Forum » Na cesti » Audi A3 večja platišča
Audi A3 večja platišča
Majk3213sroc ::
Pozdravljeni!
Vozim avto znamke Audi A3 hatchback 2008 1.9 TDI. In sicer sedaj imam 16 colske feltne, namen pa imam kupiti za letne gume 17 colske oz. mogoče 18 colske. Seveda se mi gre predvsem za izgled avtomobila. Za 17 colske avto že ima homologacijo za 18 pa bi jo moral pridobit. Zanima me kaj menite ali je sploh pametno da dam gor 18 colske. Bi bilo potem potrebno tudi nižanje avta(zaradi izgleda), slabši pospeški, poraba itd, skratka zanimame vaše mnenje, izkušnje.
Hvala!
Vozim avto znamke Audi A3 hatchback 2008 1.9 TDI. In sicer sedaj imam 16 colske feltne, namen pa imam kupiti za letne gume 17 colske oz. mogoče 18 colske. Seveda se mi gre predvsem za izgled avtomobila. Za 17 colske avto že ima homologacijo za 18 pa bi jo moral pridobit. Zanima me kaj menite ali je sploh pametno da dam gor 18 colske. Bi bilo potem potrebno tudi nižanje avta(zaradi izgleda), slabši pospeški, poraba itd, skratka zanimame vaše mnenje, izkušnje.
Hvala!
hojnikb ::
pridobis samo izgled, zgubis pa vse ostalo. drazje gume, vecji kotalni upor (kar za seboj prinese vecjo porabo in slabsi pospesek) in vecjo sanso da prebijes gumo na kakem robniku. pa seveda udobje gre dol.
ce ze mors, potem vzami original 17ke, ki so v homologaciji in je toto. bo se kr ok kompromis, ce bi rad mal bolj atraktivn izgled.
ce ze mors, potem vzami original 17ke, ki so v homologaciji in je toto. bo se kr ok kompromis, ce bi rad mal bolj atraktivn izgled.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Anney ::
Če so ti všeč in imaš denar za homologacijo+feldne+gume, je izbira tvoja. Trgovci bodo veseli, tvoja denarnica pa malo manj. Avto pa na vrednosti nebo pridobil, sam delam kontra iz več grem na manj, ker nisem suženj avtomobilu, ampak on meni.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
koyotee ::
Ja pa vztrajnik bo sel prej po gobe.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Golf 7 2015, feltne iz R 16, na R 17 ali 18? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9312 (7783) | nekoman |
» | alu platišča za avto (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10616 (7083) | šernk |
» | Pnevmatike R17 vs R18 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 29268 (24411) | njyngs |
» | Katera dimenzije ALU platišč?Oddelek: Na cesti | 5473 (4782) | GrimReaper |
» | Vgradnja novih sedežov (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12987 (10061) | mat xxl |