Forum » Pomoč in nasveti » Ohišje za notesnik Acer
Ohišje za notesnik Acer
Slipi ::
Ohišje za notesnik Acer
Zanima me, če ima kdo neuporaben notesnik Acer Aspire 7750 G.
Namreč potreboval bi ohišje, lahko brez monitorja. Pri sedanjem mi ohišje pri dviganju monitorja odpre pokrov kjer je tipkovnica
in zazija kar precejšnja luknja. Nekaj časa je držal zatič, ki sem ga pritrdil na mesto prirejeno za ključavnico, zdaj je še tam
plastika čisto propadla.
Ker je delovanje notesnika še čisto spodobno, bi rad vso mašinerijo prestavil v drugo, dobro ohišje.
Zanima me, če ima kdo neuporaben notesnik Acer Aspire 7750 G.
Namreč potreboval bi ohišje, lahko brez monitorja. Pri sedanjem mi ohišje pri dviganju monitorja odpre pokrov kjer je tipkovnica
in zazija kar precejšnja luknja. Nekaj časa je držal zatič, ki sem ga pritrdil na mesto prirejeno za ključavnico, zdaj je še tam
plastika čisto propadla.
Ker je delovanje notesnika še čisto spodobno, bi rad vso mašinerijo prestavil v drugo, dobro ohišje.
Slipi ::
Sem rešil zadevo z enim vijakom M3, matico in dvema tankima kovancema, tako, da ni bojazni, da bi kaj štrlečega pritisnilo na monitor ali praskalo po mizi.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabljen prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 4994 (4303) | terryww |
» | Notesnik Style Note M570TU-GTXOddelek: Kaj kupiti | 1440 (1217) | XImhotep |
» | prenosnik do 280k (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6883 (5590) | gamaman22 |
» | NUJNO: Kaj meniš o prenosniku TroNote T95-CWD ?Oddelek: Kaj kupiti | 2815 (2096) | Utk |
» | Intel opustil načrte za 4 GHz procesorOddelek: Novice / Procesorji | 3042 (3042) | Azrael |