» »

Kako odstranim obvestilo pred izklopom

Kako odstranim obvestilo pred izklopom

Slipi ::

Ko želim izklopiti računalnik, se mi vedno prikaže obvestilo:
'Če zaustavite računalnik, lahko vi in druge osebe, ki ga uporabljajo izgubite neshranjeno delo.
V gumbu nato piše: Vseeno zaustavi

Ko kliknem na Vseeno zaustavi, se prenosnik izklopi.
Uporabljam WIN10 z vsemi rednimi nadgradnjami, tudi verzijo 1909 sem že instaliral, pa to obvestilo ne izgine.

Medtem ko na stacionarnem računalniku, tega obvestila nisem nikoli videl in ga tudi danes ne pokaže.

Je možno to obvestilo odstraniti, ker me moti.

Highlag ::

To obvestilo dobiš, če je prijavljenih v računalnik več računov hkrati.
Se prijaviš, nato se pa ponovno prijaviš kot nov drug uporabnik.. to razreši pa ne bo več obvestila.

Lahko vidiš v taskmanagerju kdo je prijavljen
Never trust a computer you can't throw out a window

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Highlag ()

MrStein ::

En user se avtomatsko prijavi, v ozadju. Morebiti gre za to.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Slipi ::

Hvala lepa za pomoč, je uspelo!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Delodajalec ne pošlje obvestila o neizbiri

Oddelek: Loža
311845 (339) akrk
»

EnaA in njihov katastrofalni sistem za odjavo od spam-a (strani: 1 2 )

Oddelek: Informacijska varnost
679657 (5782) fosil
»

Obupal nad računalnikom - prosim pomoč!

Oddelek: Pomoč in nasveti
7581 (480) Blisk
»

Po upgradeu BIOSa se mi disk ugasne pred vent.

Oddelek: Pomoč in nasveti
8538 (463) morphling1
»

e-mail nadlegovanje

Oddelek: Omrežja in internet
152234 (1866) SLOWWWeb.net

Več podobnih tem