» »

All in one naprava tiskalnik, ugodne kartuse

All in one naprava tiskalnik, ugodne kartuse

;-) ::

Iscem all in one napravo-tiskalnik, printer, ki ima ugodne kartuse.

Druga mi ni pomembno ne rabim hitrosti nevem kake kvalitete, mogoce je fajn da bi slo printat preko wifi oz iz telefona nekako.

Fajn ke da so kartuse z glavo kar da ce jo sam polnim in unicim kupim drugo.

darkolord ::

Vsi standardni proizvajalci imajo sedaj modele, kjer so namesto kartuš velike posode z barvo in samo barvo dolivaš noter. Ni treba več polniti kartuš.

Na primer.

noob96 ::

Kjje pa kupis barvo

darkolord ::

mzakelj ::

mater so drage na mimovrste. Mi jih držimo po 7.70 po komadu :))

darkolord ::

smacker ::

Pred kratkim nabavil točno ta model, po prvih testih je za domačo rabo čist ok. Kvaliteta tiska je sprejemljiva, je pa opazna razlika med tem in klasičnimi kartušami (konkretno HP 940, ki so vse prej kot ugodne).

          ::

Imam par let starega Epsona, za katerega sem ravnokar plačal nekaj čez 80€ samo za barvne kartuše, ki se itak posušijo, če ne tiskaš veliko. Poleg tega ima nekje še nek "Ink Maintenance Box", kamor odteka črnilo med čiščenjem šob, ki je tudi že skoraj poln. Skenerski del deluje brezhibno.

dela ::

Vse je odvisno od tega, koliko printaš. Ob življenjski dobi 5 let in s povprečno 20 stranmi na mesec še pridejo v poštev inkjeti s kartušami, ker imajo toliko nižjo nabavno ceno od tistih z rezervoarji. Za vse kar je nad tem, so inkjeti s kartušami bolj ali manj out. Pa še pod tem moraš dobro prešturdirat, ker so nekateri inkjeti na kartuše totalne igračke, ki ti požrejo vse živce (tisti z malimi kartušami predvsem).

Sam zelo malo printam in sem pred kakšnim letom nabavil canona TS5050 za 70€, ker je nekdo že dolgo nazaj na slo-techu priporočal neko starejšo mf z istimi kartušami (570/571XL). In res so kartuše dokaj velike in ugodne za tak poceni tip printerja, originalnih seveda ne nameravam kupovati. Da bi kupil polnilne kartuše in packal okoli s črnilom (opcija za to tudi je), se mi pa ravno ne ljubi. Glave ni na kartušah, tudi zato so kartuše ugodne, je pa glava zelo enostavno dostopna in odstranljiva za čiščenje. Če mi glavo slučajno skuri, zabrišem zadevo v kanto in se ne sekiram kaj dosti (glav do zdaj nikjer nisem našel za dovolj ugodno ceno).



Po enem letu in kakšnih 150 kopijah še nič ni šlo narobe, kaj več pa iz prve roke težko povem. Priložene kartuše sem ravnokar menjal in sem zdaj prvič na XL-kah.

Badwolff ::

Tale Epson (imam en nižji model) ima kar eksotičen način printanja s telefona. Ce daš print se ne zgodi nič, tiskalnika ni med možnostmi, moraš dat share in ga potem sharat printerjevemu appu. Kr annoying. Pa vpn izklopt :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Kaj kupiti
693140356 (579) T-I-N
»

Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17036988 (20702) gazer
»

kateri printer kupiti (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6422088 (14362) Spock83
»

Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7429857 (19127) bobby
»

Katero multifunkcijsko napravo kupiti

Oddelek: Kaj kupiti
123115 (2855) koyotee

Več podobnih tem