» »

Hot spot in izklop med klicem

Hot spot in izklop med klicem

Racunalnik ::

Ce naredim hotspot na telefonu dela vse ok, ko se vzpostavi klic vrze ven hot spot na katerega je priklopljen pc ali gsm.

Cudno se mi zdi saj telefon ko prejme klic ne uporablja data prometa, pravtako vcasih vrze ven takoj drugic po 10sekundah kasneje. Tako da ne deluje kot zlato pravilo da eno ne dela z drugim.
Testirano na android 8 in 9 in na Samsung galaxy s razlicnih telefonih.

Ales ::

Če si pri Telekomu oz. ponudniku, ki to omogoča, nastavi klice preko VoLTE in poskusi, če bo še isto.

Če lahko, povej malo več, kaj točno se zgodi:

- se funkcija hot spota ob klicu v celoti izklopi na telefonu? Se sama vklopi nazaj, ko je konec klica?

- se prekine Wi-Fi povezava med telefonom in klienti, ali le klientom preneha delovati internet, ostanejo pa ves čaes povezani na hot spot?

brbr21 ::

Kot ti je napisal Ales se pri T1 voice in data stepeta. Vključi VoLTE ter klepetaj in srfaj.

DePalmo ::

Imam VoLTE in ne gre skozi. Ko dobim klic, je internet neaktiven. Laptop je še vedno povezan nanj, ampak nič ne odpre za trajanje klica. Sem na Telemachu.

Hotspot je aktiven samo internet se zgubi, ko se konca klic zacne internet avtomaticno delovat.

simobil ponudnik

Zgodovina sprememb…

bobby ::

Men dela hotspot med klicem, ravnokar sprobano. Telekom, nexus6p, Lineage 15.1
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Ales ::

bobby, dejansko ti med klicem aktivno dela internet na napravi, ki je priključena na hotspot? Imaš VoLTE vklopljen?

starfotr ::

Preko 3G dela brez težav. Pri 4G mora pa biti VoLTE vklopljen, da ti dela data+voice.

bobby ::

Ne, nimam Volte, mi pa pade na 3G, to pa bo drzalo! Ce imam pa na eksklusivno na 4G brez opcije, da pade na nizji standard, mi pa povezavo ptekine.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

LeQuack ::

Kakor vem ima VoLTE še druge težave, nekateri pravijo, da ko vklopijo potem niso več včasih desgljivi, če imajo slab LTE signal oz. nimajo LTE signala, ampak je pa še vedno 3G/2G signal.
Quack !

6151 ::

Racunalnik je izjavil:

Hotspot je aktiven samo internet se zgubi, ko se konca klic zacne internet avtomaticno delovat.

simobil ponudnik

A1 nima VoLTE

Ja vidim da ne. Smesno je da samo klic prekine povezavo. Testiral sem tudi ce dela data ko preklopim na 2g samo je 2g kr pocasen za uporabno surfanje

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VoLTE v Sloveniji? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
13634529 (2702) sinalko
»

Telemach VoLTE

Oddelek: Mobilne tehnologije
2411787 (2554) Ales
»

EU poziva ponudnike pretočnih vsebin k zmernosti, Netflix bo nižal ločljivost (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5414859 (11594) bbbbbb2015
»

Uradno: junija 2017 konec dragega mobilnega gostovanja v EU, uzakonitev nevtralnosti (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
7139081 (33860) AndrejO

Več podobnih tem