Forum » Loža » Tveganja pri menjavi službe
Tveganja pri menjavi službe
Temo vidijo: vsi
Twixz ::
Zdaj, ponudbo za delo v smeri svoje izobrazbi sem dobil, pa še zmeraj imam občutek da je prelepo da bi bilo res in da bo delo veliko bolj za*ebano kot se govori (čeprav naj bi delal v pisarni).
Edino tveganje, ki ga vidim pri menjavi službe je psihični napor. Fizično bi bolj težko bolj na*ebal kot zdaj. Firma ima tud koncesije, torej je varna za delo še 15 let. Če si napišem na papir pluse in minuse bi bil res bimbo da ne grem. Pa bom delovno mesto zamenjal za 200 metrov...
Ampak mene še zmeraj skrbi..
Edino tveganje, ki ga vidim pri menjavi službe je psihični napor. Fizično bi bolj težko bolj na*ebal kot zdaj. Firma ima tud koncesije, torej je varna za delo še 15 let. Če si napišem na papir pluse in minuse bi bil res bimbo da ne grem. Pa bom delovno mesto zamenjal za 200 metrov...
Ampak mene še zmeraj skrbi..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako pogosto menjate službo / razlogi za toOddelek: Programiranje | 5309 (4016) | sunshine403 |
» | Menjava službeOddelek: Loža | 10423 (4257) | Kekokekič |
» | Ali lahko delodajalec preveri kandidata za zaposlitev (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15098 (11480) | harmony |
» | Odpoved brez zamere (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11142 (8606) | noraguta |
» | Se moram nujno držat odpovednega roka? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 36167 (33874) | AndrejO |