Forum » Operacijski sistemi » Windows 10 uporabniško ime
Windows 10 uporabniško ime
buick ::
Imam na novo naložen Windows 10.
Zanima me naslednje: ko gre računalnik v "spanje" in ga ponovno vklopimo se vedno pokaže okence z uporabniškim imenom, ki ga potrdimo in to je to.
Iskal sem vsepovsod pa ne najdem ali je možnost to odstraniti, da s to okence sploh ne pokaže?
Pa še nekaj: Rad bi spremenil uporabniško ime v tem okencu, ki je sedaj USER.
Vsepovsod so navodila, da je potrebno odpreti Nadzorno ploščo ampak le-te ne najdem nikjer, najbrž so to po novem Nastavitve/Računi.. ampak tam nikakor ni možno spremeniti imena.
Obstaja le možnost in ti seveda predlaga, da se prijaviš v Microsoftov račun..
Hvala za morebitno pomoč.
Zanima me naslednje: ko gre računalnik v "spanje" in ga ponovno vklopimo se vedno pokaže okence z uporabniškim imenom, ki ga potrdimo in to je to.
Iskal sem vsepovsod pa ne najdem ali je možnost to odstraniti, da s to okence sploh ne pokaže?
Pa še nekaj: Rad bi spremenil uporabniško ime v tem okencu, ki je sedaj USER.
Vsepovsod so navodila, da je potrebno odpreti Nadzorno ploščo ampak le-te ne najdem nikjer, najbrž so to po novem Nastavitve/Računi.. ampak tam nikakor ni možno spremeniti imena.
Obstaja le možnost in ti seveda predlaga, da se prijaviš v Microsoftov račun..
Hvala za morebitno pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podivjana tipkovnica na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 909 (585) | mtp2 |
» | Nadgradnja RAM-aOddelek: Strojna oprema | 3860 (3087) | Hanzo |
» | Težava z miško na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 3322 (3250) | Kla_Man |
» | brisanje praznih mapOddelek: Programska oprema | 3503 (3112) | Cold1 |
» | Prijava v XP-jeOddelek: Operacijski sistemi | 1272 (1134) | White666 |