Forum » Problemi človeštva » Nizozemska in Spanija odpoklicale korona testerje in maske iz Kitajske
Nizozemska in Spanija odpoklicale korona testerje in maske iz Kitajske
Temo vidijo: vsi
el_bahattee ::
Zajebal si sporočilo bahanttee. Nehaj smetit temo, pojdi kaj drugega počet z lajfom.
Če kdo smeti, si to ti s svojimi histeričnimi pretiravanji in teorijami zarot. Just saying.
Come to my center, you enter the winter.
vostok_1 ::
El bahanttee...odjebi.
Tu imaš še moj farwell gift:
~floyd1
Jutri bosta kot predsednik in podpredsednica Državne volilne komisije v parlamentu potrjena sodnika, ki sta zaslužna, da so "sodbe v imenu ljudstva" pred tem ljudstvom postale zelo dobro skrite, kar omogoča še več svinjarij.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/o...
Tako onemogočanje novinarjev je sicer glede na siceršnjo orbanizacijo države logično. Zdaj pa bodo očitno malo "renovirali" še DVK RS.
~floyd1
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()
ajdov ::
https://www.reuters.com/article/pfizer-...
CEO od pfizerja je prodal za 5.6 milijonov delnic ravno na isti dan kot so prišli ven podatki o cepivu. Hecno, a ni?
CEO od pfizerja je prodal za 5.6 milijonov delnic ravno na isti dan kot so prišli ven podatki o cepivu. Hecno, a ni?
El bahanttee...odjebi.
Jutri bosta kot predsednik in podpredsednica Državne volilne komisije v parlamentu potrjena sodnika, ki sta zaslužna, da so "sodbe v imenu ljudstva" pred tem ljudstvom postale zelo dobro skrite, kar omogoča še več svinjarij.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/o...
Tako onemogočanje novinarjev je sicer glede na siceršnjo orbanizacijo države logično. Zdaj pa bodo očitno malo "renovirali" še DVK RS.
~floyd1
Samo potrjuješ moje besede. Janšafob in zvesti pristaš teorij zarot. Moram reči, da si me kar malce razočaral. Ne vem, očitno so bila moja pričakovanja previsoka. Na moja vprašanja glede tvoje teorije zarote o corona virusu mi (razen Billa Gatesa) nisi znal postreči s konkretnimi imeni in dokazi, nato si zviška okrcal svetovno zdravstveno stroko, ki po tvojem nima pojma ali pa je nastavljena, zanikal si drugi val pandemije, vmes si na plano potegnil še Potrča, za polno merico pa obtožuješ JJ vlado vojnih zločinov nad državljani. Sedaj pa so ti očitno ostale samo še žaljivke. Slabo, slabo.
https://www.reuters.com/article/pfizer-...
Yep. Veliko hecnih stvari v tej pandemiji.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
asduix ::
Nas zanima zakaj covid sledilnik javla 2-4x večje količine umrlih kot NIJZ poročilo.
Zato, ker Sledilnik zgleda dobi podatke od UKOM/Covid-19 strokovne skupine, ki ima organizirano ločeno zbiranje števila umrlih z/zaradi Covid-19 na dnevni ravni direktno od bolnišnic in DSO-jev. NIJZ poročilo pa upošteva uradne prijave smrti (zaradi nalezljivih bolezni), ki pridejo z nekajdnevno zamudo (datum zapisa podatka o smrti je običajno nekaj dni kasneje od datuma smrti). Niti Centralni register prebivalstva nima vseh uradnih prijav smrti za zadnjih nekaj dni, kaj šele za včeraj. Zato pa razlike.
Nas zanima zakaj covid sledilnik javla 2-4x večje količine umrlih kot NIJZ poročilo.
Zato, ker Sledilnik zgleda dobi podatke od UKOM/Covid-19 strokovne skupine, ki ima organizirano ločeno zbiranje števila umrlih z/zaradi Covid-19 na dnevni ravni direktno od bolnišnic in DSO-jev. NIJZ poročilo pa upošteva uradne prijave smrti (zaradi nalezljivih bolezni), ki pridejo z nekajdnevno zamudo (datum zapisa podatka o smrti je običajno nekaj dni kasneje od datuma smrti). Niti Centralni register prebivalstva nima vseh uradnih prijav smrti za zadnjih nekaj dni, kaj šele za včeraj. Zato pa razlike.
I see.
So pa še vedno nekonsistence,tudi po 2 tedna za nazaj. Vsota še zdaleč ni niti prava. Ne vem kakšen je torej lag.
Kot drugo, zamaknjeno popisovanje mrtvih se lahko uporablja za napihovanje dnevnih cifer v ključnih dnevih.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
sharp126325 ::
sharp126325 je izjavil:
Ps. Fantje in punce. V zarotniških krogih sem slišal o blackoutu neta že tam septembra. Na določene evente, naj bi net mrknil. Kaj to pomeni...kje, kdo, kako itd. Nimam pojma. Ta informacija se je od nekje pojavila v teh krogih. Ne vem ali bo zares ali ne.
Mene recimo zanima kaj bi bilo, če bi bil pozimi 2-3 tedne električni blackout, pač da bi hekerji vdrli v sistem in bla, bla tako kot v vsej koroni sceni.
Opaaaa, smo že blizu tega.Pač transparentna zadeva.
https://www.heute.at/s/bundesheer-raet-...
Avstrijci svetujejo, državljanom, da v nujnih primerih kupite zaloge. Povzetek članka: Vsak naj skrbi zase..
"Sposobnost zagotavljanja vsaj dveh tednov samooskrbe je osrednjega pomena. To ne velja le za nujne službe same, ampak tudi za njihove družinske člane in celotno prebivalstvo. Nihče ne more pomagati drugim, če se za lastno družino ne verjame, da je varna in oskrbljena In nihče ne more pomagati milijonom ljudi. ""Izpad električne energije, infrastrukture in oskrbe po vsej Evropi (" izpad električne energije ") je zelo realen in podcenjen scenarij. Vaje, kot je" AUTARK20 ", pomagajo prepoznati šibke točke v majhnih in izboljšati priprave na večji scenarij," pojasnjuje je dodal mednarodni strokovnjak za izpad elektrike in preprečevanje kriz Herbert Saurugg.
Zato je pomembno, da se prebivalstvo vključi v preprečevanje kriz. Glede na to ministrstvo za obrambo zdaj svetuje, naj se naberejo zaloge, da bodo pripravljeni na izredne razmere. Vsaj 7 dni bi moralo biti dovolj zaloge za vso družino. V varnem gospodinjstvu ne smejo manjkati naslednje stvari:
Ta teden vojaki vadijo kako se spoprijeti z učinki obsežnega in dolgotrajnega izpada električne energije na širšem območju Dunaja.
"Poleg dogodkov, ki so se že zgodili, kot so kibernetski napad, pandemija ali teroristični napad, je na vrhu tudi izpad električne energije na območju analiz groženj z veliko verjetnostjo pojava in hkrati velikimi učinki na varnost Avstrije," pravi ministrstvo za obrambo.
Zato se oborožene sile na učinke te grožnje pripravljajo z vajo zatemnitve AUTARK20 na Dunaju. Guard Vienna je izklopil elektriko v delih Maria-Theresien-Kaserne. Cilj je pridobiti majhne izkušnje, pregledati že izdelane načrte in premisleke ter jih nadalje razviti na podlagi ugotovitev.
Bolj regionalno, hitreje in bolj prilagodljivo
"Pandemija korone in teroristični napad sta pokazala, da se moramo pripraviti na grožnje zunaj vojaškega konflikta, saj se na nas zanesemo," pojasnjuje odgovorna ministrica Klaudia Tanner (ÖVP). Da bi se oborožene sile lahko hitro odzvale na takšne grožnje, morajo postati "bolj regionalne, hitrejše in prožnejše". Sem spada tudi samooskrba vojašnice z oskrbo z električno energijo in hrano. Enote bi morale zdržati vsaj dva tedna brez povezave z zunanjim svetom.
Izklopi elektrike?
A to tiste, ki smo jih tinfoli omenjali?
Coincidence, of course.
-----------
Vidim, pa da se nočna mora še nadaljuje in še močnejša.
V drugi temi plačanci tipa Uizi, Urano#desno itd. pa še naprej sejejo lažne in zavajujoče podatke.
Darklord misli, da je danes res umrlo ca. 90 ljudi v sloveniji.
Jaz se povsem pro bono trudim debunkati njihov bullšit, ampak oni so plačani, da vsak dan sedijo tu gor in reciklirajo prežvečene ideje, ki smo jih že neštetokrat ovrgli.
It's not fair.
Vlada manipulira številke po mili volji.
Umirajo še vedno samo stari, v single single digit procentih.
V poročilih, slabih 90% oskrbovancev DSOjev že okuženih. Masovnega geriatricida pa od nikjer.
Švedski pemier v karanteni. Švedska pa letos 13.000 manj smrti od povprečja zadnjih skoraj 10 let.
Smrti na corona metru pa občutno navzdol.
Naslednjih 14 dni bo kritičnih se ponovno obrača v pralnem stroju.
Naslednjih 105 dni bo kritičnih PRESS.
JJ dekonstruira Slovensko "demokracijo".
Opozicija drka kurac.
Fanj. Napredujemo vidim.
Coincidence, of course.
-----------
V drugi temi plačanci tipa Uizi, Urano#desno itd. pa še naprej sejejo lažne in zavajujoče podatke.
Jaz se povsem pro bono trudim debunkati njihov bullšit, ampak oni so plačani, da vsak dan sedijo tu gor in reciklirajo prežvečene ideje, ki smo jih že neštetokrat ovrgli.
It's not fair.
V poročilih, slabih 90% oskrbovancev DSOjev že okuženih. Masovnega geriatricida pa od nikjer.
Švedski pemier v karanteni. Švedska pa letos 13.000 manj smrti od povprečja zadnjih skoraj 10 let.
Opozicija drka kurac.
Fanj. Napredujemo vidim.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
sharp126325 ::
Izklopi elektrike?
Coincidence, of course.
-----------
It's not fair.
Opozicija drka kurac.
Fanj. Napredujemo vidim.
Se pravi, pač ordinary day :)
Švedska je imela Week 44, skoraj 350 manj mrtvih od povprečnega tedna.
Govorimo torej ca. 23% upad mrtvih zadnji teden oktobra.
Fantje, ne se hecat. Naslednjih 105 dni bo kritičnih.
Upam, da je počasi vsem jasno. Kdor je in bo volil za SDS, je izdajalec slovenskega naroda.
To je fakt, ki ga niti plačanci več ne morajo zanikati.
Tudi če vrjamete v to bullšit pandemijo, nemogoče je zanikat totalno malevolentno malomarnost vlade, da se kakorkoli učinkovito spopade z njo.
Ostale politične mine, ki jih izvaja vlada so zgolj češnjica na torti.
Govorimo torej ca. 23% upad mrtvih zadnji teden oktobra.
Fantje, ne se hecat. Naslednjih 105 dni bo kritičnih.
Upam, da je počasi vsem jasno. Kdor je in bo volil za SDS, je izdajalec slovenskega naroda.
To je fakt, ki ga niti plačanci več ne morajo zanikati.
Tudi če vrjamete v to bullšit pandemijo, nemogoče je zanikat totalno malevolentno malomarnost vlade, da se kakorkoli učinkovito spopade z njo.
Ostale politične mine, ki jih izvaja vlada so zgolj češnjica na torti.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
PS. Če bo res udaril covid-2x in bo ta vlada še na poziciji, računajte na masovno umiranje.
Vsaj nekaj dobrega je ta BS od covida-19 pokazal. Kako ne vladati.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Ne pod imenom covid-2x, ampak je bil precej nedvoumen. Gre za en zgodnji letošnji intervju, ki je skupaj z ženo. Dokaj enostavno ga najti na youtube, četudi je derankan.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
sbawe64 ::
PS. Če bo res udaril covid-2x in bo ta vlada še na poziciji, računajte na masovno umiranje.
Slo 2021+
Preživeli bomo kovid (hvala vlada in vaši " sorazmerni ukrepi"), vendar bomo umirali doma, v raztrganih oblačilih, lačni in premraženi.
Ter mladi neizobraženi.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
V resnici vlada trenutno pobija še tisto malega, kar res umira od covida.
Ukrepi, ki jih izvaja so nekoristni.
To, da se baje ne testira uslužbencev v DSO je recimo primer kriminalnega dejanja, če res vrjamete v pandemijo.
Če razsaja kuga, je logično, da bi morali zaščititi ranljive, z ukrepi med katere spada tudi test.
Je pa jasno, da covid ne pobija tudi ta najstarejše tako množično. V medijih spo povedali, da je slabih 90% oskrbovancev v DSO okuženih. Torej what was the point in all of this? DSOjevci so okuženi in umrli bodo tisti, ki imajo za umret. Ukrepi torej niso pomagali zaščititi najranljivejših.
Kako folk ne vidi očitnega bulšita je beyond me.
Lačni in premraženi pa je itak neizogibno.
----------------
Sem malce zapostavil zarote zadnje par tednov, imam eno originalno yours truly:
Opažate trend, da glede razvoja cepiv se neka mini, takorekoč čez noč ustvarjena podjetja skupčkajo z farmacevtskimi velikani?
Pfitzer ima bioNtech, V ZDA imajo Moderno.
Vsa ta mini podjetja sta skoraj one mand band, odkrivajo pa revolucionarno cepivo?
Moj take je, da so to trojanski konji, preko katerih bo Billy&Banda eventuelno vnesel "ups" sekvenco reagenta, in recimo steriliziral ljudi. S tem bo farmacevtski velikan, ki je ponudil infrastrukturne kapacitete, zaščiten...češ, da so zunanji izvajalci zajebali. Tistih dveh žrtvenih kozlov pa ne bo nihče pogrešal, če jih ljudstvo/sodišča raztrgajo.
Najbrž ne rabim povedat, da je Billy financiral tako Moderno kot bioNtech?
Lol, kiro ime....bioNtech. Od podjetji s takimi imeni dobivam redno spam maile. Sedaj pa bi globalno cepivo delali. haha
Ukrepi, ki jih izvaja so nekoristni.
To, da se baje ne testira uslužbencev v DSO je recimo primer kriminalnega dejanja, če res vrjamete v pandemijo.
Če razsaja kuga, je logično, da bi morali zaščititi ranljive, z ukrepi med katere spada tudi test.
Je pa jasno, da covid ne pobija tudi ta najstarejše tako množično. V medijih spo povedali, da je slabih 90% oskrbovancev v DSO okuženih. Torej what was the point in all of this? DSOjevci so okuženi in umrli bodo tisti, ki imajo za umret. Ukrepi torej niso pomagali zaščititi najranljivejših.
Kako folk ne vidi očitnega bulšita je beyond me.
Lačni in premraženi pa je itak neizogibno.
----------------
Sem malce zapostavil zarote zadnje par tednov, imam eno originalno yours truly:
Opažate trend, da glede razvoja cepiv se neka mini, takorekoč čez noč ustvarjena podjetja skupčkajo z farmacevtskimi velikani?
Pfitzer ima bioNtech, V ZDA imajo Moderno.
Vsa ta mini podjetja sta skoraj one mand band, odkrivajo pa revolucionarno cepivo?
Moj take je, da so to trojanski konji, preko katerih bo Billy&Banda eventuelno vnesel "ups" sekvenco reagenta, in recimo steriliziral ljudi. S tem bo farmacevtski velikan, ki je ponudil infrastrukturne kapacitete, zaščiten...češ, da so zunanji izvajalci zajebali. Tistih dveh žrtvenih kozlov pa ne bo nihče pogrešal, če jih ljudstvo/sodišča raztrgajo.
Najbrž ne rabim povedat, da je Billy financiral tako Moderno kot bioNtech?
Lol, kiro ime....bioNtech. Od podjetji s takimi imeni dobivam redno spam maile. Sedaj pa bi globalno cepivo delali. haha
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Urbano#Desno ::
Me zanima kolk dobi Uizi, ker nisem več ziher če sem se dobro izpogajal. Zadnje čase se govori da bo kamp master za tiste brez covid pass-a dobro plačana pozicija. V primeru da dobim službo bo vostok moj personal bitch.
vostok_1
Te moram popraviti: V medijih so povedali, da je okužba s kovid prišla v 85% vseh DSO-jev.
https://www.delo.si/novice/slovenija/ok...
Je pa jasno, da covid ne pobija tudi ta najstarejše tako množično. V medijih spo povedali, da je slabih 90% oskrbovancev v DSO okuženih.
Te moram popraviti: V medijih so povedali, da je okužba s kovid prišla v 85% vseh DSO-jev.
https://www.delo.si/novice/slovenija/ok...
V drugem valu epidemije je trenutno v zavodih 1551 okuženih, kar je 7,5 odstotka vseh stanovalcev.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
My bad, hvala za popravek. Površno branje/spomin.
Če ne drugega pa vseeno kaže, da zadeva se niti tam ne more tako hitro širiti in pobijati.
-----------
Mislim, da se tudi vsi koronaverniki/mikroinfarkterji strinjajo, da bo cena te "epidemije" visoka.
Zanima me, ko pride položnica zanjo, če se ne boste spraševali ali je bilo vredno reševati ljudi, ki so jim bili šteti meseci in ne leta.
Bo zanimiva.
Če ne drugega pa vseeno kaže, da zadeva se niti tam ne more tako hitro širiti in pobijati.
-----------
Mislim, da se tudi vsi koronaverniki/mikroinfarkterji strinjajo, da bo cena te "epidemije" visoka.
Zanima me, ko pride položnica zanjo, če se ne boste spraševali ali je bilo vredno reševati ljudi, ki so jim bili šteti meseci in ne leta.
Bo zanimiva.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Zanimiv članek na temo teoretikov zarot. Razloži precej nesmislov vostoka in njegovih pajdašev, ki jih je mogoče prebrati v tej temi.
The psychology of science deniers
https://kinesismagazine.com/2020/08/25/...
The psychology of science deniers
Cognitive biases and heuristics – the mainstays of traditional psychology – go some way to explaining how people first arrive at unscientific conclusions. But they don’t account for perhaps the most interesting aspect of science denial: how do these beliefs become so entrenched that people become blind to opposing evidence?
In the ‘Bayesian Brain’ theory, all these beliefs and confidences are things we have to learn. In particular, if we’re already near certain about a belief we have and then receive contradictory evidence, we might choose to reduce the confidence we have in that source of evidence rather than change the belief. This means that, returning to the example of the flat earth believer above, if they are already sure in their belief, then seeing a photo of the Earth from space is evidence not that the Earth is round, but that photos from NASA are not to be trusted.
The same process is thought to underlie all sorts of false beliefs. Once we are certain about a particular belief, we don’t just turn a blind eye to evidence – we use this very evidence as justification for not trusting that source of information in the future.
So, in the case of science deniers, it seems that entrenched and unscientific beliefs can come about through the normal processes of learning and reasoning. Particularly in a world where personalised news and social media echo chambers are more prevalent than ever, it seems all too easy for someone to develop a set of beliefs in which they are excessively confident, and these can prove very difficult to adapt.
In a sense, contrary to the view that science deniers are merely ‘irrational’ or ‘stupid’, we might instead view them as unlucky – unlucky to have been exposed to a sequence of experiences and information that means they no longer trust contradictory evidence.
https://kinesismagazine.com/2020/08/25/...
CoolBits ::
Tukaj ni govora o teoriji ampak o dejanski zaroti. Vlozeno je ze ogromno tozb in kmalu bodo razpleti.
Tukaj ni govora o teoriji ampak o dejanski zaroti. Vlozeno je ze ogromno tozb in kmalu bodo razpleti.
Ah daj no. Ne gre za nobeno svetovno zaroto, ti pa verjemi kar hočeš. Pustimo sedaj kalkulacije o % smrtnosti. Strožji ukrepi so nujni, da preprečimo zlom zdravstva, to je dejstvo. Veliko ljudi se pritožuje, da vlada zamuja z ukrepi in da so premili, na drugi strani pa je nekaj ekstremistov (tudi v tej temi), ki ne verjemejo v ukrepe in pandemijo in se jim povsod prikazujejo zarote. Tu je potem seveda še neizogibna posledica lockdowna na gospodarstvo. Svetovne vlade morajo upoštevati vse to in poskušajo iskati nekakšno ravnotežje, kar ni lahko.
CoolBits ::
Potrebni so samo taki ukrepi kot vsako leto, zmanjsani obiski po bolnicah in dso, to je vse.
In kaj mi delamo? Bedarije za katere bo potrebno odgovarjat nekoc.
In kaj mi delamo? Bedarije za katere bo potrebno odgovarjat nekoc.
---------
https://www.cnbc.com/2020/11/11/biden-c...
Bidenov svetovalec zahteva lockdown ZDA. Child groping, Build Back Better™, China owned, še ne legalno potrjen predsenik ZDA bo začel delati po direktivi onih zgoraj.
Trump je morda bil preveč blizu swamp kreaturam, ampak je marsikatero močvirno kreaturo tudi odpustil. Bolton, Fauci itd.
Štos trumpa je bil, da je res bil neodvisen predsednik, ne zato ker bi imel tako visoka moralna načela, ampak ker mu je njegov bebast ego tako veleval.
Odpustitev Faucija ni bila zaradi tega, ker se ni strinjal z njegovimi argumenti...ampak ker mu ni bil všeč. He got fired.
Win tudi za nas, čeprav for all the wrong reasons.
To je modus operandi trumpa. Dokler mu drkaš ego, si njegov zaveznik. Ko mu ne, si odpuščen.
Ko je Fauci moral speljati NWO agendo, mu je ni znal predstaviti na pravi način in je letel.
Kushner recimo ga dobro hendla, zato pa jeIzrael defacto upravljalec ZDA.
Dobro...Kushner ga hendla zlahka predvsem za to, ker mu je poročil njegovo seksualno fanzatijo...torej hčerko Ivanko.
Zato so najbrž tudi riggali volitve, brez, da bi bila potrebna javna assasinacija.
The Great Reset must continue. Imajo zgolj par let časa za izpeljati dokler je prebivalstvo omrtvičeno.
Pandemija covida je tako v ZDA kot drugot bullšit.
Je CDC že povedal, da so beležili 131.000 smrti ljudi, ki so imeli life ending disease, kot covid.
Povsot isti bullšit.
Nemogoče je, da zadeve niso usklajene.
Kot usklajene ne mislim, da se sestajajo v temnih sobanah. Ampak nekdo visoko zgoraj izdaja priporočila in cuka za rokave vsa poznanstva na kritičnih točkah sistema. Vse ostalo se samo naredi.
https://www.cnbc.com/2020/11/11/biden-c...
Bidenov svetovalec zahteva lockdown ZDA. Child groping, Build Back Better™, China owned, še ne legalno potrjen predsenik ZDA bo začel delati po direktivi onih zgoraj.
Trump je morda bil preveč blizu swamp kreaturam, ampak je marsikatero močvirno kreaturo tudi odpustil. Bolton, Fauci itd.
Štos trumpa je bil, da je res bil neodvisen predsednik, ne zato ker bi imel tako visoka moralna načela, ampak ker mu je njegov bebast ego tako veleval.
Odpustitev Faucija ni bila zaradi tega, ker se ni strinjal z njegovimi argumenti...ampak ker mu ni bil všeč. He got fired.
Win tudi za nas, čeprav for all the wrong reasons.
To je modus operandi trumpa. Dokler mu drkaš ego, si njegov zaveznik. Ko mu ne, si odpuščen.
Ko je Fauci moral speljati NWO agendo, mu je ni znal predstaviti na pravi način in je letel.
Kushner recimo ga dobro hendla, zato pa jeIzrael defacto upravljalec ZDA.
Dobro...Kushner ga hendla zlahka predvsem za to, ker mu je poročil njegovo seksualno fanzatijo...torej hčerko Ivanko.
Zato so najbrž tudi riggali volitve, brez, da bi bila potrebna javna assasinacija.
The Great Reset must continue. Imajo zgolj par let časa za izpeljati dokler je prebivalstvo omrtvičeno.
Pandemija covida je tako v ZDA kot drugot bullšit.
Je CDC že povedal, da so beležili 131.000 smrti ljudi, ki so imeli life ending disease, kot covid.
Povsot isti bullšit.
Nemogoče je, da zadeve niso usklajene.
Kot usklajene ne mislim, da se sestajajo v temnih sobanah. Ampak nekdo visoko zgoraj izdaja priporočila in cuka za rokave vsa poznanstva na kritičnih točkah sistema. Vse ostalo se samo naredi.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
--------
Poglejte kako totalno narobe je imel tinfoil teoretik zarot vostok:
https://www.msn.com/en-us/money/other/t...
Totalno falil sem z napovedmi. Nič od tega nisem uganil. Totalno v drugo smer je šlo kot sem napovedal.
Se opravičujem za kolosalno zmoto.
not
A imate normie pametnjakoviči še kake half assed FDV filozofe, ki pišejo v MSM o teoretikih zarot?
Z veseljem jih preberem in se vam nato posmejem v fejs.
Poglejte kako totalno narobe je imel tinfoil teoretik zarot vostok:
https://www.msn.com/en-us/money/other/t...
Ticketmaster May Implement System to Check Concertgoers for COVID Vaccination or Test Results
Ticketmaster is workshopping a virtual system in which customers prove whether they've been vaccinated or tested negative for COVID-19 when buying event tickets.
The ticket-selling company is reportedly brainstorming ways in which it can help concerts and other live entertainment shows resume in a safe manner, including an app feature in which customers would verify their health before claiming tickets, according to Billboard.
Totalno falil sem z napovedmi. Nič od tega nisem uganil. Totalno v drugo smer je šlo kot sem napovedal.
Se opravičujem za kolosalno zmoto.
not
A imate normie pametnjakoviči še kake half assed FDV filozofe, ki pišejo v MSM o teoretikih zarot?
Z veseljem jih preberem in se vam nato posmejem v fejs.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
PS. Lockdown kot vidite je predviden za 6 weeks.
Jp.
Jp.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Dark Winter Biden:
Build Back Better Biden:
Oh dear me. A sem pomotoma prilebil BoJo-ja? My bad. Bom takoj popravil:
Ni zarote guys. I swear.
Sem se vse te mesece motil in vas zavajal.
Se iz dna srca opravičujem, da sem vas vodil po napačni poti.
Prosim sprejmite moje opravičilo.
Sem našel še eno od bidena:
https://www.globalelr.com/2020/05/the-e...
Oh ti šement! Spet sem pogrešil in prilepil EU komisijo namesto BoJo-ja...err...i mean Bidena.
Se opravičujem za te grobe napake zadnje čase. Bom skušal biti bolj konsistenten v prihodnje.
Build Back Better Biden:
Oh dear me. A sem pomotoma prilebil BoJo-ja? My bad. Bom takoj popravil:
Ni zarote guys. I swear.
Sem našel še eno od bidena:
https://www.globalelr.com/2020/05/the-e...
The EU Recovery Fund: "Building Back Better" in a Post-COVID-19 World
On 27 May 2020, the European Commission (the Commission) announced a €750 billion stimulus fund aimed at helping the economies of the EU member states recover from the shock sustained as a result of the COVID-19 pandemic. Through this fund, officially titled Next Generation EU, the Commission hopes to "build back better", through channels that contribute to a greener, more sustainable and resilient society. When combined with the proposed €1.1 trillion EU budget for the next seven years, the Commission's wider recovery plan comes to a total of €1.85 trillion.
Oh ti šement! Spet sem pogrešil in prilepil EU komisijo namesto BoJo-ja...err...i mean Bidena.
Se opravičujem za te grobe napake zadnje čase. Bom skušal biti bolj konsistenten v prihodnje.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Ni zarote guys. I swear.
Brez skrbi, nisi nas vodil, saj ti itak nismo verjeli. Lepo, da si spredvidel svoje zmote.
In še en udarec za teoretike zarot in dr. Potrča:
Swedish surge in Covid cases dashes immunity hopes
“We consider the situation extremely serious,” the director of health and medical care services for Stockholm, Björn Eriksson, told the state broadcaster SVT this week. “We can expect noticeably more people needing hospital care over the coming weeks.”
Swedish hospitals were treating 1,004 patients for Covid-19, SVT said, an increase of 60% over the previous week’s 627. Data from the European Centre for Disease Prevention and Control suggests the rise in recent weeks may be Europe’s fastest.
https://www.theguardian.com/world/2020/...
Run for the hills. The covid cases are comming!!!! AGGHHHHAAAAA#$%=%
https://www.worldometers.info/coronavir...
Guys guys, wait! Come back. My bad. The deaths are falling.
Sweden lowest recorded yearly deaths, zadnjih skoraj 10 let.
Get back in to the pod folks, false alarm. Here's a worm bruger. Enjoy.
https://www.worldometers.info/coronavir...
Guys guys, wait! Come back. My bad. The deaths are falling.
Sweden lowest recorded yearly deaths, zadnjih skoraj 10 let.
Get back in to the pod folks, false alarm. Here's a worm bruger. Enjoy.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Urbano#Desno ::
https://www.24ur.com/magazin/med-covid-... ....6:00
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro... ....6:15
Very good MSM, very good.
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro... ....6:15
Very good MSM, very good.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
---------
Opažate še en trend...
praktično vse zahodne države so začele uporabljat policaje v full riot gear.
Gre za simboliko. Kako škorenj stiska na vrat plebsa.
Kako boste starši razložili vašim otrokom, ko bodo starejši, da ste dovolili izgubo svoboščin?
Opažate še en trend...
praktično vse zahodne države so začele uporabljat policaje v full riot gear.
Gre za simboliko. Kako škorenj stiska na vrat plebsa.
Kako boste starši razložili vašim otrokom, ko bodo starejši, da ste dovolili izgubo svoboščin?
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
2030:
"Očka. Zakaj ste leta 2020 zapirali življenje?"
"Bila je pandemija sine"
"Očka, zakaj ne smem iti na koncert brez letno obnovljenega potrdila o cepljenju?"
"Bila je pandemija sine"
"Očka zakaj si moram vsakič sneti masko pri vhodu v trgovino, da me kamera poslika?"
"Bila je pandemija sine"
"Ampak očka...sem pogledal statistike, letno povprečje mrtvih se ni povečalo, ponekod celo zmanjšalo. Umrli so pretežno end of life disease bolniki iz DSOjev. In nenazadnje, pandemije ni več po 10 letih, če smo že pri tem."
"Sine, kaj naj ti rečem...bolj me je zanimala nova Tesla model V, kot pa številke ali svoboda"
To bo črna pika vaše/naše generacije draga publika.
To bodo zgodovinske knjige pisale še desetletja. Uklonili ste se ob najmanjši nevarnosti, or less.
Vem, da vas ne prizadane, če vas sramoti vostok. Vas bo sin ali hčerka, če bodo le imeli kaj pameti v glavi ali da ne bodo omrtvičeni od smartphone-a.
Imagodei...vidim, da nisi še vrgel puško v koruzo? Zgolj mene se bojiš kot zgleda.
"Očka. Zakaj ste leta 2020 zapirali življenje?"
"Bila je pandemija sine"
"Očka, zakaj ne smem iti na koncert brez letno obnovljenega potrdila o cepljenju?"
"Bila je pandemija sine"
"Očka zakaj si moram vsakič sneti masko pri vhodu v trgovino, da me kamera poslika?"
"Bila je pandemija sine"
"Ampak očka...sem pogledal statistike, letno povprečje mrtvih se ni povečalo, ponekod celo zmanjšalo. Umrli so pretežno end of life disease bolniki iz DSOjev. In nenazadnje, pandemije ni več po 10 letih, če smo že pri tem."
"Sine, kaj naj ti rečem...bolj me je zanimala nova Tesla model V, kot pa številke ali svoboda"
To bo črna pika vaše/naše generacije draga publika.
To bodo zgodovinske knjige pisale še desetletja. Uklonili ste se ob najmanjši nevarnosti, or less.
Vem, da vas ne prizadane, če vas sramoti vostok. Vas bo sin ali hčerka, če bodo le imeli kaj pameti v glavi ali da ne bodo omrtvičeni od smartphone-a.
Modeli so tudi prikazovali projekcije, kaj bi se zgodilo, če bi naravi pustili prosto pot.
Večina tule, ko prešteva mrtve in ocenjuje, kako nenevarna reč je to, pozablja, da velik delež ljudi preživi zaradi naporov medicinskega osebja in razpoložljivih postelj. Po zagotovilih zdravnikov v bolnišnicah ni pacientov, ki ne bi potrebovali vsaj kisika. Mnogim od teh bolnikov, ki ležijo na navadnem (ne ICU) oddelku bolnišnice, bi se stanje v domačem okolju poslabšalo, napredovalo, dobili bi še kakšno oportunistično okužbo (bakterijska pljučnica), skratka, izid bi bil slabši kot je.
Imagodei...vidim, da nisi še vrgel puško v koruzo? Zgolj mene se bojiš kot zgleda.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
@kancler
Ne razumeš. Pandemije defacto ni. Številke temu potrjujejo.
Gre za odkrito predstavljen plan kolapsa družbe in reseta.
Ne neki točki enostavno boste morali spoznati. Dokler se vas ne dotakne lahko se delate distantne. Ampak dotaknilo se bo vseh. Enih prej drugih kasneje.
Je še komu zanimiva tudi ta delitev? Npr. pri nas leva opcija ni tolikšen fen ukrepov in nošenja mask in so anti Trump, desna opcija pa pro Trump in pro maske. V ameriki pa ravno drugačen obrat, levica pro maske in lockdown, desnica (Trump) pa čisto anti.
Vseeno, nekaj vprašanj.
1) Kako lahko okužba "zaide" v 85% domov po Slovenijii?? Je to dostava hrane po domovih? To absolutno nima nobenega smisla, posebej po tem, ker domovi, kao, ful pazijo na vnos tega in onega. Očitno ne pazijo ali pa se virus širi komplet drugače kot mislijo, ali pa je virus (covid) že prej obstajal in se ga šele danes zaznava (izmeri).
2) Kaj sedaj pomaga app, če smo vsi že več kot 10 dni doma? Moj bluetooth se sreča samo s telefonom moje žene, morda še s kom v trgovini ..
3) Kako bo zdravstvo (družba, celota) zmogla 4ti, 5ti val, če gremo spet dnevno na več tisoče okuženih? Tale corona bo kot groundhog day s tem načinom spopadanja. A res ne obstaja drug, bolj pameten, način?
Gre za odkrito predstavljen plan kolapsa družbe in reseta.
Ne neki točki enostavno boste morali spoznati. Dokler se vas ne dotakne lahko se delate distantne. Ampak dotaknilo se bo vseh. Enih prej drugih kasneje.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Slopek ::
Ampak folk se sprašuje, kako bodo gostinci brez delovne raje???
Gostinci so samo za njihovo zabavo tam, haha.
Nihče ne pomisli, da bo v tem času, ko je za opravljanje finih služb, zadosti par trenirk in pc, tudi njegova storitev lahko hitro na seznamu nepotrebnih.
Ampak ja, folk je razsvetljen, ko je odkril, kako blizu mu je ta comfort zone. Ne razmišlja na račun koga in česa je temu tako. Saj vemo tisto, ko nikogar več ni, da bi ti pomagal ;)
Gostinci so samo za njihovo zabavo tam, haha.
Nihče ne pomisli, da bo v tem času, ko je za opravljanje finih služb, zadosti par trenirk in pc, tudi njegova storitev lahko hitro na seznamu nepotrebnih.
Ampak ja, folk je razsvetljen, ko je odkril, kako blizu mu je ta comfort zone. Ne razmišlja na račun koga in česa je temu tako. Saj vemo tisto, ko nikogar več ni, da bi ti pomagal ;)
nevone ::
Seveda je pandemija. A ti res verjameš, da ni mogoče, da se je ta virus pojavil in da so po večini sveta okuženi s SARS-CoV-2 ali neko njegovo različico?
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
200 bolnikov na intenzivni negi je kaj - fake news?
V običajnih letih jih je mogoče po 20.
Vrjetno.
Kot prvo kakšnih bolnikov?
A ljudje z kardiovaskularnimi napadi, ki so slučajno pokazali pozitivno na sedaj že vsem jasno, nezanesljivih testih, je sicer bolnik na covid intenzivni, v resnici bi pač bil zgolj še en bolnik.
Vsem bi moralo biti jasno, da države različno kategorizirajo svoje covid bolnike.
Kot drugo. Tudi če so na intenzivni...kaj to pomeni, intubirani? Oksigenacija krvi? Transplantacija plazme? itd.?
To, da se nekomu daje masko kisika ni...intenzivno. vsaj ne v normalnih časih.
Saj si ti sam rekel...bolje, da ujamemo vsakega sumljivega, kot da koga pustimo umreti.
Da...se strinjam...ampak ne za ceno kolapsa družbe.
Sem prepričan, glede na vse videno, da so bolnice dobile striktne pogoje za sprejemanje covid pozitivnih bolnikov. Zakašljaš in dobiš postlo. Zakašljaš dvakrat greš na ICU.
In...kaj pa je 200 bolnikov na intenzivni?
V prejšnjih letih pri gripi smo bili v istem redu.
Kolikokrat smo že kazali članke, z podobnimi številkami prejšnja leta?
In ne se sedaj izgovarjat na ukrepe, ker očitno se ne morete odločit ali delujejo ali ne. Enkrat delujejo enkrat ne.
Žal mi je Okapi. Če želite (vi/stroka) me prepričat, potem pokažite podatke stanja bolnikov.
V kakšenm stanju se prejema, oksigenacija krvi, dnevni poteki itd.
In ponavljam...tudi če je vse to res kar pravite...je to še vedno kaplja v morje za biti globalna pandemija. Zdravstvena anomalija at best.
Problem je ker trenutno nimate kontra-uteži. Dokler vam država plačuje izdatke, dokler imate zaloge, se vam zdi fanj furati pandemijo zaradi 150 mrtvih 85+ ženic v celem letu.
Enostavno vas bo morala udariti gospodarska in družbena škoda, da boste lahko začeli primerjati pandemijo s potrebami življenja.
Še posebej ti Okapi si me pošteno razočaral v drugi polovici 2020. Vsaj od tebe sem pričakoval, da boš vzel malo bolj objektivno distanco nad dogajanje in hladnokrvno ocenjeval situacijo.
Imagodei je kot rečeno podobno že zganjal 2009, pa se zgleda ni naučil.
Ti če se imaš za novinarja vrednega svoje soli, ne bi smel nasedati propagandi in senzacionalizmu in histeriji, ki vlada v družbi.
Seveda je pandemija. A ti res verjameš, da ni mogoče, da se je ta virus pojavil in da so po večini sveta okuženi s SARS-CoV-2 ali neko njegovo različico?
o+ nevone
Kje sem reku, da virusa ni?
Rekel sem defacto ni. To pomeni, v praksi je dejansko ni. Smo pa jo zaradi histerije ustvarili.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Številke so znane. Pod 50 let je virus praktično prehlad. Med 50-70 je za večino gripa. 70+ je za peščico smrtno nevarna, ostali pa se morajo malo popazit in urediti se mora zdravstvo.
Vi zaradi tega zapirate državo?
Kot rečeno...nimate protiuteži. Ko vam bodo prihranki začeli pojenjat, ko bo državnega pufa zmanjkalo, ko bodo prijatelji/sorodniki začeli zgubljati posel, ko boste vi zaželi zgubljati posel.
Takrat boste imeli realnejšo sliko, kaj pomeni se iti pandemije.
Očitno še nismo tam. Očitno imamo še dovolj inercije za laufat par mesecev.
Jaz sem vas opozarjal. Konstantno. Vi pa očitno imate radi trdo roko.
Vi zaradi tega zapirate državo?
Kot rečeno...nimate protiuteži. Ko vam bodo prihranki začeli pojenjat, ko bo državnega pufa zmanjkalo, ko bodo prijatelji/sorodniki začeli zgubljati posel, ko boste vi zaželi zgubljati posel.
Očitno še nismo tam. Očitno imamo še dovolj inercije za laufat par mesecev.
Jaz sem vas opozarjal. Konstantno. Vi pa očitno imate radi trdo roko.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Rekel sem defacto ni. To pomeni, v praksi je dejansko ni. Smo pa jo zaradi histerije ustvarili.
Virus je, okuženi po svetu so, torej pandemija defacto je. Kaj pa si predstavljaš pod pandemija?
o+ nevone
NHS.UK tedenske številke smrti
https://www.england.nhs.uk/statistics/s...
weekly file
Excel -> Tab3 Deaths by condition
Smrti zaradi kovida je cca 5%.
weekly file
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Virus je, okuženi po svetu so, torej pandemija defacto je. Kaj pa si predstavljaš pod pandemija?
o+ nevone
Se delaš butasto ali kako?
Tudi islamski teroristi so, to pa ne pomeni, da smo trenutno v križarski vojni.
Gre za pandemijo novega prehlada, če že želiš po tvoje.
Pandemija covida-19 je 5% virusa, 95% histerije.
NHS.UK tedenske številke smrti
weekly file
Hvala za najdbo.
Kot rečeno...gre za številke, ki bi bile v nehisteričnih časih gladko spregledane. Nihče ne bi niti registriral, da se nekaj dogaja.
Sicer pa shranjuj te zadeve lokalno.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Večina proizvodnje normalno teče. Pomanjkanja dejansko ni, če je kdo v finančnih težavah ima ogromno možnosti, da vseeno nekako preživi. Nekateri ljudje so živeli slabo tudi pred razglasitvijo pandemije ali pa recimo v času razglašenih kriz.
(Razviti) svet je precej dobro opremljen za spopad s takimi težavami in dejansko se dela panika zato, ker je to nek način sproščanja in sedaj je ravno pravi trenutek, da se ta ventil malo dvigne.
Tisti, ki si želite, da se vaši črni scenariji uresničijo, upam, nimate dovolj moči, da svet vržete iz tirov, kot se je to s povzročanjem panike v preteklosti že dogajalo.
o+ nevone
Proizvodnja zaenkrat še teče. Res je.
Ripple effect lockdownov pa ni mogoče zanemarit. Ee posebej ker je bil splaniran ravno v času naslednje ekonomske krize.
Tisti, ki je živel prej slabo, sedaj živi še slabše. Čeprav pandemije ni.
In tudi, če zanemarimo gospodarske posledice imamo še vedno politično-družbene.
Tako kot po 9/11 prihajajo novi varnostni ukrepi.
Vse zavoljo pandemije, ki je po številkah niti ni.
Nevone, se delaš butasto ali kako? A ti res slika ni vidna?
Ripple effect lockdownov pa ni mogoče zanemarit. Ee posebej ker je bil splaniran ravno v času naslednje ekonomske krize.
Tisti, ki je živel prej slabo, sedaj živi še slabše. Čeprav pandemije ni.
In tudi, če zanemarimo gospodarske posledice imamo še vedno politično-družbene.
Tako kot po 9/11 prihajajo novi varnostni ukrepi.
Vse zavoljo pandemije, ki je po številkah niti ni.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Okapi ::
Žal mi je Okapi. Če želite (vi/stroka) me prepričat, potem pokažite podatke stanja bolnikov.
Še en vrhunski forumski strokovnjak za intenzivno medicino.
Žal mi je Vostok, ampak če res verjameš vsem tem kozlarijam, ki jih pišeš, si res pacient.
sheeshkar ::
Očitno je "butasta", tako kot jaz in še marsikdo. Na tebi je, da kot razsvetljeni heroj kaj ukreneš v tej smeri. Glede na to, da že 10 let na tem forumu v vseh možnih temah nabijaš eno in isto, to očitno ne deluje. Očitno ne bomo spregledali, čas je za bolj konkretne akcije. Tvoji somišljeniki so prejšnji teden že razbijali center, kdaj boš ti kaj prispeval?
Vprašaj se, kdo nosi večjo odgovornost? Tisti, ki smo itak zaslepljeni in neumni ter kot ovce nismo sposobni dojeti situacije, ali tisti, ki poznate resnico, a je vaša edina rešitev utrujanje na forumu?
Put up or shut up, Vostok! Čas je! Zakaj še nisi nič naredil? Si len ali nesposoben?
Žal mi je Vostok, ampak če res verjameš vsem tem kozlarijam, ki jih pišeš, si res pacient.
Podatke na plano Okapi.
Zaenkrat smo znotraj letnega povprečja. Gripe in RSV ni več. Statistika na covid sledilniku pa pove svoje.
Očitno je "butasta", tako kot jaz in še marsikdo. Na tebi je, da kot razsvetljeni heroj kaj ukreneš v tej smeri. Glede na to, da že 10 let na tem forumu v vseh možnih temah nabijaš eno in isto, to očitno ne deluje. Očitno ne bomo spregledali, čas je za bolj konkretne akcije. Tvoji somišljeniki so prejšnji teden že razbijali center, kdaj boš ti kaj prispeval?
Vprašaj se, kdo nosi večjo odgovornost? Tisti, ki smo itak zaslepljeni in neumni ter kot ovce nismo sposobni dojeti situacije, ali tisti, ki poznate resnico, a je vaša edina rešitev utrujanje na forumu?
Put up or shut up, Vostok! Čas je! Zakaj še nisi nič naredil? Si len ali nesposoben?
Očitno ste res neumni, ker številke so jasne. Vi jih ne razumete.
Ne vem kako naj vam še pomagam.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Okapi ::
Podatke na plano Okapi.
Zaenkrat smo znotraj letnega povprečja. Gripe in RSV ni več. Statistika na covid sledilniku pa pove svoje.
Znotraj letnega povprečja ob 10x strožjih zaščitnih ukrepih, kot prejšnja leta. Kaj ti to pove?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali remdesivir pomaga pri covidu-19? WHO pravi ne, FDA ga je potrdil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18616 (14488) | Uporabnik |
⊘ | Sodisce razveljavilo nekatere korona ukrepe (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 61827 (51567) | dexterboy |
⊘ | sezona gripe 750 hospitaliziranih, Zdaj zarad Covid pa 200 in panika (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 30082 (28185) | |
⊘ | Statistika in COVID-19 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Loža | 121641 (94651) | BigWhale |