Forum » Pomoč in nasveti » Ni več zvoka v XP guestu na VirtualBox
Ni več zvoka v XP guestu na VirtualBox
CyberPunk ::
V čem bi bil lahko problem, da v Windows XP guest-mašini v VirtualBoxu (na Windows 7) ni več zvoka? Nekaj časa zadeve nisem uporabljal, bili so pred časom problemi z novimi verzijami VirtualBoxa, pa sem naredil popolno deinstalacijo in na novo namestil zadnjo dobro verzijo. Zvoka v XP guestu pa ni bilo v nobenem od poskusov. Nekaj sem se tudi igral s spreminjanjem relevantnih nastavitev za zvočno kartico za tega guesta, pa ni bilo rezultatov.
Malo je tečno, ker sem ta XP uporabljal (sicer ne ravno pogosto...) za kakšne stare igre ipd.
Malo je tečno, ker sem ta XP uporabljal (sicer ne ravno pogosto...) za kakšne stare igre ipd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VMware - copy/paste ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1824 (1343) | Invictus |
» | Alternativa za VMWare workstation/player?Oddelek: Programska oprema | 2632 (1995) | krneki0001 |
» | Virtualizacija za učenje LinuxaOddelek: Operacijski sistemi | 983 (801) | BlaY0 |
» | Izšel VirtualBox 4.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11621 (8428) | Buggy |
» | Navidezni računalnikOddelek: Programska oprema | 2743 (2263) | Beezgetz |