» »

Razbito stresno steklo

Razbito stresno steklo

hyuga ::

Pozdravljeni. V stresno okno mi je priletel kamen in razbil stresno okno. Delci stekla so se naredili praske po strehi in spojlerju. Nekatere so globoke do plocevine,druge so minimalne.
Sem bil pri avtolicarju in je rekel da bo potrebno pobrusiti in prebarvati celo streho. Se to sploh splaca? zanime me kako je to pol na dolgi rok - kaj slabse?avto je star samo par let. nevem ce naj tako pustim kot je ali naj dam prebarvati celo streho.

profii ::

Če krije zavarovalnica pobarvaj, slabše kot je ne more biti.
Če kriješ z lastnega žepa, se pa sam odloči koliko te moti. Lahko kupiš "čopič" barvo in popraviš tiste praske ki so do pleha.

krucymucy ::

Ali pa folijo.

fikus_ ::

Če so praske do pločevine in rjavi, potem bo dobro na novo barvat, sicer ti je pa že nekdo predlagal - folija.

hyuga ::

Hvala za odgovore.

Nevem še, če mi bo zavarovalnica krila, namreč težko je to škodo uvrstiti v kako katerogorijo.
Škoda je nastala od delcev stekla, ki so ob "eksplodiranju" strešnega stekla popadali na streho avta. Nočem uveljavljati kasko, ker bom potem spet plačal franšizo prek 300EUR.
Ker sem bil v šoku nastale škode na strehi nisem videl in sem se pri cenilcu fokusiral le na strešno steklo, on pa seveda tudi ni videl nobene dodatne škode... seveda pa je zapisnik možno dopolniti - dokler starega nisi dal v izvedbo. Torej, mislite, da mi bodo krili to škodo brez uveljavljanja kasko-ja?
Avtoličar pravi, da bi morali - ampak ker so zaprli vse zaradi corone več nisem moral ponovno k cenilcu, samo za en dan sem zgrešil. :\ Bom mu poslal slike na mail pa bomo videli, če bo sploh odpisal. V glavnem, rabim še dodaten zapisnik, ker bosta zadeve popravljala\menjavala dva različna izvajalca.

O kakšni folji govorite?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hyuga ()

fikus_ ::

En link, da vidiš, kaj to je.

http://www.wrapping.si/storitve/car-wra...

errhec ::

Pokliči cenilca, ali pa naj ga pokliče ličar oz, tisti ki ti bo okno menjaval. Bi morali upoštevati.
dd

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vlom v avto (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8914469 (10605) St235
»

Avtozavarovanje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10528353 (23255) theBill