» »

Mimovrste skladiščnik

Mimovrste skladiščnik

TheStick ::

Pozdrav :)
Zanima me ali je nekdo tukaj zaposlen kot skladiščnik pri Mimovrstah (BTC)?
Namreč pri njih imam paket, ki bi ga nujno potreboval danes/jutri. Mimovrstam je včeraj država odredila, da morajo zapreti vsa prevzemna mesta, ker pa niso objavili obvestila, tega do danes zjutraj nihče ni vedel, saj bi v nasprotnem primeru izbral dostavo na dom (ki ni ravno zanesljiva te dni, glede prihoda pošiljke).
Iščem pa skladiščnika zato, če se da seveda, da bi mi paket spravil ven iz skladišča, saj je znesek že poravnan in tudi paket pripravljen. Seveda je v uslugo vključena denarna nagrada :)
  • predlagal izbris: Evolve ()

dxx ::

Torej ti bi plačal za tveganje z okužbo covid-19? Če bi bilo to možno naročit kar tako-kolega, pozna kolega....
Takim kot si ti, ni pomoči. Podjetje je sprejelo ukrepe, ti bi po svoje. Plava kuverta pod mizo in gasa....

Moderator naj izbriše temo, ker celo zna človek res dobiti kako ponudbo na PM.

Uros!no ::

The world ends now.

vilicarist ::

dxx je izjavil:

Torej ti bi plačal za tveganje z okužbo covid-19? Če bi bilo to možno naročit kar tako-kolega, pozna kolega....
Takim kot si ti, ni pomoči. Podjetje je sprejelo ukrepe, ti bi po svoje. Plava kuverta pod mizo in gasa....

kaka je razlika v tveganju če dobi paket od dostavljalca (ki je dnevno v stiku z veliko več ljudmi) ali od skladiščnika
bmw = brings me women

Kleemen ::

Bolj sigurno od skladiščnika, kot od poštarja. Če že gremo v detajle.

tech1 ::

dxx ima določene težave... ne ga poslušat.

bedarija ::

pravila obstajajo za vse.

Kleemen ::

To povej politikom in podobnim. :D

Šimpanz ::

Ravno v torek sem prevzel moj paket na Brnčičevi. Paket so prinesli ven in ga postavili na tla pred mano. Bolj varno pa res ne more biti.

Vuli ::

kaj sprašuješ tukaj. Pokliči ali pa pošlji jim email in se zmeni. wtf
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

Drevesce ::

"saj bi v nasprotnem primeru izbral dostavo na dom (ki ni ravno zanesljiva te dni, glede prihoda pošiljke)."

In zakaj ni zanesljiva? Od krize sem imel 5 posiljk na dom (ena izmed teh tudi iz mimovrst). Vse so prisle v predvidenem casu!

ramiz?! ::

Drevesce je izjavil:

"saj bi v nasprotnem primeru izbral dostavo na dom (ki ni ravno zanesljiva te dni, glede prihoda pošiljke)."

In zakaj ni zanesljiva? Od krize sem imel 5 posiljk na dom (ena izmed teh tudi iz mimovrst). Vse so prisle v predvidenem casu!

Jst tut tega ne razumem ... dlje sem čakal, da so mi v trgovini paket obdelal, kot samo dostavo, ko je bil ob 9h zvečer paket sprejet na pošto in drugi dan pri meni ...

ramiz?! je izjavil:

Drevesce je izjavil:

Jst tut tega ne razumem ... dlje sem čakal, da so mi v trgovini paket obdelal, kot samo dostavo, ko je bil ob 9h zvečer paket sprejet na pošto in drugi dan pri meni ...

+ ne vem kaj je problem zavrtet telefon in rečt, če ti lahko dajo paket na pošto
Never regret anything, there's always a reason things happen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ramiz?! ()

Furbo ::

Če bi jaz rabil nekaj tako nujno, bi šel do skladišča kjer je zadeva in pomahal z 50€ bankovcem. Geekovske rešitve z maili, smsi itd.. včasih niso najboljše.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Highlag ::

Sem kak teden nazaj naročil nekaj. So že takrat opozarjali da delajo le z dostavo... kako ti je uspelo izbrat prevzem mi ni jasno...
Never trust a computer you can't throw out a window

TheStick ::

Ni zanesljiva zato, ker sm na zadnja dva paketa čakal 3 dni (paket je bil predan pošti isti dan, kot je bilo oddano naročilo), in ker zadevo potrebujem nujno, sem se odločil za osebni prevzem. Glede osebnega prevzema - nekaj dni so imeli na voljo osebni prevzem, imate na strani celo grafično prikazana navodila, kako se 'zaščititi' in obnašati v prevzemnem mestu ;) In tudi sami so v četrtek zjutraj trdili, ker sem jih klical, da bodo prevzemna mesta delala naprej nemoteno - očitno je ta trditev zdržala le nekaj ur.

JaGuArKa#1 ::

Niso prostovoljno zaprli, vceraj popoldne so dobili inspekcijo in so najprej zaprli BTC, cez eno uro se Brncicevo. Zadnji dve uri osebnega prevzema so samo se obracali ljudi na parkiriscu in jim ponujali zastonj dostavo (ki pa se verjetno vsaj do torka ne bo zgodila).

Malo verjetno, da bos paket kar iz skladisca odnesel.

Vazelin ::

Vse tukaj nas zanima kaj si naročil.:D
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Znida ()

Magic1 ::

Hehe, v ponudbo so dali dobesedno par špagetov in omakic, pa so mislili, da imajo lahko odprt osebni prevzem :D
Magic

JaGuArKa#1 ::

Dejansko so s paleto testenin in cipsa postali ponudniki prehrane, zato so smeli ponovno odpreti osebni prevzem. Cehi se znajdejo :)
Nekomu je slo pa to v nos in je poslal inspekcijo.

Zgodovina sprememb…

fokz8 ::

tudi mene zanima, kaj je bilo tako nujno, da ni moglo počakati 3 dni. gledam ponudbo...pa ni odgovora :)

je pa zanimivo, da ljudje, ki smo "100-150km" stran od pošte LJ in mimovrst, dobimo paket prej kot v 3 dneh, tudi v tej krizi.
"Creativity is contagious. Pass it on"
- AE

pijavka ::

Zadnji teden so res imeli težave. Sem naročil in za tri izdelke ni bil možen prevzem po pošti, ampak samo na licu mesta. Ta paket je bil pripravljen v ponedeljek. Ker sem drugo pošiljko čakal že 10 dni, sem ponovno naročil z osebnim prevzemom, če že moram hoditi tja (in je izdelek na zalogi oz. na voljo takoj v BTC). Nato se je to vsak dan zamikalo, dokler me niso poklicali v četrtek 16:50, da ne bodo več delali do torka in da mi lahko ponudijo dostavo.

Naša država je pač butasta in birotati se na vse pretege trudijo, da bi gospodarstvo čim bolj zatrli, sploh v teh dneh.

V Kamniku se je tudi ena slaščičarna prekvalificirala v prodajalno živil na drobno, robo dajejo samo čez eno okence, pa so jih še vseeno zaprli za en dan, dokler niso dobili mnenja iz ministrstva, ki je bilo seveda slaščičarni v prid.
Ne vem kaj jim ni jasno, bistveno manj stika, kot v vsakem lidlu (ki še vedno prodaja tudi pohištvo in ostalo navlako), pa jih gredo jebat.
Seveda, tamale se upajo, v Lidl si pa še nosu ne upajo pomoliti.

Tudi ne vem kaj je narobe, če ti Mimovrste vrže en karton pred avto, ampak očitno so besni, ker morajo delati.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Furbo ()

Urbano#Desno ::

Cakamo da merkur in podobni na eno polico dajo par konzerv sardel in par zemelj in odprejo kot prehrambena trgovinah z dodatno ponudbo.:))

c3p0 ::

Jager je zaprl gradbeni/tehnični oddelek? Če ni, bi tudi Merkur lahko ponudil par polic konzerv in odprl celotno trgovino, ne le vrtičkarski oddelek.

Netrunner ::

Čudi me, da prevzemna mesta so sploh še delovala ? Sem mislil da zadnjie 3 tedne se samo po pošti pošilja.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Netrunner je izjavil:

Čudi me, da prevzemna mesta so sploh še delovala ? Sem mislil da zadnjie 3 tedne se samo po pošti pošilja.

Bili so zaprti, nato so prilagodili prevzem razmeram (brezgotovinsko plačaš v naprej, nato ti prinesejo paket ven in ga vzameš brezkontaktno).

Torej vse po reglcih, ampak v sloveniji smo bolj papeški od papeža.

Furbo je izjavil:

Naša država je pač butasta in birotati se na vse pretege trudijo, da bi gospodarstvo čim bolj zatrli, sploh v teh dneh.

V Kamniku se je tudi ena slaščičarna prekvalificirala v prodajalno živil na drobno, robo dajejo samo čez eno okence, pa so jih še vseeno zaprli za en dan, dokler niso dobili mnenja iz ministrstva, ki je bilo seveda slaščičarni v prid.
Ne vem kaj jim ni jasno, bistveno manj stika, kot v vsakem lidlu (ki še vedno prodaja tudi pohištvo in ostalo navlako), pa jih gredo jebat.
Seveda, tamale se upajo, v Lidl si pa še nosu ne upajo pomoliti.

Tudi ne vem kaj je narobe, če ti Mimovrste vrže en karton pred avto, ampak očitno so besni, ker morajo delati.

Pa sj slaščičarna je dejansko prodaja živila, kaj so njim sploh komplicirali..
bmw = brings me women

vilicarist je izjavil:

Jah za birotata je to gostinski obrat in ti morajo biti zaprti. Ampak so se zgleda kar znašli, uredili predajo in tudi spremenili osnovno dejavnost v prodajo živil na drobno, tako da so jim samo zjebali en dan s svojo nesposobnostjo.

vilicarist je izjavil:

slaščice niso nujnega pomena. odrpte so lahko trgovine z živili, kjer se prodaja kruh, kvas, mleko in ne krofi ter čokoladni ježki, kar ti zdrava pamet pove.

bedarija je izjavil:

vilicarist je izjavil:

slaščice niso nujnega pomena. odrpte so lahko trgovine z živili, kjer se prodaja kruh, kvas, mleko in ne krofi ter čokoladni ježki, kar ti zdrava pamet pove.

Se pravi v Mercatorju lahko kupim ježka, v slaščičarni pa ne?
bmw = brings me women

temu se reče drkanej v glavo. točno veš kaj govoriš narobe samo zato ker ti je dolgčas in bi se rad z neznanci pogovarjal po forumu. adijo.

SuperKripto ::

dxx je izjavil:

A pri dostavi pa ne tvegas okuzbe? Sej se da tudi izognit ljudem.

Furbo je izjavil:

Netrunner je izjavil:

Bili so zaprti, nato so prilagodili prevzem razmeram (brezgotovinsko plačaš v naprej, nato ti prinesejo paket ven in ga vzameš brezkontaktno).

Torej vse po reglcih, ampak v sloveniji smo bolj papeški od papeža.

Se dobro, da imajo nekateri malo zdrave pameti.

Zgodovina sprememb…

bedarija je izjavil:

temu se reče drkanej v glavo. točno veš kaj govoriš narobe samo zato ker ti je dolgčas in bi se rad z neznanci pogovarjal po forumu. adijo.

Se strinjam, trenutno stanje je drkanje v glavo s strani oblasti. Največji socialni eksperiment v zgodovini človeštva.
bmw = brings me women

fafko ::

vilicarist je izjavil:

bedarija je izjavil:

Se strinjam, trenutno stanje je drkanje v glavo s strani oblasti. Največji socialni eksperiment v zgodovini človeštva.

naredi kaj...samo jokaš kot vedno...pa ti pucanje kljuk ni všeč, pa tole drkanje,...revček...bogi...

PersonaRuda ::

Vazelin je izjavil:

Vse tukaj nas zanima kaj si naročil.:D

Durex kondome. Če bi dobil pravi čas bi lahko namakal, sedaj pa lahko samo gleda. Zato tudi taka sila in ni bilo varijante, da bi lahko 3 dni čakal na dostavo.

SuperKripto je izjavil:

Se dobro, da imajo nekateri malo zdrave pameti.

Ko bi le to bili tudi birotati.

Saj ne, da si sposoben dati kak argument od sebe?

fafko je izjavil:

vilicarist je izjavil:

bedarija je izjavil:

naredi kaj...samo jokaš kot vedno...pa ti pucanje kljuk ni všeč, pa tole drkanje,...revček...bogi...

Kako pucanje kljuk
bmw = brings me women

mancini ::

Ko sem pri njih naročal 1.4 je bila možnost samo da ti pošljejo domov in da plačaš v naprej.
Sem pa dobil takoj naslednji dan.

janezvalva ::

dxx je izjavil:

če že gremo v detajle, okužimo se s sars-cov-2, zbolimo pa za covid-19
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

louser ::

GLS normalno dostavi v roku enega dneva.

LeQuack ::

A Pošta pa shrani paket za en teden?
Quack !

louser ::

Ne vem. Zgoraj jamrajo kako je dostava počasna.

Pr men se je tudi šiptar, ki je prodajal burek in kebab, spremenil v prodajo sadja in zelenjave. Posu laufa naprej.

a burek in kebab ima še vedno
bmw = brings me women

Ne samo sadje in zelenjavo

MIHAc27 ::

bedarija je izjavil:

vilicarist je izjavil:

Ti pa nimaš doma babe z menstro. Ko pade 'cukr' more bit pri hiši sladko... če ne....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste (strani: 1 2 3 488 89 90 91 )

Oddelek: Kaj kupiti
4510910238 (2122) _Denny_
»

Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )

14351986 (32808) PoStrah
»

Poštno ležeče - Spielfeld (strani: 1 2 )

8436543 (19663) AgiZ
»

enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )

8030789 (22115) technolog
»

Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

368175186 (160016) zoot

Več podobnih tem