Forum » Mobilne tehnologije » Spar akcija - Mobi kartica za 10,00 EUR + gratis 10,00 EUR
Spar akcija - Mobi kartica za 10,00 EUR + gratis 10,00 EUR
Lightning ::
Pozdravljeni.
Najprej kot INFO, če še kdo uporablja takšen način, da ima Spar ob nakupu MOBI kartice (Telekom) v znesku 10,00 EUR zraven še gratis 10,00 EUR.
Me pa zanima eno vprašanje in upam na vaš odgovor ter se opravičujem za novo temo.
Na TV-ju sem opazil reklamo, da v poslovalnicah (Spar oz. Interspar) imajo za predplačniški paket Telekom - Mobi pri polnjenju mobi računa za 10,00 EUR zraven še gratis dodatnih 10,00 EUR.
Ali to kartico kupim pri blagajni v šparovih poslovalnicah oziroma v trafiki zraven trgovine in ali je ta kartica s 16 mestno številko. Ali gre to za isto kartico oziroma 16 mestno kodo, kot recimo če kupiš na bencinski mobi kartico? V kakšni obliki dobim to kartico? Kot kartico, kjer odstranim premaz, ali kot listek, tako kot na bencinski in nato samo vpišem?
Hvala in upam na vaš odgovor. Lep pozdrav 🙂
Najprej kot INFO, če še kdo uporablja takšen način, da ima Spar ob nakupu MOBI kartice (Telekom) v znesku 10,00 EUR zraven še gratis 10,00 EUR.
Me pa zanima eno vprašanje in upam na vaš odgovor ter se opravičujem za novo temo.
Na TV-ju sem opazil reklamo, da v poslovalnicah (Spar oz. Interspar) imajo za predplačniški paket Telekom - Mobi pri polnjenju mobi računa za 10,00 EUR zraven še gratis dodatnih 10,00 EUR.
Ali to kartico kupim pri blagajni v šparovih poslovalnicah oziroma v trafiki zraven trgovine in ali je ta kartica s 16 mestno številko. Ali gre to za isto kartico oziroma 16 mestno kodo, kot recimo če kupiš na bencinski mobi kartico? V kakšni obliki dobim to kartico? Kot kartico, kjer odstranim premaz, ali kot listek, tako kot na bencinski in nato samo vpišem?
Hvala in upam na vaš odgovor. Lep pozdrav 🙂
- spremenilo: Lightning ()
starfotr ::
Dobiš listek. Če jih misliš kupit več, potem moraš nujno vse poskenirat ali pa poslikat, ker ti bo tisk zbledel.
tomlin ::
Kot tretji telefon uporabljam, za vsak slučaj, mobi predplačilni. A kdo ve bo še kakšna podobna Spar akcija 10 +10bonus v letošnjem letu24?
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman
M. Friedman
Na telekomovih prodajnih mestih je bila pred kratkim akcija - morda še traja.
Res je sem preveril do konca leta 24, hvala. Naenkrat lahko kupiš 5 kartic 10+10, drugi dan pa lahko vajo ponoviš. Meni je najbližji v Cityparku BTC. Thx!
M. Friedman
M. Friedman
Alexius Heristalski ::
Ali je kakšna zanka, do kdaj moraš napolniti račun s to akcijsko vrednostnico, da prejmeš bonus?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Trance4mer ::
Sam jaz te akcije nikjer ne vidim objavljene
https://www.telekom.si/mobilno/mobi#nap...
https://www.telekom.si/mobilno/mobi#nap...
Telefonsko preveril 2X- akcija je na telekomovih prodajalnah!
M. Friedman
M. Friedman
duh1 ::
Alexius Heristalski je izjavil:
Ali je kakšna zanka, do kdaj moraš napolniti račun s to akcijsko vrednostnico, da prejmeš bonus?
Če je isto kot pri Sparovi akciji, potem ni zanke. Bonus dobiš kadarkoli polneš v času veljavnosti vrednostnice.
Alexius Heristalski ::
Hvala za odgovor. Sem ravnokar kupil in prodajalec je potrdil isto.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
GrimReaper3 ::
Eto, po nakupu 2x 10+10 imam Mobi Net letni paket za 1,67€ na mesec.
Vrednostnice veljajo do konca 2028, tako da jih kupim še 5.
Potem bom še znižal mesečno ceno na 1,46€.
Pa še ostane mi stanje 20€, za klice in SMS, ki pri tem paketu niso zastonj.
Tukaj je treba kar paziti, ker ima Telekom 3,33x dražji impulz kot HoT.
Za 20€ bom dobil 166 minut. To je za 3,5min na mesec v 4 letih.
Ene 10 minut na mesec je pa že dobro imeti, tako da rabim še 2x 10+10, skupaj že 9.
Pa tudi v tem primeru je samo 1,9€ na mesec.
Tako da kdor veliko rabi net in zna biti šparoven pri klicih in SMS, je tole top paket.
V vsakem primeru bolje kot HoT Giga mini kjer za 7€ na mesec dobiš samo 30GB.
Vrednostnice veljajo do konca 2028, tako da jih kupim še 5.
Potem bom še znižal mesečno ceno na 1,46€.
Pa še ostane mi stanje 20€, za klice in SMS, ki pri tem paketu niso zastonj.
Tukaj je treba kar paziti, ker ima Telekom 3,33x dražji impulz kot HoT.
Za 20€ bom dobil 166 minut. To je za 3,5min na mesec v 4 letih.
Ene 10 minut na mesec je pa že dobro imeti, tako da rabim še 2x 10+10, skupaj že 9.
Pa tudi v tem primeru je samo 1,9€ na mesec.
Tako da kdor veliko rabi net in zna biti šparoven pri klicih in SMS, je tole top paket.
V vsakem primeru bolje kot HoT Giga mini kjer za 7€ na mesec dobiš samo 30GB.
Čakaj malo, gledam temo Vrednostna kartica Telekom Slovenije in vidim da pri tem paketu velja 100 GB na leto in ne na mesec.
Jaz porabim nekje 30-40 GB na mesec.
Mobi Net Mesec - 120€ na leto za 1200 GB oz. 100 GB na mesec
Mobi Net (letni) - če se da podaljševati paket kadarkoli, me pride 120€ na leto (4x 30€) za 400 GB oz. 33 GB na mesec.
Če je vse to res, se bolj splača Mobi Net Mesec.
Najprej pa pač porabim tega letnega. Če v 3 mesecih ne pridem čez 100 GB, ne bom na izgubi.
Jaz porabim nekje 30-40 GB na mesec.
Mobi Net Mesec - 120€ na leto za 1200 GB oz. 100 GB na mesec
Mobi Net (letni) - če se da podaljševati paket kadarkoli, me pride 120€ na leto (4x 30€) za 400 GB oz. 33 GB na mesec.
Če je vse to res, se bolj splača Mobi Net Mesec.
Najprej pa pač porabim tega letnega. Če v 3 mesecih ne pridem čez 100 GB, ne bom na izgubi.
Za mojo porabo bo vseeno ceneje kot HoT. Ker tam sem moral že 2x letos dokupiti 5GB za 5€, to je pa potem 12€ na mesec.
Pa da ne govorim, da ima HoT slabše omrežje.
Sem danes poganjal Speedtest od LJ do Radovljice, pa je kar razlika, sploh v uploadu, 3-6x. Pa že teoretično je 300/100 proti 150/50.
Pa da ne govorim, da ima HoT slabše omrežje.
Sem danes poganjal Speedtest od LJ do Radovljice, pa je kar razlika, sploh v uploadu, 3-6x. Pa že teoretično je 300/100 proti 150/50.
Na telekomovih prodajnih mestih je bila pred kratkim akcija - morda še traja.
Res je sem preveril do konca leta 24, hvala. Naenkrat lahko kupiš 5 kartic 10+10, drugi dan pa lahko vajo ponoviš. Meni je najbližji v Cityparku BTC. Thx!
Meni je rekla toliko kot želiš, jaz sem jih vzel 10 naenkrat.
Niti pa ne vem če jih toliko rabim, ker sem po enem mesecu na stanju 9,05EUR in še 93,6 GB od 100 GB. Tako da očitno porabim samo 1EUR na mesec za klice in SMS ter 10 GB za podatke. Imam pa Mobi Net paket, zato mi gre tudi stanje dol, ampak izgleda da je ta paket kar pravi zame, kot je bil že HoT GIGA mini za 7EUR, drugače verjetno najmanj popularna paketa. Bom pa raztalal znancem, če jih bom imel res preveč.
Še za informacijo, kartice kupljene letos novembra in decembra imajo veljavnost do 31.12.2028, 4 leta.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrimReaper3 ()
sb22 ::
Pa se trenutno še dajo dobiti te vrednostnice? Kje se jih da dobiti spar ali telekom? Sam se tudi šel iz izi Na telekom prav zaradi teh kartic. Zadovoljen, sploh če koristis te bonus kartice je paket zelo ugoden. Uporabljam ta 100gb paket.
socialec ::
Sem našel in zelastikal na manjši prostor 36 (zaenkrat) nakupovalnih bio/eko vrečke po ceni 0,39€ - kaj s tem? Ene 20 nalepkic zadnjih AS je bilo notri za tiste popuste...
To raje naj ne nosim v razpravo, da ne dobim z valjarjem po buči, kaj se vtikujem, saj se ne troši moj denar - boljše, da tiho prezrem in se fokusiram na druge stvari, ne?
To raje naj ne nosim v razpravo, da ne dobim z valjarjem po buči, kaj se vtikujem, saj se ne troši moj denar - boljše, da tiho prezrem in se fokusiram na druge stvari, ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrednostna kartica Telekom Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7388 (507) | V-i-p |
» | Kje dobiti predplačniško SIM kartico, ki ne poteče?Oddelek: Mobilne tehnologije | 9573 (823) | Oktan |
» | Spar mobil (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 160850 (25571) | Steinkauz |
» | Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 55193 (17521) | V-i-p |
» | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 44876 (21222) | VrtniPalcek |