Forum » Elektrotehnika in elektronika » program za elektroniko-sheme
program za elektroniko-sheme
xyd1 ::
Lep pozdrav
Kot hobi sem pričel s sestavljanjem komponent in izdelavo enostavnih vezij s shemami iz interneta - brez problema.
Sedaj bi rad sam sestavil par vezij za katere imam zamisli, potreboval bi program ki bi mi približno izračunaval komponente, voltaže, amperaže in podobno, obstaja kakšen takšen program?
Zaželjeno bi bilo, da bi bila stvar uporabno tudi pri servisiranju vezij- da ne rabim meriti vsake komponente z multimetrom in ročno preračunavati celotnega vezja, ampak priklopiš na elektriko, izmeriš z multimetrom, shemo vneseš v program in dobiš vsaj okvirne vrednosti, katere bi moral dobiti na izhodu določenega vezja?
Lahko je tudi plačljivi program :)
lp alex
Kot hobi sem pričel s sestavljanjem komponent in izdelavo enostavnih vezij s shemami iz interneta - brez problema.
Sedaj bi rad sam sestavil par vezij za katere imam zamisli, potreboval bi program ki bi mi približno izračunaval komponente, voltaže, amperaže in podobno, obstaja kakšen takšen program?
Zaželjeno bi bilo, da bi bila stvar uporabno tudi pri servisiranju vezij- da ne rabim meriti vsake komponente z multimetrom in ročno preračunavati celotnega vezja, ampak priklopiš na elektriko, izmeriš z multimetrom, shemo vneseš v program in dobiš vsaj okvirne vrednosti, katere bi moral dobiti na izhodu določenega vezja?
Lahko je tudi plačljivi program :)
lp alex
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Servis elektronikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3653 (359) | marjan_h |
» | Kje kupiti napajalno vezje za monitor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1749 (1371) | Brane22 |
» | Prisluškovalna naprava ( domača raba ) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 20695 (6363) | Mamaplata |
» | MARX GENERATOROddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3030 (2280) | VolkD |
» | Skurjen disk?Oddelek: Pomoč in nasveti | 909 (669) | boysta |