» »

Raztaljotka

Raztaljotka

Koci ::

kdaj bo spet kaj Raztaljotka?

Primoz ::

A prispevas kaj?
There can be no real freedom without the freedom to fail.

hmm tud bi se našlo kaj

Dalmatinc ::

kaj:D

OZZY ::

Koci da svoj kompjuter. ...................... Samo za en dan.:D:D

McHregec ::

Jst loh prspevam eno grafično kartico Trident 512 kb pa eno Music MX z 1 mb.
Destroyer Of The Worlds.

Rott-von-weiler ::

to potem ni več raztaljotka ampak kramarska dražba zato maš bolho al pa flomarkt:O
-------------------------------
piši kao što govoriš

Elemen_T ::

Se mi zdi da Hregec misli zadevo podariti in ne dati v dražbo...kot to omogoča bolha...
Res pa nebi bilo slabo še enkrat Raztaljoke izpeljat ... sponzorjov ne boste težko dobili...

OZZY ::

Elmen_t: Po moje so sponzorji vedno problem. Večinoma je kako stvar težko nafehtat. ;(

OZZY he,he

ne resno jaz lahko prispevam eno še zapakirano grafično kartico. Blaster Creative 2x3xD 4 MB, AGP
ž
:\:\:\:\

Elemen_T ::

Če bi stvar realizirali tudi naš portal prispeva kako malenkost. slotech če bo kaj...mail us

OZZY: Verjetno...ali pa tudi ne. Taka stran kakršna je slotech lahko z nekaj truda dobi sponsorstvo. Misliš da je npr. Jerovšku težko dat enga Geforca 3 za enomesečno reklamo? Nikakor. Če sem jaz dobival denarne in pratkične ponudbe (nagrade) od raznih podjetij po Slo za izbor naj Vica pa stran niti ni tako obiskana kakor slotech....

Lep pozdrav

Točno Element!!

Jebiveter ::

Se strinjam s tabo ElemenT! Sam ze tako je kr nekaj reklam na strani in ce bi se zacele se bolj nabirat to nebi blo dobro, ane?! Glede podarjanja komponent: Pa saj ne more dat vsaka firma vsak mesec al dva eno, recimo 50k sit, drago stvar samo za reklamo. Nevem, ce se jim to pol izplaca!:|
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Mitja 34 ::

Jaz pa dam 24xcd-rom neznane znamke(za silo dela) in 28.8 k modem(ne dela(hin,zanič,kaput)). :D

CCD ::

Jaz pa naredim en nov fanbus.

Binji ::

Pridte h meni pa si naberte zelezja kukr cste:D. Za kasn muzej bo;)
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A se Slo-Tech prodaja? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1078134 (5356) Ziga Dolhar
»

Slo-Tech postaja nezanimiv!

Oddelek: Slo-Tech
481971 (1214) tejo
»