Forum » Loža » kalcinat v rami
kalcinat v rami
sreda ::
Jaz sem imel. Me je
Sem delal vaje. Cel youtube poln primerov.
Bolečine popolnoma izginila.
Sem delal vaje. Cel youtube poln primerov.
Bolečine popolnoma izginila.
Cruz ::
Terapije se obnesejo odlično, saj velja za precej rutinsko poškodbo.
Kot je @sreda omenil, imaš na YouTube-u ogromno materiala, lahko pa greš na terapijo, bo prav gotovo boljše, če jo imaš na voljo in čas. Najbolj pomembno tukaj je to, da ne čakaš, da bolečina izgine, ker ne bo(vsaj ne popolnoma)! Potrebno je delati vaje in naučiti ter ohraniti ramena v pravilnem položaju.
TL;DR Potrebno je okrepiti "rotator cuff" mišice, da ostanejo ramena v spuščenem, "pravilnem" položaju. Seveda ni vedno tako enostavno, ampak v večini primerov je to. Nepravilna drža in posledično slabe mišice v tistem predelu. Ramena morajo biti spuščena in "zadaj", ne "naprej", prsni koš pa ven.
Kot je @sreda omenil, imaš na YouTube-u ogromno materiala, lahko pa greš na terapijo, bo prav gotovo boljše, če jo imaš na voljo in čas. Najbolj pomembno tukaj je to, da ne čakaš, da bolečina izgine, ker ne bo(vsaj ne popolnoma)! Potrebno je delati vaje in naučiti ter ohraniti ramena v pravilnem položaju.
TL;DR Potrebno je okrepiti "rotator cuff" mišice, da ostanejo ramena v spuščenem, "pravilnem" položaju. Seveda ni vedno tako enostavno, ampak v večini primerov je to. Nepravilna drža in posledično slabe mišice v tistem predelu. Ramena morajo biti spuščena in "zadaj", ne "naprej", prsni koš pa ven.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cruz ()
737 ::
Kalcinacije se pojavljajo ob pomanjkanju mineralov bora in magnezija, ter vitaminov D in K2. Nekje sem že videl, da se prodaja podjezični sprej z D3 in K2. Boraks in magnezijev klorid sta pa poceni in se dobro absorbirata transdermalno.
Alfa Dog ::
Jaz sem imel in sem šel na terapijo.
Terapija je vključevala ultrazvok, elektrostimulacijo okoliških mišic, lasersko obsevanje ter gibalne vaje. Pomagalo je takoj, bolečine pa so popolnoma izginile po treh mesecih. Od tega je že2 leti in pol in stvar se ni več ponovila.
Moj backup plan je bil ultrazvočno vodena lavaža, ki jo izvaja ena zdravnica v diagnostičnem centru Bled. Je precej dražji postopek (samoplačniški), na srečo ni bil potreben.
Terapija je vključevala ultrazvok, elektrostimulacijo okoliških mišic, lasersko obsevanje ter gibalne vaje. Pomagalo je takoj, bolečine pa so popolnoma izginile po treh mesecih. Od tega je že2 leti in pol in stvar se ni več ponovila.
Moj backup plan je bil ultrazvočno vodena lavaža, ki jo izvaja ena zdravnica v diagnostičnem centru Bled. Je precej dražji postopek (samoplačniški), na srečo ni bil potreben.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Alfa Dog ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Križ - bolečina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30185 (3938) | stajerska |
⊘ | Okrevanje po rupturi Ahilove tetiveOddelek: Loža | 18531 (6028) | Bellzmet |
» | Katero masazo izbratiOddelek: Loža | 5913 (674) | iwch |
» | Bolecina v zapestjuOddelek: Loža | 13416 (12724) | Rippy |
» | bolečina v hrbtenici - ko mišica pritisne na kostOddelek: Loža | 3519 (3021) | rezator |