Forum » Mobilne tehnologije » Spar akcija - Mobi kartica za 10,00 EUR + gratis 10,00 EUR
Spar akcija - Mobi kartica za 10,00 EUR + gratis 10,00 EUR
Lightning ::
Pozdravljeni.
Najprej kot INFO, če še kdo uporablja takšen način, da ima Spar ob nakupu MOBI kartice (Telekom) v znesku 10,00 EUR zraven še gratis 10,00 EUR.
Me pa zanima eno vprašanje in upam na vaš odgovor ter se opravičujem za novo temo.
Na TV-ju sem opazil reklamo, da v poslovalnicah (Spar oz. Interspar) imajo za predplačniški paket Telekom - Mobi pri polnjenju mobi računa za 10,00 EUR zraven še gratis dodatnih 10,00 EUR.
Ali to kartico kupim pri blagajni v šparovih poslovalnicah oziroma v trafiki zraven trgovine in ali je ta kartica s 16 mestno številko. Ali gre to za isto kartico oziroma 16 mestno kodo, kot recimo če kupiš na bencinski mobi kartico? V kakšni obliki dobim to kartico? Kot kartico, kjer odstranim premaz, ali kot listek, tako kot na bencinski in nato samo vpišem?
Hvala in upam na vaš odgovor. Lep pozdrav 🙂
Najprej kot INFO, če še kdo uporablja takšen način, da ima Spar ob nakupu MOBI kartice (Telekom) v znesku 10,00 EUR zraven še gratis 10,00 EUR.
Me pa zanima eno vprašanje in upam na vaš odgovor ter se opravičujem za novo temo.
Na TV-ju sem opazil reklamo, da v poslovalnicah (Spar oz. Interspar) imajo za predplačniški paket Telekom - Mobi pri polnjenju mobi računa za 10,00 EUR zraven še gratis dodatnih 10,00 EUR.
Ali to kartico kupim pri blagajni v šparovih poslovalnicah oziroma v trafiki zraven trgovine in ali je ta kartica s 16 mestno številko. Ali gre to za isto kartico oziroma 16 mestno kodo, kot recimo če kupiš na bencinski mobi kartico? V kakšni obliki dobim to kartico? Kot kartico, kjer odstranim premaz, ali kot listek, tako kot na bencinski in nato samo vpišem?
Hvala in upam na vaš odgovor. Lep pozdrav 🙂
- spremenilo: Lightning ()
starfotr ::
Dobiš listek. Če jih misliš kupit več, potem moraš nujno vse poskenirat ali pa poslikat, ker ti bo tisk zbledel.
tomlin ::
Kot tretji telefon uporabljam, za vsak slučaj, mobi predplačilni. A kdo ve bo še kakšna podobna Spar akcija 10 +10bonus v letošnjem letu24?
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman
M. Friedman
Na telekomovih prodajnih mestih je bila pred kratkim akcija - morda še traja.
Res je sem preveril do konca leta 24, hvala. Naenkrat lahko kupiš 5 kartic 10+10, drugi dan pa lahko vajo ponoviš. Meni je najbližji v Cityparku BTC. Thx!
M. Friedman
M. Friedman
Alexius Heristalski ::
Ali je kakšna zanka, do kdaj moraš napolniti račun s to akcijsko vrednostnico, da prejmeš bonus?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Trance4mer ::
Sam jaz te akcije nikjer ne vidim objavljene
https://www.telekom.si/mobilno/mobi#nap...
https://www.telekom.si/mobilno/mobi#nap...
Telefonsko preveril 2X- akcija je na telekomovih prodajalnah!
M. Friedman
M. Friedman
duh1 ::
Alexius Heristalski je izjavil:
Ali je kakšna zanka, do kdaj moraš napolniti račun s to akcijsko vrednostnico, da prejmeš bonus?
Če je isto kot pri Sparovi akciji, potem ni zanke. Bonus dobiš kadarkoli polneš v času veljavnosti vrednostnice.
Alexius Heristalski ::
Hvala za odgovor. Sem ravnokar kupil in prodajalec je potrdil isto.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrednostna kartica Telekom Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 6458 (257) | bm1973 |
» | Spar mobil (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 158516 (23237) | Steinkauz |
» | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 43792 (20138) | VrtniPalcek |
» | Sim karticaOddelek: Mobilne tehnologije | 3205 (2723) | fantasycamp |
» | Na simkartici imam veliko "dobrobita", lahko z tem kaj kupim ?Oddelek: Loža | 1954 (1381) | Primorec |