» »

Številčenje strani v Wordu

Številčenje strani v Wordu

Robocop1 ::

Ukvarjam se s pripravo diplomske naloge za tisk in moram nastaviti le še številčenje strani. Tu pa se mi je malenkost zakompliciralo in bi potreboval pomoč (uporabljam MS Word 2010). Navodilo je takšno:
- prva stran je neoštevilčena
- naslednjih nekaj strani (izjava o avtorstvu, povzetki, kazala) imajo rimske številke
- vse nadaljenje strani imajo normalno številčenje

Za prvo stran sem že nastavil "Different first page" in je trenutno neoštevilčena. Na ostalih straneh sem dal številčenje, ki pa se trenutno začne z navadnimi številkami in traja do konca dokumenta. Vriniti moram torej rimske številke. Kako? Prosil bi za step-by-step ali kakšen tutorial. Hvala vam!

darkolord ::

Nov section naredi. Potem pa v nastavitvah številčenja namesto "Continue from previous section" izbereš "Start at: 1":

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darkolord ()

Robocop1 ::

darkolord je izjavil:

Nov section naredi. Potem pa v nastavitvah številčenja namesto "Continue from previous section" izbereš "Start at: 1":

Hvala ti... ta del sem pozabil. Sem naredil tako in zdaj je tako kot mora biti. Morda bo v prihodnjih dneh še kakšno vprašanje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vstavljanje številk strani v wordu

Oddelek: Operacijski sistemi
83999 (3849) hobbit
»

Word (2003 - ali 2007) - kazalo strani ("naprednejše - dva oštevilčenja v enem dokume

Oddelek: Programska oprema
1410541 (7750) nhjghvfhj
»

Word pomoč

51373 (1342) Mike07
»

urejanje v wordu

84628 (4491) kolombo
»

Številčenje MS Word