Forum » Pomoč in nasveti » Povezava fotoaparata s pametnim telefonom/računalnikom
Povezava fotoaparata s pametnim telefonom/računalnikom

Bikica195 ::
Pozdravljeni!
Imam Canona 4000D in že en lep čas ga nisem povezovala s telefonom/računalnikom zato bi imela nekaj vprašanj. Na fonu imam naloženo aplikacijo Canon Camera Connect in ko se hočem povezati mi na telefonu pokaže da moram napisati geslo (katerega se ne spomnim da bi ga morala že kdaj kaj šele katerega moram - vse poskusila nič ne prime). Sem v fotiču že kliknila Clear WI-FI settings ampak ni nič drugače.
Poskusila sem potem še če bom znala naložiti fotke na računalnik ampak sem tudi ta postopek pozabila (ni le da ju povežeš med seboj le s kablom), se mi zdi da je potrebno najprej nekaj naložiti na komp...
Imam Canona 4000D in že en lep čas ga nisem povezovala s telefonom/računalnikom zato bi imela nekaj vprašanj. Na fonu imam naloženo aplikacijo Canon Camera Connect in ko se hočem povezati mi na telefonu pokaže da moram napisati geslo (katerega se ne spomnim da bi ga morala že kdaj kaj šele katerega moram - vse poskusila nič ne prime). Sem v fotiču že kliknila Clear WI-FI settings ampak ni nič drugače.
Poskusila sem potem še če bom znala naložiti fotke na računalnik ampak sem tudi ta postopek pozabila (ni le da ju povežeš med seboj le s kablom), se mi zdi da je potrebno najprej nekaj naložiti na komp...
I walk. I look. I see. I stop. I photograph.

Bikica195 ::
Hvala sem uspešno naložila samo še vedno ne znam povezati...
Na fotiču mi napiše (če izberem da se želim povezati s prenosnikom): Connect to a computer, and correct the settings for the Web service with EOS softare. Note that service availability varies by area.
Na fotiču mi napiše (če izberem da se želim povezati s prenosnikom): Connect to a computer, and correct the settings for the Web service with EOS softare. Note that service availability varies by area.
I walk. I look. I see. I stop. I photograph.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bikica195 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oddajanje v živo Canon EOS 700DOddelek: Pomoč in nasveti | 859 (690) | pintpj |
» | "Pimp my Canon": navijanje Canonovih digitalnih fotoaparatovOddelek: Novice / Ostale najave | 10117 (2951) | Pyr0Beast |
» | Prenašanje fotografij - težavaOddelek: Strojna oprema | 960 (960) | kuglvinkl |
» | Razvoj analognih fotoaparatov pod velikim vprašajem (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 17817 (15182) | BigWhale |
» | Canon proti vzporednim uvoznikomOddelek: Novice / Ostale najave | 6289 (4586) | Utk |