» »

Nakup preko Spar online

Nakup preko Spar online

1
2
»

The Player ::

DeeJay je izjavil:

še enkrat si preber opozorila v rdečem okenčku na njihovi strani. Odprejo se ob 22:00.

ja to sem videl, ampak, a se ne odprejo potem še dodatni ob polnoči? Vsaj tako sem razumel. Se pravi, če zamudiš termin za ob 22.00, je konec?

DeeJay ::

Včasih so mel ob polnoči pa so prestavl na 22:00.

McClane ::

Ne boš imel prostih terminov, ker se da vrsto preskakovati in samo zapravljaš čas. Žal.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

mat xxl ::

Lahko to pojasniš, lahko na ZS, pa ne misliim, da vrsto preskočiš v stilu tistih 10 minut časa za izbor, kar je res skoraj nič, sam rabim 1 uro za kvalitetno naročilo za cca 200 eur.

Torej, ko naročilo že imaš ali si ga regularno pilil v več poskusih si še zmeram obsojen na 22 H ali ti preskočiš še tam ?

sandmat ::

eno stran nazaj je objavljeno kako zaobit vrsto

Vazelin ::

Vsaka čast, da se vam da jajcat in preprosto ne greste v trgovino in vreče postavite nekam v klet za 3 dni, da so virus free :D
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

dejansko se na koncu splača. Izgleda, da se gre špar malo vojnega dobičkarstva in dviguje cene. Za foro sem šel v merkator in nakupil iste stvari kot sem jih poklikal na spar online. Mercator je bil cca 10-15% cenejši na koncu na računu.

Groot ::

sandmat je izjavil:

dejansko se na koncu splača. Izgleda, da se gre špar malo vojnega dobičkarstva in dviguje cene. Za foro sem šel v merkator in nakupil iste stvari kot sem jih poklikal na spar online. Mercator je bil cca 10-15% cenejši na koncu na računu.

Lahko malo bolj specifično kaj točno naj bi se podražilo?

Ker so krožile tudi že različne informacije o tem, da naj bi Hofer podražil del izdelkov, pa ob današnjem obisku trgovine nisem opazil nič posebnega (pa sem precej pozoren na cene sicer).

stvari, ki jih imam nabrane v košarici, so se med čakanjem (zadnjih par dni sem poskušal oddat naročilo) podražile. Nisem gledal kaj specifično, je pa evidentno, da je cena višja.

Bom pustil stvari v košarici in sporočim kaj se bo dogajalo v prihodnjih tednih :D

McNato ::

Lahko da si imel v košarici izdelke ki so bili v akciji ki se je že iztekla.

Danes v Financah članek o alternativnih trgovinah z dostavo.
Če ima kdo dostop se priporočam za njihove predloge oz ugotovitve.

FoxKnox ::

sandmat je izjavil:

stvari, ki jih imam nabrane v košarici, so se med čakanjem (zadnjih par dni sem poskušal oddat naročilo) podražile. Nisem gledal kaj specifično, je pa evidentno, da je cena višja.

Bom pustil stvari v košarici in sporočim kaj se bo dogajalo v prihodnjih tednih :D

Torej govoriš na pamet, nepreverjeno.
Redno kupujem v Šparu in vem kakšne so cene in kaj se je podražilo. Če je konec obdobja akcijske cene za določen artikel je seveda redna cena višja.
Ne nabijaj pa o vojnem dobičkarstvu in o višanju kar na splošno.
Je pa na splošno v tem času zelo malo artiklov v akciji.
Kar pa se tiče Špar online : Pustite upokojencem in družinam z majhnimi otroki to možnost, saj ni nič narobe, če malo pretegnete noge v prazni trgovini.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FoxKnox ()

cifre niso govorjenje na pamet. Je pa govorjenje na pamet bluzenje, da bodo upokojenci kucali skripte, da pridejo na vrsto pred ostalih 3000 čakajočih v šparovi vrsti. Mimogrede, kako veš, da mi nimamo majhnih otrok? ;)

EDIT: also, za isti spisek sem v pregovorno dragem mercatorju danes plačal 15% manj kot bi jih v špar online :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sandmat ()

LeQuack ::

Mene bolj zanima koliko vas bo uporabljalo to tudi po koncu karantene? Jaz sem npr. to s pridom uporabljal že dalj časa in poskušal prepričati ljudi da probajo, ampak niso imeli nekaj interesa.
Quack !

Meni je boljše obiskovanje fizično v trgovini. Sigurno ne bom uporabljal (kaj šele da bi čakal v neki virtualni vrsti)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

LeQuack ::

Vazelin je izjavil:

Meni je boljše obiskovanje fizično v trgovini. Sigurno ne bom uporabljal (kaj šele da bi čakal v neki virtualni vrsti)

Dobro čakalna vrsta je trenutna pogruntavščina, prej si lahko za isti ali naslednji dan že naročil.
Quack !

Nikoli nisem izkoristil. Mi kar paše, da se malo zapeljem to trgovine in se tam malo sprehodim, če ne drugega.

balluf ::

Mater, kakšne težave imate velemeščani :D.
Mi na vasi še vemo ne, da tudi to obstaja:)),lepo pot pod noge in v trgovino.
Sproti pa še kakšnega starejšega znanca vprašajte, če kaj rabi iz Špa.., da boste še malo koristni.;((

IL_DIAVOLO ::

Vazelin je izjavil:

Nikoli nisem izkoristil. Mi kar paše, da se malo zapeljem to trgovine in se tam malo sprehodim, če ne drugega.

Da te ne bo Hojs slisal :D

2dark ::

LeQuack je izjavil:

Mene bolj zanima koliko vas bo uporabljalo to tudi po koncu karantene? Jaz sem npr. to s pridom uporabljal že dalj časa in poskušal prepričati ljudi da probajo, ampak niso imeli nekaj interesa.

Men ne pride v poštev, ker imam špar dobrih 500 metrov stran od prebivališča. To pride v poštev v ljubljani. V manjših krajih zadeva ne more obratovat.

The Player je izjavil:

DeeJay je izjavil:

še enkrat si preber opozorila v rdečem okenčku na njihovi strani. Odprejo se ob 22:00.

ja to sem videl, ampak, a se ne odprejo potem še dodatni ob polnoči? Vsaj tako sem razumel. Se pravi, če zamudiš termin za ob 22.00, je konec?

Zdaj boš okusil čar socializma.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

ForReal ::

Trgovci imajo ozko grlo pri pripravi robe v škatle/vrečke. Vse to je ročno delo, kakor berem, noben od njih nima ta del avtomatiziran. Ugibam, tudi če nabira nekje 20 "nabiralcev" je limit pri pripravi v 8 urah 100 naročil mogoče? Ali v skladiščih ali v trgovinah menim, da ta produktivnost enako precej omejena (ta del sem poznal ko sem delal v trgovini v Tušu). Koliko imajo pa smen pa nimam pojma.

Imam pa insajderske informacije da dela Tuš na širitvi njihovega Hitri Nakup spletnega supermarketa - Hitri Nakup povezava . Trenutno se skoraj dnevno dodajajo termini za pickup v Kranju, Celju in MB. Do zdaj že odprto: Drive-Thru Planet Tuš Celje (4x drive-thru pasi), Tuš Supermarket Maribor Jadranska.

Baje da odpirajo next week Koper, Novo Mesto; prijave za beta-dostop naj bi odprli preko fb in email-a (piše mi njihov FB admin): Hitri Nakup FB

atales ::

spar je omejil addblocker :(

DeeJay ::

Jep, ni več preskakovanja vrste.

Mehmed ::

Sej ti ni treba preskociti vrste. Oddelas jo popoldne pa pocakas na strani do 22h.

mat xxl ::

Mehmed, ne gre te vrže po 90 minutah ven,tudi ob nedejavnosti te vrže ven.

Tudi preskakovanja vrste ni več, je sedaj kaka nova opcija ? Lahko na ZS.

Mehmed ::

Nedejavnost sem resil s autorefresh pluginom je pa bilo malo pod 90min do desete tako da mozno.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hitre blagajne Špar vs Mercator (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14224726 (15305) janezvalva
»

Mercator online nakup (strani: 1 2 )

6110912 (6532) LeQuack
»

Pametno nakupovanje (strani: 1 2 )

5412920 (10619) HappyPills
»

Nakupovanje v Lidlu (strani: 1 2 3 4 5 )

20344660 (31044) Machete

Več podobnih tem