Forum » Kaj kupiti » modre LEDice
modre LEDice
Binji ::
Kdo ve kje bi dobil poceni modre ledice za 12V (ce sploh obstajajo za 12V) in ce ne se kako se jih zveze da bojo delale
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Hmm hvala glede tega..bom sou pogledat.
Kaj pa glede vezave? Mislm pa dat to u armaturo od avta tko da me zanima ce kdo kej ve kako je z voltazo tam. Se zmerej 12V?
Kaj pa glede vezave? Mislm pa dat to u armaturo od avta tko da me zanima ce kdo kej ve kako je z voltazo tam. Se zmerej 12V?
robio ::
Tud jst sm že pred časom to probaval pa ni bilo dober. Ledice so svetle v snopih tko da so bili na številčnicah krogi med njimi pa tema. Pol sm pa ugotovu da original slpoh ni slabo
vem ja...majo leco zato da usmerijo svetlobo in jih je treba zato pobrusit. Kaj mi poves malo kako si naredu to?
iso2000 ::
Mislim, da jih moraš z vodobrusnim papirjem pobrusit in se svetloba potem lepo razprši. Al pa če kje stakneš kakšne , ki imajo širok kot svetlobe.
robio ::
Mal sm pozabu nate pa vseeno. Kupil sm jih v IC-ju. Bile so 3v tko da sem povezal 4 zaporedno in dobil skupaj 12v. Predelal sm originalna grla od žarnic in žarnice povezal zunaj armature(zadaj seveda). Ampak kot sm že napisal sm mel po številčnicah modre kroge, trika z brušenjem pa nisem poznal.
Če se nemotim lahko 3v ledico priklopiš na 12v če daš na plus 12v/270ohm upor. Točno ti bodo pa sigurno znali tud tm povedat kjer jih boš kupil.
Če se nemotim lahko 3v ledico priklopiš na 12v če daš na plus 12v/270ohm upor. Točno ti bodo pa sigurno znali tud tm povedat kjer jih boš kupil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LED lučke (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 22154 (4825) | bsslo |
» | Knight rider led (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 16069 (10860) | T0RN4D0 |
» | Kje kupiti žarnice(slika)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2623 (2192) | SkIDiver |
» | LED diode - ponudba!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1526 (1314) | Eyghon |
» | Vezava LED diodOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5962 (5597) | zvery1 |