Forum » Slo-Tech » Pohvale
Pohvale
Temo vidijo: vsi
FormerUser ::
Se mi je zdelo, da sem enkrat nekje tukaj opazila temo "Pohvale", ampak ker je sedaj ne najdem, odpiram novo.
Rada bi pohvalila moderatorja @ahac-a, za doslednost pri "oživljanju" moje teme, ki so jo uporabniki dvakrat izbrisali. To je vse.
Rada bi pohvalila moderatorja @ahac-a, za doslednost pri "oživljanju" moje teme, ki so jo uporabniki dvakrat izbrisali. To je vse.
- zaklenil: bluefish ()
Raptor F16 ::
Pohvalu bi D3m ker je v privat da best kolega.
Pohvalil bi jype-a. Tip je razgledan, dober sogovorec, stručko svoje vrste. Ko se z njim dobiš 1 na 1 vidš, da gre za one in a million osebo.
Pohavlil bi Okapija, ki nesebično deli svoje znanje in izkušnje, ustvarja zanimive prispevke...
Pohvalil bi tudi Barbapapo / CADFreak, ki kdaj deli svoje praktične izkušnje v tehinčnih bolj strojniško obarvanih temah. Predvsem njegov umirjen karatkter pozitivno odstopa od povprečja. Za razliko od mene ni zaletav...
Pohvalil bi McHusch-a in Agressorja, ki poskrbita za glavnino člankov na ST -> Vsebina zaradi katere se splača obiskati forum tudi, ko ti ni do sodelovanja v razpravah.
Ostali mi trenutno ne padejo na misel, da bi jih lahko s čim kakorkoli izpostavil.
Pohvalil bi jype-a. Tip je razgledan, dober sogovorec, stručko svoje vrste. Ko se z njim dobiš 1 na 1 vidš, da gre za one in a million osebo.
Pohavlil bi Okapija, ki nesebično deli svoje znanje in izkušnje, ustvarja zanimive prispevke...
Pohvalil bi tudi Barbapapo / CADFreak, ki kdaj deli svoje praktične izkušnje v tehinčnih bolj strojniško obarvanih temah. Predvsem njegov umirjen karatkter pozitivno odstopa od povprečja. Za razliko od mene ni zaletav...
Pohvalil bi McHusch-a in Agressorja, ki poskrbita za glavnino člankov na ST -> Vsebina zaradi katere se splača obiskati forum tudi, ko ti ni do sodelovanja v razpravah.
Ostali mi trenutno ne padejo na misel, da bi jih lahko s čim kakorkoli izpostavil.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Raptor F16 ()
FrRoSt ::
Pohvalil bi tole našo, simpatično in rahlo plaho @Hipatijo, ki se bori in opozarja tudi na zadeve z lepšimi polovicami ljudi in njihovimi problemi.
Sicer je zadnje nekaj časa ni več tukaj gor, upam, da je ni pregnal koronavirus.
Sicer je zadnje nekaj časa ni več tukaj gor, upam, da je ni pregnal koronavirus.
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
janezvalva ::
hvala moderatorjem za vneto delo
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
Vazelin ::
Pohvalil bi moderatorja percija za zavzeto delo
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
bedarija ::
pohvalil bi @FrRoSt-a ker mi daje upanje da pecanje neznank na forumu lahko vodi v kaj resnejšega.
Jarno ::
To z idioti je malce mim. Gre za ST kulturo, kjer je slog pisanja z manj samocenzure, več je ad-hominem zadev itd.
Na bolje obiskanih dobro moderiranih tujih forumih praviloma vedno debatiraš s kom drugim, zato so prispevki bolj previdni in vsebinski.
Na bolje obiskanih dobro moderiranih tujih forumih praviloma vedno debatiraš s kom drugim, zato so prispevki bolj previdni in vsebinski.
#65W!
D3m ::
Pohvalil bi kolega Polota za dobro plavanje med WOKE babami in upam, da mu uspe v Lockhead Martin Corp. :)
Pohvalil bi tudi jypeta, ki me še mora povabiti v kitajsko restevracijo (Supernova).....lahko je tudi vozi miško.....pa Polozweii mora biti obvezno zraven.
Pohvalil bi tudi jypeta, ki me še mora povabiti v kitajsko restevracijo (Supernova).....lahko je tudi vozi miško.....pa Polozweii mora biti obvezno zraven.
|HP EliteBook|R5 6650U|
nergac ::
Pohvalil bi odzivnost moderatorjev, vedno so mi odgovorili v 12 urah in vedno je bila težava rešena.
Prav tako bi pohvalil ves forum, kjer je dovoljeno izražati mnenja.
Ko smo pa brisani, je to v veliki večini "paketno brisanje", ki omogoča daljše življenje tem.
Res se zgodi, da včasih kako zanimivo temo preveč zapacamo ...
Zelo mi ustreza modra tema slo-techa (temna mi je pretemna, bela presvetla).
Prav tako bi pohvalil ves forum, kjer je dovoljeno izražati mnenja.
Ko smo pa brisani, je to v veliki večini "paketno brisanje", ki omogoča daljše življenje tem.
Res se zgodi, da včasih kako zanimivo temo preveč zapacamo ...
Zelo mi ustreza modra tema slo-techa (temna mi je pretemna, bela presvetla).
Facebook dev ::
Pohvalil bi moderatorja Percija, ker je zaklenil temo o kriptovalutah in sem postal sedaj v sluzbi veliko bolj produktiven. Sef mi je v torek celo rekel, da je zelo zadovoljen s tem, kar sem naredil v torek.
Hvala.
Hvala.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.
m0LN4r ::
Jaz bi pa pohvalil vse stare macke na tem forumu, ki se vztrajajo, tako tehnicno, kot subjektivno, sarkasticno in vcasih spustijo kaksno zabavno enovrstricnico, ki jih ne kapira glih vsak.
Taksni stari macki, dajejo STju karakter, ki ga noben drug slo forum nima, kaj sele kak drug tuji forum, ki je poplavljen z pubertetniki, ragerji, ki nimajo pojma o pojmu.
Torej pohvala vsem, ki ste ze vec kot plusminus 10 let tukaj. Naj zivi ST vecno, pa nima veze v kaj se izrodi, tudi ST gre malo s trendom, kar ga ohranja zivega.
Kaj sploh bi brez ST ?
Taksni stari macki, dajejo STju karakter, ki ga noben drug slo forum nima, kaj sele kak drug tuji forum, ki je poplavljen z pubertetniki, ragerji, ki nimajo pojma o pojmu.
Torej pohvala vsem, ki ste ze vec kot plusminus 10 let tukaj. Naj zivi ST vecno, pa nima veze v kaj se izrodi, tudi ST gre malo s trendom, kar ga ohranja zivega.
Kaj sploh bi brez ST ?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
vostok_1 ::
Jaz bi pa pohvalil vse stare macke na tem forumu, ki se vztrajajo, tako tehnicno, kot subjektivno, sarkasticno in vcasih spustijo kaksno zabavno enovrstricnico, ki jih ne kapira glih vsak.
Kaj sploh bi brez ST ?
Aye. I'll drink to that.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Dajem pohvale moderatorju @Perciju, ker kljub konstantnemu pritisku, da bi pokazal nek nizek nivo tolerance in ponovno odprl temo o kriptovalutah, se on ne da in drži temo zaprto že več kot 1 mesec.
acookook ::
Pohvalil bi da best moda ne tem formu in discordu in to je naš dragi @ahac. Kapa dol.
Nadaljnje pohvala pa za hojnikb-a, M-Powerja in Tr0na.
@Hipatija, saj tebe bi tudi, sam mi nisi javila še tisto na ZSju. Dobiš potem še ti pohvalo.
Nadaljnje pohvala pa za hojnikb-a, M-Powerja in Tr0na.
@Hipatija, saj tebe bi tudi, sam mi nisi javila še tisto na ZSju. Dobiš potem še ti pohvalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: acookook ()
FormerUser ::
Rada bi pohvalila vse, ki si že skoraj dve leti prizadevajo, da bi me odgnali s tega foruma, ker guess what, USPELO VAM JE!!
Niste me premagali z argumenti in resnico, ampak s podtikanji in lažmi, ob tihi podpori moderatorjev.
Patriarchy : Hipatija = 1:0
Naj se slavje prične!
Niste me premagali z argumenti in resnico, ampak s podtikanji in lažmi, ob tihi podpori moderatorjev.
Naj se slavje prične!
Gagarin ::
Čestitke vsem, ki so pripomogli da gre tale podrepni prevarant končno s foruma. Sicer se bojim da se bo zelo kmalu reinkarniral z eno drugo identiteto. Bo pa zanimivo opazovat kaj in katerega spola bo tokrat. No lahko pa da je dotični zgolj potegnil Hojsa, in bo kmalu nazaj. Jebiga, noben noče kuverte odpret...
Hipatija: zakaj te random folk tako hitro iztiri? Če se umakneš so zmagali.
Kar neki folka je odšlo: raptor (pol se sicer vrnil), jype, prejšnjo ali dve nedelji nazaj zmaugy, sedaj hipatija. Redčijo se vrste :/
Kar neki folka je odšlo: raptor (pol se sicer vrnil), jype, prejšnjo ali dve nedelji nazaj zmaugy, sedaj hipatija. Redčijo se vrste :/
Gejspodar ::
Fajn bi bilo, da jih nadomesti ravno tako razgledan in sposoben folk, ne pa razni hr_natakarji in podobni fanatiki.
vostok_1 ::
FormerUser je izjavil:
Rada bi pohvalila vse, ki si že skoraj dve leti prizadevajo, da bi me odgnali s tega foruma, ker guess what, USPELO VAM JE!!
Naj se slavje prične!
That easy eh?
PS. Nedeljski antifa kolesar/kaviar komunist ni "odšel", bil je odšelan.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Neki mi je čudno pri vsej stvari.
Lansko leto je kao bila Hipatija označena za srednješolko oz. mlado žensko.
V zadnjem času je bila označena za moškega, ki se pretvarja da je ženska. Zelo težko verjamem tej "teoriji zarote", saj se je nemogoče na takšno količino postov pretvarjati, da se ne zmotiš parkrat in nekaj prvoosebnega napišeš v moški namesto v ženski obliki. Enostavno je to praktično nemogoče izvesti. Sigurno se boš enkrat uštel. Škoda, ker sem zamudil vso debato oz. karkoli so že imeli. Težko verjamem.
V zadnjem času je bila označena za moškega, ki se pretvarja da je ženska. Zelo težko verjamem tej "teoriji zarote", saj se je nemogoče na takšno količino postov pretvarjati, da se ne zmotiš parkrat in nekaj prvoosebnega napišeš v moški namesto v ženski obliki. Enostavno je to praktično nemogoče izvesti. Sigurno se boš enkrat uštel. Škoda, ker sem zamudil vso debato oz. karkoli so že imeli. Težko verjamem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
hr_natakar ::
Fajn bi bilo, da jih nadomesti ravno tako razgledan in sposoben folk, ne pa razni hr_natakarji in podobni fanatiki.
hmm, zakaj se mi zdi, da so vazelin, gejspodar in drugi vedno na strani hipatije? No, sej smo ze pisali o teh medsebojnih povezavah, kajne? Zakaj te hr natakar moti? Ker misli, da je hipatija povezana z vasimi trol racuni? Zarad tega verjetno. Kje pa je prihaja nodi?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hr_natakar ()
Gejspodar ::
Jaz nisem na nikogaršnji "strani" kolega. Imam svoja mnenja, kot večina ljudi na tem forumu. Drugi pač ponavljate retoriko, ki ste jo videli v YouTube conspiracy videih.
Kako točno ti klasificiraš trol račune? Vsakdo, ki se ne strinja s teboj? Vsak ki ni pogoltnil rdeče tablete, pa še naprej živi v laži realnosti in relativno zdravega duševnega zdravja?
Kako točno ti klasificiraš trol račune? Vsakdo, ki se ne strinja s teboj? Vsak ki ni pogoltnil rdeče tablete, pa še naprej živi v laži realnosti in relativno zdravega duševnega zdravja?
hr_natakar ::
V cem je razlika ce se politik zlaze ali pove resnico na 24ur ali na youtube? V cem je razlika ce strokovnjak pove uradne podatke na youtube ali na 24ur? Tvoje besede na forumu ne pomenijo nic, stejejo le dejanja. Tvoja dejanja poznam. Razen ce das kaksne linke, ki so preverljivi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hr_natakar ()
::
Hipatija: zakaj te random folk tako hitro iztiri? Če se umakneš so zmagali.
Ekstremisti (v katerokolo smer) niso dobri za nič. Vsi našteti niso nikoli znali poslušati argumentov, jype je bil celo razlog, da nas je kar nekaj uporabljalo JS skripte za skrivanje njegovih prispevkov.
GRT ::
V kratkem bomo šli tudi vsi kripto navdušenci, vkolikor misli perci še izvajati svojo cenzuro.
FireSnake ::
Pohvalill bi delo moderatorjev, ki so preprečili (neutemeljeno) blaterneje v podpisu upoirabika "Hipatija".
Posledično sem tudi sam "omili" retoriko v podpisu in ga bom, čez čas, vrnil na tako stanje kot sem ga imel nekoč.
Prepričan sem, da se bo vaše dobro delo odrazilo tudi na forumu. Tudi sam se bom, z nasveti, zdaj še bolj trudil.
Uporabnikov je vedno več.
Kaj je bila tvoja napoved?
Posledično sem tudi sam "omili" retoriko v podpisu in ga bom, čez čas, vrnil na tako stanje kot sem ga imel nekoč.
Prepričan sem, da se bo vaše dobro delo odrazilo tudi na forumu. Tudi sam se bom, z nasveti, zdaj še bolj trudil.
Redčijo se vrste :/
Hahaha. Počasi se uresničuje, kar sem napovedal že nekaj časa nazaj.
No sedaj pa imate. Pohvala vsem moderatorjem.
Uporabnikov je vedno več.
Kaj je bila tvoja napoved?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
tikitoki ::
Hipatija hvala za odhod. Kar se mene tice, ni skode, ca taksni uporabniki odidete. Mene ne zanima teptanje in omalovazevanje moskih. Kvecjemu me zanimajo dejanski problemi in celokupno resevanje leteh. Nekdo, ki mirno ignorira navedena dejstva in gre z glavo skozi zid...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
Cruz ::
Neki mi je čudno pri vsej stvari.Feministke s stališči kot jih ima ona, obstajajo(pogosto se jih omenja s slabšalnico TERF), tako da se glede tega nima smisla spravljati na osebno raven, četudi je tip, saj se debatira o vsebini povedanega, ne o tem, kaj kdo pove.
Kar se tiče uporabe moške oblike - ženske to lahko uporabijo zanalašč, ker se hočejo obvarovati na spletu, tako da se na forumih ipd. dostikrat izogibajo uporabe ženske oblike(ali uporabijo moško), saj se stalkerji hitro prikažejo.
Če je res ženska, ji ni za zameriti za odhod, ker je bila res deležna veliko sovraštva in osebne diskreditacije. Je pa tudi res, da je zelo trmasta.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cruz ()
S svojimi femistični stališči kot tudi izredno konzervativnimi pogledi na marsikaterem drugem področju je znala zanetit marsikateri prepir. Kombinacija njenih konzervativnih stališč skupno z žaljenjem vseh, ki se z njo ne strinjajo, je bil popoln recept za strani in strani neproduktivnih debat, kjer vsaka stran tolče po svoje.
Žal, tako kot je v večini primerov prepirov, nobena stran ne posluša argumentov druge strani in samo govori svoje. Isto je počela Hipatija, kot tudi večina njenih sogovornikov.
Definitivno je škoda, da gre, vendar si je na tem forumu našla konkrento mero sovražnikov in je boljše, če si najde okolje, kjer bo bolj zaželjena.
Zbogom.
Žal, tako kot je v večini primerov prepirov, nobena stran ne posluša argumentov druge strani in samo govori svoje. Isto je počela Hipatija, kot tudi večina njenih sogovornikov.
Definitivno je škoda, da gre, vendar si je na tem forumu našla konkrento mero sovražnikov in je boljše, če si najde okolje, kjer bo bolj zaželjena.
Zbogom.
Gagarin ::
Men je žal sam jypeta, mi je bil večkrat zabaven. Warpi in Hipo pa kej dosti več od žaljivk do drugače mislečih nista bila sposobna skupaj spraviti.
2dark ::
Kaj sploh bi brez ST ?
Tdu stari mački se bodo enkrat upehali in forum bo životaril.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
hojnikb ::
Neki mi je čudno pri vsej stvari.
ni tezko, ce imas eno izmed razcepljenih osebnostih in je en alterego srednjesolska zenska.
#brezpodpisa
Facebook dev je izjavil:
V kratkem bomo šli tudi vsi kripto navdušenci, vkolikor misli perci še izvajati svojo cenzuro.
Nobene škode. Si nam smetil po ZS-jih. Za to početje bi moral dobit trajni BAN!
ni tezko, ce imas eno izmed razcepljenih osebnostih in je en alterego srednjesolska zenska.
Točno to sem imel v mislih. Na forumu zgolj za provociranje in delanje zdrah. S takšnimi forum nikoli ne pridobi na kvaliteti. Kvaliteta ni v količini nekoristnih postov, pač pa v vsebini.
Bom pohvalil M-Powerja, ki redno skrbi z novicami iz sveta filmov, iger..
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Facebook dev je izjavil:
Nobene škode. Si nam smetil po ZS-jih. Za to početje bi moral dobit trajni BAN!
Točno to sem imel v mislih. Na forumu zgolj za provociranje in delanje zdrah. S takšnimi forum nikoli ne pridobi na kvaliteti. Kvaliteta ni v količini nekoristnih postov, pač pa v vsebini.
?? Skupno sem poslal 6 zasebnih sporočil, od tega nobenega tebi. Kdo ti je spammal karkoli kje?
Če ti je pa tak problem, ker je na vsake toliko tema špekuliranje cen na vrhu zadnjih tem, potem pa probleme išči pri sebi, ker to res ne bi smel biti razlog za nervozo.
Facebook dev je izjavil:
?? Skupno sem poslal 6 zasebnih sporočil, od tega nobenega tebi. Kdo ti je spammal karkoli kje?
Tiho bodi, ker si nam pošiljal vabila na ZS o udeležbi v temi o kriptodreku.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Nisem. Drugače pa kar pošlji kako sliko, kjer svoje laži dokazuješ.
D3m ::
FormerUser je izjavil:
Naj se slavje prične!
|HP EliteBook|R5 6650U|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Škandal slovenskega nogometnega sodnika (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 15604 (11154) | FTad |
» | Dvorana slovenskega filma - KolosejOddelek: Sedem umetnosti | 5643 (4123) | kjut |
⊘ | Dnevna krema za obraz (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 24747 (23065) | FormerUser |
⊘ | Erika Lust (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9095 (7892) | FormerUser |