» »

Partnerski odnos

Partnerski odnos

««
13 / 17
»»

Sneznik ::

Spet posplošuješ, to nikakor ni najbolj pomembna stvar v življenju. Vsak išče svojo srečo in cilje. Če recimo ti paše, da si menih in se posvetiš religiji, so tvoje prioritete povsem drugačne in te osrečujejo povsem drugačne stvari. Če si deloholik in karierist in nimaš časa za partnerja, pač izbereš kariero in te to bolj osrečuje.

Kot sem rekel VELIKI VEČINI (upam da veš kaj pomeni velika večina) ŽENSK IN MOŠKIH je iskanje partnerja in seks najbolj pomembna stvar v življenju.

Menihov je procentualno koliko 0,01 % = to je zanemarljiv delež

Deloholiki pa kljub temu seksajo, večina je deloholikov podzavestno zaradi želje po uspehu kar spet pomeni seks (vsaj podzavestno v glavah teh delohodnih ljudi). Tudi deloholiki predstavljajo zanemarljiv delež ljudi.

Če si kokr toliko normalen odprt karatker, prijazen in razgledan, sposoben normalne komunikacije, boš slejkoprej srečal nove ljudi, potencialne prijatelje in partnerja/partnerko

Ja med tem ko delaš tehnični faks pa še spat nimaš časa ne, ker se z ženskami nimaš časa družit. Ko končaš faks takrat vsaj čas rata in je več možnosti za to. Samo spet če nimaš žensk v socialnem krogu pol je spet slaba situacija. In žensk v socialnem krogu pač nimaš ker jih na faksu pač ni in faks je tvoj lajf. Za njega živiš, ješ in spiš. Random povabila na ulici pa v Sloveniji v 98 % primerov ne delujejo, ker ženske pač zaradi neumnuh predsotkov z tipi iz ulice na zmenke ne hodijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sneznik ()

Nihče od tebe ne zahteva prvega koraka!

Seveda da zahteva, nebesedno pravilo je da ženska to ZAHTEVA. Če tip ne naredi prvega koraka bo pač ostal sam (v 99 % primerov).

el_bahattee ::

Sneznik je izjavil:

A zato ker maš skito agendo in se Tinder ne sklada z njo se boš pa kar delala da ne obstaja?

Če ženska hoče seksat gre na Tinder in seksa kadakorli hoče, kolikorkoli hoče. Pa je lahko grda k smrt to še vedno velja (eni tipi so ogabno debilno obupani žal). Če moški lahko tudi 9 /10 gre na Tinder bo imel zaradi samega števila ponudb ki jih dobi ženska na Tinderju samo par desetink enega procenta možnosti da bo kej. Po domače povedano: če tip hoče seksat za seksat ne bo dobil. Na Tinderju ne, drugje pa redko če nima socialnega kroga kjer ima frednice.

Vpiši v Google: " Tinder PIG WOMAN experiment" in boš videla kakšna ženska dobi na Tinderju seks. Grda k smrt in kosmata. Ona dobi, tip na Tinderju ne dobi. Point je: Ženske imajo pri iskanju seksa tisočkrat lažjo nalogo.

Kakšno skrito agendo? In kdo pravi, da sem ženska? :D
O tinderju res ne bi, ne vidim nič pozitivnega od tega appa, niti v mojem socialnem krogu na srečo ni nikogar, ki bi ga uporabljal. Tako da me tvoje PIG WOMAN primeri ne ganejo. Svetujem pa, da stopiš malo ven od vseh teh tvojih silnih youtube "dokazov" in čudaških tinder primerov in se osredotočiš na resnično življenje in in pristne odnose.
Poleg tega se po mojem nekam preveč osredotočaš na sex, ki sploh ni bistvo zveze niti življenja. Če iščeš izključno sex, potem se mogoče res drži tinderja in prostitutk, ampak to potem ne spada v to temo partnerskega odnosa.
Come to my center, you enter the winter.

el_bahattee je izjavil:

Sneznik je izjavil:

NI ČASA ZA TO. A ti štekaš da ponavadni ni časa tud za 5 urno spanje ne in ti misliš da je čas za hodit po kafičih?! Na resnih naravoslovnih faksih ni tega časa.

Ojoj kakšno pretiravanje, kakšen izgovor... ni časa. Nehaj se smešiti, no. Za vse se najde čas, če si znaš organizirat. Se mi pa zdi, da je pravi problem drugje.

Sneznik je izjavil:

Sicer pa nagovoriti dekleta ni problem, ljudje ki se s tem ukvarjajo poklicno in to poučujejo pa imajo success rate 1/30. oziroma dobre tri procente ;) Se da, gre pa ogromno živcev.

Kakšne zabode. Kdo pa so ti ljudje, ki se s tem ukvarjajo poklicno in iz kje spet vlečeš to silno statistiko?? Mimgrede, kdor mora za navezavo kontaktov iskati pomoč pri raznih delavnicah in samozvanih "gurujih", je po mojem mnenju že itak preveč zašel.

Ni izgovor, res ni časa niti za spanje in to čisto dobesedno. Ni tako na vseh faksih, na nekaterih pa to tako je. DOBESEDNO tako je.

Nobenih zablod ni, ljudi ki se ukvarjajo poklicno z poučevanjem tega je dosti, nekateri od tega živijo. Kje to preveriš in pogledaš pa veš. Statistike so od teh istih ljudi. Gre za random pristope na ulici. Če profesionalec doseže 3,33 % koliko misliš da bo amter dosegel ki se s tem poklicno ne ukvarja? Mogoče 2 % če je ful dobr, če ne pa kakšen procent.

el_bahattee je izjavil:

Sneznik je izjavil:

A zato ker maš skito agendo in se Tinder ne sklada z njo se boš pa kar delala da ne obstaja?

Če ženska hoče seksat gre na Tinder in seksa kadakorli hoče, kolikorkoli hoče. Pa je lahko grda k smrt to še vedno velja (eni tipi so ogabno debilno obupani žal). Če moški lahko tudi 9 /10 gre na Tinder bo imel zaradi samega števila ponudb ki jih dobi ženska na Tinderju samo par desetink enega procenta možnosti da bo kej. Po domače povedano: če tip hoče seksat za seksat ne bo dobil. Na Tinderju ne, drugje pa redko če nima socialnega kroga kjer ima frednice.

Vpiši v Google: " Tinder PIG WOMAN experiment" in boš videla kakšna ženska dobi na Tinderju seks. Grda k smrt in kosmata. Ona dobi, tip na Tinderju ne dobi. Point je: Ženske imajo pri iskanju seksa tisočkrat lažjo nalogo.

Kakšno skrito agendo? In kdo pravi, da sem ženska? :D
O tinderju res ne bi, ne vidim nič pozitivnega od tega appa, niti v mojem socialnem krogu na srečo ni nikogar, ki bi ga uporabljal. Tako da me tvoje PIG WOMAN primeri ne ganejo. Svetujem pa, da stopiš malo ven od vseh teh tvojih silnih youtube "dokazov" in čudaških tinder primerov in se osredotočiš na resnično življenje in in pristne odnose.
Poleg tega se po mojem nekam preveč osredotočaš na sex, ki sploh ni bistvo zveze niti življenja. Če iščeš izključno sex, potem se mogoče res drži tinderja in prostitutk, ampak to potem ne spada v to temo partnerskega odnosa.

Zakaj tlačiš glavo v rit?!

TInder je sredstvo z katerem ženska pride do seksa kjerkoliko kadarkoli in v kakršnikoli količini hoče. Al hočeš povedat da tud brez tinderja imajo seksa kolikor hočejo? (kar pa tud drži, če le zna ženska kakšen pomežik poslat). Tip do seksa tako enostavne ne more, ne na Tinderju, ne kje drugje. Ženska lahko v parih minutah na tinderju se zmeni za seks, dober tip, dobrega videza je lahko gor celo leto in ne bo seksal nič.

To da si ženska pa se da sklepati iz tvojih postov ;)

Seks je NAJBOLJ POMEMBEN element razmerja. Pomemben je tudi sam ko tak in to za večino ljudi. To kažejo študije. Sam ne iščem samo seksa, ampak razmerje.

Ker vprašaj se: kar je razlika med PRIJATELJEM in PARTNERJEM? Odgovor je: razlika je seks. Seks je najpomembnejši, ni pa edini element uspešnega razmerja.

Prostitutk pa NE(!) iščem (pa NE iščem in ne mislim z njimi seksat, tudi zastonj NE), ker se mi gnusijo.

Zgodovina sprememb…

Cruz ::

Seveda je seks pomemben element razmerja. Ampak seks s prostitutko ni enak seksu s partnerjem. Ti si to dvoje zamešal pri tvojem predlogu za večanje produktivnosti med moškimi.

Sneznik je izjavil:

Ni izgovor, res ni časa niti za spanje in to čisto dobesedno. Ni tako na vseh faksih, na nekaterih pa to tako je. DOBESEDNO tako je.

Seveda je izgovor - in to slab. Osebno poznam par strojnikov (pa niso nikaki geniji), ki so brez problema zaključili faks in zraven našli čas za hobije, potovanja in žure. Če pa tebi primanjkuje celo spanja, pa se resno vprašaj, kako si organiziraš dan in če si izbral pravi študij.

Sneznik je izjavil:

Nobenih zablod ni, ljudi ki se ukvarjajo poklicno z poučevanjem tega je dosti, nekateri od tega živijo. Kje to preveriš in pogledaš pa veš. Statistike so od teh istih ljudi. Gre za random pristope na ulici. Če profesionalec doseže 3,33 % koliko misliš da bo amter dosegel ki se s tem poklicno ne ukvarja? Mogoče 2 % če je ful dobr, če ne pa kakšen procent.

Pojma nimam, nikoli ne iščem teh stvari niti me ne zanimajo razni "guruji". Zame niso nikakršni profesionalci in njihovo znanje nikakor ne more delovati na random ženski. I'm not buying it. Žalostno pa je, da lahko od tega celo živijo in da obstaja zmeden folk, ki jim plačuje. Očitno celo ti že raziskuješ v to smer. S procenti pa raje nehaj, ker se samo smešiš. Po tvojih blodnjah je sploh čudno, da na svetu sploh obstaja kakšna zveza, pa še tiste ki obstajajo, po tvojem bazirajo na denarju moškega. Skratka, zablode.

Sneznik je izjavil:

.To da si ženska pa se da sklepati iz tvojih postov ;)

Seks je NAJBOLJ POMEMBEN element razmerja. Pomemben je tudi sam ko tak in to za večino ljudi. To kažejo študije. Sam ne iščem samo seksa, ampak razmerje.

Vidim, da imaš velikokrat probleme s sklepanjem. Ne vem iz kje ta nora ideja, da sem ženska. :O
Tudi glede razmerij očitno narobe sklepaš, ker to bi pomenilo, da bi bil najbolj srečen zakon med moških in prostitutko, kar je neumnost.

Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

Cruz je izjavil:

Seveda je seks pomemben element razmerja. Ampak seks s prostitutko ni enak seksu s partnerjem. Ti si to dvoje zamešal pri tvojem predlogu za večanje produktivnosti med moškimi.

Ampak moraš priznat da je bilo to solidno trolanje kar lepa popestritev sicer turobnega dneva:D
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Cruz je izjavil:

Seveda seks s prostitutko ni enak seksu s partnerjem, nikoli nisem rekel da je! :)

Je bil pa tudi seks s prostitutko rešilna bilka za 20 % populacije ki bi s pomočjo tega se rešili depresije in splezali v življenju na zeleno vejo.

Vazelin je izjavil:

Cruz je izjavil:

Ampak moraš priznat da je bilo to solidno trolanje kar lepa popestritev sicer turobnega dneva:D
Res je, zelo dolgočasen dan je (bil). :) @Snežnik pa je neka mešanica Matota in WallSreeta.

Sneznik je izjavil:

Je bil pa tudi seks s prostitutko rešilna bilka za 20 % populacije ki bi s pomočjo tega se rešili depresije in splezali v življenju na zeleno vejo.
Ne bi, te bi lahko rešili samo s seksom s partnerjem, prostitutka jim ne bi kaj dosti pomagala.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

el_bahattee je izjavil:

Sneznik je izjavil:

Seveda je izgovor - in to slab. Osebno poznam par strojnikov (pa niso nikaki geniji), ki so brez problema zaključili faks in zraven našli čas za hobije, potovanja in žure. Če pa tebi primanjkuje celo spanja, pa se resno vprašaj, kako si organiziraš dan in če si izbral pravi študij.

Sneznik je izjavil:

Pojma nimam, nikoli ne iščem teh stvari niti me ne zanimajo razni "guruji". Zame niso nikakršni profesionalci in njihovo znanje nikakor ne more delovati na random ženski. I'm not buying it. Žalostno pa je, da lahko od tega celo živijo in da obstaja zmeden folk, ki jim plačuje. Očitno celo ti že raziskuješ v to smer. S procenti pa raje nehaj, ker se samo smešiš. Po tvojih blodnjah je sploh čudno, da na svetu sploh obstaja kakšna zveza, pa še tiste ki obstajajo, po tvojem bazirajo na denarju moškega. Skratka, zablode.

SEVEDA NI izgovor! Niso vsi na istem programu (proizvodniki imajo več kot 10 x manj dela kot konstrukterji in to tudi sami povejo) in ni bilo enako pred bolonjsko reformo in po bolonjski reformi (pred je bilo precej lažje in manj dela). Je prijatelj iz rožne doline lepo povedal: "Vsi so bilo zunanj na majskih igrah in žurali, v domu so bili samo vsi strojniki, en medicinec in ena pravnica..

Ne nič se ne smešiš, smešiš se ti z tiščanjem glave v pesek (ali v RIT? hmm nevem nevem). Zveza obstaja zato ker ženske v zvezi iščejo MONEY in exchange for SEX. To je to v veliki večini primerov. To seveda NI ZAVESTEN PROCES, TI KOT ŽENSKA SE TEGA NE ZAVEDAŠ.

Če hočeš na stojni fakulteti imeti desetke se lahko posloviš od socialnega življenja. Tudi za 8-ke velja isto. Sam sem imel 10-ke.

DObesedno je nekdanji DIAMANTNI MATURANT na intervjuju za Delo (ali dnevnik) izjavil: Na strojni ni časa za socialno življenje, žure in druženje s prijatelji. Na strojni fakuleti se od tebe zahteva da živiš za faks, da nimaš punce in prijateljev, vse kar maš je knjigo, mizo, neprespane noči in trdo delo. To ni pretiravanje, ampak ekzaktna resnica in točno tako je."

To je v intervjuju rekel človek ki je bil DIAMANTNI MATURANT. Če najdem link do intervjuja ga bom zalepil sem.

Cruz je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Cruz je izjavil:

Res je, zelo dolgočasen dan je (bil). :) @Snežnik pa je neka mešanica Matota in WallSreeta.

Sneznik je izjavil:

Ne bi, te bi lahko rešili samo s seksom s partnerjem, prostitutka jim ne bi kaj dosti pomagala.

Seveda bi jim pomagala. Manj kot partner ampak nekaj dekad bolje kot nič. Rešila bi del težave in izboljšala bruto domači proizvod in ekonomsko blaginjo cele države.

Vazelin je izjavil:

Cruz je izjavil:

:P

Zgodovina sprememb…

Vidim, da imaš velikokrat probleme s sklepanjem. Ne vem iz kje ta nora ideja, da sem ženska. :O
Tudi glede razmerij očitno narobe sklepaš, ker to bi pomenilo, da bi bil najbolj srečen zakon med moških in prostitutko, kar je neumnost.

Ne nimam problemov z skepanjem nobenih, ti ji imaš!

Si ženska ali pa zelo pomehkužen moški ;) To je precej verjetno, ni pa 100 procentno.

Ne to NE bi pomenilo tega. Narobe sklepaš. In mene obtožuješ narobnega skepanja, jaz sem sklepal prav.

A morva po domač:
Brez česarkoli: 0/10
Drkanje: 2/10
Prostitutka 6-7/10
Seks z punco 10/10

Zdej pa DOJAM ŽE IN SE NE OBEŠEJ NA STVARI ki so point in so samo rezulat tvojega napačnega sklepanja in razumevanja.

Sneznik je izjavil:

SEVEDA NI izgovor! Niso vsi na istem programu (proizvodniki imajo več kot 10 x manj dela kot konstrukterji in to tudi sami povejo) in ni bilo enako pred bolonjsko reformo in po bolonjski reformi (pred je bilo precej lažje in manj dela). Je prijatelj iz rožne doline lepo povedal: "Vsi so bilo zunanj na majskih igrah in žurali, v domu so bili samo vsi strojniki, en medicinec in ena pravnica..

Seveda JE izgovor, jaz verjemem svojim virom, ne pa tebi. Tudi ne zapravljaj časa s tistim svojim diamantnim maturantom, to je še zmeraj ena neznana oseba proti mojim, ki jih osebno poznam. V redu je, pač ne bova prišla skupaj glede tega nesrečnega faksa in tvoje (ne)organizacije dneva. Tvoj prijatelj iz rožne je pač silna referenca, proti kateri nimam odgovora. :D

Sneznik je izjavil:

Ne nič se ne smešiš, smešiš se ti z tiščanjem glave v pesek (ali v RIT? hmm nevem nevem). Zveza obstaja zato ker ženske v zvezi iščejo MONEY in exchange for SEX. To je to v veliki večini primerov. To seveda NI ZAVESTEN PROCES, TI KOT ŽENSKA SE TEGA NE ZAVEDAŠ.

Kakšna ženska neki? A trolaš al si pa totalno zmeden in ne znaš sklepat. Še dobro, da prihaja vikend, da si malo oddahneš in umiriš misli. Če pa slučajno ne trolaš in dejansko verjameš, da je zveza neke vrste trgovanje money-vs-sex, potem pa ti svetujem, da zamenjaš svoje vire in guruje, iz kjer črpaš te nesmisle in malce spremeni pogled na svet. Zveza ni biznis, razen če gre za zvezo iz interesov. npr med 70letnim sugardaddy bogatašem in 25letno bivšo bargirl. To pa nikakor ni vzorčen primer. Ljudje imamo čustva in vsak svoje prioritete, zato se zveze razlikujejo. Nekaterim je sex pomemben, drugim ni. Nekaterim je pomemben denar in ugled, drugim ne. Če tega ne razumeš, potem ti ni pomoči.

Sneznik je izjavil:

Si ženska ali pa zelo pomehkužen moški ;) To je precej verjetno, ni pa 100 procentno.

Ne to NE bi pomenilo tega. Narobe sklepaš. In mene obtožuješ narobnega skepanja, jaz sem sklepal prav.

A morva po domač:
Prostitutka 6-7/10
Seks z punco 10/10

Zdej pa DOJAM ŽE IN SE NE OBEŠEJ NA STVARI ki so point in so samo rezulat tvojega napačnega sklepanja in razumevanja.

Aha zdaj sem pa že pomehkužen moški? Prav očitno je, da imaš ti probleme, tako s sklepanjem kot z dojemanjem sveta. Resnično upam, da samo trolaš, ker pišeš same neumnosti.
Ni ti treba pisat svojih lestvic in procentov, ker se stalno smešiš z nesmisli, ampak po tem tvojem zadnjem primeru "po domače" je pa povsem jasno, da ti gre po glavi samo ena stvar in ti to megli razum glede zvez in življenja na splošno. Vprašaj se, kaj lahko ponudiš ženski, razen tvoje statistike in lestvic? Pa saj ti tudi drugi v tej temi stalno dokazujejo, da živiš v zmoti glede marsičesa... ampak ti kar tišč glavo v pesek in se drži svojih nezmotljivih procentov! Na koncu bodo pa seveda vsega krive ženske ali pa to, da nisi dovolj bogat, da bi se odločile zate, ane? Lepo si si poenostavil svoj svet. :D

el_bahattee je izjavil:

Sneznik je izjavil:

Seveda JE izgovor, jaz verjemem svojim virom, ne pa tebi. Tudi ne zapravljaj časa s tistim svojim diamantnim maturantom, to je še zmeraj ena neznana oseba proti mojim, ki jih osebno poznam. V redu je, pač ne bova prišla skupaj glede tega nesrečnega faksa in tvoje (ne)organizacije dneva. Tvoj prijatelj iz rožne je pač silna referenca, proti kateri nimam odgovora. :D

Sneznik je izjavil:

Kakšna ženska neki? A trolaš al si pa totalno zmeden in ne znaš sklepat. Še dobro, da prihaja vikend, da si malo oddahneš in umiriš misli. Če pa slučajno ne trolaš in dejansko verjameš, da je zveza neke vrste trgovanje money-vs-sex, potem pa ti svetujem, da zamenjaš svoje vire in guruje, iz kjer črpaš te nesmisle in malce spremeni pogled na svet. Zveza ni biznis, razen če gre za zvezo iz interesov. npr med 70letnim sugardaddy bogatašem in 25letno bivšo bargirl. To pa nikakor ni vzorčen primer. Ljudje imamo čustva in vsak svoje prioritete, zato se zveze razlikujejo. Nekaterim je sex pomemben, drugim ni. Nekaterim je pomemben denar in ugled, drugim ne. Če tega ne razumeš, potem ti ni pomoči.

Kaj tebi ni jasn, česa nisi razumela?

Smeri na strojni fakulteti po težavnosti
Proizvodnjo strojniptvo = zelo lahko, faktor težavnosti 1 število stani poročil v semestru = 50
Energetika= lahko, faktor težavnosti 2 število stani poročil v semestru = 100
Letalstvo, faktor težavnosti 2, število stani poročil v semestru = 100
Mehatronika= faktor težavnosti 3 število stani poročil v semestru = 200
Konstrukterstvo = faktor težavnosti 15, število stani poročil v semestru = 700

Ne domišljaj si da so vse smeri enako težke, ker niso! Ti lahko verjameš svojim prijteljem, verjetno ti tudi ne lažjejo, SAMO ONI NISO BILI NA KONSTRUKTERSTVU. Na naši smeri smo pa vsi brez izjeme delal poročila celo noč v povprečju enkrat na teden. Popolnoma brez spanja. To so bila poročila za vaje za strojne elekmente. Od 30 ljudi na tej smeri ni bilo niti enega ki bi spal tisto noč pred oddajo poročila. Asistent ni spedaval določenih stvari in ni povedal kako se zračunajo. Nato smo mu pošiljali maile, ki jih je odpisal 12 ur pred oddajo.

Časa ni bilo NIČ, dobesedno nič. Nismo hodili v kafiče (oziroma da smo pošteni to se je zgodilo enkrat ali dvakrat na leto za pol ure). ČASA NI BILO.

Dobro si pa pomehkužen tip, daj že mir z temi NERELEVANTNIMI zadevami! :)

Seveda znam sklepat ti ne? KOMU SEKS NI POMEMBEN? KOMU NO? Zakaj je pol v zvezi z NASPROTNIM spolom, zakaj ni v zvezi z prijateljem. Zveza brez seksa ne obstaja, ker se pol imenuje prijateljstvo NE PA ZVEZA, če ti to ni jasno, ti ni pomoči. ;):P

iz kjer črpaš te nesmisle in malce spremeni pogled na svet. Zveza ni biznis, razen če gre za zvezo iz interesov.

Zveza ni bisnis, gre za za MONEY-SEX exchange na PODZAVESTNEM nivoju, če ti to ni jasno ti ni pomoči. Seveda denar in seks nista vse, sta pa pomemben del zveze. Zakaj ženske zmeraj zbirajo partnerje ki več zaslužijo kot one same v povpečju?

Vsak ima mikro vrednoste zveze malo drugače postavljene, to drži AMPKAK V POVPREČJU PRI VEČINI ljudi gre pa pri zvezi za money-seks exchange kjer ženska da seks v zameno za finančno preskrbljenost. Boš rekla da marsikatera pa sama služi svoj denar: SEVEDA GA, gre se za PODZAVESTNE VZGIBE žensk ki so dobljeni z evolucijo.

el_bahattee je izjavil:

Sneznik je izjavil:

A morva po domač:
Prostitutka 6-7/10
Seks z punco 10/10

Aha zdaj sem pa že pomehkužen moški? Prav očitno je, da imaš ti probleme, tako s sklepanjem kot z dojemanjem sveta. Resnično upam, da samo trolaš, ker pišeš same neumnosti.
Ni ti treba pisat svojih lestvic in procentov, ker se stalno smešiš z nesmisli, ampak po tem tvojem zadnjem primeru "po domače" je pa povsem jasno, da ti gre po glavi samo ena stvar in ti to megli razum glede zvez in življenja na splošno. Vprašaj se, kaj lahko ponudiš ženski, razen tvoje statistike in lestvic? Pa saj ti tudi drugi v tej temi stalno dokazujejo, da živiš v zmoti glede marsičesa... ampak ti kar tišč glavo v pesek in se drži svojih nezmotljivih procentov! Na koncu bodo pa seveda vsega krive ženske ali pa to, da nisi dovolj bogat, da bi se odločile zate, ane? Lepo si si poenostavil svoj svet. :D

Zdej se delaš debila ali pa debil celo si (upam da se samo delaš). Kakšni nesmisli neki?! Kaj ma veze ali si pomehkužen dec al baba?! WTF DUDE. Če ti osnove niso jasne, se najprej izobrazi. Osnove psihologije za gimanzije 1.del ti je začetek nato pa dalje. Sicer pa če si naredila/naredil gimnazijo bi to morala že vedet.

Vprašaj se, kaj lahko ponudiš ženski, razen tvoje statistike in lestvic?

Ogromno in še več kot ogromno nudim svoji ženski.

Pa saj ti tudi drugi v tej temi stalno dokazujejo, da živiš v zmoti glede marsičesa.

PA KDO PIZDA?! NI RES. Samo ti si pa še dve smrklji ki kontrirata. Tudi če bi bilo hipotetično res to ne bi dokazalo ničesar. Če jaz trdim da je trava zelena, zaradi mene ti lahko trdiš da ni, to še ne pomeni da trava ni zelena. JE! Prav imam jaz, in nas je več tisti ki se strinjamo kot tistih ki kontrirate. Sicer pa ni pravilnost izjave pogojena z tem koliko ljudi verjame v izjavo. Pravilnost izjave je pogojena z DEJSTVI, ki so na moji strani.

Kot ženska imaš največjo vrednost na seksualnem marketu ko si star okoli 20-25. Ko moški pa imaš največjo vrednost ko si star okoli 40-45 let. Punco že imam, pravijo zame da sem lep, uspešen in zelo inteligenten, delam pa tudi na tem da bom bogat in mi dobro gre pri tem ;)

Ti pa zaradi mene če debiličiš še naprej, prav imam jaz, ti nimaš. Tvoje debiličenje in govorjenje da je trava vijočna ne spremeni dejstev. In preberi si kdaj kakšno knjigo o evolucijski psihologiji, just sayiinn ;) Izobrazi se in ne meči ven neumnosti ker se smešiš, vsi ki so kdaj kakšno knjigo tudi prebrali pa to tudi vejo.

Zgodovina sprememb…

FormerUser ::

Kako lahko trdiš, da svoji punci nudiš ogromno in še več, če je pa ženskam po tvoje najpomembnejši denar, ti pa sam praviš, da nisi bogat? Zakaj sploh zapravlja čas s tabo, ko bi lahko bila s kakšnim 40+ letnikom?

To je samo ena od nedoslednosti in neumnosti, ki ti jih je uspelo natrositi v tej temi in potem drugim praviš naj se izobrazijo. V resnici si ti tisti, ki nima za burek.

Zgodovina sprememb…

FormerUser je izjavil:

Kako lahko trdiš, da svoji punci nudiš ogromno in še več, če je pa ženskam po tvoje najpomembnejši denar, ti pa sam praviš, da nisi bogat? Zakaj sploh zapravlja čas s tabo, ko bi lahko bila s kakšnim 40+ letnikom?

To je samo ena od nedoslednosti in neumnosti, ki ti jih je uspelo natrositi v tej temi in potem drugim praviš naj se izobrazijo. V resnici si ti tisti, ki nima za burek.

Ne, nisi prebrala dobro! Nikjer nisem rekel da je ženskam najpomebnejši denar. Rekel sem da je denar na drugem mestu. Rekel sem da je obema spoloma najvažnješi videz, za tem je pa denar in nato ostale kvalitete. To so podatki iz študij. Z mano je zato ker sem ji lep . Poleg tega je z mano zato ker sharava iste interese, in se podpirava. Pravi da sem zelo iznajdljiv in imam tisto tapravo voljo do življenja in življensko energijo in da ji je to zelo všeč. Seks je tudi odličen z njo. 40 letnik bi lahko bil bol bogat kot sem jaz sedaj, bi bil pa grši.

NISO NOBENE NEDOSLEDNOSTI. Jaz imam za burek, tvoje branje in razumevanje nima za burek. Izobrazi se in ne piši neumnosti.

el_bahattee: Sem naredil oceno profila iz tvojim postov: si poženščen moški in z takim razmišljanjem in potiskanjem glave v pesek boš še dolgo na roke drkal svoj kurac ;)

Zgodovina sprememb…

FormerUser ::

Sneznik je izjavil:

Ne, nisi prebrala dobro! Nikjer nisem rekel da je ženskam najpomebnejši denar. Rekel sem da je denar na drugem mestu. Rekel sem da je obema spoloma najvažnješi videz, za tem je pa denar in nato ostale kvalitete. To so podatki iz študij.

Do tega trenutka nisi dal še nobene povezave na katerokoli študijo na katero se sklicuješ, že naključen google search te pa postavi na laž.

Sneznik je izjavil:

Z mano je zato ker sem ji lep . Poleg tega je z mano zato ker sharava iste interese, in se podpirava. Pravi da sem zelo iznajdljiv in imam tisto tapravo voljo do življenja in življensko energijo in da ji je to zelo všeč. Seks je tudi odličen z njo. 40 letnik bi lahko bil bol bogat kot sem jaz sedaj, bi bil pa grši.

Well, ti si tisti, ki je trdil, da "kot moški pa imaš največjo vrednost ko si star okoli 40-45 let", zato me pač zanima, zakaj se tvoja punca zadovolji z suboptimalno izbiro, namesto, da bi si našla tipa z največjo vrednostjo.

Sneznik je izjavil:

Sem naredil oceno profila iz tvojim postov

Imaš zelo podobna stališča kot @Aquafriend, tudi on je rad delal profile uporabnikov, a sta morda kaj v sorodu?

solatko ::

Sneznik - Problem je v tebi. Cel kup faxov je, v večini zaseden z žensko populacijo in vsak vikend imajo družabne večere, na katere vabijo fante iz drugih fakultet. Seveda pa moraš začet živet družabno, manj viset na telefonu pa boš imel časa več, kot preveč, za družbene stike. Ni Tinder, Badoo in podobni problem (za čuda se na teh portalih vzpostavi kar nekaj zvez), problem je tvoj smisel za komunikacijo. Si fiksno prepričan v neke svoje teze in nobena, tudi kvalitetna izjava drugih, te ne prepriča v to, da je pomanjkanje sexa, praviloma problem posameznikove nedružabnosti, celo odbojnosti.

Noben faks ni lahek, če porabiš 10 ur+/dan za iskanje punc. Organiziraj si čas, da boš le-tega porabil čim bolj produktivno, ostanek pa porabi za druženje, telefon pa vrzi v prvo kanto in kupi Nokio 3310.
Delo krepa človeka

FormerUser je izjavil:

Sneznik je izjavil:

Ne, nisi prebrala dobro! Nikjer nisem rekel da je ženskam najpomebnejši denar. Rekel sem da je denar na drugem mestu. Rekel sem da je obema spoloma najvažnješi videz, za tem je pa denar in nato ostale kvalitete. To so podatki iz študij.

Do tega trenutka nisi dal še nobene povezave na katerokoli študijo na katero se sklicuješ, že naključen google search te pa postavi na laž.

Sneznik je izjavil:

Z mano je zato ker sem ji lep . Poleg tega je z mano zato ker sharava iste interese, in se podpirava. Pravi da sem zelo iznajdljiv in imam tisto tapravo voljo do življenja in življensko energijo in da ji je to zelo všeč. Seks je tudi odličen z njo. 40 letnik bi lahko bil bol bogat kot sem jaz sedaj, bi bil pa grši.

Well, ti si tisti, ki je trdil, da "kot moški pa imaš največjo vrednost ko si star okoli 40-45 let", zato me pač zanima, zakaj se tvoja punca zadovolji z suboptimalno izbiro, namesto, da bi si našla tipa z največjo vrednostjo.

Sneznik je izjavil:

Sem naredil oceno profila iz tvojim postov

Imaš zelo podobna stališča kot @Aquafriend, tudi on je rad delal profile uporabnikov, a sta morda kaj v sorodu?

To da zaupaš najkljuni ANKETi z načanimi merskimi metodami, ne pa raziskavi, je višek debilizma. Upam da to delaš iz trollanja in da nisi dejanko tako neumna. Pri raziskavi moraš lastnosti ki so pozavestne določiti na drugačen način NE PA Z SAMOSPEAŠEVANJEM. Samospraševanje NIMA vpogleda v podzavestni del možganov, amapk ima vpogled samo v zavestni del.

Socilno nesprejemljivo za oba spola je reči da je tebi najpomembnejši videz. Če moški reče da mu je najpomembnejši videz, se to smatra kot socialno nesprejemljivo. Če ženska reče da ji je najpomembnejši videz se to RAVNO TAKO smatra kot socialno nesprejemljivo. Družba posameznike ki povejo po resnici da jim je nejpomembnejši videz zmerja da so "plehki" ali celo "nezreli". Dejansko pa drži in je objektivno DEJSTVO da je za večino ljudi(žensk in moških) najpomembnejši videz pri iskanju partnerja. To dokazujejo tudi znanstvene študeje:

Fugère, M.A., Chabot, C., Doucette, K. et al. The Importanc of Physical Attractiveness to the Mate Choices of Women and Their Mothers. Evolutionary Psychological Science 3, 243–252 (2017).

https://link.springer.com/article/10.10...

tega modela Aqualfriend ne poznam, prvič slišim za njega. Jaz sem tisti ki je trdil da je najpomembnejši videz, šele za tem je denar.

In pri meni je pač videz + nekaj točk od denarja (ne dosti) + vse ostalo pač več kot malo točk pri videzu + veliko denarja. Videz je najpomembnejši in glede na to da ljudje pravijo da sem lep, ne da bi se hvalil, amapk sam povem, sem oprimalna izbira (ne suboptimalna kot napačno trdiš).
1.videz
2.denar
3.drugo dalje

Aja pa študijo si potegni celo dol, se da brez plačila shekat katerokoli znanstveno študijo, sej to pa znaš narediti ane? Ker na linku je samo povzetek. Loh ti pa pošljem prek PDF-ja celotno študijo že zlovdano.

Zgodovina sprememb…

solatko je izjavil:

Sneznik - Problem je v tebi. Cel kup faxov je, v večini zaseden z žensko populacijo in vsak vikend imajo družabne večere, na katere vabijo fante iz drugih fakultet. Seveda pa moraš začet živet družabno, manj viset na telefonu pa boš imel časa več, kot preveč, za družbene stike. Ni Tinder, Badoo in podobni problem (za čuda se na teh portalih vzpostavi kar nekaj zvez), problem je tvoj smisel za komunikacijo. Si fiksno prepričan v neke svoje teze in nobena, tudi kvalitetna izjava drugih, te ne prepriča v to, da je pomanjkanje sexa, praviloma problem posameznikove nedružabnosti, celo odbojnosti.

Noben faks ni lahek, če porabiš 10 ur+/dan za iskanje punc. Organiziraj si čas, da boš le-tega porabil čim bolj produktivno, ostanek pa porabi za druženje, telefon pa vrzi v prvo kanto in kupi Nokio 3310.

JA PIZDA NO SHIT ANE :)) A ti sploh kaj bereš kaj napišeš? Ni problem v meni.

Ti praviš da je cel kup faksov z polno ženske populacije in pol razlagaš kaj vse delajo in fukajo in to. Ja seveda je, če na takem faksu ne fukaš si socialni debil. Moj faks je imel od 350 ljudi eno samo samcato žensko, pa še ta je bolj zgledala kot moški kot ne.

Jaz seksa imam zadosti, velika večina moške populacija ga nima. Vsaj v teh letih ne.

Praviš da noben faks ni lahek. To drgač ni res, lahek je FDV, določeni programi filozofske, pedagoška in še kar nekaj faksov je izredno lahkih. Eni so lahki, eni so težji, eni so težki, eni so zelo zelo teži, eni so pa FUCKING ZAJEBANO TEŽKI. Ne zaradi same snovi, zaradi količine dela in poročil ki to vzame popolnoma ves čas.

Jaz ne visim na telefonu, čas je organiziran in od 7:30 zjuraj do 5-7 zvečer si na faksu (odvisno od dneva), ker so vsa predavanja in vaje obvezne in pogoj za izpit. Pol vožnja domov eno uro, ura je 8. Poješ nekaj ker že cel dan nisi nič in si lačen kot zver, se preoblečeš in pripraviš mizo in vse ostalo in je ura 9 zvečer. Nato imaš 2 uri da narediš naloge in poročila ki morajo biti oddana do naslednjega dneva. Če si faks tisi dan zaključil ob petih namesto ob sedmih (odisno od dneva, od urnika), potem imaš 4 ure časa za poročila. VSE TO JE PREMALO časa, že vnaprej veš da lahko kočaš ene poročilo če bo sreča, oba pač ne boš mogel in bo zamuda pri oddaji in nižja ocena.

Ura je 9 zvečer. Spišeš prvo poročilo je ura ena ponoči, drugega nisi niti še začel. Ob petih zjutraj moraš vztrat zato da ujameš bus ob 5:45. Naslednjo noč veš da te čaka cela noč bedenja ob pisanju poročil, takoj zjutraj ob sedmih pa obvezne vaje. Greš spat. Ob petih se zbudiš po 4 ure spanja. Ves zjeban ker si spal samo 4 ure se hitro oblečeš, zbašeš kos kruha vase in se oblečeš, ob 5:30 že letiš na postajo da ujameš bus ob 5:45. Do postaje je cca 15 minut hoje. Če malo tečeš vmes kakšno minuto manj. Prideš in ujameš bus. Bus se nato počasi do 7:20 prifura do Ljubljane. Čez 10 minut se že začnejo OBVEZNA predavanja. Vsa predavanja in vaje so OBVEZNE in so pogoj za izpit. Zjeban si ko maček ker si spal štiri dan. Cel dan se ponovi tako kot včerajšnji, primaješ se domov ob 7-mih ali 8-mih zvečer in deidna stvar ki jo upaš je to da boš DANES PA LAHKO SPAL 5 ur, ali morda celo 6 ur namesto 4 ure. To je tvoja največja želja, da bi se lahko vsaj naspal če že drugega ne: zjeban se zvrneš v posteljo. DOBRODOŠEL NA STROŠNI FAKULTETI..

Strojni fakulteti ki maltretira študente in da, kot edinemu faksu, na silvestrovo obvezna predavanja, takoj 3.januarja pa oddajo projektne naloge ki zahteva vsaj 100 ur dela... PA si že mislil da se boš vsaj na novo leto zabaval z prijatelji, KURC ŠE TO NI. NOVO LETO preživiš ob pisanju projektne naloge.

DOBRODOŠEL NA STROJNI FAKULTETI..

Zgodovina sprememb…

Časa že ženske v času STOJNEGA faksa pač nimaš. Drugi faksi so drugo, tam se da. Če hočeš strojni faks izdelati in si konstrukterski program časa nimaš. Tako ali tako pa faks izdela samo cca 15 % ljudi, ostali 85 % PADE in se nikoli več ne vrne! In to je uradna statistika. Od 350 vpisanih ljudi jih diplomira okoli 50.

Faks je tvoje življenje, zanj živiš, ješ in umreš če je treba, temu se NE MOREŠ izgnit: DOBRODOŠEL NA STROJNI FAKULTETI..

Zgodovina sprememb…

Sneznik - Bogi revež. Veš, da skoraj ne poznam samskega strojnika pa jih poznam kar nekaj. Podobne razmere so tudi na Elektro, medicini,.. pa še kje in vsi te so po tvoje reveži, saj nimajo časa za poiskat žensko družbo. Pusti družbo strojnikov in poglej malo na pravo, FDV, medicino, vzgojiteljsko, filozofsko in si tam poišči dekle, jih je kar veliko lepih, pametnih in frej. Pa ravno tako jamrajo, da imajo samo žensko družbo, ker je fantov premalo.

In ne mi zdej nakladat, da je tak tempo celo leto, oziroma vsa leta študija, saj bi vas bilo v tem primeru več kot pol na psihiatriji. Verjetno je prvi letnik neko sito, ko padeš skozi je pa potem lažje, tako kot povsod.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

Sneznik - Bogi revež. Veš, da skoraj ne poznam samskega strojnika pa jih poznam kar nekaj. Podobne razmere so tudi na Elektro, medicini,.. pa še kje in vsi te so po tvoje reveži, saj nimajo časa za poiskat žensko družbo. Pusti družbo strojnikov in poglej malo na pravo, FDV, medicino, vzgojiteljsko, filozofsko in si tam poišči dekle, jih je kar veliko lepih, pametnih in frej. Pa ravno tako jamrajo, da imajo samo žensko družbo, ker je fantov premalo.

In ne mi zdej nakladat, da je tak tempo celo leto, oziroma vsa leta študija, saj bi vas bilo v tem primeru več kot pol na psihiatriji. Verjetno je prvi letnik neko sito, ko padeš skozi je pa potem lažje, tako kot povsod.

Ne bit pokroviteljski, gospod nerazumevajoči ali naj te kličem "neštekajoči". Medicina kjer je več kot pol žensk: nerelevantno. Medicino kjer je več kot pol žensk na faksu primerjaš z strojno fakuleto kjer je bila samo ena sama samcata ženska od 350 vpisanih v generaciji, resno model?!

Na strojni je cca 95 % ljudi samskih, poznam ene cca 700 ljudi tam (PA in RRP celotno generacijo). Na elektru ne poznam razmer točno, vem pa da imajo mnogo manj dela in imajo tudi čas za spoznavanje izven faksa. Na strojni tega časa nimaš.

Ja kako pizda če si na strojni, kako se boš kar telepatsko povezal s pedagoško in medinsko fakulteto al kaj pizda? :)):)) Kar prek zraka al kaj :D

Narobe, prvo leto je najlažje, druge je težje, tretje je pa najtežje. To velja za smer konstrukterstvo. Prvo leto je enako za vse smeri (prouvodno, konstukterstvo, mehatronika, letalstvo, energetika). Za proizvodno strojništvo pa je prvo tako ali tako enako kot za vse smeri (razdeliš še šele v drugem letniku), ostala leta pa so podobno težka. Jaz sem bil konstrukterstvo.

Od 350 ljudi jih na koncu diplomira samo 15 %, 85 % pa PADE in se NIKOLI VEČ NE VRNE. Na strojni časa za spoznavat nove ljudi preprosto nimaš in se lahko kar posloviš od socialnega lajfa. Spoznaš tiste ljudi ki so na faksu, to ja = spoznaš same tipe.

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Eh to je bolj slab predlog, če ti pol pripada samo en obisk na leto lulz. To moraš pol dat opcijo , vsaj 1x mesečno.

Pa pozabil si odštet, da majo ženske tut menstruacijo.

Bolj slabi izračuni

To ni bistveno za debato, podrodvoji ali potroji število stroškov in število prostitutk povečaj iz 20 na 60, a bo šlo. Strošek se bi tako poveča iz 2,4 miljona na 7,2 milijona. Pridobili bi pa cca 3 miljarde kar je 3000 miljonov. Profit bi bil še vedno 3000 - 7,2 miljona = 2992,8 miljona na leto profita. In ne me vrpašat kaj pa če početrverimo število protitutk, kar koli naredimo point ostane enak: DRVI SE TO SLAČA ker dobi z strani povečanega bruto domačega proizvoda več kot 400 krat več PROFITA kolikor je pa strošek. Izračuni so dobre: z njimi se dokaže point debate: torej so izračuni dobri po definiciji.

Zgodovina sprememb…

Sneznik - Mi smo se družili s študenti drugih fakultet, vsaj med vikendi, sicer pa praviš, da je problem 3-ji letnik, kaj ste pa dve leti počeli, da nimate punc, ste se samo nalival in zakajal?
V glavnem je problem, da se mladi danes ne znate več družit, telefoni in fitnes je glavna preokupacija fantov, telefon in rumeni tisk deklet. Z nekaterimi še na razgovore za službo hodijo mamice.
Delo krepa človeka

Sneznik je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Eh to je bolj slab predlog, če ti pol pripada samo en obisk na leto lulz. To moraš pol dat opcijo , vsaj 1x mesečno.

Pa pozabil si odštet, da majo ženske tut menstruacijo.

Bolj slabi izračuni

To ni bistveno za debato, podrodvoji ali potroji število stroškov in število prostitutk povečaj iz 20 na 60, a bo šlo. Strošek se bi tako poveča iz 2,4 miljona na 7,2 milijona. Pridobili bi pa cca 3 miljarde kar je 3000 miljonov. Profit bi bil še vedno 3000 - 7,2 miljona = 2992,8 miljona na leto profita. In ne me vrpašat kaj pa če početrverimo število protitutk, kar koli naredimo point ostane enak: DRVI SE TO SLAČA ker dobi z strani povečanega bruto domačega proizvoda več kot 400 krat več PROFITA kolikor je pa strošek. Izračuni so dobre: z njimi se dokaže point debate: torej so izračuni dobri po definiciji.
Tvoji izracuni so tako luknjasti, da bi v teh luknjah lahko tisti delez potrebnih moskih sprostil svojo pohotnost.

Ne vem kje si dobil podatek, da se bo BDP kar sam od sebe povecal, pa se na dolocene cifre. Imas kaksno studijo ali primer v praksi(je uvedla to kaksna drzava?), da lahko vse to sklepas?

Ce si troll se razumem, ampak glede na to, da je ogromno strojnikov arogantnih in polnih logicnih napak, ko morajo pri razmisljanju improvizirati, verjamem da dejansko resno mislis.

Ce to temo bere kak ekonomist ali psiholog, bo pocasi umrl od stalnega facepalmanja.

Mato989 ::

Sneznik ima načelno sicer prav, da je to v medosebnih odnosih velika anomalija ki jo je pač ustvarila narava, sicer se Hipatija tu ne strinja, da bi jo družbeno popravili in izenačili ampak spet tam kjer paše njej (in feminacistkam)

Ampak to ni glavni problem družbe... glavni problem je v tem, da skozi civilizacijo non stop slabšamo vrednost moških v zameno za večanje vrednosti žensk, čeprav so že itak bile neprecenljive samo pač ne na tak način kot je feminacistkam všeč, one bi rade bile moško neprecenljive. In to ustvarja slabšo družbo, čeprav one mislijo da zmontno ustvarja boljšo družbo.

@el_bahattee

Ti pa še zdaj ne razumeš posploševanja in povprečja ne... Če nekdo napiše skoraj noben, ne rabiš vedno kontrirat, ker ti poznaš nekoga ki je... jaz tudi poznam enga ki je grd in neumen, pa ma lepotico... ampak ostalih 10 pa je nima, in iz tega nardiš posplošitev, daj si že enkrat to dopovedat...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

FTad ::

solatko je izjavil:

Sneznik - Mi smo se družili s študenti drugih fakultet, vsaj med vikendi, sicer pa praviš, da je problem 3-ji letnik, kaj ste pa dve leti počeli, da nimate punc, ste se samo nalival in zakajal?
V glavnem je problem, da se mladi danes ne znate več družit, telefoni in fitnes je glavna preokupacija fantov, telefon in rumeni tisk deklet. Z nekaterimi še na razgovore za službo hodijo mamice.

A ti sedaj primerjaš, kako je bilo na faxu cca 40 let nazaj, ko si bil ti študent? Ne moreš delat takih primerjav, halo.

FTad je izjavil:

solatko je izjavil:

A ti sedaj primerjaš, kako je bilo na faxu cca 40 let nazaj, ko si bil ti študent? Ne moreš delat takih primerjav, halo.

Kaj ti govoriš... solatko je ziher v penziji še 2 faksa opravil ker on je ubermensch... zraven jypa edini perfekten!

/sarcasm off

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Men je prou smešen tale sestavek od solatkota:

"Cel kup faxov je, v večini zaseden z žensko populacijo in vsak vikend imajo družabne večere, na katere vabijo fante iz drugih fakultet.

Pravi da je cel kup faksov ki so v večini zasedeni z žensko populacijo. JA NE A RES AL KAJ?! :)) Česa ne poveš :D Nism vedu ejga :D haha #SARCASM

Ja valda da je cel kup faksov kjer je polno žensk, logično. Če na teh faksih ne seksaš k zajc si socialni debil. Ampak fakulteta za strojništvo in še marskatera druga fakulteta PAČ NI TAK FAKS. Na Strošništvu je od 350 ljudi samo ENA sama samcata žesnka, pa še ta zgleda bolj kot dec kot ne. Torej lahko rečeva da žensk na strojnem faksu NI. Časa da bi se pa družil kje drugje pa na strojnem faksu NI, ker je tako zastavljen z po 700 brezveznimi poročili na semester. Pa ne sam poročili, tudi domačimi nalogami, projektnmi nalogami, laboratorijskimi vajami in tako naprej in tako naprej. Vsa predavanja in vaje so obvezne in so pogoj za izpit. Na faksu si od jutra do večera. Pozimi zjutraj ko greš je tema in si na faksu do teme. Cel dan sploh sonca ne vidiš!

Na kratko: na strojni žensk ni, časa da bi jih spoznal kje drugje pa tudi absolutno ni čisto nič. 85 % vpisanih ljudi pade in se nikoli ne vrne na strojni faks. Na strojnem faksu gre na nož, ali boš naredil ali pa boš pogrnil. NI časa niti za spanje po 7 ali 8 ur na dan, o kavicah in žurih in ostalem lahko samo sanjaš!

Zgodovina sprememb…

Dobro ampak to da na strojnem faksu ni časa za spoznavat bejbe, ni izgovor da pa jih ne spoznavaš od 23 leta naprej ane =) Saj pri 23tih ko končaš še vedno lahko fejkaš in greš na študentski žur in rečeš da še nisi diplomiral tudi če si in že delaš =)

Mi smo se družili s študenti drugih fakultet, vsaj med vikendi

Na strojni med vikendi pišeš poročila. Od zore, do mraka in že pozno v noč. Te vmes čez dan ima da greš na en sprehod za 15 minut. Nato se cel dan sekiraš da si šel na 15 minutni sprehod ker boš 15 minut manj spal na že tako premalo količino spanja. (7,5-8 ur pravijo da bi spanja na dan moralo biti).

Čez vikend dostikrat še jesti nimaš časa, dostikrat sem spuščal obroke kot je kosilo da sem prihranil 20 minut...in kaj bi ti naredil, a bi rekel: "pizda pa pejmo z busom v Ljubljano, ki itak pelje samo vsake 2 ure in tam kaj? Gremo na prazen in zaprt faks en selfi narest al kaj? Bus se pelje eno uro v Ljubljano, še ene 20 minnut hoje do in iz postaje vsaj. Skupaj skoraj uro in pol v eno smer. V obe smeri zgubiš 3 ure na vožnji.

Čez vikend je bilo odločilno ali boš naredil poročila ali ne in prišel na zeleno vejo in imel s tem pogoj za izpit ali pa pogoja ne boš imel in boš FAKS PADEL.

Sekiral si se in počutil krivega če si šel na 15 minutni sprehod, spuščal si obroke da si prihranil pol urce... da bi pomislil da boš zagonil pol dneva da greš v ljubljano pred zaprt faks, bi bil višek neumnosti (med vikendi tako ali tako nobenega ni).

Mato989 je izjavil:

Dobro ampak to da na strojnem faksu ni časa za spoznavat bejbe, ni izgovor da pa jih ne spoznavaš od 23 leta naprej ane =) Saj pri 23tih ko končaš še vedno lahko fejkaš in greš na študentski žur in rečeš da še nisi diplomiral tudi če si in že delaš =)

Načeloma lahko, samo kje?! V socialnem krogu imaš same fante, nobenih ljudi ki bi prirejali kakršnekoli študentske žure. Če pa misliš da greš v Cirkus, ali pa v Topa žurat je pa tam poden od podna in tako ali tako na takšnih žurih ne spoznaš nič, kar pa verjameš da itak veš :)

Kdor je v študentskem domu, tam je morda kaj drugače bilo včasih. Danes niti ne več. Pravijo da je dandanes kar bedna situacija ravno tako.

Zgodovina sprememb…

TineTone ::

Sneznik je izjavil:

na strojni žensk ni

Ja hvala Bogu.

TineTone je izjavil:

Sneznik je izjavil:

na strojni žensk ni

Ja hvala Bogu.

ZAKAJ?

Sej bi blo prav fino če bi bile ženske na strojnem faksu. Jst sm tako za da je pol moških/pol žensk na strojni.

Sneznik je izjavil:

Ne domišljaj si da so vse smeri enako težke, ker niso! Ti lahko verjameš svojim prijteljem, verjetno ti tudi ne lažjejo, SAMO ONI NISO BILI NA KONSTRUKTERSTVU. Na naši smeri smo pa vsi brez izjeme delal poročila celo noč v povprečju enkrat na teden. Popolnoma brez spanja.

Nehaj se že smešiti no. Ne rabim podatkov o semestrih, imam svoje vire iz strojne, ki te postavljajo na čisto laž o težavnosti in času. Tudi veliko drugih v tej temi te postavlja na laž glede študija, kot vidiš. Tako kot o 95% moških iz smeri tehničnih študijev - še ena laž. Če ti socialni stike ne gredo dobro od rok, ne krivit faksa in žensk. Govoriš totalne neumnosti in očitno je, da si nisi znal organizirat študija oz. življenja, sedaj pa kriviš študijski program in ženske, ki so te zavračale, ko si jih težil za cifro na ulici. Kot so ti povedali že drugi v tej temi - problem je v tebi, ti pa kriviš druge.

Sneznik je izjavil:

Seveda znam sklepat ti ne? KOMU SEKS NI POMEMBEN? KOMU NO? Zakaj je pol v zvezi z NASPROTNIM spolom, zakaj ni v zvezi z prijateljem. Zveza brez seksa ne obstaja, ker se pol imenuje prijateljstvo NE PA ZVEZA, če ti to ni jasno, ti ni pomoči. ;):P

Pravim, da je ni vsem enako pomemben, pač odvisno od zveze in ljudi. Zate očitno je še preveč pomemben, ker ga stalno omenjaš povsod, tudi v temi o RTV si ti začel z nekimi joškaricami in podobno, ko sploh ni bilo govora o tem. Očitno je, da imaš zamegljen pogled na svet in potem iščeš neke čudne raziskave in youtube videos, ki to pri tem podprejo. To res ni težko, na youtubu najdeš vse kar hočeš, zato to ni verodostojen vir.

Sneznik je izjavil:

Zveza ni bisnis, gre za za MONEY-SEX exchange na PODZAVESTNEM nivoju, če ti to ni jasno ti ni pomoči. Seveda denar in seks nista vse, sta pa pomemben del zveze. Zakaj ženske zmeraj zbirajo partnerje ki več zaslužijo kot one same v povpečju?

Vsak ima mikro vrednoste zveze malo drugače postavljene, to drži AMPKAK V POVPREČJU PRI VEČINI ljudi gre pa pri zvezi za money-seks exchange kjer ženska da seks v zameno za finančno preskrbljenost. Boš rekla da marsikatera pa sama služi svoj denar: SEVEDA GA, gre se za PODZAVESTNE VZGIBE žensk ki so dobljeni z evolucijo.

Ne, to sploh ne drži. Sorry, Ne moreš ti mene o psihologiji poučevat, ker imam več pojma o tem kot ti. Resno, nehaj kadit kar kadiš oziroma nehaj gledat škodljive youtube neumnosti, ker si totalno zablodil. Tako kot ti razmišljajo samo moški, ki imajo - po lastni krivdi - probleme z ženskami in si zato poenostavijo pogled na svet, da bi izpadli, da niso nič krivi.

Sneznik je izjavil:

PA KDO PIZDA?! NI RES. Samo ti si pa še dve smrklji ki kontrirata. Tudi če bi bilo hipotetično res to ne bi dokazalo ničesar. Če jaz trdim da je trava zelena, zaradi mene ti lahko trdiš da ni, to še ne pomeni da trava ni zelena. JE! Prav imam jaz, in nas je več tisti ki se strinjamo kot tistih ki kontrirate.

A si slep ali pa ne bereš dobro - večina ljudi v tej temi nasprotuje tvojim blodnjam in ti stalno dokazujemo, kako se motiš... ti pa vidiš neke smrklje... seveda, po tvojem so vsi, ki se ne strinjajo s tvojo logiko avtomatično ženske ane? To, da ti praviš, da je nekaj res, še ne pomeni, da je temu tako.

Sneznik je izjavil:

Punco že imam, pravijo zame da sem lep, uspešen in zelo inteligenten, delam pa tudi na tem da bom bogat in mi dobro gre pri tem ;)

O videzu ne morem sodit, o inteligenci pa bi se dalo kakšno reči... glede na neumnosti, ki jih tu pišeš. Tudi dejstvo, da se moraš na forumu sam sebe hvalit, pove dosti o tvoji osebnosti.

solatko je izjavil:

sicer pa praviš, da je problem 3-ji letnik, kaj ste pa dve leti počeli, da nimate punc, ste se samo nalival in zakajal?

MA KAKI. TO JE STROJNA ČLOVEK BOŽJI, TO NI FDV ali filozofska :)) Kakšno nalivanje in zakajanje neki.

Problem so VSI letniki, najbolj ta tretji. V prvem imaš majhno pomankanje spanja, v drugem imaš zmerno pomankanje spanja, in v tretjem imaš KRONIČNO VELIKO pomankanje spanja. Ni časa na strojni za spoznavanje. Če si šel na en žur ali dva NA LETO je bilo to ogromno. Če si šel več si FAKS PADEL. 85 % ljudi FAKS PADE. Celotna zadeva visi na NITKI. ČASA NI, ponavadi tudi toliko ne da bi kosilo v miru pojedel, o kakršnemkoli druženju si lahko samo sanjal..

To da ni nikjer več ta pravih študentskih žurov zaradi tega ker jih noben ne prireja zaradi telefonov in facebooka je pa itak znano in to vemo.

Zgodovina sprememb…

Pravi studentski zuri so nonstop(z izjemo izpitnega obdobja) ob torkih in se bolj sredah, vcasih se za konec v cetrtek. Govorim za LJ, kjer res ne primanjkujejo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

Načeloma lahko, samo kje?! V socialnem krogu imaš same fante, nobenih ljudi ki bi prirejali kakršnekoli študentske žure. Če pa misliš da greš v Cirkus, ali pa v Topa žurat je pa tam poden od podna in tako ali tako na takšnih žurih ne spoznaš nič, kar pa verjameš da itak veš :)

Kaj sam ne upaš it na spoznavni žur faksov ob torkih/sre/čet... mi smo svojih dni tam v 2009-2012 hodli pri 20-23 na žure take na ekonomsko, tudi če niso več študirali ali pa niti v tistem kraju

Sneznik je izjavil:

TO JE STROJNA ČLOVEK BOŽJI, TO NI FDV ali filozofska :)) Kakšno nalivanje in zakajanje neki.

Problem so VSI letniki, najbolj ta tretji. V prvem imaš majhno pomankanje spanja, v drugem imaš zmerno pomankanje spanja, in v tretjem imaš KRONIČNO VELIKO pomankanje spanja. Ni časa na strojni za spoznavanje. Če si šel na en žur ali dva NA LETO je bilo to ogromno. Če si šel več si FAKS PADEL. 85 % ljudi FAKS PADE. Celotna zadeva visi na NITKI. ČASA NI, ponavadi tudi toliko ne da bi kosilo v miru pojedel, o kakršnemkoli druženju si lahko samo sanjal..

That's it! Po tem tvojem novem neokusnem pretiravanju lahko z veliko verjetnostjo sklepamo, da si dejansko trol in te ne gre jemati resno. Kar je še vedno precej bolje, kot da si ti bi dejansko verjel, kar pišeš. Škoda pa, ker uničuješ temo.

el_bahattee je izjavil:

Sneznik je izjavil:

Ne domišljaj si da so vse smeri enako težke, ker niso! Ti lahko verjameš svojim prijteljem, verjetno ti tudi ne lažjejo, SAMO ONI NISO BILI NA KONSTRUKTERSTVU. Na naši smeri smo pa vsi brez izjeme delal poročila celo noč v povprečju enkrat na teden. Popolnoma brez spanja.

Nehaj se že smešiti no. Ne rabim podatkov o semestrih, imam svoje vire iz strojne, ki te postavljajo na čisto laž o težavnosti in času. Tudi veliko drugih v tej temi te postavlja na laž glede študija, kot vidiš. Tako kot o 95% moških iz smeri tehničnih študijev - še ena laž. Če ti socialni stike ne gredo dobro od rok, ne krivit faksa in žensk. Govoriš totalne neumnosti in očitno je, da si nisi znal organizirat študija oz. življenja, sedaj pa kriviš študijski program in ženske, ki so te zavračale, ko si jih težil za cifro na ulici. Kot so ti povedali že drugi v tej temi - problem je v tebi, ti pa kriviš druge.

Sneznik je izjavil:

Pravim, da je ni vsem enako pomemben, pač odvisno od zveze in ljudi. Zate očitno je še preveč pomemben, ker ga stalno omenjaš povsod, tudi v temi o RTV si ti začel z nekimi joškaricami in podobno, ko sploh ni bilo govora o tem. Očitno je, da imaš zamegljen pogled na svet in potem iščeš neke čudne raziskave in youtube videos, ki to pri tem podprejo. To res ni težko, na youtubu najdeš vse kar hočeš, zato to ni verodostojen vir.

Sneznik je izjavil:

Ne, to sploh ne drži. Sorry, Ne moreš ti mene o psihologiji poučevat, ker imam več pojma o tem kot ti. Resno, nehaj kadit kar kadiš oziroma nehaj gledat škodljive youtube neumnosti, ker si totalno zablodil. Tako kot ti razmišljajo samo moški, ki imajo - po lastni krivdi - probleme z ženskami in si zato poenostavijo pogled na svet, da bi izpadli, da niso nič krivi.

Sneznik je izjavil:

PA KDO PIZDA?! NI RES. Samo ti si pa še dve smrklji ki kontrirata. Tudi če bi bilo hipotetično res to ne bi dokazalo ničesar. Če jaz trdim da je trava zelena, zaradi mene ti lahko trdiš da ni, to še ne pomeni da trava ni zelena. JE! Prav imam jaz, in nas je več tisti ki se strinjamo kot tistih ki kontrirate.

A si slep ali pa ne bereš dobro - večina ljudi v tej temi nasprotuje tvojim blodnjam in ti stalno dokazujemo, kako se motiš... ti pa vidiš neke smrklje... seveda, po tvojem so vsi, ki se ne strinjajo s tvojo logiko avtomatično ženske ane? To, da ti praviš, da je nekaj res, še ne pomeni, da je temu tako.

Sneznik je izjavil:

Punco že imam, pravijo zame da sem lep, uspešen in zelo inteligenten, delam pa tudi na tem da bom bogat in mi dobro gre pri tem ;)

O videzu ne morem sodit, o inteligenci pa bi se dalo kakšno reči... glede na neumnosti, ki jih tu pišeš. Tudi dejstvo, da se moraš na forumu sam sebe hvalit, pove dosti o tvoji osebnosti.

Nehaj se ti smešit no, da primerjaš proizvodno strojništvo z konstrukterstvo ker med njima je razlika v vloženem času kot noč in dan! Vprašaj kogarkoli ki je naredil bolonjsko stopnjo konstrukterstvo.

Tudi veliko drugih v tej temi te postavlja na laž glede študija, kot vidiš.

NI RES. Oglaša se solatko, ki sploh ni bil na strojni in je študiral 40 let nazaj. Bravo! Da primerjaš 40 let nazaj in danes razmere glede druženja in spoznavanja. 40 let nazaj ko NISO VEDELI kaj je to Facebook in Instagram in kaj je to SMARTPHONE. Mislili so da je to kej za na kruh namazat :D

. Tako kot o 95% moških iz smeri tehničnih študijev - še ena laž.

OMG! Tega nisem niikoli rekel. Nauči se brat. Rekel sem da na tehničnih faksih je 90-95 % folka brez partnerja v času študija.

Če ti socialni stike ne gredo dobro od rok, ne krivit faksa in žensk.

Socialni stiki mi grejo odlično. Če imam ČAS ki ga lahko investiraš v druženje. Na strojni tega časa ni. Na strojni od 350 ljudi diplomira cca 50 ljudi, 85 % vseh vpisanih PA PADE in se nikoli več ne vrne! To so uradni podatki, poglej jih!

Govoriš totalne neumnosti in očitno je, da si nisi znal organizirat študija oz. življenja, sedaj pa kriviš študijski program in ženske, ki so te zavračale, ko si jih težil za cifro na ulici.

Ne, ne govorim neumnosti! Neumnosti govoriš ti! Čas sem imel zorganiziran, če ga ne bi imel bi faks pogrnil tako kot ostalih 85 % ljudi!! Študijski program je nečloveško in neumno zastavljen, velika večina poročil je SAMA SEBI NAMEN in samo TRATIJO ČAS, ki ga ŽE TAKO NI! Žensk nič ne krivim in nobenemu nisem težil za cifro! Fak kere debilne ven mečeš.

- problem je v tebi, ti pa kriviš druge

NE, problem NI v meni. Socilni stiki mi dobro grejo, zato sem punco dobil tudi takoj po faksu. Problem je v tem da na strojni imaš samo moško družbo, homemade žurov dandanes ni nikjer več ker so vsi na Facebooku in na telefonih raje in se ljudje sploh ne znaj več družit kot so se pred 30 leti. Na strojni je NAJSLABŠA možna kombinacija: žensk na strojni NI, ČASA in priložnosti (moški socialni krog) da bi se družil z njimi kje drugje PA TUDI NE.

Cruz je izjavil:

Pravi studentski zuri so nonstop(z izjemo izpitnega obdobja) ob torkih in se bolj sredah, vcasih se za konec v cetrtek. Govorim za LJ, kjer res ne primanjkujejo.

KJE? A to misliš Cirkus pa Top in ostalo al kaj kjer je muzika tako glasna da ni šans da se lahko pogovarjaš? Nismo vsi bili v študentskih domovih kot nekateri priviligirani izbranci. Nekateri smo se vozili dnevno in zgubljali po 3-4 ure na dan na vožnji.

el_bahattee je izjavil:

Sneznik je izjavil:

TO JE STROJNA ČLOVEK BOŽJI, TO NI FDV ali filozofska :)) Kakšno nalivanje in zakajanje neki.

That's it! Po tem tvojem novem neokusnem pretiravanju lahko z veliko verjetnostjo sklepamo, da si dejansko trol in te ne gre jemati resno. Kar je še vedno precej bolje, kot da si ti bi dejansko verjel, kar pišeš. Škoda pa, ker uničuješ temo.

Ni nobeno pretiravanje in je natanko tako kot sem zapisal! Trol si pa ti, jaz nisem.

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Kaj sam ne upaš it na spoznavni žur faksov ob torkih/sre/čet... mi smo svojih dni tam v 2009-2012 hodli pri 20-23 na žure take na ekonomsko, tudi če niso več študirali ali pa niti v tistem kraju

Kje so kakšni spoznavni žuri na ekonomski dandanes? To je mogoče bilo takrat. Tudi časovni ti ne znese, kot pravim lahko si šel na 2 žura na LETO, toliko se je časovno dalo in na toliko žurov sem tudi šel. Dva na LETO cca. Sam sem šel v te ljubljanske diskače ala Cirkus kjer se tudi pogovarjat ne moreš, tako da je spznavanje precej nemogoče. Če so kje obstajali kakšni boljši žuri? Možno, vendar jaz do njih nisem imel dostopa.

Zgodovina sprememb…

Spoznavni zuri so v razlicnih diskotekah, ne vem kje ima ekonomska, nekaj pa jih ima v Topu.

In ne, ni samo Cirkus. Dosti jih je v studentski domovih in ni ti potrebno tam stanovati, da se udelezis, niti nikogar prej poznati. Mas tudi razlicne pube, kjer ni glasne glasbe.

Ce si na dan zapravil 3-4 ure na cesti ni cudno, da si imel tako katastrofalen urnik. Zakaj nisi sel v stanovanje v LJ ne bom spraseval, ampak ce bi hotel imeti kaj od studentskega zivljenja, bi moral iti. V tem primeru pa se nimas pravice pritozevati.

Ni vsem enako pomemben seveda, ampak VEČINI LJUDI je seks najbolj pomemben. VEČINI. Kaj je večina pa veš ane?! Če seks v razmerju ne funkcionira se zveza slej ali prej PODRE. To tako je, pa če si zatiskaš oči ali pa ne.

tudi v temi o RTV si ti začel z nekimi joškaricami in podobno

NI RES, nisem jaz začel z joškaricami. Drug uporabnik foruma je rekel da hoče imeti joškarice na tv (tle ni noben seks, ampak je mišljena Jasna Kuljaj pri oddaji Na zdravlje). Rekel je da hoče imeti joškarico na državni denar. Rekel sem mu da če jo hoče imeti naj si te programske scene tudi plača. Ni pošteno in fer da za to plačujemo ostali davkošlačevalci. Izredno slabo bereš, oziroma SPLOH NE PREBEREŠ CELE TEME!

Očitno je, da imaš zamegljen pogled na svet in potem iščeš neke čudne raziskave in youtube videos

Ni res, nimam zamegljenega pogleda na svet! Ti ga imaš, če trdiš da seks v razmerju ni pomemben! Če seks v razmerju ne štima, razmerje slej ko prej razpade. Zapomni si to. To kažejo raziskave in praksa. Aseksualnih ljudi, ki jim je seks nepomembnen je pa manj kot procent, skratka zanemarljivo.

neke čudne raziskave in youtube videos

Ni res, iščem KREDIBILNE raziskave z področja evolucijske psihologije. Raziskave ki so verodostojne in so objavljene v uglednih znanstvenih revijah. Sem ti linkal raziskavo. Naj uganem: prebral je nisi ane? Najlažje je pa tiščati glavo v pesek ane? FAK KVA JE EN FOLK ČORAV DANDANES.

Zgodovina sprememb…

Sneznik je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kje so kakšni spoznavni žuri na ekonomski dandanes? To je mogoče bilo takrat. Tudi časovni ti ne znese, kot pravim lahko si šel na 2 žura na LETO, toliko se je časovno dalo in na toliko žurov sem tudi šel. Dva na LETO cca. Sam sem šel v te ljubljanske diskače ala Cirkus kjer se tudi pogovarjat ne moreš, tako da je spznavanje precej nemogoče. Če so kje obstajali kakšni boljši žuri? Možno, vendar jaz do njih nisem imel dostopa.

Kaj ti časovno ne znese ko končaš faks in greš na šiht, imaš dovolj časa za žuranje... jaz sem bil med 23-26 zaposlen pa sem skoz žural... skoraj vsak teden sem šel na kako zabavo tako in drugačno! Tako da izgovora ni... tiste 3 leta pa trpi

Cruz je izjavil:

Spoznavni zuri so v razlicnih diskotekah, ne vem kje ima ekonomska, nekaj pa jih ima v Topu.

In ne, ni samo Cirkus. Dosti jih je v studentski domovih in ni ti potrebno tam stanovati, da se udelezis, niti nikogar prej poznati. Mas tudi razlicne pube, kjer ni glasne glasbe.

Ce si na dan zapravil 3-4 ure na cesti ni cudno, da si imel tako katastrofalen urnik. Zakaj nisi sel v stanovanje v LJ ne bom spraseval, ampak ce bi hotel imeti kaj od studentskega zivljenja, bi moral iti. V tem primeru pa se nimas pravice pritozevati.

jih ima v Topu.

Glazba v Topu je preglasna da bi se kakorkoli lahko normalno pogovarjal. Z tem so možnosti spoznavanja praktično nemogoče. Ja lahko greš pa tam neki začneš densat, kaj si večina žensk misli o takih tipih pa verjetno veš, ali pa jih vprašaj, ti bojo povedale. Hint: nič dobrega.

Dosti jih je v studentski domovih

Kolega ki je v študentskih domovih je povedal da študentski žuri v domovih NISO NITI BLAGA SENCA tega kar je bilo nekoč, da se ljudje ne znanjo več zabavati in družiti. Na žuru v študentskem domu nisem nikoli bil, ker sem mislil da je to samo za stanovalce doma.

Mas tudi razlicne pube, kjer ni glasne glasbe.

Katere? Slišal sem Orto bar. Bi blo za probat.

"Ce si na dan zapravil 3-4 ure na cesti."

3-4 ure na dan sem zapravil na avtobusu, ne za pristope, logično.

Zakaj nisi sel v stanovanje v LJ ne bom spraseval, ampak ce bi hotel imeti kaj od studentskega zivljenja, bi moral iti.

Študentski dom mi ni pripadal zaradi oddaljenosti. Nismo vsi PRIVILIGIRANCI ki LAHKO gremo v študentski dom. Jaz nisem mogel v študentski dom. Pa bi takoj šel, če bi lahko šel.. Prav tako mi ga nobeden ne bi financiral, študentsko delo zraven strojne fakultete pa je mislija nemogoče, kar je povedal tudi DEKAN fakultete na uvodnem dnevu in je res tako.

Študentski dom mi ni pripadal zaradi oddaljenosti. Nismo vsi PRIVILIGIRANCI ki LAHKO gremo v študentski dom. Jaz nisem mogel v študentski dom. Pa bi takoj šel, če bi lahko šel.. Prav tako mi ga nobeden ne bi financiral, študentsko delo zraven strojne fakultete pa je mislija nemogoče, kar je povedal tudi DEKAN fakultete na uvodnem dnevu in je res tako.

Torej zdaj moramo uvest kurbe za 10k, da boš ti in tebi podobni ki ste se v lajfu odločli za strojno (LASTNA ODLOČITEV) imeli easy way out?

Ne razumem... ne krivit življenja če si sam naredil te odločitve... pač bi šel na ekonomsko in bi fukal in bi mel 5% višji BDP na delovnem mestu :O

Mato989 je izjavil:

Sneznik je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kaj ti časovno ne znese ko končaš faks in greš na šiht, imaš dovolj časa za žuranje... jaz sem bil med 23-26 zaposlen pa sem skoz žural... skoraj vsak teden sem šel na kako zabavo tako in drugačno! Tako da izgovora ni... tiste 3 leta pa trpi

Ko se zaposliš imaš časa več, to drži :) Zato pa vsi s strojne punce dobijo šele ko faks končajo, vmes jo ima tistih par ki jo majo še iz srednje šole (razn par izjem).

Koliko si star? Že neštetokrat sem slišal od razno raznih ljudi da današnji žuri nis niti blaga senca žurov kot so bilo včasih. Ljudje pravijo da se folk niti družit in zabavat več ne zna. Nekaj bo na tem.

Žuri na katerih sem bil so: "Cirkus, Parlament, Top, emonska". V splošnem so to slabi prostori za spoznavanje. Podn tako rekoč. Kako je pa kkšn homemade študentski žur pa nevem, ker do njega nikoli nisem imel dostopa.

Filip8 ::

Poznam okoli 14,15 strojnikov, z večino smo jih žural na polno, danes gremo proslavit 2 magisterija na strojništvu in te kolegi so ga res žural pa hengal, pil, kadil, vse kar hočeš. So pa pridni, ko je blo treba naredit ja, ampak skoraj vsaki drugi teden vsaj vn pa žurat.

Parlament je super za spoznavsnje, imas celo tu pa tam taksne bolj spoznavne vecere. Res je, da je pogosto glasnejsa glasba, ampak to ne pomeni, da nekoga ne mores spoznati. Sploh v Parlamentu, kjer hitro spoznas koga. Ce hoces, da bo zrnska pristopila k tebi, jr Parlament(ali Metelkova) tvoj najboljsi bet.

Kar se tice studentskih zurov pa so se vedno zakon. Tvoj kolega je nakladac in eden izmed tistih 'nekoc je vse bilo boljse' ljudi. Taksni ljudje ne slovijo kot zabavni na partyjih.
««
13 / 17
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Britanskega filtra pornografije ne bo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
447113510 (108212) Cruz

Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
67189186 (80865) HODL

Več podobnih tem