Forum » Zvok in slika » Problem: Creative live 5.1 in Vista
Problem: Creative live 5.1 in Vista
MIREL ::
imam zvočno kartico creative live in creative zvočnike 5.1. Problem se pojavi v visti, ker mi ne zazna starih driverov ker niso kompatibilni z visto, ko pa instaliram nove, pa jih zazna kot 2stereo zvočnika nikak pa mi ne uspe narediti 5.1
prosim tiste, ki ste imeli enak problem in ste ga rešili za kakšen nasvet
hvala!
prosim tiste, ki ste imeli enak problem in ste ga rešili za kakšen nasvet
hvala!
- zaklenil: OmegaBlue ()
settler ::
Saj ko jih instaliras te vpraša če hočeš imet 5.1 in tako naj bi ostalo. Meni vem da je delovalo na 5.1
madog ::
Kot odgovor naj povem da men tut ''še vedno'' ne dela ampak razlika je v tem da mam jest AC'97 zvočno. Ravno tako samo 2 zvočnika, probu že vse driverje od realteka vendar ne pomaga, v visti tam kjer maš nastavitev zvočnikov pa pri podajanju zvoka na posamezni zvočnik delajo kr vsi skupaj.
Če mate kakšen predlog prosm ne čakat
Hvala že v naprej
Če mate kakšen predlog prosm ne čakat
Hvala že v naprej
CoolBits ::
Isti problem je bil pri meni, tako z live 5.1 kot AC97... zato in zarad podobnih malenkosti je vista po hitrem postopku letela dol...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Theatron Agrippa DTS 7.1Oddelek: Zvok in slika | 5352 (3667) | jRk0 |
» | windows 7 audio driveriOddelek: Operacijski sistemi | 5053 (3695) | skyspy |
» | Creative je licenciral X-FiOddelek: Novice / Zvočne kartice | 4204 (2667) | jerry_p |
» | Creative bo predstavil nove zvočne kartice iz družine X-FiOddelek: Novice / Zvočne kartice | 4968 (3122) | Pesimist |
» | Nova zvocna kartica? kero vzet!Oddelek: Kaj kupiti | 1515 (1043) | Pesimist |