» »

Nadzorna kamera

Nadzorna kamera

Gospod ::

Zaradi vandelizma bi namestil nadzorno kameo, ki bi bila povezana z računalnikom, da bi posnel morebitne vandale.
Kaj in kje kupiti? Kamera naj bo z računalnikom povezana s kablom.
lp.

ideep ::

Lahko imaš brezžično - wireless IP kamero, ki deluje na podlagi tvojega WIFI omrežja.. večina kamer deluje preko 2.4 GHz omrežja.. pomembni dejavniki so tudi notranja, zunanja, odporna na vlago, nočno snemanje, shranjevanje v oblak, microSD kartica.. kako dolgo shranjuje in kaj se zgodi ko je kartica polna.. malo si poglej .. trenutno imajo tudi znižano xiaomi nadzorno (najcenejša preko enaa)..

jaz sem svojo včeraj naročila tukaj

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ideep ()

r3dkv1c4 ::

Kakšno priporočilo za kamero z nočnim vidom, s spodobno kvalitetno sliko in ugosno ceno, za zunanjo uporabo nadzora gibanja okoli hiše?
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

_marc_ ::

Ima kdo izkušnje, kako je s kamerami z motorizirano lečo, napram kamerami, ki imajo lečo fiksno? Je smiselno za ogled do cca. 30 metrov dati več denarja za 1 varianto, ali je na tej razdalji vsseno kaj vzamem? V vsake primeru bi imala kamera 4 ali več Mp.

Konlov ::


Tole sem naročil. Bom poročal...

Lightning ::

https://www.digitklik.si/

Na tej spletni strani je trgovina specializirana za varnostni sistem. Imaš več opcij glede videonadzornega sistema (DVR snemalnik, kamere z večjim dometom ponoči do 60 m glede nočnega gledanja, itd.), tudi kamere so dokaj cenovno ugodno. Najboljše vprašat njih in ti bodo svetovali.

_marc_ ::

Lightning, pri trgovinah je ponavadi tako, da ti skušajo prodati izdelek, pri katerem največ zaslužijo. Mene pa zanima, če je kdo od ˝nevtralnih˝ uporabnikov v resnici primerjal kamero z motorizirano lečo in tiso brez. Gre za razliko cca.50€, ki jih res ne bi rad po nepotrebnem vrgel proč.

Lightning ::

Ja imaš nastavljivo lečo in fiksno lečo. Imaš kamere, ki lahko v nastavitvah v DVR snemalniku, na katerega priklopiš kamero, nastavljaš v notranjosti hiše (in ti ni potrebno ven do kamere) naprej in nazaj, torej približevanje oziroma oddaljevanje ter ti avtomatsko ob tem uredi še ostrino obenem. To imaš ob kamerah (na digitkliku) označeno z AUTO ZOOM. Lp

_marc_ ::

Vse to sem prebral, vendar še vedno ne vem, če mi je smiselno kupovati kamero z zoomom, ali mi bi zadostovala takšna s fiksno lečo. Če zooma ne potrebujem, si raje za ta denar kupim kaj drugega.

Konlov ::

Digiklik ima res ugodne. Jaz sem dal za argus 2 80€.

Roader_ ::

Če ne misliš prestavljat kamere, kupiš takšno s fiksno lečo - ob namestitvi porabiš 10 minut več, potem pa tako stagnira.

ideep ::

ima kdo idejo kako inštalirat kamero v stanovanjskem bloku, ki snema samo moj kot, ampak da ne bi vrtala stene?

jakanov ::

Kaj priporočate za poceni varianto kamere, ki bi snemala dvorišče 24/7 ter je vseeo dovolj dobre kvalitete, da se mogoče lahko prebere registerska številka avta?

Konlov ::

Konlov je izjavil:


Tole sem naročil. Bom poročal...

Vse bp, edino senzor zaznavanja ne deluje več kot na 3-4m.

OK.d ::

jakanov je izjavil:

Kaj priporočate za poceni varianto kamere, ki bi snemala dvorišče 24/7 ter je vseeo dovolj dobre kvalitete, da se mogoče lahko prebere registerska številka avta?

https://www.amazon.co.uk/Neos-SmartCam-...
LPOK.d


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nadzorna kamera (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6724589 (5092) refosk
»

Nakup wifi varnostnih kamer

Oddelek: Kaj kupiti
91434 (1134) OK.d
»

Prihajajo telefoni z luknjo za selfije v zaslonu

Oddelek: Novice / Android
299546 (5397) looser
»

nadzorne video-kamere

Oddelek: Kaj kupiti
226562 (5976) [D]emon
»

Visoko hitrostna kamera na računalniku!

Oddelek: Pomoč in nasveti
386046 (4570) Pyr0Beast

Več podobnih tem