Forum » Pomoč in nasveti » Fuč datoteka ali kaj drugega?
Fuč datoteka ali kaj drugega?
Zvitor ::
Pozdravljeni,
naj prosim še kdo poizkusi zagnati datoteko avastclear.exe s spodnje strani:
https://www.avast.com/uninstall-utility
Datoteka je programček (uninstaller) za Avast antivirus, direktno z njihove uradne strani, tako da je legit.
Meni jo po downloadu v Windows 10 ne zažene, ko jo potegnem dol s Firefoxom dobim ob zagonu tole:
Tudi če poizkusim znova, mi javi isto, znova downloadam, isto. Probal že n-krat danes...
V Internet Explorerju pa mi po downloadu napiše da signature ni OK. Če jo potem izbrišem in potegnem znova (v IE) pa se programček normalno odpre (?!).
V čem bi lahko bil problem? Google najde odgovor naj zaženem SFC /SCANNOW, to sem že naredil, vse je OK - ampak problem ostaja.
naj prosim še kdo poizkusi zagnati datoteko avastclear.exe s spodnje strani:
https://www.avast.com/uninstall-utility
Datoteka je programček (uninstaller) za Avast antivirus, direktno z njihove uradne strani, tako da je legit.
Meni jo po downloadu v Windows 10 ne zažene, ko jo potegnem dol s Firefoxom dobim ob zagonu tole:
Tudi če poizkusim znova, mi javi isto, znova downloadam, isto. Probal že n-krat danes...
V Internet Explorerju pa mi po downloadu napiše da signature ni OK. Če jo potem izbrišem in potegnem znova (v IE) pa se programček normalno odpre (?!).
V čem bi lahko bil problem? Google najde odgovor naj zaženem SFC /SCANNOW, to sem že naredil, vse je OK - ampak problem ostaja.
Kurzweil ::
solatko ::
Windows defender je za 90%-ov uporabnikov, popolnoma dovolj, če pa pritiskajo vse mogoče, jih pa tudi varnostni programi CIA-e in FBI-a ne zaščitijo.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 649239 (6776) | Domini tm |
» | Zadnja posodobitev avasta in sedaj: certifikat avast web mail shieldOddelek: Pomoč in nasveti | 975 (799) | Miro-Slav |
» | Antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 34739 (17173) | hdx |
» | Boljša alternativa AVG Free antivirusnem programu (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 16151 (14536) | opeter |
» | OS ne dovoli vklopa AV zaščiteOddelek: Pomoč in nasveti | 2934 (2462) | solatko |