Forum » Slo-Tech » st članek - spam
st članek - spam
CaqKa ::
a mi je dovoljeno da vaš članek skopiram, ter ga pošljem vsem ki jih imam v naslovniku. ali me boste zaradi tega preganjali zaradi avtorksih pravic?
btw zakaj v članku niste omenjali bcc polja. jaz ravno zaradi tega da druge zaščitim pred spamom vržem vse v bcc.
btw zakaj v članku niste omenjali bcc polja. jaz ravno zaradi tega da druge zaščitim pred spamom vržem vse v bcc.
kuglvinkl ::
IceMan, zadnje opozorilo pred naslednjim ukrepom.
Vpraša avtorje prispevka, namreč, avtorsko pravico nosijo izključno oni. ST ima samo pravico dajanja na voljo javnosti.
Vpraša avtorje prispevka, namreč, avtorsko pravico nosijo izključno oni. ST ima samo pravico dajanja na voljo javnosti.
Your focus determines your reallity
undefined ::
> Vpraša avtorje prispevka, namreč, avtorsko pravico nosijo izključno oni. ST ima samo pravico dajanja na voljo javnosti.
Aja, se opravičujem, nisem vedel, res mi je žal. ;)
Aja, se opravičujem, nisem vedel, res mi je žal. ;)
poweroff ::
KAr se mene tiče lahko, če pač skopiraš vse, oziroma pustiš noter zapisane avtorje, ter da je bilo na Slo-Techu objavljeno... lahko pa tudi samo link pošlješ... da ne boš ravno spammal :-)))
sej jaz sem tudi nekaj takega mislil naredit...
sprašujem se edino če bo kakšen ultra pameten spam check prepoznal takšen mejl kot spam, saj vsebuje večino prepovedanih besed :)
sprašujem se edino če bo kakšen ultra pameten spam check prepoznal takšen mejl kot spam, saj vsebuje večino prepovedanih besed :)
Gandalfar ::
Sam resno. Kaj je narobe z linkom in kratko obrazlozitvijo al pa c/p tistga boldanega uvoda?
nič kaj
grem naredit sedaj to
boldan text ter link do članka za vse ki jih imam v adresarju.
aja še enkrat zakaj niste omenli To: Cc: ter Bcc: v članku?
grem naredit sedaj to
boldan text ter link do članka za vse ki jih imam v adresarju.
aja še enkrat zakaj niste omenli To: Cc: ter Bcc: v članku?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konec zadeve RIAA proti Thomas-Rassetovi ($222k za 24 pesmi bo kar prav) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 40253 (35812) | St235 |
» | Represija proti kršiteljem avtorsko pravne zakonodaje v Britaniji?Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 5164 (3575) | Daedalus |
» | Slo-tech uporabniki in njihove praviceOddelek: Slo-Tech | 2234 (1727) | kuglvinkl |
⊘ | kako...Oddelek: Slo-Tech | 1561 (1427) | OwcA |
» | Komentarji na nova pravila (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5908 (4743) | kuglvinkl |