» »

Wireless Router kot navaden AP ??

Wireless Router kot navaden AP ??

Miran ::

Hello!

S kolegi postavljamo WLAN, pa me zanima nekaj podrobnosti glede D-LINKovega wireless routerja DI 614+. Zadeva je dosti razširjena pa zato upam, da bo kdo vedu pomagat. Zanima me če je zadevo možno konfigurirati kot navaden AP z switchom. Radi bi naredili konfiiguracijo, kjer bi si trije uporabniki delili ADSL vendar ne preko routerja, pač pa vsak s svojim loginom na Siol in posledično svojo IP adreso, da bi lahko server laufu. (Wireless router bi delal kot AP in 4 portni switch, ki je vgrajen na WRouterju). Na drugo starn (k odjemalcem ADSLa) nameravamo inštalirati D-LINK wireless AP (DWL 900AP), ki bi delavali v Wireless client načinu. Gornjo varijanto bi radi uporabili predvsem iz razloga, ker bi se izognili nabavi switcha (ki je drugače integriran na DWL 614+) v primeru da tamo tudi na ADSL stran navaden AP. Hvala za morebitne odgovore.

LP Miran
Overclock yourself !

Miran ::

Še nekaj me zanima. Koliko simultanih loginov z enega ADSL 2Mb accounta pa dovoljuje Siol ? Zgoraj opisano stvar pa bomo rešili tako, da bomo ADSL modem dal kar na enega od switch portov na WRouterju ...
Overclock yourself !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miran ()

bradek ::

Ce se ne motim imas lahko 4 vzporedne povezave... seveda mors met v mislih da se pasovna sirina deli in ne mnozi :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Router+mreža+ADSL

Oddelek: Omrežja in internet
143218 (2952) |_CoBrA_|
»

Wireless LAN - Prosim pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
101551 (1438) pujsek_
»