Forum » Loža » Pošta v ZDA z sledenjem, isti status
Pošta v ZDA z sledenjem, isti status
Temo vidijo: vsi
FiReFTW ::
Torej pred 2 tednoma sem poslal pošto v tujino (paket) priporočeno in z sledenjem.
Zadeva pa je takšna da že skoraj 2 tedna se status na sledenju nič ne spremeni, pa me zanima kaj ta status pomeni in zakaj stoji tako dolgo?
Evo tukaj:
06/04/2020
2
Odprava iz izvozne izmenjalne pošte
SILJUA
03/04/2020
1
Pošiljka oddana v prenos na pošti
2105 Maribor
Zadeva pa je takšna da že skoraj 2 tedna se status na sledenju nič ne spremeni, pa me zanima kaj ta status pomeni in zakaj stoji tako dolgo?
Evo tukaj:
06/04/2020
2
Odprava iz izvozne izmenjalne pošte
SILJUA
03/04/2020
1
Pošiljka oddana v prenos na pošti
2105 Maribor
Kvinta ::
To se je meni zgodilo vedno ,ko je ona na pošti pozabla dat gor nalepko airmail pol se ta paket nekak ne skenira pravilno in tud sledenje ne dela ,če temu sploh lahko rečeš sledenje vse kar se spomnem ,da lahko narediš je greš na pošto pa izpolneš poizvednico to je pol čakaš vmes pa lahko tud sam kupca kontaktiraš......sicer pa kolko vem v Usa se vozijo paketi od 10 do 14 dni.
Jaz že lep čas preko Pošte slovenije ne pošlem ničesar v tujino GLS so trotl ziher malo sicer dražji pa vseeno, če pa si kje blizu Avstrije doma pa pošlji iz njihove pošte dhl v bistvu.
Jaz že lep čas preko Pošte slovenije ne pošlem ničesar v tujino GLS so trotl ziher malo sicer dražji pa vseeno, če pa si kje blizu Avstrije doma pa pošlji iz njihove pošte dhl v bistvu.
jocoj ::
Airmal nalepke ni ze nekaj casa. Ce posljes prednostno je avtomatsko letalska posta. Za bolj podrobno sledenje vpisi tracking stevilko na usps strani.
FiReFTW ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta Slovenije ( izkoriščevalci ) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 55280 (5662) | starfotr |
» | Pošiljanje na IrskoOddelek: Loža | 2408 (2066) | Leprechaun |
» | DHL - nenormalno visoko carinjenje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 22980 (10791) | Daliborg |
» | Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31521 (25548) | darkolord |
» | Tracking pošiljkeOddelek: Loža | 5592 (5120) | koyotee |