Forum » Pomoč in nasveti » Številčenje strani v Wordu
Številčenje strani v Wordu
Robocop1 ::
Ukvarjam se s pripravo diplomske naloge za tisk in moram nastaviti le še številčenje strani. Tu pa se mi je malenkost zakompliciralo in bi potreboval pomoč (uporabljam MS Word 2010). Navodilo je takšno:
- prva stran je neoštevilčena
- naslednjih nekaj strani (izjava o avtorstvu, povzetki, kazala) imajo rimske številke
- vse nadaljenje strani imajo normalno številčenje
Za prvo stran sem že nastavil "Different first page" in je trenutno neoštevilčena. Na ostalih straneh sem dal številčenje, ki pa se trenutno začne z navadnimi številkami in traja do konca dokumenta. Vriniti moram torej rimske številke. Kako? Prosil bi za step-by-step ali kakšen tutorial. Hvala vam!
- prva stran je neoštevilčena
- naslednjih nekaj strani (izjava o avtorstvu, povzetki, kazala) imajo rimske številke
- vse nadaljenje strani imajo normalno številčenje
Za prvo stran sem že nastavil "Different first page" in je trenutno neoštevilčena. Na ostalih straneh sem dal številčenje, ki pa se trenutno začne z navadnimi številkami in traja do konca dokumenta. Vriniti moram torej rimske številke. Kako? Prosil bi za step-by-step ali kakšen tutorial. Hvala vam!
darkolord ::
Nov section naredi. Potem pa v nastavitvah številčenja namesto "Continue from previous section" izbereš "Start at: 1":
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
Robocop1 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vstavljanje številk strani v worduOddelek: Operacijski sistemi | 3999 (3849) | hobbit |
» | Word (2003 - ali 2007) - kazalo strani ("naprednejše - dva oštevilčenja v enem dokumeOddelek: Programska oprema | 10541 (7750) | nhjghvfhj |
» | Word pomočOddelek: Programska oprema | 1373 (1342) | Mike07 |
» | urejanje v worduOddelek: Programska oprema | 4628 (4491) | kolombo |
» | Številčenje MS WordOddelek: Programska oprema | 3230 (3141) | Dragoj |