Forum » Loža » Nakup preko Spar online
Nakup preko Spar online
The Player ::
McClane ::
Ne boš imel prostih terminov, ker se da vrsto preskakovati in samo zapravljaš čas. Žal.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
mat xxl ::
Lahko to pojasniš, lahko na ZS, pa ne misliim, da vrsto preskočiš v stilu tistih 10 minut časa za izbor, kar je res skoraj nič, sam rabim 1 uro za kvalitetno naročilo za cca 200 eur.
Torej, ko naročilo že imaš ali si ga regularno pilil v več poskusih si še zmeram obsojen na 22 H ali ti preskočiš še tam ?
Torej, ko naročilo že imaš ali si ga regularno pilil v več poskusih si še zmeram obsojen na 22 H ali ti preskočiš še tam ?
Vazelin ::
Vsaka čast, da se vam da jajcat in preprosto ne greste v trgovino in vreče postavite nekam v klet za 3 dni, da so virus free :D
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
sandmat ::
dejansko se na koncu splača. Izgleda, da se gre špar malo vojnega dobičkarstva in dviguje cene. Za foro sem šel v merkator in nakupil iste stvari kot sem jih poklikal na spar online. Mercator je bil cca 10-15% cenejši na koncu na računu.
Groot ::
dejansko se na koncu splača. Izgleda, da se gre špar malo vojnega dobičkarstva in dviguje cene. Za foro sem šel v merkator in nakupil iste stvari kot sem jih poklikal na spar online. Mercator je bil cca 10-15% cenejši na koncu na računu.
Lahko malo bolj specifično kaj točno naj bi se podražilo?
Ker so krožile tudi že različne informacije o tem, da naj bi Hofer podražil del izdelkov, pa ob današnjem obisku trgovine nisem opazil nič posebnega (pa sem precej pozoren na cene sicer).
stvari, ki jih imam nabrane v košarici, so se med čakanjem (zadnjih par dni sem poskušal oddat naročilo) podražile. Nisem gledal kaj specifično, je pa evidentno, da je cena višja.
Bom pustil stvari v košarici in sporočim kaj se bo dogajalo v prihodnjih tednih :D
Bom pustil stvari v košarici in sporočim kaj se bo dogajalo v prihodnjih tednih :D
McNato ::
FoxKnox ::
stvari, ki jih imam nabrane v košarici, so se med čakanjem (zadnjih par dni sem poskušal oddat naročilo) podražile. Nisem gledal kaj specifično, je pa evidentno, da je cena višja.
Torej govoriš na pamet, nepreverjeno.
Redno kupujem v Šparu in vem kakšne so cene in kaj se je podražilo. Če je konec obdobja akcijske cene za določen artikel je seveda redna cena višja.
Ne nabijaj pa o vojnem dobičkarstvu in o višanju kar na splošno.
Je pa na splošno v tem času zelo malo artiklov v akciji.
Kar pa se tiče Špar online : Pustite upokojencem in družinam z majhnimi otroki to možnost, saj ni nič narobe, če malo pretegnete noge v prazni trgovini.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FoxKnox ()
cifre niso govorjenje na pamet. Je pa govorjenje na pamet bluzenje, da bodo upokojenci kucali skripte, da pridejo na vrsto pred ostalih 3000 čakajočih v šparovi vrsti. Mimogrede, kako veš, da mi nimamo majhnih otrok? ;)
EDIT: also, za isti spisek sem v pregovorno dragem mercatorju danes plačal 15% manj kot bi jih v špar online :)
EDIT: also, za isti spisek sem v pregovorno dragem mercatorju danes plačal 15% manj kot bi jih v špar online :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sandmat ()
LeQuack ::
Mene bolj zanima koliko vas bo uporabljalo to tudi po koncu karantene? Jaz sem npr. to s pridom uporabljal že dalj časa in poskušal prepričati ljudi da probajo, ampak niso imeli nekaj interesa.
Quack !
Meni je boljše obiskovanje fizično v trgovini. Sigurno ne bom uporabljal (kaj šele da bi čakal v neki virtualni vrsti)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
LeQuack ::
Meni je boljše obiskovanje fizično v trgovini. Sigurno ne bom uporabljal (kaj šele da bi čakal v neki virtualni vrsti)
Dobro čakalna vrsta je trenutna pogruntavščina, prej si lahko za isti ali naslednji dan že naročil.
Quack !
Nikoli nisem izkoristil. Mi kar paše, da se malo zapeljem to trgovine in se tam malo sprehodim, če ne drugega.
balluf ::
Mater, kakšne težave imate velemeščani .
Mi na vasi še vemo ne, da tudi to obstaja,lepo pot pod noge in v trgovino.
Sproti pa še kakšnega starejšega znanca vprašajte, če kaj rabi iz Špa.., da boste še malo koristni.
Mi na vasi še vemo ne, da tudi to obstaja,lepo pot pod noge in v trgovino.
Sproti pa še kakšnega starejšega znanca vprašajte, če kaj rabi iz Špa.., da boste še malo koristni.
IL_DIAVOLO ::
2dark ::
Mene bolj zanima koliko vas bo uporabljalo to tudi po koncu karantene? Jaz sem npr. to s pridom uporabljal že dalj časa in poskušal prepričati ljudi da probajo, ampak niso imeli nekaj interesa.
Men ne pride v poštev, ker imam špar dobrih 500 metrov stran od prebivališča. To pride v poštev v ljubljani. V manjših krajih zadeva ne more obratovat.
The Player je izjavil:
še enkrat si preber opozorila v rdečem okenčku na njihovi strani. Odprejo se ob 22:00.
ja to sem videl, ampak, a se ne odprejo potem še dodatni ob polnoči? Vsaj tako sem razumel. Se pravi, če zamudiš termin za ob 22.00, je konec?
Zdaj boš okusil čar socializma.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
ForReal ::
Trgovci imajo ozko grlo pri pripravi robe v škatle/vrečke. Vse to je ročno delo, kakor berem, noben od njih nima ta del avtomatiziran. Ugibam, tudi če nabira nekje 20 "nabiralcev" je limit pri pripravi v 8 urah 100 naročil mogoče? Ali v skladiščih ali v trgovinah menim, da ta produktivnost enako precej omejena (ta del sem poznal ko sem delal v trgovini v Tušu). Koliko imajo pa smen pa nimam pojma.
Imam pa insajderske informacije da dela Tuš na širitvi njihovega Hitri Nakup spletnega supermarketa - Hitri Nakup povezava . Trenutno se skoraj dnevno dodajajo termini za pickup v Kranju, Celju in MB. Do zdaj že odprto: Drive-Thru Planet Tuš Celje (4x drive-thru pasi), Tuš Supermarket Maribor Jadranska.
Baje da odpirajo next week Koper, Novo Mesto; prijave za beta-dostop naj bi odprli preko fb in email-a (piše mi njihov FB admin): Hitri Nakup FB
Imam pa insajderske informacije da dela Tuš na širitvi njihovega Hitri Nakup spletnega supermarketa - Hitri Nakup povezava . Trenutno se skoraj dnevno dodajajo termini za pickup v Kranju, Celju in MB. Do zdaj že odprto: Drive-Thru Planet Tuš Celje (4x drive-thru pasi), Tuš Supermarket Maribor Jadranska.
Baje da odpirajo next week Koper, Novo Mesto; prijave za beta-dostop naj bi odprli preko fb in email-a (piše mi njihov FB admin): Hitri Nakup FB
mat xxl ::
Mehmed, ne gre te vrže po 90 minutah ven,tudi ob nedejavnosti te vrže ven.
Tudi preskakovanja vrste ni več, je sedaj kaka nova opcija ? Lahko na ZS.
Tudi preskakovanja vrste ni več, je sedaj kaka nova opcija ? Lahko na ZS.
Mehmed ::
Nedejavnost sem resil s autorefresh pluginom je pa bilo malo pod 90min do desete tako da mozno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitre blagajne Špar vs Mercator (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24726 (15305) | janezvalva |
» | Mercator online nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10915 (6535) | LeQuack |
» | Pametno nakupovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12920 (10619) | HappyPills |
» | Nakupovanje v Lidlu (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 44660 (31044) | Machete |