Forum » Pomoč in nasveti » tv namesto monitorja?
tv namesto monitorja?
Endorino ::
na starem računalniku je crknil monitor. čudne barve so... zelo moteče.
Imam pa 24colni TV philips.
ki ima tudi VGA priklop. ampak ko priklopim z računalnikom mi na tem TV izpiše ni signala.
prosim za pomoč oz če sploh bi bilo to izvedljivo da bi imel ta TV namesto ekrana
Imam pa 24colni TV philips.
ki ima tudi VGA priklop. ampak ko priklopim z računalnikom mi na tem TV izpiše ni signala.
prosim za pomoč oz če sploh bi bilo to izvedljivo da bi imel ta TV namesto ekrana
DarwiN ::
Kateri model Philipsa?
Si s pilotom preklopil vir na VGA?
Si s pilotom preklopil vir na VGA?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
24pfl3108/12
normalno priklopim. takoj izpiše ni HDMI signala. valda če pa je prek vga prikloplen. sem z daljincom preklopo na VGA in tudi izpisalo ni signala. je potrebno še kaj na računalniku spremenit?
normalno priklopim. takoj izpiše ni HDMI signala. valda če pa je prek vga prikloplen. sem z daljincom preklopo na VGA in tudi izpisalo ni signala. je potrebno še kaj na računalniku spremenit?
DarwiN ::
Načeloma ne.. Razen če resolucije ne zazna, ker ta TV je 1366x768.. Poskusi predhodno nastavit to resolucijo ali pa še nižjo.
Kabel imaš VGA --> VGA ?
Kabel imaš VGA --> VGA ?
You don't see faith healers working in hospitals
na drugem pcju z hdmi kablom dela super. tam pa nimam vga priklopa da bi vido če je slučajno vga priklop na tem malem TVju hin.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvornik HDMI to VGA + audioOddelek: Pomoč in nasveti | 4472 (4093) | Kron |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20258 (9771) | kozorog |
» | Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23784 (15088) | al3n |
» | DVI + AUDIO -> HDMIOddelek: Zvok in slika | 7320 (5507) | Okapi |
» | DVI KVM preklopnik na VGA monitorOddelek: Zvok in slika | 4555 (4404) | Saladin |