega če si šel na 15 minutni sprehod, spuščal si obroke da si prihranil pol urce... da bi pomislil da boš zagonil pol dneva da greš v ljubljano pred zaprt faks, bi bil višek neumnosti (med vikendi tako ali tako nobenega ni).

Mato989 je izjavil:

Dobro ampak to da na strojnem faksu ni časa za spoznavat bejbe, ni izgovor da pa jih ne spoznavaš od 23 leta naprej ane =) Saj pri 23tih ko končaš še vedno lahko fejkaš in greš na študentski žur in rečeš da še nisi diplomiral tudi če si in že delaš =)

Kdor je v študentskem domu, tam je morda kaj drugače bilo včasih. Danes niti ne več. Pravijo da je dandanes kar bedna situacija ravno tako.

Pol si pa res trd!
Jaz sem poleg študija treniral in ob petkih hodil na plesne vaje (nepozabno!).
Pa sem doštudiral računalništvo. Imam obe diplomi VS in UI (po starem, ne te seminarske zdaj - ki jim pravijo diplome).

Ne nisem trd, trda je tvoja fuknjena mrtka ker te je rodila! Če bi prebral vsaj zadnje par postov v tej temi ne bi pisal bedarij!! Računalništvo ima po 10x manj POROČIL za napisat glede na konstruktersko smer strojne in NI PRIMERLJIV FAKS. Konstrukterstvo na strojni ti vzame ZARADI POROČIL in projetnih in domačih nalog (izključno zaradi tega) VES PROSTI ČAS!!! Ni problem učenje za učenje sem porabil MALO časa, problem je 700 strani poročil NA SEMESTER, 700 strani poročil ki ti vzame ves prosti čas!

TI NIČ NE POMAGA ČE SE HITRO UČIŠ TAKO KOT JAZ!! Ker poročila SO POROČILA in ti vzamerjo VES PROSTI ČAS.

Pa ko smo lih pri bolonjski reformi: PRED BOLONJSKO REFORMO JE BILO MNOGO MANJ DOMAČEGA DELA IN POROČIL.

Na mnogo lažjem faksu v času pred bolonjcem ko je bilo spet mnogo manj dela si prišel do diplome pa sse zdej tuki hvališ. Debil. Nared konstruktersko smer na strojni PO bolonjcu, pa se pol oglašaj, ne pa EN IZI računalništvo pred bolonjcem!!

Ti bom skopiral odstavek od prej ker si ga nespodoben sam najti:

To da sem bil odličnjak in da se hitro učim mi na strojni ni nič pomagalo da bi imel kaj dosti več časa, ker je 700 poročil na semester, POBRALO VES prosti čas, tako da dostikrat še časa za spat in pojet v miru nisi imel..in to POROČILA KI SO SAMA SEBI NAMEN. Za KOJI KURAC moraš spisat 700 strani poročil na semester? KVA je namen tega? NI NAMENA! Namen je MALTRETIRANJE študentov!

Zakaj ne bi rajš ukilili poročila od katerih ne dobiš NIČ in bi bilo življenje na strojni NORMALNO in tudi za kakšen žur bi imel čas?! ZAKAJ NEBI? POROČILA so sama sebi namen. Ne prinesejo nič novega znanja. Bi bilo miljonkrat boljše da bi se tist čas učil in bi v eni desetini tistega časa PRIDOBIL VEČ znanja..

ampak ne treba je 700 strani poročil u pičku mater..

Ja mislil sem da bom imel tudi čas za žure in spoznavanje novih ljudi, sploh zato ker sem bil od nekdaj odličnjak in se hitro učim. Ti nič ne pomaga! Poročila so poročila in jih delaš CELE DNEVE in poberejo ves prosti čas. Časa za spoznavanje NI.

Ko ti diamantni maturant ki je končal strojno javno reče tole, se zamišliš. Žal mi je da mu nisem verjel in sem mislil da pretirava. Žal mi je da sem izbral strojni faks. Veselilo bi me tudi kaj drugega in ne bi bil OROPAN študentskega življenja.

Diamantni maturant, ki je končal strojno, je dobeseno javno v intervjuju izjavil:

Hodil si na faks ki ti vzame 10 x manj prostega časa, pa še to pred bolonjsko reformo. Pred bolonjsko reformo, ko poročil ni bilo toliko in so študentje imeli več prostega časa. Zate je tud diamantni maturant trd, debil en. Trd si ti v buči, ostali smo pametni za razliko od tebe debila.

Zgodovina sprememb…

metsis ::

.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: metsis ()

Cruz ::

@Snežnik, upam da vse živce pustiš na tem forumu, ker si ne predstavljam kako te lahko punca prenaša.

avom23 ::

FormerUser je izjavil:

Sneznik je izjavil:

Ne, nisi prebrala dobro! Nikjer nisem rekel da je ženskam najpomebnejši denar. Rekel sem da je denar na drugem mestu. Rekel sem da je obema spoloma najvažnješi videz, za tem je pa denar in nato ostale kvalitete. To so podatki iz študij.

Do tega trenutka nisi dal še nobene povezave na katerokoli študijo na katero se sklicuješ, že naključen google search te pa postavi na laž.

Sneznik je izjavil:

Z mano je zato ker sem ji lep . Poleg tega je z mano zato ker sharava iste interese, in se podpirava. Pravi da sem zelo iznajdljiv in imam tisto tapravo voljo do življenja in življensko energijo in da ji je to zelo všeč. Seks je tudi odličen z njo. 40 letnik bi lahko bil bol bogat kot sem jaz sedaj, bi bil pa grši.

Well, ti si tisti, ki je trdil, da "kot moški pa imaš največjo vrednost ko si star okoli 40-45 let", zato me pač zanima, zakaj se tvoja punca zadovolji z suboptimalno izbiro, namesto, da bi si našla tipa z največjo vrednostjo.

Sneznik je izjavil:

Sem naredil oceno profila iz tvojim postov

Imaš zelo podobna stališča kot @Aquafriend, tudi on je rad delal profile uporabnikov, a sta morda kaj v sorodu?

1.Prijaznost,ljubeznivosti

2.Podpora, zaupanje med partnerjema

3.Inteligenca, znanje, razumevanje...

4. Izobrazba

5. Samozavest

Tudi videz in tudi denar, a vseeno bi naštete kvalitete bile v ospredju.

FireSnake ::

Sneznik je izjavil:

Računalništvo ima po 10x manj POROČIL za napisat glede na konstruktersko smer strojne in NI PRIMERLJIV FAKS.

Seveda ni primerljiv, ker računalniški faks težji.
Tako je tvoje cviljenje, o tem kako ga nisi mel časa namočiti, toliko bolj patetično.
In za to, da si asocialec, iščeš izgovore drugje.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

avom23 je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Sneznik je izjavil:

Ne, nisi prebrala dobro! Nikjer nisem rekel da je ženskam najpomebnejši denar. Rekel sem da je denar na drugem mestu. Rekel sem da je obema spoloma najvažnješi videz, za tem je pa denar in nato ostale kvalitete. To so podatki iz študij.

Do tega trenutka nisi dal še nobene povezave na katerokoli študijo na katero se sklicuješ, že naključen google search te pa postavi na laž.

Sneznik je izjavil:

Z mano je zato ker sem ji lep . Poleg tega je z mano zato ker sharava iste interese, in se podpirava. Pravi da sem zelo iznajdljiv in imam tisto tapravo voljo do življenja in življensko energijo in da ji je to zelo všeč. Seks je tudi odličen z njo. 40 letnik bi lahko bil bol bogat kot sem jaz sedaj, bi bil pa grši.

Well, ti si tisti, ki je trdil, da "kot moški pa imaš največjo vrednost ko si star okoli 40-45 let", zato me pač zanima, zakaj se tvoja punca zadovolji z suboptimalno izbiro, namesto, da bi si našla tipa z največjo vrednostjo.

Sneznik je izjavil:

Sem naredil oceno profila iz tvojim postov

Imaš zelo podobna stališča kot @Aquafriend, tudi on je rad delal profile uporabnikov, a sta morda kaj v sorodu?

1.Prijaznost,ljubeznivosti

2.Podpora, zaupanje med partnerjema

3.Inteligenca, znanje, razumevanje...

4. Izobrazba

5. Samozavest

Tudi videz in tudi denar, a vseeno bi naštete kvalitete bile v ospredju.

Brez zamere, ampak glede na to da za prioritete v razmerju prilepiš eno random ANKETO, ko se pa v psihološki znanosti NATANČNO VE, da teh strari NE MOREŠ testirati z anketo, sploh če opcije videz in denar sploh ne daš na voljo kot odgovor. O psihologiji nimaš pojma, svoje "Cosmopolitan" ankete pa si lahko zatlačiš nekam. Poglej si kakšne verodostojne znanstvene raziskave na osnovi evolucijske psihologije.

Z introspekcijo in z samospraševanjem ne moreš dobiti verodostojnih podatkov, po domače povedano zato ker se ljudje ZLAŽEJO o tem kaj jim je pomembno. Socialno nesprejemljivo je reči: meni je pa najbolj pomemben videz". Socialno nesprejemljivo je reči: "meni je pa najbolj pomemben denar". Družba take ljudji OBSOJA kot "plehke" in "nezrele". Čeprav so povedali resnico. Zato ti NE MOREŠ IN NE SMEŠ take stvari spraševati z "cospomopolitan" anketo, ker tako NE DOBIŠ REALNIH PODATKOV. Na prvem mestu je videz, na drugem pa je denar, vir oz. znanstveno študijo pa sem že prilepil v tej temi nekaj postov nazaj (najdi za nazaj).

FireSnake je izjavil:

Sneznik je izjavil:

Računalništvo ima po 10x manj POROČIL za napisat glede na konstruktersko smer strojne in NI PRIMERLJIV FAKS.

Seveda ni primerljiv, ker računalniški faks težji.
Tako je tvoje cviljenje, o tem kako ga nisi mel časa namočiti, toliko bolj patetično.
In za to, da si asocialec, iščeš izgovore drugje.

NE NI! Računalniški faks je NEPRIMERLJIVO LAŽJI! Pred bolonsko reformo takrat ko si ga ti opravljal je bil pa ŠE LAŽJI kot PO bolonjski reformi, ker je bolonjska reforma veliko povečala število poročil!

Strojni faks skupaj z medicino in pravom spada pod najtežje ljubljanske fakse. S tem da ti strojni faks zaradi poročil vzame največ prostega časa, ker medicina in pravo imata majhno število poročil. Namočil sem ga ker imam punco ;) ti pa magar če drkaš še naprej, s takšnim debilnim razmišljanjem boš še dolgo in to po svoji lastni krivdi ;) Asocialen pa nisem. Mi grejo socialni stike zelo dobro od rok, zato pa sem poznal cel faks. Tudi z ženskami navezovati stike ni noben problem, ČE JE ČAS ZA TO. MED faksom GA NI BILO. Aja pa faks sem opravil z 10-kami čisto tako by the way. Tako da trd si ti v buči. Jaz sem pameten za razliko od tebe.

Zgodovina sprememb…

r/iamverysmart
r/ihavesex
r/iamverybadass

Asocialen pa nisem. Mi grejo socialni stike zelo dobro od rok, zato pa sem poznal cel faks. Tudi z ženskami navezovati stike ni noben problem, ČE JE ČAS ZA TO. MED faksom GA NI BILO. Aja pa faks sem opravil z 10-kami čisto tako by the way. Tako da trd si ti v buči. Jaz sem pameten za razliko od tebe. Kot bi rekel legenda Andrej Šter: "PEJT V KURAC", ker si čist običn debil ki še brat ne znaš kar si tudi dokazal s svojim postom.

Cruz je izjavil:

@Snežnik, upam da vse živce pustiš na tem forumu, ker si ne predstavljam kako te lahko punca prenaša.

Nič ne pustim živcev na forumu. Sem popolnoma miren. Ne zavedaš se nečesa: Če boš ti napisal stvar normalno in v mirnem tonu jo bo tri četrt ljudi SPREGLEDALO. Ker masikdo SAMO PRELETI in potem PIŠE DEBILIZME. S tem ko POUDARIŠ DOLOČENE BESEDE, te besede IZSTOPAJO. In ljudje jih NE spregledajo in nato NE PIŠEJO debilizmov. Sam to je fora :)

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

Niti ne, to poudarjanje besed, sploh ko je nepotrebno, je zelo moteče in hitro sogovornik izgubi voljo pri debati. Če se moraš zdirati, da te kdo posluša, je problem drugje. :)

solatko ::

FTad - Pred 40 leti je bilo veliko težje, ker ni bilo googla in univerzitetnih gradiv na internetu, smo morali švercat strokovno literaturo, tisti, ki smo hoteli tudi kaj znati. Je pa res, da so bili izpitni roki drugačni. Nič ne rečem, da niso študija zakompliciral do neprepoznavnosti, ampak vseeno se da početi še kaj, poleg študija.

Sneznik - Študentje smo poskrbeli, da smo se družili iz različnih fakultet. Glede na število postov na S-T, so te tisti, ki ti kradejo čas. Tvoj naziv in količina postov pove vse o tebi.

Na začetku sem ti napisal, da malo manj uporabljaj telefon in računalnik pa več časa porabi za hodit v mešano družbo. Če si sramžljiv ob spoznavanju deklet, si zamisli, da si na S-T, v podzavest si spravi, da si lep in pameten in seveda moraš spremenit obnašanje, saj PNG v družbi, pomeni, da si večinoma sam ali s sebi enakimi, po navadi istega spola.
Delo krepa človeka

Cruz je izjavil:

Niti ne, to poudarjanje besed, sploh ko je nepotrebno, je zelo moteče in hitro sogovornik izgubi voljo pri debati. Če se moraš zdirati, da te kdo posluša, je problem drugje. :)

Če bi imel malo več izkušenj z pisanjem na forumu bi vedel ta to kar si napisal ne drži. Če določene besede poudariš , potem jih ljudje NE spregledajo.

Če pa jih ne poudariš, pa JIH spregledajo. In ker jih spregledajo, sporočilo razumejo NAROBE in posledično pišejo debilizme.

Sam za to gre. :) Gre za zavedanje da je večina ljudi ki obiskuje forma bodisi prelena da bi brala pozorno vsak post na forumu in prebrala vsaj 5 strani nazaj v neki temi preden bi komentirala, bodisi samo zelo površno bere oziroma ne zna brati.

Sam to je fora :)

solatko je izjavil:

FTad - Pred 40 leti je bilo veliko težje, ker ni bilo googla in univerzitetnih gradiv na internetu, smo morali švercat strokovno literaturo, tisti, ki smo hoteli tudi kaj znati. Je pa res, da so bili izpitni roki drugačni. Nič ne rečem, da niso študija zakompliciral do neprepoznavnosti, ampak vseeno se da početi še kaj, poleg študija.

Sneznik - Študentje smo poskrbeli, da smo se družili iz različnih fakultet. Glede na število postov na S-T, so te tisti, ki ti kradejo čas. Tvoj naziv in količina postov pove vse o tebi.

Na začetku sem ti napisal, da malo manj uporabljaj telefon in računalnik pa več časa porabi za hodit v mešano družbo. Če si sramžljiv ob spoznavanju deklet, si zamisli, da si na S-T, v podzavest si spravi, da si lep in pameten in seveda moraš spremenit obnašanje, saj PNG v družbi, pomeni, da si večinoma sam ali s sebi enakimi, po navadi istega spola.

Težje je bilo samo pridobivanje študijskih gradiv, študij pa ni bil težji. Sam si priznal da ti je ostajalo veliko več prostega časa kot po bolonski reformi kjer so uvedli GORE POROČIL, ki so pogoj za izpit. Poročil ki so sama sebi namen in ti vzamejo VES proti čas. Časa za razpolaganje kam ga boš dal in kako boš čas porabil nimaš, ker gre VES za poročila, pa še tisto ga zmanjka in si moraš zadevo ODTRGATI od spanja.

Danes na konstrukterski smeri strojne strani pri 700 (!) straneh na semester se ne da počeni nič poleg študija. Dobesedno ves prosti čas delaš samo poročila. Zaradi poročil zmanjka časa za učenje in zmanjka časa za spanje dostikrat.

In to poročila, ki so sama sebi namen. ČEMU? KAJ JE FORA IN NAMEN teh poročil? Noben profesor mi ni znal povedati kaj je namen. Rekel je samo da je to že od nekdaj tako. Jaz se tisto kar sem se naučil v recimo 1000 urah pisanja poročil naučim v 50 urah. KVA JE FORA POROČIL?

Študentje smo poskrbeli, da smo se družili iz različnih fakultet.

Odlično, sem vesel zate. To se na konstrukterski smeri strojne fakultete ne da, ker FIZIČNO NI ČASA za to.

lede na število postov na S-T, so te tisti, ki ti kradejo čas.

Mi kradejo čas SEDAJ, sedaj sem jaz že zdavnaj zaključil faks. Med študijem sploh nisem bral foruma in nisem bil registriran ker ni bilo časa. Še za normalno spanje po 7 ur ponavadi ni bilo časa. Čas sem si trgal od spanja zato da so bila sploh vsa poročila npisana, ki so pogoj za narejene vaje, kar je pogoj za izpit. Časovno je bilo vse na nitki.

Nisem sramežljiv pri spoznavanju deklet, definitivno ne. Imam pa v socialnem krogu same moške, kar je posledica tega da ni bilo časa za ukvarjanje z prostočasnimi aktivnostmi kjer bi pridobil mešano spolni socialni krog. Fizično ni bilo časa.

Zgodovina sprememb…

Na strojništvu je kurac ker so skor vsa predavanja in vse vaje obvezne. S tem si na faksu od zjurej od sedmih do skoraj sedmih zvečer. Cel ljubi dan si na faksu. Ko prideš domov pišeš poročila kot norec dolgo v noč, včasih pa tudi celo noč. Nato se zjeban zvrneš na posteljo in zaspiš, naslednji dan pa ponovi vajo, vse zopet enako. In tako iz dneva v dan.

Morda sem zajebal ker nisem goljufal in kolegom naročil naj me podpišejo na predavanjih in bi del predavanj šprical in bi imel tako več časa. Samo kaj ko so nekajkrat na semester kontrolirali prisotnost tako da si moral pokazati študentsko izkaznico in če te ni bilo, nisi imel pogoja za izpit in si padel letnik..

Zgodovina sprememb…

solatko ::

Sneznik - Kaj pa potem rabiš toliko pisat, če je to že za teboj? Imaš še vedno pomanjkanje časa in travme od takrat? Skuliraj se in v družbo!
Mi se študentskih let spominjamo z nostalgijo, saj ni bilo nikoli več tako zabavno. Smo pa imeli težave zaradi gradiv večje in če si dobil potrebno nekaj dni pred ispitom, dejansko nisi nekaj dni spal, razen pri mizi, ko ni šlo več.
Pa vse je bilo potrebno na roke delat, ni bilo računalnikov z Cad orodji za elektroniko in podobno. Če si hotel do znanja, ne samo da si odbrenkal izpit, je bilo dela precej več, kot danes, ko material enostavno naročiš po netu, pri kitajcih dobiš vse elemente v parih dneh, samo zamislit si moraš, kaj bi sestavil. Celo dvovrstični kalkulatorji so bili prepovedani.
Delo krepa človeka

TineTone ::

solatko je izjavil:

Mi se študentskih let spominjamo z nostalgijo, saj ni bilo nikoli več tako zabavno.

Ja v času juge si se moral samo v komi partijo vpisat pa si bil odličnjak, normalno da ste imeli čas za zabavo.

Danes pa imaš par ljudi ki skozi faks ni žuralo in držijo celo državo nad vodo. Kar dvomim da trenutne generacije še načrtujejo. Crem de la crem jo bo pobral čez mejo saj nimajo namena hraniti utrujenih in penzionistov, preostali pa bojo "uživali" socializem.

solatko je izjavil:

Sneznik - Kaj pa potem rabiš toliko pisat, če je to že za teboj? Imaš še vedno pomanjkanje časa in travme od takrat? Skuliraj se in v družbo!
Mi se študentskih let spominjamo z nostalgijo, saj ni bilo nikoli več tako zabavno. Smo pa imeli težave zaradi gradiv večje in če si dobil potrebno nekaj dni pred ispitom, dejansko nisi nekaj dni spal, razen pri mizi, ko ni šlo več.
Pa vse je bilo potrebno na roke delat, ni bilo računalnikov z Cad orodji za elektroniko in podobno. Če si hotel do znanja, ne samo da si odbrenkal izpit, je bilo dela precej več, kot danes, ko material enostavno naročiš po netu, pri kitajcih dobiš vse elemente v parih dneh, samo zamislit si moraš, kaj bi sestavil. Celo dvovrstični kalkulatorji so bili prepovedani.

Trenutno je koronavirus in karantena tako da trenutno imam čas za pisat. Ja študentska leta so bila leta TRPLJENJA. Nič od študentskega življenja..

Mi se študentskih let spominjamo z nostalgijo, saj ni bilo nikoli več tako zabavno.

Ni nikoli več tako zabavno za tebe, ki si delal faks v popolnoma drugačnih razmerah, nisi imel 700 strani poročil na semester ki so ti pobrala ves čas, verjetno nisi imel niti desetino toliko poročil kot smo jih imeli mi.

Meni je sedaj mnogo bolj luštno kot sem se imel v času študentskih let. Iz študentskih let se spomnim samo TRPLJENJA, NEPRESPANIH NOČI in TRDEGA DELA. Zabave in druženja ni bilo, ker ni bilo časa, ker so ti poročila pobrala ves, čisto ves čas.

Smo pa imeli težave zaradi gradiv večje in če si dobil potrebno nekaj dni pred ispitom, dejansko nisi nekaj dni spal, razen pri mizi, ko ni šlo več.

Vem kako je, je bilo isto pri nas samo zaradi drugačnega vzroka. Tudi pri nas si se začel učiti za izpit, gradiva po 3000 stani in več, ti imaš pa par dni časa za naučit se vse. Tudi pri nas je bilo tako, amapk ne zato ker gradiva ne bi bilo mogoče dobiti, amapk zato ker si prej pisal poročila in se zaradi pisanja poročil nisi mogel začet prej učit.

Pa vse je bilo potrebno na roke delat, ni bilo računalnikov z Cad orodji za elektroniko in podobno.

Tudi sedaj se vse projektne naloge na faksu riše na roke, vsaj mi smo morali. Saj obstaja CAD, ampak ga nam ni bilo dovoljeno uporabljati za projektne naloge.

je bilo dela precej več, kot danes, ko material enostavno naročiš po netu, pri kitajcih dobiš vse elemente v parih dneh, samo zamislit si moraš, kaj bi sestavil.

Dela ni bilo več ker ni bilo vam treba napisati 700 strani na semester. 700 strani, zračunej kolk je to na dan časa, to ti pobere ČISTO VES čas. Pa ko bi vsaj kaj lahko sestavljali tako kot ste vi, nič ni bilo.. sestavljanje je zabavno v tem je strast, ne pa v tisti gori piflarije po 3000 strani hkrati na izpit..

Celo dvovrstični kalkulatorji so bili prepovedani.

Tudi pri nas.

TineTone je izjavil:

solatko je izjavil:

Ja v času juge si se moral samo v komi partijo vpisat pa si bil odličnjak, normalno da ste imeli čas za zabavo.

Danes pa imaš par ljudi ki skozi faks ni žuralo in držijo celo državo nad vodo. Kar dvomim da trenutne generacije še načrtujejo. Crem de la crem jo bo pobral čez mejo saj nimajo namena hraniti utrujenih in penzionistov, preostali pa bojo "uživali" socializem.

Res je, se podpišem pod to. :)

Tud sam imam namen v tujino, pravijo da sem dober in perspektiven inženir, da bom tle za MEZDO delal?! NI ŠANS!

Zgodovina sprememb…

boldleaf ::

.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: boldleaf ()

boldleaf je izjavil:

A se vedno debatirate s tem SDSovskim travestitom? :)):)):))

Tranvestit ti je tvoja fuknjena mtka ker te je rodila tako glupga! Jaz trensvestiti nisem. Ti pa si običn kreten brez možganov. Klošar en. Logični argumenti so ti pa itak tuji in jih ne razumeš ker si PREZABIT! Zabit k KOL!

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

el_bahattee ::

Sneznik je izjavil:

Nehaj se ti smešit no, da primerjaš proizvodno strojništvo z konstrukterstvo ker med njima je razlika v vloženem času kot noč in dan! Vprašaj kogarkoli ki je naredil bolonjsko stopnjo konstrukterstvo.

Iz kje pa sklepaš, da primerjam konstrukterstvo? Kot rečeno, imam svoje vire iz strojne, ki mi pritrjujejo, da govoriš neumnosti, ali pa trollaš. Tudi par drugih v tej temi se ne strnjajo s tabo, ker tudi sami poznajo strojnike in te postavljajo na laž. Pač očitno si nisi znal organizirat časa in življenja.

Filip8 je izjavil:

Poznam okoli 14,15 strojnikov, z večino smo jih žural na polno, danes gremo proslavit 2 magisterija na strojništvu in te kolegi so ga res žural pa hengal, pil, kadil, vse kar hočeš. So pa pridni, ko je blo treba naredit ja, ampak skoraj vsaki drugi teden vsaj vn pa žurat.

Exactly, tudi jaz se jih par spomnim iz raznih študentskih žurov ali iz telovadnice in nobeden od njih ni jokal, da nimajo časa, pa so bili različne smeri. Veliko jih je bilo tudi v zvezi, tako da tvoje trditve nikakor ne držijo. Govorilo pa se je, da je bolonjski program lažji od starega.

Sneznik je izjavil:

OMG! Tega nisem niikoli rekel. Nauči se brat. Rekel sem da na tehničnih faksih je 90-95 % folka brez partnerja v času študija.

Pa saj o tem govorim! Laž o 95% moških iz smeri tehničnih študijev, ki je kao brez partnerja v času študija. To je laž in te procente si zmišljuješ, verjetno zato, da bi si nekako opravičil svoj problem med študijem.

Sneznik je izjavil:

Socialni stiki mi grejo odlično. Če imam ČAS ki ga lahko investiraš v druženje. Na strojni tega časa ni. Na strojni od 350 ljudi diplomira cca 50 ljudi, 85 % vseh vpisanih PA PADE in se nikoli več ne vrne!

Dvomim, da ti grejo odlično, saj sam kažeš nasprotno. V času študija očitno nisi imel stika z ženskami oziroma ne-strojniki (tvoj izgovor glede časa ni relevanten). Poleg tega očitno bereš razne čudne knjige, gledaš neke neumne youtube videos in raziskuješ "poklicne" učitelje navezovanja stikov z nasprotnim spolom, kar je zame totalni red flag.
Glede podatkov o uspešnosti študentov na strojni, pa si pozabil povedat ključen razlog, zakaj je tako velik padec: zato, ker za vpis ni omejitve ali pa je zelo nizka - posledično to pomeni, da se velik % ljudi tja vpiše samo zaradi statusa in niti ne hodijo na izpite - osebno vem za par primerov. Podobno je na ostalih tehničnih faksih. Torej ne gre zato, da 85% ljudi ni sposobno narest faksa, velik del od njih niti noče študirat strojništva.

Sneznik je izjavil:

Tudi meni ni všeč dejstvo da je denar pri ženskah na drugem mestu. Ni mi všeč to dejstvo, VENDAR nisem pa tak debil kot ti da bom DEJSTVA zanikal SAMO ZATO ker mi ne dišijo. SAM SEBI PA JAZ NEBOM LAGAL, TI PA KAR LAŽI SAM SEBI..

Pa saj ti lažeš sam sebi. Oklepaš se nekih anket, ki te tolažijo. V resnici ženske ne padajo na denar, moški pa niti ne marajo, če ženske zaslužijo več kot oni - tudi to kažejo raziskave. To mi potrjujejo tudi primeri iz resničnega življenja, ne tvojih youtube "dokazov" - od mojega kroga frendov, ki so poročeni ali v zvezah, denar ni igral resne vloge za nobeno izmed žensk. Videz in denar ni dovolj, da se z nekom zaštekaš in da ti je všeč karakter, kar je za zvezo bolj pomembno. Ampak ok, ti se kar drži svojih pigwomen, anket in "profesionalnih" gurujev, če tako lažje spiš.

Sneznik je izjavil:

To kar sem napisal so inteligentne zadeve za razliko od tvojim neumnosti. Jaz sem pameten za razliko od tebe. Na faksu sem bil med 5 % najboljše populacije in to na strojni. Imam mnogo zlatih priznanj iz znanja v srednji in osnovni šoli. Zdej če bom napisal da mi je ogromno ljudi direktno povedalo da sem zelo inteligenten boš reklel da se hvalim, sem prepričan da boš to rekel! Pejt ti v kurac. In nič se ne hvalim, samo povem. Nimaš prav in vsakemu ki ima 5 pik je to kristalno jasno. Adijo.

Nope, ne bo držalo, pišeš same neresnice, pa saj vidiš, da te tudi veliko drugih v temi že označuje za saltija in trolla. Tvoje hvaljenje z nekimi titulami in odstotki me sploh ne impresionira in ne gane - inteligenca je več kot samo matematični IQ in neke značke iz tekmovanj v OŠ. Veliko tvojih neumnih izjav in youtube "dokazov" v tej temi mi potrjuje, da te žal ne morem označiti za zelo inteligentnega.
Come to my center, you enter the winter.

NOBEN ti ne pove na informativnem dnevu kako je na strojni. Fora je v tem da svoje odločitve narediš na podlagi imformacij ki so ZAVAJUJOČE oziroma dajmo kar direktno reči: LAŽNE. Študenti ki sem jih vprašal pa se na ekzaktno prašanje kakšno je življenje na strojni vprašanju izognejo in rečejo nekaj takega: "ja, treba je ornk delat, ampak vse se da". Noben ti ne pove da ne boš imel časa za več kot par žurov na leto.

Pol imaš dekana ki je študentov LAGAL in obljubljal po 3-4000 EUR plače na mesec po faksu. DEKAN fakultete. Dobiš jo pa jurja pa pol pol ko si dober in že nekaj časa v poklicu. Marsikdo po končanem faksu pa dobi 800 ali 900 EUR na mesec.

Ja sej mi je kar žal da nisem šel na kakšen drug faks..pa me to delo veseli, ampak strojni faks je totalno v kurcu, dobesedno maltretirajo študente. Novoletna OBVEZNA predavanja: oddaja CELOLETNE 100 urne projektne TAKOJ po novem letu 3.januarja... in tako dalje..mi je žal da nisem šel na kkšen drug faks..

Pa daj ne bluzi, a maš 5 IQja da si pri 18tih padel na take informacije al kaj... jaz sem pač šel par vikendov pri 18tih ven in sem videl keri študenti so zunaj... a so te tudi zavedli da je 0 žensk na strojništvu? Boš tudi to rekel?

Saj kdo ma ziher 3-4k plače, samo pač ta sposobni...

Tole oddajanje 100 urnih projektov 3. januarja ne vidim težav, saj ga lahko oddaš že prej oz. nardiš... pač vsepovsod so majmuni ki delajo zadnji dan!

Nehaj se smilit sam sebi in spokaj it iskat bejbo... samo jamranje, za vse si se odločil sam, če bi bil 2 dni na strojnem faksu bi lahko pogledal kolko bejb hodi gor pa dol... verjetno ti je dekan tudi natvezil da je 99% žensk da boš ti edini moški kajne?

Socialni stiki mi grejo odlično. Če imam ČAS ki ga lahko investiraš v druženje. Na strojni tega časa ni. Na strojni od 350 ljudi diplomira cca 50 ljudi, 85 % vseh vpisanih PA PADE in se nikoli več ne vrne!

Zakaj pa nisi pavziral eno leto in bi imel ČAS socialne stike urejat in it na vse žure? Pustil bi si eno leto 2 izpita pa je =)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Nehaj se smilit sam sebi in spokaj it iskat bejbo

el_bahattee je izjavil:

Sneznik je izjavil:

Nehaj se ti smešit no, da primerjaš proizvodno strojništvo z konstrukterstvo ker med njima je razlika v vloženem času kot noč in dan! Vprašaj kogarkoli ki je naredil bolonjsko stopnjo konstrukterstvo.

Iz kje pa sklepaš, da primerjam konstrukterstvo? Kot rečeno, imam svoje vire iz strojne, ki mi pritrjujejo, da govoriš neumnosti, ali pa trollaš. Tudi par drugih v tej temi se ne strnjajo s tabo, ker tudi sami poznajo strojnike in te postavljajo na laž. Pač očitno si nisi znal organizirat časa in življenja.

Filip8 je izjavil:

Exactly, tudi jaz se jih par spomnim iz raznih študentskih žurov ali iz telovadnice in nobeden od njih ni jokal, da nimajo časa, pa so bili različne smeri. Veliko jih je bilo tudi v zvezi, tako da tvoje trditve nikakor ne držijo. Govorilo pa se je, da je bolonjski program lažji od starega.

Sneznik je izjavil:

OMG! Tega nisem niikoli rekel. Nauči se brat. Rekel sem da na tehničnih faksih je 90-95 % folka brez partnerja v času študija.

Pa saj o tem govorim! Laž o 95% moških iz smeri tehničnih študijev, ki je kao brez partnerja v času študija. To je laž in te procente si zmišljuješ, verjetno zato, da bi si nekako opravičil svoj problem med študijem.

Sneznik je izjavil:

Dvomim, da ti grejo odlično, saj sam kažeš nasprotno. V času študija očitno nisi imel stika z ženskami oziroma ne-strojniki (tvoj izgovor glede časa ni relevanten). Poleg tega očitno bereš razne čudne knjige, gledaš neke neumne youtube videos in raziskuješ "poklicne" učitelje navezovanja stikov z nasprotnim spolom, kar je zame totalni red flag.
Glede podatkov o uspešnosti študentov na strojni, pa si pozabil povedat ključen razlog, zakaj je tako velik padec: zato, ker za vpis ni omejitve ali pa je zelo nizka - posledično to pomeni, da se velik % ljudi tja vpiše samo zaradi statusa in niti ne hodijo na izpite - osebno vem za par primerov. Podobno je na ostalih tehničnih faksih. Torej ne gre zato, da 85% ljudi ni sposobno narest faksa, velik del od njih niti noče študirat strojništva.

Sneznik je izjavil:

Pa saj ti lažeš sam sebi. Oklepaš se nekih anket, ki te tolažijo. V resnici ženske ne padajo na denar, moški pa niti ne marajo, če ženske zaslužijo več kot oni - tudi to kažejo raziskave. To mi potrjujejo tudi primeri iz resničnega življenja, ne tvojih youtube "dokazov" - od mojega kroga frendov, ki so poročeni ali v zvezah, denar ni igral resne vloge za nobeno izmed žensk. Videz in denar ni dovolj, da se z nekom zaštekaš in da ti je všeč karakter, kar je za zvezo bolj pomembno. Ampak ok, ti se kar drži svojih pigwomen, anket in "profesionalnih" gurujev, če tako lažje spiš.

Sneznik je izjavil:

Nope, ne bo držalo, pišeš same neresnice, pa saj vidiš, da te tudi veliko drugih v temi že označuje za saltija in trolla. Tvoje hvaljenje z nekimi titulami in odstotki me sploh ne impresionira in ne gane - inteligenca je več kot samo matematični IQ in neke značke iz tekmovanj v OŠ. Veliko tvojih neumnih izjav in youtube "dokazov" v tej temi mi potrjuje, da te žal ne morem označiti za zelo inteligentnega.

Primerjaš neprimerljivo. Ali imaš katerega tvojega kolegi iz strojništva po bolonjski stopnji na konstrukterski smeri. Nimaš. Če bi ga imela bi ti povedali to kar sem ti jaz povedal. Tvoje kolegi so iz drugim smeri ki so mnogo lažje, kar sem ti napisal že najmanj trikrat pa vedno znova ignoriraš ali pa sploh prebral nisi.

Isti odgovor kot za prejšnji odstavek. NISO te strojniki na konstrukterskem programu, ki je daleč najtežji. Glede bolonjca pa: snovi je približno isto, s tem da jo moraš osvojiti v samo treh letih, prej je izovraževanje trajalo veliko več let in si zadevo imel bolj razpotegnjeno skozi daljši čas: na leto tako bolonjski programi predelajo VEČ SNOVI.

Ogromne gore poročil je POGRUNTAVŠČINA bolonjskega programa, PREJ TEGA NI BILO v taki meri!

Ne drži, socialni stiki tako z ženskami kot moškimi mi grejo odlično. Ne berem nobenih čudnih knjig, ne gledam neumnih videov, poklicnih učiteljev navezovanja stikov tudi ne raziskujem. Evolucijska psihologija in njene raziskave PA JE PRIZNANA ZNANOST in to ni nobena "čudna knjiga".

Glede vpisa za status: Ja določen manjši procent je na račun vpisa za status. AMPAK to NE POJASNI tako velikega osipa. V vsake letniku jih je POL MANJ kot v prejšnjem.

Prvi letnik: 350
Drugi letnik: 170
Tretji letnik: 75
Diplomira: cca 50.

Zakaj jih več kot pol zgine iz drugega v tretji letnik? Tisti ki je bil za status se do drugega letnika ni mogu prebiti. Tvoja teorija ne zdrži in je napačna.

Vazelin je izjavil:

Nehaj se smilit sam sebi in spokaj it iskat bejbo

Jo že mam ;)

Ne, ni laž! Od 90-95 % ljudi nima punce v času študija. Jih dobijo šele ko je študja konec, le zakaj hmmm..vklopi logiko. V času študija ni časa za punco absolutno ne, ker ga še za spanje ni.

Zgodovina sprememb…

Težave ki jih opisuješ ti Sneznik, so povsem individualne in specifične:

Četudi je vse to 100% res kar pišeš,bo nekdo ki se "zakoplje" (kot praviš) v delo končal 1. bolonjsko stopnjo ko bo star faking 22 LET... Torej imaš potem še vsaj 6-8 let časa skakat po študentskih žurkah ne da izpadeš "star" drugim tam =)

Težave ki jo pišeš torej ni.

V resnici ženske ne padajo na denar

To ne drži, raziskave kažejo nasprotno. Punce padajo na denar. Denar je na DRUGEM (2. !) mestu po prioritetah. Na prvem mestu je na mojo srečo videz.

ne da izpadeš "star" drugim tam

Tule se motiš. Že pri 25ih si prekleto star za folk na študentskih žurkah;) Moraš vedet, da je večina klientele med 19 - 22.
Sem mel enkrat cimra. Jaz drugi letnik. On podaljšal absolventa. Torej 4 leta razlike in zdel se mi je "old as fuck":))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

kuall ::

Jaz lahko potrdim, da punce ne padajo niti na denar niti na videz. Sem lep in imam dost dnarja pa me ne marajo.

Drgač pa doštudirat do 22ga, po možnosti vmes še dvigat uteži in dobit dobro službo, da imaš denar in lepo telo in potem do 30ga hodit ne zmenke ni slab plan za življenje, mogoče naslednje življenje probamo.

Sem lep in imam dost dnarja pa me ne marajo.

Ko je mišljen denar ni mišljeno to, da imaš npr. 2k neto plače. To je revščina za "ima denar".

To mi potrjujejo tudi primeri iz resničnega življenja, ne tvojih youtube "dokazov" - od mojega kroga frendov, ki so poročeni ali v zvezah, denar ni igral resne vloge za nobeno izmed žensk. Videz in denar ni dovolj, da se z nekom zaštekaš in da ti je všeč karakter, kar je za zvezo bolj pomembno. Ampak ok, ti se kar drži svojih pigwomen, anket in "profesionalnih" gurujev, če tako lažje spiš.

Primeri iz resničnega življenja potrjujejo da je videz in denar EDEN IZMED odločilnih faktorjev. Videz je na prvem mestu, denar na drugem mesto. To kažejo znanstvene študije in praksa.

Seveda pa videz in denar nista vse. A bo zadosti če napišem:

Videz in denar sta potrebni, ne pa zadostni pogoj. (A to razumeš kaj to pomeni ali sem se izrazil preveč tehnično in ti raje razložim kaj to pomeni?)

Vazelin je izjavil:

Ko je mišljen denar ni mišljeno to, da imaš npr. 2k neto plače. To je revščina za "ima denar".

Semsiguren, da ne bi bilo dosti drugače, če bi imel 10k neto. Edino ta razlika je, da za 10k neto ne moreš biti delavček ampak moraš biti podjetnik, take pa imajo raje ženske ja, ki so podjetni, ampak spet ne zarad dnarja ampak karakterja.

Sorry samo kakor se jaz spomnim je bil v mlajših letih, recmo 15-20 pogoj za imeti dekle predvsem dober gobec, da si bil kul, smisel za humor in podobno. Ostalo ni bilo pomembno

Saj je enostavno. Zaljubit se mora v tebe oziroma te imeti rada. Tu je pa zadaj cela znanost, denar in videz igrata zelo majhno vlogo, čeprav zadnjič sem videl eno punco, kako je pogledovala proti enemu bodybuilderju hehe. Saj je bil res lep. Lepota je kr važna stvar nimaš kaj, bolj kot denar.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

Ni res, nimaš prav! Napisal nisem neresnic, ampak resnice. Ti pa kar tišči glavo v pesek da je denar nepomembnen! S takšnim razmišljanjem in tiščanjem glave v pesek in ignoriranjem DEJSTEV boš še dolgo časa drkal kurac na roke ;)

Napisal sem inteligentne, smiselne in argumentirane stvari. Vse kar si ti napisal je zanikanje da bi bil denar in vizen pomemben, kar ne drži in vsakemu ki ima 5 pik je to popolnoma jasno. Ti odgovarja v stilu kakor si naučen in kakor je politično korektno. Politično korektno je reči: "Denar in videz nista pomembna". To seveda NE DRŽI.

Mato989 je izjavil:

Težave ki jih opisuješ ti Sneznik, so povsem individualne in specifične:

Četudi je vse to 100% res kar pišeš,bo nekdo ki se "zakoplje" (kot praviš) v delo končal 1. bolonjsko stopnjo ko bo star faking 22 LET... Torej imaš potem še vsaj 6-8 let časa skakat po študentskih žurkah ne da izpadeš "star" drugim tam =)

Težave ki jo pišeš torej ni.

Drugač je malo težje spoznavat ženske če imaš pa v socialnem krogu pa samo moške. Večina ljudi partnerja spozna iz socialnega kroga in jih spoznavanje partnerja IZVEN socialnega kroga ne zanima.

Zakaj potem raziskave kažejo da druženje med mladimi upada? zakaj ima potem toliko ljudi problem najti partnerja kar včasih ni bilo prisotno v taki meri. Zakaj razskave kažejo da imajo milenijci in generacija Z manj seksa kot so ga imele generacije prej.

Nekaj na področju odnosov med spoloma ne štima. Deloma je kriv Facebook in ostala socialna omrežja, deloma je kriva konkurenca med "fanj stvarmi" ki jih lahko doma počneš. Deloma je kriva večja dostopnost pornografije. Deloma je krivo to da je danes težje poiskati partnerja ali seks kot nekoč. To so dejstva kar kažejo tudi raziskave.

Zgodovina sprememb…

kuall je izjavil:

Saj je enostavno. Zaljubit se mora v tebe oziroma te imeti rada. Tu je pa zadaj cela znanost, denar in videz igrata zelo majhno vlogo, čeprav zadnjič sem videl eno punco, kako je pogledovala proti enemu bodybuilderju hehe. Saj je bil res lep. Lepota je kr važna stvar nimaš kaj, bolj kot denar.

Res je da je lepota na prvem mestu. To kažejo raziskave. Denar pa je na drugem mestu. Kdor ni IGNORANT mu je to jasno. Glede zaljubljenosti: Kaj zaljubljenosti sploh je, zakaj se človek sploh zaljubi? (Kombinacija dejavnikov, prevdadujoč vpliv videza ane).

Sicer pa večina parov danes v teh časih pri mladih letih ni zaljubljena do nebes.

Zgodovina sprememb…

Sneznik: ne more biti druge, kot da se na strojništvo vpiše bolj trde sorte folk, če ne najde časa za babe in majske igre. :D

Kakor poznam strojnike, ki smo se poznali jih je blo več kot 50% z babami do konca tretjega letnika

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Pa daj ne bluzi, a maš 5 IQja da si pri 18tih padel na take informacije al kaj... jaz sem pač šel par vikendov pri 18tih ven in sem videl keri študenti so zunaj... a so te tudi zavedli da je 0 žensk na strojništvu? Boš tudi to rekel?

Nič ne bluzim, ti bluziš. Vedel sem da DEKAN pretirava z 3 - 4000 € plače, to sem vedel. Vedel sem tudi da žensk na strojništvu praktično ni.

Vedel sem da plače ne bo 4000 € kot je obljubljal dekan, sem pa mislil da jo bo ene 2 jurja ali 2,5 jurja vsaj. PA JO NI! dobiš povprečno plačo ali 300 € več, to je to!

Nisem pa pričakoval da bo od 350 folka samo ena ženska, mislim sem da jih bo vsaj 20.

Ampak tak sem imel plan da bom faks čist v izi delal ker sem odličnjak in se hitro učim. Noben pa ni povedal da je 700 strani poročil na semester, ki ti poberejo ves, čisto ves čas, da še za spanje zmanjka. Tega ni noben povedal nikjer.

Mislil sem da bom faks lepo delal in bom imel hkrati še čas da bom hodil na žure in spoznaval nove ljudi. Žal je 700 strani poročil na semester, kar ni povedal noben, UNIČILO ta plan, ker FIZIČNO NI BILO ČASA ZA TO.

Saj kdo ma ziher 3-4k plače, samo pač ta sposobni...

Ja V TUJINI!! V Sloveniji NE! V Sloveniji prilezeš do 1500€, morda jurja 1800 € pol po 20 letih delovne dobe, to je to! O treh ali štirih jurjih v Sloveniji lahko samo sanjaš.

Pravijo da sem dober in perspektiven strojnik in da po njihovih besedah "veliko znam in sem iznajdljiv". Zato imam plan it v tujino. Da bom tukaj za MEZDO delal?! NI ŠANS! :)

Zgodovina sprememb…

el_bahattee ::

Sneznik je izjavil:

Primerjaš neprimerljivo. Ali imaš katerega tvojega kolegi iz strojništva po bolonjski stopnji na konstrukterski smeri. Nimaš. Če bi ga imela bi ti povedali to kar sem ti jaz povedal. Tvoje kolegi so iz drugim smeri ki so mnogo lažje, kar sem ti napisal že najmanj trikrat pa vedno znova ignoriraš ali pa sploh prebral nisi.

Kako pa veš, jih poznaš? Preprosto ne verjamem, da nobeden izmed mojih virov in ostalih strojnikov, ki se jih spomnim iz kakih študenstskih žurov ni bil na tej zloglasni smeri, ki jo omenjaš. Zato ne verjemem tvojemu pretiravanju, pa tudi tvoj izgovor ne drži vode. Tako kot ti prikazuješ ta huda študijska leta, je prav čudno, da si sploh imel čas za iti na WC in v trgovino. :D

Sneznik je izjavil:

Glede bolonjca pa: snovi je približno isto, s tem da jo moraš osvojiti v samo treh letih, prej je izovraževanje trajalo veliko več let in si zadevo imel bolj razpotegnjeno skozi daljši čas: na leto tako bolonjski programi predelajo VEČ SNOVI.

Pazi, eden izmed kolegov je začel študij v starem sistemu, potem je padel v bolonjski študij, tako da je lahko odlično primerjal situacijo. In začuda, nikoli mi ni jokal, da mu zmanjkuje časa, niti ni rekel, da je bolonjska težja - rekel je celo, da je v bolonjski več "teamskega" dela in da veliko študentov prepisuje poročila od drugih oziroma se "šlepa".

Sneznik je izjavil:

Ne drži, socialni stiki tako z ženskami kot moškimi mi grejo odlično. Ne berem nobenih čudnih knjig, ne gledam neumnih videov, poklicnih učiteljev navezovanja stikov tudi ne raziskujem. Evolucijska psihologija in njene raziskave PA JE PRIZNANA ZNANOST in to ni nobena "čudna knjiga".

Ne vem, zakaj jih potem navajaš in trdiš, da so to verodostojni dokazi. Mislim predvsem youtube videos. Tudi poklicne učitelje si začel omenjati ti, ne jaz. Kar se pa tiče psihologije, če še ne veš, znotraj psihologije obstajajo različne teorije in njihovi zagovorniki, ni pa to vse čista znanost, kot matematika, kjer je 1 + 1 = 2. To, kar trdiš, da velja za ženske "na splošno" recimo nikako ne drži za večino žensk, ki jih poznam jaz.

Sneznik je izjavil:

Glede vpisa za status: Ja določen manjši procent je na račun vpisa za status. AMPAK to NE POJASNI tako velikega osipa. V vsake letniku jih je POL MANJ kot v prejšnjem.

No, poglej si tale osip v prvem letniku, ko jih je veliko vpisanih zaradi statusa, pa boš videl, o čem govorim. Nekaj se jih celo prebije do drugega in tam obtičijo. Saj podobna slika je tudi na elektro in podobnih faksih. Če zaključimo, tvoj grozljiv procent ljudi, ki ne zaključijo faksa na strojni to postavi v povsem drugačno luč. Ne rečem, da je to lahek faks, ni pa sedaj za pretiravat kako je težak.

Sploh pa je zahtevnost študija težko oceniti. Ti si morda tehnični tip in se posmehuješ FDV ali filofaksu, nikjer pa ni rečeno, da bi recimo končal študij francoščine ali obramboslovja, če bi se tja vpisal.
Come to my center, you enter the winter.

Tole oddajanje 100 urnih projektov 3. januarja ne vidim težav, saj ga lahko oddaš že prej oz. nardiš... pač vsepovsod so majmuni ki delajo zadnji dan!

Teoretično lahko to narediš, če bi prej imel čas. V praksti je pa tako da je velika večina to morala delati na dan novega leta namesto da je šla žurat..če bi se dalo bi naredili prej ane, pa se ni dalo ane.

Nehaj se smilit sam sebi in spokaj it iskat bejbo... samo jamranje, za vse si se odločil sam, če bi bil 2 dni na strojnem faksu bi lahko pogledal kolko bejb hodi gor pa dol... verjetno ti je dekan tudi natvezil da je 99% žensk da boš ti edini moški kajne?

Sem že odgovoril da bejbo že imam, povedal sem tudi da:

"Nisem pa pričakoval da bo od 350 folka samo ena ženska, mislim sem da jih bo vsaj 20.

Ampak tak sem imel plan da bom faks čist v izi delal ker sem odličnjak in se hitro učim. Noben pa ni povedal da je 700 strani poročil na semester, ki ti poberejo ves, čisto ves čas, da še za spanje zmanjka. Tega ni noben povedal nikjer.

Mislil sem da bom faks lepo delal in bom imel hkrati še čas da bom hodil na žure in spoznaval nove ljudi. Žal je 700 strani poročil na semester, kar ni povedal noben, UNIČILO ta plan, ker FIZIČNO NI BILO ČASA ZA TO."

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

ne da izpadeš "star" drugim tam

Tule se motiš. Že pri 25ih si prekleto star za folk na študentskih žurkah;) Moraš vedet, da je večina klientele med 19 - 22.
Sem mel enkrat cimra. Jaz drugi letnik. On podaljšal absolventa. Torej 4 leta razlike in zdel se mi je "old as fuck":))

Daj ne bluzi no... folk je študent do 27tega... kdorkoli je na žurki mlajši od 28 je dejansko passable za študenta...
««
14 / 17
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Britanskega filtra pornografije ne bo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
447113441 (108143) Cruz

Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
67189092 (80771) HODL

Več podobnih tem