Forum » Pomoč in nasveti » Ob menjavi Viber številke izgubljena zgodovina
Ob menjavi Viber številke izgubljena zgodovina
Aglaia ::
Pozdravljeni!
Na viber aplikaciji sem za pol ure zamenjala številko in jo po klicu, zamenjala nazaj.
Izgubila sem vso komunikacijo s prejšnje številke, kljub temu, da je sedaj vse po starem.
Ali jo je možno obnoviti in kako?
Ali obstaja podjetje, ki mi lahko pomaga?
Hvala za pomoč in odgovore.
Milena
Na viber aplikaciji sem za pol ure zamenjala številko in jo po klicu, zamenjala nazaj.
Izgubila sem vso komunikacijo s prejšnje številke, kljub temu, da je sedaj vse po starem.
Ali jo je možno obnoviti in kako?
Ali obstaja podjetje, ki mi lahko pomaga?
Hvala za pomoč in odgovore.
Milena
Gejspodar ::
Če pred menjavo nisi naredila backupa žal ne bo šlo, saj se podatki nepovratno izbrišejo.
Aglaia ::
Sem naredila ampak sedaj ne vem kje je to. Prav tako sem enako naredila pred časom in imam v winmail.dat obliki česar ne znam prenesti na mail niti sedaj ne nazaj v Viber.
Vem,da morda pišem 'neumnosti' a žal moje znanje seže do tu.
Hvala
Vem,da morda pišem 'neumnosti' a žal moje znanje seže do tu.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odločno za ponovno vzpostavitev nevtralnosti spleta v ZDAOddelek: Novice / NWO | 10899 (8060) | Furbo |
» | Znane cene Hoferjeve mobilne telefonije HoT (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 37480 (25789) | AštiriL |
» | Ta... Skype in (dobesedno) nesposoben MicrosoftOddelek: Pomoč in nasveti | 12285 (10930) | poweroff |
» | WhatsApp bo povsem brezplačenOddelek: Novice / Ostale najave | 13115 (11100) | smihael |
» | Viber "scam"?Oddelek: Pomoč in nasveti | 14542 (4009) | mat xxl |