Forum » Loža » Mercator online nakup
Mercator online nakup
mtosev ::
naroco prejsnji teden pri njih za 83eur stuffa. Vse ni prislo, to soboto ob 5.00h pa mi je na spletni banki pisalo, da so vzeli samo nekaj cez 60eur.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
LeQuack ::
Zdaj so očitno začeli dostavljati (vsaj za LJ) še iz lokacije Rudnik. Prej je bilo samo iz Šmartinske. Tako da očitno so povečali kapacitete.
Quack !
observer82 ::
Jaz imam podoben problem, dva tedna se bodem z Mercatorjem in banko. Namreč ko narediš naročilo ti zadržijo vrednost zneska naročila(npr 60eur), dostavijo ti približno 2/3 izdelkov in dobiš dejanski račun na papirju. Po treh dneh ti iz računa poberejno kolikor je bila dejanska vrednost izdelkov(40eur). Na trr-ju je bila sprememba vidna pet dni kasneje, nakar se zaplete pri začetnem zadržku. Na trr-ju je vidno -40 in -60 eur Še vedno Mercator zadržuje začetno vrednost naročila. Banka mi sporoči, da ne more sprostit denarja nazaj ker Mercator še vedno zadržuje denar na mojemu računu. In zdaj Mercator sprašuje banko kaj naj naredi :) da se denar sprosti na moj račun. Opravljenih je bilo 6 tel klicev, poslanih 10 mailov in še zdaj ni razrešeno.
Je mel še kdo kakšen podoben problem, men nekaj izdelkov niso dostavli, ker jih niso imeli. Tudi na računu je pisalo, da mi teh izdelkov niso zračunali. Problem je pa bil ker sem na spletu plačal polno ceno (debetna n26) iz računa samo ti takoj dol trgali. Klical sam tja pa mi še una ženska sama ni znala točno povedat. Rekla da naj bi mi razliko nakazali nazaj na kartico. Razlike mi pa niso nakazali, zdej je 4 dan od tega. Se je še komu kaj podobnega zgodilo?
Pokliči svojo banko, da ti sprostijo razliko na tvoj račun, ne trgajo ti takoj ampak samo rezervirajo denar
d_DJ ::
@observer82
Imam N26, ki ima samo neko online klepetalnico. Bom počakal še par dni, če ne se ne sprosti razlika se pa lotim klepetalnice.
Imam N26, ki ima samo neko online klepetalnico. Bom počakal še par dni, če ne se ne sprosti razlika se pa lotim klepetalnice.
Zdaj so očitno začeli dostavljati (vsaj za LJ) še iz lokacije Rudnik. Prej je bilo samo iz Šmartinske. Tako da očitno so povečali kapacitete.
Tudi več terminov je zgleda na voljo, prej je bilo vse takoj zasedeno.
Quack !
@observer82
Pri meni je bila vidna sprememba (dajanska vrednost izplačila) na računu šele 7.dan, tranzakcijska sled pa 10 dan po prejemu naročila, oz 12 dan od oddaje naročila
Tako pri Mercatorju in Sparu Online so šli na slabše, in sicer so mejo za brezplačno dostavo prestavili iz 40€ na 60€. Tako da očitno nočejo, da ljudje kupujejo več online.
Quack !
Vsakdo se enkrat prej ali slej ustreli v koleno :)
Vsekakor. Edino kar me moti je, da bodo zmanjšanje eventualnega prometa zvalili na potrošnike in konec virusne krize.
Quack !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitre blagajne Špar vs Mercator (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24451 (15030) | janezvalva |
» | Nakup preko Spar online (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14090 (7369) | Mehmed |
» | Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 174701 (159531) | zoot |