» »

Pošta v ZDA z sledenjem, isti status

Pošta v ZDA z sledenjem, isti status

Temo vidijo: vsi

FiReFTW ::

Torej pred 2 tednoma sem poslal pošto v tujino (paket) priporočeno in z sledenjem.

Zadeva pa je takšna da že skoraj 2 tedna se status na sledenju nič ne spremeni, pa me zanima kaj ta status pomeni in zakaj stoji tako dolgo?

Evo tukaj:

06/04/2020
2
Odprava iz izvozne izmenjalne pošte
SILJUA
03/04/2020

1
Pošiljka oddana v prenos na pošti
2105 Maribor

Kvinta ::

To se je meni zgodilo vedno ,ko je ona na pošti pozabla dat gor nalepko airmail pol se ta paket nekak ne skenira pravilno in tud sledenje ne dela ,če temu sploh lahko rečeš sledenje vse kar se spomnem ,da lahko narediš je greš na pošto pa izpolneš poizvednico to je pol čakaš vmes pa lahko tud sam kupca kontaktiraš......sicer pa kolko vem v Usa se vozijo paketi od 10 do 14 dni.
Jaz že lep čas preko Pošte slovenije ne pošlem ničesar v tujino GLS so trotl ziher malo sicer dražji pa vseeno, če pa si kje blizu Avstrije doma pa pošlji iz njihove pošte dhl v bistvu.

jocoj ::

Airmal nalepke ni ze nekaj casa. Ce posljes prednostno je avtomatsko letalska posta. Za bolj podrobno sledenje vpisi tracking stevilko na usps strani.

FiReFTW ::

jocoj je izjavil:

Airmal nalepke ni ze nekaj casa. Ce posljes prednostno je avtomatsko letalska posta. Za bolj podrobno sledenje vpisi tracking stevilko na usps strani.

Aja? To pošiljko lahko na usps tudi sledim?
To pa nisem vedel, bom pogledal.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pošta Slovenije ( izkoriščevalci ) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23555280 (5662) starfotr
»

Pošiljanje na Irsko

212408 (2066) Leprechaun
»

DHL - nenormalno visoko carinjenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8722980 (10791) Daliborg
»

Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )

8531521 (25548) darkolord
»

Tracking pošiljke

205592 (5120) koyotee

Več podobnih tem