Forum » Kaj kupiti » Avtomatski termometer.
Avtomatski termometer.
111111111111 ::
Rabil bi termometer, ki bi mi 2x na dan meril temperaturo v prostoru in jo shranjeval na sd kartico ali kam drugam.
Specifikacije:
- če se le da off-the shelf zadeva
- če je možno na baterije
- merjenje temperature 2x na dan
- da konce poletja lahko dobim podatke in jih razvrstim po datumu.
Specifikacije:
- če se le da off-the shelf zadeva
- če je možno na baterije
- merjenje temperature 2x na dan
- da konce poletja lahko dobim podatke in jih razvrstim po datumu.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
starfotr ::
Ja, koliko imaš budget, kakšna točnost je zahtevana? Imaš mogoče možnost elektrike ali ne?
Avtonomija baterije?
Avtonomija baterije?
111111111111 ::
@starfotr: točnost ni zahtevna, gre za novo shrambo in bi čez poletje rad sledil nihajem tempereture. Možnost elektrike imam, ampak bi imel raje baterije. Rad bi dal čimmanj.
@errhec: POgledam zvečer, sem na mobilniku. :)
@WizzardOfOZ: sem razmišljal v tej smeri ampak bi raje imel že končano zadevo preden naredim cel projekt iz merjenja.
@errhec: POgledam zvečer, sem na mobilniku. :)
@WizzardOfOZ: sem razmišljal v tej smeri ampak bi raje imel že končano zadevo preden naredim cel projekt iz merjenja.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dober multimeterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5507 (2317) | slitkx |
» | Zaostajanje ur vezanih na el.omrežje (50Hz) (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 17947 (13413) | MadMax |
» | Pametni merilniki porabe električne energije množično lažejo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 57356 (37603) | link_up |
» | Delilniki odvzema toplote (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 57590 (46549) | Spajky |
» | DS18B20, meritve v mraziščih (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8725 (7240) | TESKAn |