Forum » Zvok in slika » ATi VCR2 codec decoder
ATi VCR2 codec decoder
eraserr ::
dobil sem en filmček posnet z all in wonderjem v atijevem VCR2 formatu in ga ne morem gledat. Kje bi dobil dekoder, da bi ga gledov ali pa pretvoru v divx.
bobby ::
Namestit boš mogu ATI media player, s tem boš dubu codec in boš lahko gledal film, ali pa potem z VirtualDub-om konvertiral v Divx
SasoS ::
Če poznaš koga z ATIjevim tunerjem loh enostavno pripadajoče DLLje skopiraš iz windows\system direktorija k sebi (meni je delovalo). Mislim pa da je ATI izdal samo kodeke, ki jih lahko downloadaš nekje na njihovi strani...
eraserr ::
no sej to sem mislu, če se da kje downloadat, ker virtualdub obvladam, sam kodeka nimam, drugač bom šu pa k prjatlu, pa bom tam zrihtal.
SasoS ::
Ajajaj, a morm res jest vse najdt? A je tok težko napisat www.ati.com pa mal pobrskat? Link na kodeke
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI TV wonder PCI v XPOddelek: Zvok in slika | 1678 (1470) | karma |
» | Pretvoriti XVID v DIVX in imeti podnapise.Oddelek: Zvok in slika | 2821 (2586) | Jeronimo |
» | snemanje videa na računalnikOddelek: Zvok in slika | 1212 (1143) | T(he) Boss |
» | Videoposnetek predavanja v KiberpipiOddelek: Novice / Kiberpipa | 2611 (2611) | minmax |
» | BorgTV?!? capture > kodek problem!Oddelek: Sedem umetnosti | 1390 (1199) | Bx |