Forum » Pomoč in nasveti » sound blaster
sound blaster
urbi ::
mam kartico sound blaster live 5.1 player, pa sm zdej kupu nove zvočnike genius 5.1.
Laufam windows Millenium in mam zato probleme z driverji. Že na njihovi strani mam probleme najdet driverje, vendar sem uspel mislm da najt ta prave, sam fora je v tem, ko hočem driverje inštalirat mi javlja, da take kartice nimam v računalniku (kar seveda ni res)
a obstaja kšna druga rešitev kot inštaliranje novih win
Laufam windows Millenium in mam zato probleme z driverji. Že na njihovi strani mam probleme najdet driverje, vendar sem uspel mislm da najt ta prave, sam fora je v tem, ko hočem driverje inštalirat mi javlja, da take kartice nimam v računalniku (kar seveda ni res)
a obstaja kšna druga rešitev kot inštaliranje novih win
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6881 (4590) | Mikec17 |
» | Zvočna kartica Genius Sound maker value 5.1 problemOddelek: Zvok in slika | 3611 (2406) | Riff |
⊘ | Problem: Creative live 5.1 in VistaOddelek: Zvok in slika | 1196 (1044) | OmegaBlue |
» | 5.1 Genius SW-5.1-delata samo 2 zvočnikaOddelek: Zvok in slika | 1531 (1471) | OldSkul |
» | Tezave s Creative Live 5.1 in zvočniki Creative Inspire 5.1 5300Oddelek: Zvok in slika | 1931 (1550) | igorjan |