Forum » Pomoč in nasveti » ETS2 igra problem
ETS2 igra problem
tornjak982 ::
Pozdravljeni
Imam prbolem vceraj sem nalozil nov windows 10 in instaliral sve drajvere in nalozim z steama igro ets2 in ko grem v igro in exit game racunalnik mi zablkoira na 15sec dokler ne konča igro a je kdo imel kaj podbno nalozil sem na novo igro isti problem spet
spec kompa
Ryzen 5 2600
gtx 1660s 6gb
16gb ddr4
Imam prbolem vceraj sem nalozil nov windows 10 in instaliral sve drajvere in nalozim z steama igro ets2 in ko grem v igro in exit game racunalnik mi zablkoira na 15sec dokler ne konča igro a je kdo imel kaj podbno nalozil sem na novo igro isti problem spet
spec kompa
Ryzen 5 2600
gtx 1660s 6gb
16gb ddr4
zelc ::
imam eno vprašanje, že neki časa igram ETS 2 preko tipkovnice, zdaj si pa hočem kupiti volan, ali bom mogel vse od začetka it ali lahko kako nadaljujem z volanom tam kjer sem končal?
acookook ::
A igra kdo s kontrollerji in lahko katerega priporoča, da ga bo igra imela rada? Sprobalo se je že več kontrollerjev (2 Xbox one controllerja - eden stari, drugi novi model (Bluetooth in 3.5 audio Jack), nacon bb5108 pcgc 2000wl in easy smx esm9101. Špil noče zaznati contorllerjev, zgublja povezavo, primarna in sek. razporeditev se izgubljati, ta zadnji je dva dni delal normalno potem pa ga špil enostavno več ne zazna, Špil mi podtip resetira na volan, sama štala v glavnem in ne, ne bo še šlo na tipkovnico.... Kakšna ideja kaj bi lahko bilo?
Update;trenutno je uspelo nastavljanje in zgleda, da dela...samo kak dolgo bo tak ostalo?
Update;trenutno je uspelo nastavljanje in zgleda, da dela...samo kak dolgo bo tak ostalo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: acookook ()
Gagatronix ::
Zakaj se jebes s kontrolerjem ? Kupi volan. A v avtu imas tudi balanco od bicikla namesto volana ?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: acookook ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dirt 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17263 (3841) | Buggy |
» | Oculus stavi na brezžične VR naočnike QuestOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 7369 (6171) | Netrunner |
» | Spintire igraOddelek: Igre | 1854 (1258) | Matevz96 |
» | Euro Truck Simulator 2, Trucks & Trailers Datum Izida?Oddelek: Igre | 2872 (2599) | Sandi1987 |
» | Momo volanOddelek: Kaj kupiti | 4138 (3566) | __Devil__ |